Продаж 2кімнатної квартири ✅ Центр, Рауш вул.Проскурівського Підпілля 🔹Новобудова -Індивідуальне опалення. -Площа 75кв.м -Поверх 9/9 -Не кутова, південь. -Стан від забудовника. Будинок Зданий!

Проскурівського підпілля вул., 110

Продається велика 2-кімнатна квартира зі свіжим ремонтом, розташована на Виставці по вул. Перемоги. Це розвинений район з чудовою інфраструктурою. Квартира знаходиться на 5 поверсі з 10 зданої і обжитої новобудови. Загальна площа її 68 кв.м. Вам буде комфортно і затишно в цьому світлому просторі. Індивідуальне газове опалення та тепла підлога забезпечить вам комфорт та затишок навіть у холодну пору року. Квартира має дві великі житлові кімнати, гардеробну, компютерну та комору, що дозволить вам організувати простір так, як ви бажаєте. З лоджії відкривається прекрасний вид на центр Хмельницького, що створює особливу атмосферу та додає привабливості вашому житлу. Час до центру міста займатиме всього 10-15 хвилин, що робить цю квартиру ще більш привабливою для тих, хто цінує зручність та швидкий доступ до усіх необхідних обєктів. Меблі залишаються за домовленістю, щоб ви могли створити ідеальний інтерєр, який відповідатиме вашим потребам та стилю. Додатково важливо зазначити, що переоформлення мінімальне - 2%. Це дозволить вам зекономити на витратах при покупці. Щоб отримати більше інформації про цю привабливу квартиру та домовитися про перегляд, звертайтеся за вказаним телефоном. Не пропустіть можливість стати власником цього чудового житла!

Перемоги вул., 8/2

Старокостянтинівське шосе, 5/3

Продам 1кім квартиру на південно-заході. Новий будинок. 4й поверх. Не кутова. Площа 48м.кв. Після ремонту ще ніхто не жив. Деякі деталі ще власник доробить. В ремонті використовувались дорогі та якісні матеріали. Древні виготовлялись під замовлення, ручки магнітні. Тепла підлога скрізь, окрім кімнати. Опалюватись можливо як теплою підлогою так і радіаторами. Підходить під єОселя. За детальною інформацію телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Львівське шосе, 20

ID: 17399 Елітний будинок, простора квартира. Забудовний Рауш. Зданий, введений у експлуатацію - 3/10 - простора кухня 24 м2. Лоджія з кухні - Максимальний обєм робіт від забудовника (хороші вхідні двері, стяжка, штукатурка, розводка електрики та опалення, котел, радіатори, розетки) - в ціну входить також комірка на поверсі площею -4м2.(на неї окремо документи) Саме ця квартира може стати місцем вашого спокою та домашнього тепла. Залишається зробити ремонт своєї мрії. Телефонуйте, щоб переглянути дану квартиру в живу!

Зарічанська вул., 3/3а

1к квартира в Центрі міста з чудово розвинутою інфраструктурою, вулиця Подільська 85, розташована на четвертому поверсі ,50кв.м. житлова площа 21 кв.м. площа кухні 12кв.м. будинок цегляний , індивідуальне опалення, двухконтурний котел, ремонт, гардероб, кухня з меблями та технікою ,балкон з кухні, ціна 60000у.о. Комісія від власника. Переоформлення 2%

Подільська вул., 85

Продається двокімнатна квартира з хорошим ремонтом. У квартирі зроблена тепла підлога в кухні та санвузлі. Дуже хороше планування, великий квадратний коридор, що дозволить розмістити шафу. Велика кухня з виходом на лоджію, де розміщені вмонтовані шафи, в яких можна розмістити всі господарські речі. Санвузол сумісний. Є гардеробна кімната. Телефонуйте, дуже хороший варіант на ринку нерухомості!

можливий продаж по єОселя
Купріна вул., 85

Продається двокімнатна квартира в мікрорайоні Озерна. Надійний забудовник Будівельний Альянс Груп. Сучасний будинок з панорамними вікнами. Квартира загальною площею 72кв.м, знаходиться на 5 поверсі девʼятиповерхового будинку. В квартирі зроблена максимальна кількість внутрішніх робіт: стяжка підлоги, штукатурка стін, розведене опалення, встановлено радіатори, двохконтурний газовий котел, зроблено теплу підлогу, розведено електрику, встановлено якісні вхідні двері та всі лічильники. Здійснено засклення двокамерним енергозберігаючим склопакетом з напиленням. Вікна ламіновані в колір антрацит. Ззовні будинок утеплений пінопластом 10см. Будинок має зручне розташування. Поряд все, що необхідно для комфортного життя. В пішій доступності озеро з гарною набережною для прогулянок, та ліс де можна організовувати відпочинок з сімʼю та друзями. Хороше автомобільне сполучення.

власник
Продаж 2к квартири 72кв.м на вул.Панаса Мирно 20/2

Терміновий продаж квартири , а саме : 2к квартира Район Виставка,Садки Старокостянтинівське шосе 3а Поверх 10/10,є техповерх Будинок цегляний Санвузол роздільний Лоджія Площа 50м Не кутова Меблі, техніка залишаються Лічильники на все Поруч дитячий садочок та школа 06******72 Олександра

Продам двокімнатну квартиру

Продам 2 квартиру район Озерна, вул. Панаса Мирного 20 (забудовник«Будальянс») Зроблена стяжка, тепла підлога ( кухня, санвузли, коридор і гардеробна), хороше планування, є гардероб і кладова Поверх - 5/10 72кв.м. Ціна - 60000$

Продам квартиру район Озерної

Житлові комплекси у Хмельницький

2к Озерна, вул. Панаса Мирного 20/2, на етапі здачі, (забудовник«Будальянс») 5/10, зроблена стяжка, тепла підлога ( кухня, санвузли, коридор і гардеробна), хороше планування, є гардероб і кладова з кухні Якщо ви плануєте особисто розпланувати дизайн своєї квартири ЦЕЙ варфіант саме для вас Телефонуйте Завжди на ЗВЯЗКУ Також можу продати або здати вашу нерухомість.

Продам від ВЛАСНИКА квартиру

Продаж 2к Центр, Рауш, вул.Проскурівського Підпілля 110, Новобудова, Індивідуальне опалення. Площа 75кв.м, поверх 9/9 не кутова, південь. Стан від забудовника. Будинок Зданий Ціна 60000$ оф 8.5% т.м 07******64 Андрій AN Milenium

Продаж 2к в Центрі здана  Ціна 60000$

Продається велика 1к квартира в зданій та заселені новобудові. Не кутова, індивідуальне опалення, тепла підлога (ванна, кухня.) Просторе планування: кухня 13м.кв+ лоджія 4.8м.кв, кімната 23.5м.кв є гардеробна, санвузол 6.5м.кв (ванна та душева кабіна). Меблі та техніка залишаються. Низьке оформлення Телефонуйте

Мира проспект, 82/2А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

Пропоную Вам квартиру в центрі міста від єлітного забудовника. Будинок Бізнес класу. Квартира в цегляному будинку, утеплена, східна сторона, стан від забудовника: стяжка, штукатурка, лічильники, розводка електрики, розводка опалення, радіатори, двоконтурний газовий котел, якісні вхідні двері, домофон. Розташування вдале все поряд! Тому запрошую вас на перегляд! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!!

Проскуровского Подполья улица, 110, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

Продаж 3-х кімнатної квартири по супер класній ціні! ЦЕНТР МІСТА! Зданий будинок в експлуатацію! Всі комунікації працюють. Середній поверх. Двостороння квартира. Зроблена розводка сантехніки та опалення. Встановлені якісні вхідні двері. Всі лічильники! В будинку паркінг. Будинок поряд парку! Детальніша інформація за номером

Проскуровского Подполья улица, 165А, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

ID: 30081 Продається однокімнатна квартира з якісним дорогим ремонтом. Мікрорайон Озерна . Дуже вдале місце розташування. Поряд все, що необхідно для комфортного життя. Квартира знаходиться на рівні 2-го поверху. Загальна площа 51м2. Квартира з якісним ремонтом. . Ремонт робився для себе. На матеріалах не економили. Все в сучасному стилі. Якісно зроблена електропроводка. Тепла підлога в кухні, коридорі, санвузлі та кімнаті. На підлозі якісний ламінат. Дорогі вхідні та міжкімнатні двері. Вся сантехніка якісна. Вмонтована дорога сучасна кухня. Фурнітура Blum (все з доводчиками). Вмонтована техніка на кухні WHIRLPOOL (все на гарантії). В квартирі ніхто не проживав. Телефонуйте. Проконсультую детальніше, домовимось про перегляд.

Кармелюка улица, 3/6, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

33214 Пропоную 2 кімнатну квартиру у ЖК "Левада" з 3 лоджіями і 2 балконами!!! Район Виставка, загальною площею 75 м2, житловою 39 м2, кухня 15 м2, поверх 3й з 16, дахове опалення, 2 ліфта - вантажний і пасажирський. Встановлені батареї опалення. Внутрішні роботи від забудовника + штукатурка 2х кімнат. Двір закритого типу з дитячою площадкою та місцями для парковки. Реалізовуйте будь які свої дизайнерські задуми у цій просторій квартирі, яка чекає на свого покупця.

Старокостянтиновское шоссе, 5А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

Продам 2 кімнатну квартиру в новобудові преміум класу по вул. Проскурівського Підпілля, в центрі міста ЖК "Проскурів". Забудовник Рауш. Зданий будинок, підключені всі комунікації. Квартира знаходиться на 1-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира розташована над комерційнми приміщеннями на рівні 2-го поверху. Не кутова. Вікна на Південь. Світла та простора. Загальна площа квартири 72 кв м. Велика кухня 19, 3 кв м. В квартирі зроблено стяжку підлоги, штукатурка стін, розводка електрики, встановлені котел і радіатори. Встановлено якісні вхідні двері. Поруч з будинком є все необхідне для комфортного проживання: дитячий садок, школа, магазини, аптеки, відділення банків і поштові відділення, зупинка громадського транспорту.

Проскуровского Подполья улица, 110А, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

Елітний будинок, простора квартира. Забудовний Рауш. Зданий, введений у експлуатацію - 3/10 - простора кухня 24 м2. Лоджія з кухні - Максимальний обєм робіт від забудовника (хороші вхідні двері, стяжка, штукатурка, розводка електрики та опалення, котел, радіатори, розетки) - в ціну входить також комірка на поверсі площею -4м2.(на неї окремо документи) МІНІМАЛЬНИЙ % ПЕРЕОФОРМЛЕННЯ Саме ця квартира може стати місцем вашого спокою та домашнього тепла. Залишається зробити ремонт своєї мрії. Телефонуйте, щоб переглянути дану квартиру в живу!

Заречанская улица, 3/3Б, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

Хороша, тепла квартира, утеплена ззовні, з індивідуальним опаленням

Панаса Мирного улица, 30, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

Цегляний будинок, 90-х років будівництва «чешський проект». Зроблений якісний ремонт, тепла підлога на кухні та ванній кімнаті, власний підвал.

Заречанская улица, 14/1А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

ID: 33666 Пропоную 1 кімнатну квартиру в районі Озерна, вул. Січових Стрільців 5/1, в будинку комфорт класу від надійного забудовника Рауш. Будинок зданий в 2020 році і майже повністю обжитий. Зручний 2 поверх з 10 (над гаражами). Найкрутіше планування з великою площею 55 м2 дозволить втілити будь які дизайнерські проекти, простора кухня 17 м2. Максимальна кількість внутрішніх робіт (розводка електрики, опалення, двоконтурний газовий котел, радіатори, фінішне шпаклювання стін, стяжка підлоги, додатково зроблено теплу підлогу в коридорі, санвузлі та кухні, встановлені якісні вхідні двері. Квартира не кутова, вікна в двір на дитячу площадку. Це прекрасний варіант для тих, хто цінує комфорт та стиль. Не втрачайте шансу на придбання цієї квартири! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-953-762-DR.

Кармелюка улица, 1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

ID: 34636 Продається 1-кімнатна квартира, Південно-Захід, ЖК Львівський - Зручний поверх 7/10 - Загальна площа 56.4-м2 - В квартирі зроблено якісний ремонт , - встановлена кухня, - індивідуальне опалення, - тепла підлога коридор - с/у, - кухня, - балкон - пропозиція БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЇ Не втрачайте можливість стати власником цього затишного житла! Телефонуйте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-697-DR.

Львовское шоссе, 1/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD

Продається простора, світла 2 кімнатна квартира у сучасному житловому комплексі від надійного забудовника Будівельний альянс Груп. Загальна площа 72 м2, середній 5й поверх, вікна на дві сторони, гарне планування: великі окремі кімнати, простора кухня студія, роздільний санвузол, вільний коридор, комора/гардеробна, засклена лоджія з панорамними вікнами. У квартирі зроблені всі внутрішні чорнові роботи: штукатурка стін, стяжка підлоги, розведення на теплу підлогу та електрику, встановлено двоконтурний газовий котел, радіатори та якісні вхідні двері, вікна заскленні за останніми сучасними стандартами: подвійні енергозберігаючі склопакети з напиленням, кольору астроцит. Тихий, спокійний, затишний двір з дитячим майданчиком. Поруч все необхідне для комфортного життя: магазини, кафе, кавярня, трц, садочок, школа, поштове відділення, озеро, набережна, ліс. Гарна транспортна розвязка у всі райони міста. Прекрасне місце, яке стане справжнім домом! Телефонуйте!

Панаса Мирного улица, 20/2, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 60000.0 USD
1 - 24 з 1 894 результатів