Продаж однокімнатної квартири. Мікрорайон Виставка. Квартира має простору кімнату, яку можна вдало зонувати. З кухні є вихід на лоджію з панорамним вікном і гарним краєвидом, площа і форма лоджії дозволяє облаштувати тут обідню зону, або зробити робочу зону кухні, все залежить від ваших ідей і вподобань. Будинок на етапі будівництва - побудований, ведуться роботи по оздобленню фасаду будинку. На момент здачі буде виконано штукатурку внутрішніх стін, крім ванної кімнати та робочої поверхні в кухні. Буде встановлено двоконтурний газовий котел, розводка електрики, встановлено лічильники на воду, газ і світло. Ця квартира -це вигідна пропозиція як для власного проживання, так і для подальшої здачі в оренду (квартири в цьому районі міста завжди користуються попитом). А також це може бути вигідна інвестиція!

Старокостянтинівське шосе, 7/2б

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з парком та міським озером, на які відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії.Звертайтеся щоб домовитись на перегляд чудової квартири.Реальному покупцю ТОРГ!!!

Озерна вул., 6/1а

РЕАЛЬНА КВАРТИРА. Продам однокімнатну квартиру в ЖК "Студентський" розташовану в мікрорайоні Південно-Західний.(вул. Інститутська). Зручний 2 житловий поверх, під низом квартира. Вікна в просторий двір, з дитячим майданчиком. Стан квартири від забудовника, штукатурка стін, розведення електроенергії, лічильники на все, якісний двоконтурний котел, вхідні двері. Здача обєкта в експлуатацію планується на 2024р. Розташування досить зручне, поруч зупинка, магазини, ТЦ, Цікава пропозиція ТЕЛЕФОНУЙТЕ.

Інститутська вул., 6/1а

Терміново! Продаж однокімнатної квартири по вул. Зарічанській. 1-й високий поверх над комерцією. Квартира не кутова, цегляний будинок. Тепла, суха та економна. Вікна м/п. Зручне розташування. Поруч зупинка транспорту, школа. садочок, ТЦ, стадіон, кавярні та ін. Мінімальне оподаткування. Телефонуйте, щоб встигнути оглянути цю затишну оселю.

Зарічанська вул., 3

Продається 1к квартира на Виставці ЖК Приозерний Поверх 7/10 Загальна площа 35 кв.м Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел) Лічильники на воду, газ, електрику Вікна металопластикові Якісні металеві двері Чудова інфраструктура. В пішій доступності магазини, супермаркет, школа, садочок, поліклініка, зупинки міського транспорту та інш. Здача будинку - весна 2024 Діє переуступка.

Озерна вул., 4А

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з міським озером, на яке відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії. Звертайтеся, щоб домовитись на перегляд чудової квартири.

Озерна вул., 6/1В

Пропоную вашій увазі! Продаж 1к квартири у новобудові за низькою ціною ЖК «Ранкове Family» Будинок цегляний Індивідуальне електро опалення Не кутова! Діє переуступка▪️ Перша секція Здача на осінь 2024р Телефонуйте-домовимось на перегляд!

Трудова вул., 5/1

1к Виставка вул. Озерна ЖК Приозерний 2, поверх 7/10 площа 35м² вікна в двір котел, м/п вікна броньовані двері, штукатурка чорнова гіпсова. Ціна 27000$ + переуступка 3%

Озерна вул., 6/1а

🏠 Ваш шанс на власну квартиру - супер пропозиція за малі гроші! Продається 2-кімнатна квартира у гуртожитку на вулиці Інститутській. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного життя: туалет, душ, газова плита та кухня - всі спільні для використання на поверсі. Житлова площа становить 35 квадратних метрів. Квартира сонячна та тепла, металопластикові вікна забезпечують комфорт та енергоефективність. На поверсі є дві кладовки - одна для зберігання закруток та картоплі, інша для стіральної машини. Ви також матимете своє місце на кухні. Цього року була зроблена нова криша, а ОСББ працює для вашого комфорту. Ціна всього 24 500 доларів, і хороший торг доступний для хороших покупців. Переоформлення - лише 2%. Деякі меблі залишаються. Не пропустіть свою можливість на власне житло за вигідною ціною. Зателефонуйте вже сьогодні, щоб запланувати перегляд!

Інститутська вул., 40

Продаж квартири у чудовому ЖК «Лагом+» М-р Виставка. Гарне місцерозташування! Декілька хвилин до зупинки. Будинок будується, здача 2025р!

Серпнева, 9

Житлові комплекси у Хмельницький

Продаж квартири у чудовому ЖК «Лагом+» Є 39 м.кв та 45м.кв З квартири є вихід на власну ділянку! М-р Виставка. Гарне місцерозташування! Декілька хвилин до зупинки. Будинок будується, здача 2025р!

Серпнева, 9

Квартира в престижному районі міста, не кутова, найкращий поверх. В квартирі зроблено добротний ремонт: металопластикові вікна, сучасне облицювання в кухні та санвузлі(ванна та туалет суміщені) , стеля -гіпсокартон, підлога ламінат. Кухня - мебльована, в кімнаті велика шафа-купе та розкладний диван. Перегляд - по домовленості . Квартира для сімї або для здачі в оренду.

Зарічанська вул., 24/2

Продам 1к квартиру р-н Виставка, вулиця Озерна, ЖК "Приозерний". Квартира розташована на середньому 5 поверсі, не кутова з гарним плануванням. Будинок вже утеплюють ззовні, підводять комунікації, встановлено ліфти, починають оздоблювати прибудинкову територію. Здачу будинку заплановано в 2025році.

Озерна вул., 6/1А

У продажу однокімнатна квартира в дев`ятиповерхівці. Терміновий продаж!!! Не кутова, дуже тепла, сучасніше облицювання в санвузлі. Балкон засклений. Класне розташування, вулиця Зарічанська. Все поруч у пішій доступності, Найпопулярніший район в місті Хмельницькому! Оформлення 2% По всім питанням телефонуйте!

Зарічанський пров., 6/5

Продам 1 кімнатну квартиру в районі Виставка, по вул Зарічанська. Квартира знаходиться на третьому поверсі, загальною площею 21м.кв. Не кутова, з косметичним ремонтом. Укомплектована меблями та технікою. Вільна для перегляду та купівлі. Деталі за телефоном.

Зарічанська вул., 24/2

Продається 1 кім квартира на Виставці. Житловий стан. Велика кімната 18м2. Гарне місцерозташування. Без комісії для покупця. Детальна інформація по телефону.

Зарічанська вул., 6/5

Терміново продам 1к квартиру мікрорайон Південно-захід, вул Львівське шосе. Нове планування. Над квартирою високий техповерх. Квартира має хороший житловий стан. Світла та тепла. Металопластикові вікна. Частково залишається меблі. Хороша транспортна розвязка. Поряд все необхідне для проживання. Хороший варіант як для життя так і під здачу орендарям. Всі питання по телефону

Львівське шосе, 43

Будинок цегляний, ззовні утеплюється сучасними матеріалами, що дозволить значною мірою заощаджувати на комунальних послугах взимку. Прибудинкова територія передбачає просторі зони відпочинку, дитячі майданчики та паркінг для автомобілів. На першому поверсі знаходяться комерційні приміщення та гаражі, які також можна придбати за окрему плату.

Інститутська вул., 6/1

У продажу 1 к.кв. 22 кв.м, малосімейка , зручний 4 поверх 5 поверхового будинку, Пр.Миру (біля СВ) хороший стан, зроблено свіжий косметичний ремонт, замінено сантехніку та електрику, м/п вікна, меблі залишаються. Чудовий варіант для здачі в оренду! Поруч школа , садочок, вся необхідна інфраструктура. торг!

Свободи вул., 3а

ID: 32908 НИЩЕ РИНКОВОЇ ЦІНИ!!! 1к квартира на виставці - Шикарний вигляд з вікна - Гарний та сучасний будинок - Є гардероб - Штукатурка несучих стін - Якісні металопластикові вікна - Розводка електрики - Два ліфта - ТЦ Wodmol в пішій доступності - Аптеки та магазини біля будинку - Хороший та спокійний район - Близько кінотеатр здача 2 квартал 2024 року ПОВНИЙ ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД!!! Телефонуйте, проведемо огляд та надамо всю потрібну інформацію

Трудова вул., 5а

Продаж 1к ЖК Ранкове Family Район 1 Автовокзал, вул.Трудова5/1б Переуступка. Без комісії для покупця Поверх: 3/10 Загальна площа 35кв; 23000$ Будинок майже повністю побудований, тривають внутрішні роботи, цегляний будинок, здача - початок 2025року. Поруч магазини, дитячі площадки,

Продам 1к квартиру, вул.Трудова

оголошення про продаж 1-кімнатної квартири на Зарічанській: Продаж 1-кімнатної квартири на Зарічанській Основні характеристики: Кількість кімнат: 1 Адреса: вул. Зарічанська 8/1 Поверх: 5/5 Площа: 32 кв.м Стан: Повністю під ремонт, але квартира абсолютно суха Дах: Зроблений Не кутова

Найдешевша 1к квартира в центрі

ІД 34444 Продається затишна 1-кімнатна квартира в районі Виставка на проспекті Миру, 60/2! Квартира розташована на 2-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 29,3 кв.м, кухня - 4,6 кв.м. Квартира не кутова, що додає додаткового тепла та затишку. Житло знаходиться в житловому стані, але потребує косметичного ремонту, що дає вам можливість оновити інтерєр під власний смак. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає доступне житло в хорошому районі з можливістю зробити косметичний ремонт!

1к квартира Виставка, не кутова, цегла, житловий стан

1к квартира малосімейка, Тернопільська 22, 6 поверх з 9 , площа 22 квм, кухня 6 квм, є балкон ,зроблений косметичний ремонт, поміняні труби, залишаються меблі частково, район південо-західний, поруч супермаркет, поштове віділення, зупинка, 10 хв до центру. Ціна-19500$ . Телефонуйте або пишіть в вайбер.

1к квартира Південий-захід.
1 - 24 з 269 результатів