Квартира в хорошому районі. Закритий двір.

Тернопільська, 12а

Продаж 2-к квартира Житловий комплекс «SOFIYA-2» Бажаєте вигідо придбати квартиру? Мрієте зробити ремонт втіливши саме Ваші ідеї в реальність? Тоді мерщій не гайте часу, запрошуємо на перегляд квартири, яка Вам точно сподобаєтся. Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Щодо особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня, індивідуальна система опалення (двоконтурний котел), з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); загальна площа квартири 68 кв.м.; знаходиться на 5 поверсі; передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); є дитячий майданчик; наземна парківка; На території ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А

Подам 1 кімн. квартиру - площа 47 кв.м. - 3 поверх з 10 - мікрорайон Озерна - локація: вул. Лісогринівецка 4/1 - індивідуальне газове опалення - не кутова - тип стін цегляний - вікна металопластикові - залишаються вмонтовані меблі та техніка - квартира утеплена мінеральною ватою - між кладкою товщина стін 85 см - стіни від сусідів ізольовані - балкон зроблений в деревʼяному стилі - будинок знаходиться біля лісу - велика парковка біля будинку Поряд: школа, дитячий садок, спортзал, магазини, кафе, ресторани, перукарні та зупинка громадського транспорта. Ціна 50 000$. + комісія агенства 2% переоформлення

Лісогринівецька вул., 4/1

🌟 Продається квартира в ЖК "Спрінг Таун", вул. Н. Берегова. Єоселля 🌟 🏢 Пропонується чудова однокімнатна квартира у новобудові на 4 поверсі 5-ї секції ЖК "Спрінг Таун". Квартира відзначається сучасним ремонтом з використанням якісних матеріалів. Основні характеристики: 🛋️ Повністю обладнана меблями та побутовою технікою. 🔥 Тепла підлога, що забезпечує комфортне перебування в будинку. 🏡 Дизайнерський ремонт, в якому використані тільки найкращі матеріали. 🍽️ Вбудована кухня, що забезпечує ергономічний та стильний простір. Ця квартира підходить для тих, хто шукає комфорт та затишок. Вона світла, тепла та розташована в спокійному районі, ідеальному для сімейного життя. Також є можливість підключення до програми "ЄОселя", щоб зробити ваше життя ще зручнішим та економічнішим. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником сучасної та затишної квартири! Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду зараз!

можливий продаж по єОселя
Берегова Нижня вул., 2

🏢Продається затишна трикімнатна квартира у Хмельницькому,в районі Ракове на вулиці Чорновола. Загальна площа квартири 58 кв.м, з яких 55 кв.м - житлова площа,кухня площею 15 кв.м. Квартира розташована на першому поверсі двоповерхового будинку. 🏠Поруч знаходиться уся необхідна інфраструктура для комфортного проживання:школа,садочок,магазини,кавярні,пошта,відділення швидкої,зупинка громадського транспорту. 🔥 Квартира тепла та затишна. Зроблений якісний ремонт. Ви зможете насолоджуватися комфортом та затишком у кожному куточку вашої нової домівки. 🔧 В квартирі індивідуальне опалення,встановлений двоконтурний газовий котел , це значно зменшить ваші витрати на опалення та дозволить контролювати температуру відповідно до вашого комфорту.Встановлені нові радіатори,підлога встелена ламінатом і керамічною плиткою,натяжні стелі,металопластикові вікна і якісні броньовані двері. 💰 Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної 3-кімнатної квартири у районі Ракове. Чудова пропозиція для комфортного проживання у зручному місці. Телефонуйте щоб домовитись про перегляд!

Чорновола В.М. вул., 76/1

Продаж 2к квартири в новобудові. В квартирі зроблена чистова штукатурка стін, розводка світла, опалення індивідуальне газове. В ціну входить окрема комірка площею 3кв.м. Ціна вказана зі всіма витратами. Без комісії для покупця. Можливий поганий зв"язок по телефону, пишіть у вайбер або телеграм.

Залізняка вул., 1

Продаж 2к квартири, на комфортному середньому поверсі, в ЗДАНОМУ БУДИНКУ! Квартира станом після будівельників. Виконано максимальну кількість внутрішніх робіт. Є стяжка, штукатурка стін, розводка електрики, встановлений котел, лічильники, радіатори та хороші вхідні двері як не потребують заміни. Будинок заходиться в молодіжному та сучасному мікрорайоні. Поруч є усе необхідне для комфортного життя. Продаж без комісії для покупця!

Лісогринівецька вул., 34А

ID 25959 Пропонується до продажу чудова 2-кімнатна квартира в Центрі, вулиця Прибузька. Ось основні характеристики цієї пропозиції: Розташування: Квартира розташована на 3-му поверсі 9-поверхового будинку і має ідеальне місце розташування в самому центрі міста, що забезпечує легкий доступ до усіх важливих точок та інфраструктури. Площа: Загальна площа квартири становить 50 квадратних метрів, з 9 м² припадає на кухню. Просторі кімнати створюють затишок та комфорт для вас та вашої родини. Ремонт: Квартира вражає хорошим ремонтом, який був виконаний зі смаком та увагою до деталей. Приміщення дуже охайне і затишне. Меблі та техніка: Вам не потрібно перейматися меблями та технікою, оскільки всі існуючі меблі та техніка залишаються в квартирі. Це робить переїзд ще більш комфортним. ️ Кондиціонер: Присутність кондиціонера дозволить вам комфортно пережити літню спеку та створювати оптимальну температуру в приміщенні. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто цінує зручне розташування, охайний ремонт і готовість до проживання. Не вагайтеся звязатися для отримання додаткової інформації та організації перегляду.

Прибузька вул., 30А

33035 пропоную вашій увазі 3 кімнатну квариру на Озерній . В квартирі зроблений хороший косметичний ремонт , замінено батареї та електрику . Продумане планування : квадратний хол з місцем під шафу , три роздільних кімнати , кухня правельної форми та роздільний санвузол . В квартирі все продумане до дрібниць та добре використана площа . Зручний середній поверх 7/9 , загальна площа квартири 72 м2 . Для більш детальнішої інформації та перегляду квартири телефонуйте в зручний для вас час .

Панаса Мирного вул., 28/2

Пропонується на продаж двох кімнатна квартира, додатково у вартість квартири входить комірка яка розташована на 0-му поверсі, квартира розташована на 5-му поверсі 10 поверхового будинку 2 окремі кімнати велика кухня 17 квадратних метрів загальна площа 68 квадратів, Стан від забудовника : стяжка підлоги , штукатурка стін , двох контурний котел, розведення електрики, вже встановлені розетки. Чудове, зручне розташування поруч з ТЦ Агора , дуже близько до зупинки буквально 5 хвилин , є дитячий майданчик Зацікавила пропозиція ? Не зволікайте, телефонуйте, домовимось про показ , показ можливий в зручний для вас час , варіант дійсно вартий вашої уваги!

Кармелюка вул., 3/3

Житлові комплекси у Хмельницький

Продаю 2-кімнатну квартиру в ЖК Свобода. Власник. У власності більше 3-х років Квартири має чудове планування та зручний середній поверх- четвертий житловий. Оптимальний розмір квартири і кімнати правильної форми дають можливість комфортно облаштувати своє сімейне гніздечко в новій оселі. Будинок практично заселений Гарно розвиненна інфраструктура. Поруч знаходяться магазини, аптеки, школа, садочок , кавʼярні та зупинки громадського транспорту. До центру міста 15 хвилин пішки . Пишіть у вайбер, телеграм чи вацап .

власник
Свободы улица, 12А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD

Власник!Здана новобудова Рауш!Продається 2 кімнатна квартира вулиця лісогринівецька 34 поверх 8/10,площа70.7м.кв.ціна 50000$

власник
Власник!!!Здана 2 кім.кв.Рауш Озерна

Продається 2-х кімнатна квартира в районі Озерна , вул. Лісогринівецька , забудовник " Комунбуд" . Площа квартири 67,8 кв.м. , знаходиться на 9-му поверсі / усього 10 поверхів не кутова. Автономне опалення , двоконтурний газовий котел , стяжка , радіатори , домофон . Добре сучасне планування . Являюсь власником . Пропозиції ріелторів щодо продажу вашим клієнтам розглядаю , укладання договору на показ та продаж квартири НЕ пропонувати.

власник
2-х кімнатна квартира  Озерна

Продаж 3к квартири Район Озерна Панаса мирного 28 Косметичний ремонт Усе залишається окрім техніки 65 кв.м. 3 окремі кімнати Роздільний санвузел Коридор 3/9 поверх Центральне опалення ПРИСУТНІЙ ТОРГ Перегляд у зручний для Вас час

Продам 3 кімнатну квартиру

Терміновий продаж просторої 3кв,.Подільська 149,1/9 поверх,(рівень другого),62м кімнати окремі, лоджія на 2 вікна, жилий стан (металеві вікна в 2 кімнатах та лоджії)Самий Центр міста, Розвинута інфраструктура все поряд! Дім має гарний вигляд, нове планування 94-рік будівлі

ТЕРМІОВИЙ продаж!3кв,.Подільська 149 SH

33201 Вашій увазі пропонується чудова 3 к квартира на вул.інститутська 21 Квартира вразить вас своїми позитивними якостями: ХАРАКТЕРИСТИКИ: - зручний 4 поверх - 70м2 корисної площі - кухня 8 м2 - квартира не кутова - будинок побудовано з цегли, зовні утеплений - суха тепла та чиста -двосторонє планування - роздільні кімнати РЕМОНТ: - виконано всю чорнову роботу - замінено сантехніку , електрику , - зроблений сучасний санвузол та фартух на кухні. - залишилось лише поклеїти шпалери та зробити підлогу . Запрошуємо на перегляд. Варіант вартий уваги! -Тільки в АН "Крок" найбільша база нерухомості. -Компанія надає безкоштовний юридичний супровід. -Допоможемо знайти ідеальний варіант для вас.

Продаж 3к квартири 70 кв. м на вул. Інститутська 21 RUBI 33201

Без оплати комісії! Продається 1к квартира в зданому та заселеному будинку від провідного та надійного забудовника міста. Виконаний дизайнерський ремонт в сучасному стилістичному оформленні. Планування ергономічно продумане до дрібниць. Індивідуальне опалення, система підігріву підлоги. Якісна сантехніка брендових виробників, вбудована кухня сучасного зразка, оригінальні міжкімнатні двері. Квартира готова під ключ - заходь живи! Телефонуйте

Мира проспект, 63, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD

Продаж 2к квартири в новобудові. В квартирі зроблена чистова штукатурка стін, розводка світла, встановлений газовий котел, опалення індивідуальне. В ціну входить окрема комірка площею 3кв.м. Здача червень 2024р. Ціна вказана зі всіма витратами. Без комісії для покупця. P.s. Можливий поганий зв"язок по телефону, пишіть у вайбер або телеграм.

Зализняка Максима улица, 1Б, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD

Продам однокімнатну квартиру на Південно-Заході, в житловаму комплексі "Львівський". Квартира з ремонтом на 80%, закуплено усю сантехніку ((душова, умивальник, унітаз), ламінат, плитку, нові вхідні білі двері. Будинок зданий з підключеними комунікаціями, працює ОСББ. Поруч вся необхідна інфраструктура, школи, садочок, зупинка, магазини. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Львовское шоссе, 20/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD

РЕАЛЬНА КВАРТИРА:25754 Продам однокімнатну квартиру в новому ЖК" Львівський". Будинок зданий і частково заселений, вже проживають люди, можна робити ремонти, всі комунікації є. Документи вже всі є. Стан квартири від забудовника: розведення електроенергії, штукатурка стін, двоконтурний котел, лічильники на газ, світло, воду. Вікна виходять на зелену зону. Для реального покупця торг. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Львовское шоссе, 20/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD

Продам однокімнатну квартиру на Південно-Заході, в житловаму комплексі "Львівський". Квартира з ремонтом на 80%, закуплено усю сантехніку ((душова, умивальник, унітаз), ламінат, плитку, нові вхідні білі двері. Будинок зданий з підключеними комунікаціями, працює ОСББ. Поруч вся необхідна інфраструктура, школи, садочок, зупинка, магазини. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Львовское шоссе, 20/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD

ID: 33567 Продається 2-кімнатна квартира в новобудові, площею 67 м², без внутрішніх робіт. Розташування: Хмельницький, вулиця Лісогринівецька, район Озерна. 9 поверх 10-поверхового будинку, кухня 12 м². Квартира відповідає комфорт-класу. Не втрачайте можливості придбати це житло в зручному місці! Зателефонуйте нам вже зараз для детальної консультації та організації перегляду. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-915-574-DR.

Лесогриневецкая улица, 1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD

Чудово розвинений мкр-н Виставка, ЖК Приозерний! Пропонуємо до Вашої уваги 2-кімнатна квартира в сучасному житловому комплексі. - Площа даного житла планування 87, 1 м². - Встановлені металопластикові вікна. - Квартира рне кутова, одностороння - Цегляний будинок, ззовні стіни будинку утеплені. - Індивідуальне опалення. - Наземна парківка, дитячий майданчик. Поряд є озеро, де чудово можна провести вільний час. У пішій доступності розташована школа, дитячі садки, супермаркети, аптека, кафе, ресторани. Це ідеальне місце для проживання сімї у перспективному районі міста.

Озерная улица, 4А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD

34054 Продається двохкімнатна квартира в районі Озерної. Квартира площею 68м2 і знаходиться на 5/10 поверсі. - не кутова - стан від забудовника - якісні вхідні двері - стяжка підлоги, штукатурка стін - будинок зданий та заселений - хороше зручне розташування - також додатково до квартири продається комірка вже включена в ціну Впевнена, що ця пропозиція вас зацікавить. Телефонуйте і домовимось про показ! *Тільки в нашій компанії безкоштовний юридичний супровід. *Найбільша база нерухомості. Звертайтесь ми підберемо вам найкращий варіант. *З нами вигідно, безпечно та швидко *Зробіть перший крок на шляху до мрії. *12 років на ринку нерухомості. Телефонуйте XXXXXXXXXX

Кармелюка улица, 3/3, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 50000.0 USD
1 - 24 з 2 513 результатів