Продаж однокімнатної квартири. Мікрорайон Виставка. Квартира має простору кімнату, яку можна вдало зонувати. З кухні є вихід на лоджію з панорамним вікном і гарним краєвидом, площа і форма лоджії дозволяє облаштувати тут обідню зону, або зробити робочу зону кухні, все залежить від ваших ідей і вподобань. Будинок на етапі будівництва - побудований, ведуться роботи по оздобленню фасаду будинку. На момент здачі буде виконано штукатурку внутрішніх стін, крім ванної кімнати та робочої поверхні в кухні. Буде встановлено двоконтурний газовий котел, розводка електрики, встановлено лічильники на воду, газ і світло. Ця квартира -це вигідна пропозиція як для власного проживання, так і для подальшої здачі в оренду (квартири в цьому районі міста завжди користуються попитом). А також це може бути вигідна інвестиція!

Старокостянтинівське шосе, 7/2б

Пропоную вашій увазі! Продаж 1к квартири у новобудові за низькою ціною ЖК «Ранкове Family» Будинок цегляний Індивідуальне електро опалення Не кутова! Діє переуступка▪️ Перша секція Здача на осінь 2024р Телефонуйте-домовимось на перегляд!

Трудова вул., 5/1

1к Виставка вул. Озерна ЖК Приозерний 2, поверх 7/10 площа 35м² вікна в двір котел, м/п вікна броньовані двері, штукатурка чорнова гіпсова. Ціна 27000$ + переуступка 3%

Озерна вул., 6/1а

Продаж квартири у чудовому ЖК «Лагом+» М-р Виставка. Гарне місцерозташування! Декілька хвилин до зупинки. Будинок будується, здача 2025р!

Серпнева, 9

Продаж квартири у чудовому ЖК «Лагом+» Є 39 м.кв та 45м.кв З квартири є вихід на власну ділянку! М-р Виставка. Гарне місцерозташування! Декілька хвилин до зупинки. Будинок будується, здача 2025р!

Серпнева, 9

Квартира в престижному районі міста, не кутова, найкращий поверх. В квартирі зроблено добротний ремонт: металопластикові вікна, сучасне облицювання в кухні та санвузлі(ванна та туалет суміщені) , стеля -гіпсокартон, підлога ламінат. Кухня - мебльована, в кімнаті велика шафа-купе та розкладний диван. Перегляд - по домовленості . Квартира для сімї або для здачі в оренду.

Зарічанська вул., 24/2

Продам 1к квартиру р-н Виставка, вулиця Озерна, ЖК "Приозерний". Квартира розташована на середньому 5 поверсі, не кутова з гарним плануванням. Будинок вже утеплюють ззовні, підводять комунікації, встановлено ліфти, починають оздоблювати прибудинкову територію. Здачу будинку заплановано в 2025році.

Озерна вул., 6/1А

У продажу однокімнатна квартира в дев`ятиповерхівці. Терміновий продаж!!! Не кутова, дуже тепла, сучасніше облицювання в санвузлі. Балкон засклений. Класне розташування, вулиця Зарічанська. Все поруч у пішій доступності, Найпопулярніший район в місті Хмельницькому! Оформлення 2% По всім питанням телефонуйте!

Зарічанський пров., 6/5

Продам 1 кімнатну квартиру в районі Виставка, по вул Зарічанська. Квартира знаходиться на третьому поверсі, загальною площею 21м.кв. Не кутова, з косметичним ремонтом. Укомплектована меблями та технікою. Вільна для перегляду та купівлі. Деталі за телефоном.

Зарічанська вул., 24/2

Продається 1 кім квартира на Виставці. Житловий стан. Велика кімната 18м2. Гарне місцерозташування. Без комісії для покупця. Детальна інформація по телефону.

Зарічанська вул., 6/5

Житлові комплекси у Хмельницький

Будинок цегляний, ззовні утеплюється сучасними матеріалами, що дозволить значною мірою заощаджувати на комунальних послугах взимку. Прибудинкова територія передбачає просторі зони відпочинку, дитячі майданчики та паркінг для автомобілів. На першому поверсі знаходяться комерційні приміщення та гаражі, які також можна придбати за окрему плату.

Інститутська вул., 6/1

ID: 32908 НИЩЕ РИНКОВОЇ ЦІНИ!!! 1к квартира на виставці - Шикарний вигляд з вікна - Гарний та сучасний будинок - Є гардероб - Штукатурка несучих стін - Якісні металопластикові вікна - Розводка електрики - Два ліфта - ТЦ Wodmol в пішій доступності - Аптеки та магазини біля будинку - Хороший та спокійний район - Близько кінотеатр здача 2 квартал 2024 року ПОВНИЙ ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД!!! Телефонуйте, проведемо огляд та надамо всю потрібну інформацію

Трудова вул., 5а

Продаж 1к ЖК Ранкове Family Район 1 Автовокзал, вул.Трудова5/1б Переуступка. Без комісії для покупця Поверх: 3/10 Загальна площа 35кв; 23000$ Будинок майже повністю побудований, тривають внутрішні роботи, цегляний будинок, здача - початок 2025року. Поруч магазини, дитячі площадки,

Продам 1к квартиру, вул.Трудова

оголошення про продаж 1-кімнатної квартири на Зарічанській: Продаж 1-кімнатної квартири на Зарічанській Основні характеристики: Кількість кімнат: 1 Адреса: вул. Зарічанська 8/1 Поверх: 5/5 Площа: 32 кв.м Стан: Повністю під ремонт, але квартира абсолютно суха Дах: Зроблений Не кутова

Найдешевша 1к квартира в центрі

ІД 34444 Продається затишна 1-кімнатна квартира в районі Виставка на проспекті Миру, 60/2! Квартира розташована на 2-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 29,3 кв.м, кухня - 4,6 кв.м. Квартира не кутова, що додає додаткового тепла та затишку. Житло знаходиться в житловому стані, але потребує косметичного ремонту, що дає вам можливість оновити інтерєр під власний смак. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає доступне житло в хорошому районі з можливістю зробити косметичний ремонт!

1к квартира Виставка, не кутова, цегла, житловий стан

1к квартира малосімейка, Тернопільська 22, 6 поверх з 9 , площа 22 квм, кухня 6 квм, є балкон ,зроблений косметичний ремонт, поміняні труби, залишаються меблі частково, район південо-західний, поруч супермаркет, поштове віділення, зупинка, 10 хв до центру. Ціна-19500$ . Телефонуйте або пишіть в вайбер.

1к квартира Південий-захід.

Власник. Продам смарт кв 14 м.кв р-н жд вокзалу вул Яворницького 24. Другий поверх 25-ти квартирного приватного будинку. Повністтю готова до проживання. Наразі здається подобово. Огляд щодня. Дуже вдалий варіант як для надання в оренду так і для власного проживання. В пішій доступності жд вокзал, магазини, школа тощо.Власник 09******86, 06******59

Продам смарт кв р-н жд вокзалу

1к Виставка Свободи 5а, площа 21.1, поверх 5/5. Без ремонту. Лічильник світло,газ Вікна на СВ Є балкон. Податок 2%

Однокімнатна квартира свободи 5а малосімейка

Терміново Продам однокімнатну квартиру на Дубово Низ ринку! Виставка, вул. Гастелло 16 Загальна площа 34 м² Чеське планування Середній 2 поверх з 5 Не кутова, дуже тепла Стан - охайний житловий, всі меблі залишаються Сонячна сторона, розвинена інфраструктура Чистий охайний підїзд Розвинута інфраструктура Зупинка громадського транспорту Вікна пластикові з решіткою Якщо виникли питання - телефонуйте!

Найдешевша однокімнатна на Дубово, чешка, середній поверх / ID: 35064

Здача будинку в першому кварталі 2023 року, вікна виходять в двір.

Институтская улица, 6/1А, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 22500.0 USD

Реальна квартира: 27583 Продам чудову однокімнатну квартиру в Південно-Західному мікрорайоні по вулиці Тернопільській. Квартира має наступні характеристики: - Загальна площа 32 м2 - Зручний четвертий поверх з пяти - Цегляний будинок - Хороший житловий стан - Простора кухня з хорошею площею - Бойлер для підігріву води - Якісні вхідні двері - Сучасне облицювання в санвузлі, - Меблі залишаються - Поруч - вся необхідна інфраструктура. Зацікавила квартира - не гайте часу. ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Організуємо показ в зручний для Вас час.

Тернопольская улица, 12/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 23999.0 USD

Продається чудова квартира в самому центрі міста з такими характеристиками: - 1 кімната, простора площа 46 кв.м, комофртний середній 6 поверх - Зданий будинок, комунікації підключені (вода і світло) - Можна приступати до ремонту - Квартира тепла і світла - Встановлені якісні вхідні двері - Динамічний район з чудово розвиненою інфраструктурою Телефонуйте у будь-який час доби, організуємо показ в зручний для вас час, відповім на всі запитання!

Подольская улица, 56, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 19500.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири на Виставці, зуп. Костел. Квартира на 5 поверсі, південно-західна сторона, площею 32кв. Стан - під ремонт, але на підлозі(кухня, коридор) хороша плитка, рівна стеля. Хороший стан вани та облицювання на кухні. Утеплений балкон. Квартира суха і без цвілі. Чудове місцерозположення, найкращий район для проживання. Поруч все необхідне, хороша транспортна розвязка. Є торг! В квартирі ніхто не прописаний, документи перевірені. Телефонуйте!

Степана Бандеры улица, 20/1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 23990.0 USD

Продам однокомнатну квартиру з косметикою, квартира не кутова, сонячна сторона. Замінені вхідні двері, санвузол облицьований сучасною плиткою, поклеєні хороші шпалери. Комфортне розташування будинку, розвинена інфраструктура.

Мира проспект, 60/2, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 24000.0 USD
123...8
1 - 24 з 188 результатів