1-но кімнатна квартира на Виставці ЖК Автобіографія Парк (Проспект Миру 99/8а) Стан від забудовника (штукатурка стін, розводка електрики, лічильники, двохконтурний котел, якісні вхідні двері). Здача 1 кв 2026р. Перший внесок - 40%, тобто 11500$, решта - розтермінування

1-но кімнатна квартира в новобудові

Продаж просторої двокімнатної квартири, Центр, ЖК Спорт Сіті, друга секція , загальна площа 74, 26 м2, 4/10 над комерцією, на етапі будівництва, здача кінець 3 кварталу 2024 року, при здачі стан від будівельників: якісні вхідні двері, електрика, газ, сантехніка і вода заведена в квартиру, 2-х контурний котел Турція Firfel, вікна з 2-х камерним склопакетом Steko. Станом на 15.05 зведена коробка, завершено утеплення і покраска фасаду, ведуться внутрішні та зовнішні роботи, облаштування парку, у підїзді викладено плитку та пофрбовано (поки відсутні перила), ще не встановлені ліфти. Вода, стояки та електрика заведена в квартиру, лічильники та котел ще не встановлено, газ доведено до будинку, чистова штукатурка стін в місцях загального користування, якісні вхідні двері у квартирах. Ціна за м2 - 34000 грн.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 34000.0 UAH

Пропонуємо вашій увазі 3 кімнатну квартиру в новобудові комфорт-класу Олімпійський6. В квартирі зроблено велику кількість внутрішніх робіт , встановлені лічильники на газ електрику та воду . Гарне продумане планування : коридор правильної квадратної форми де можна розмістити роздягальні зону , три окремі кімнати одна з яких має площу 24м2 ( квадратна) з виходом на лоджію , велика кухня з виходом на лоджію. Двостороння не кутова . Дуже гарна та світла квартира . Для більш детальнішої інформації та перегляду квартири телефонуй

Старокостянтиновское шоссе, 20/7, Хмельницкий, Хмельницкая 26000.0 UAH

33987 Продаж однокімнатної квартири, Центр, ЖК Спорт Сіті, друга секція , загальна площа 44, 25м2, 4/10 над комерцією, на етапі будівництва, здача кінець 3 кварталу 2024 року, при здачі стан від будівельників: якісні вхідні двері, електрика, газ, сантехніка і вода заведена в квартиру, 2-х контурний котел Турція Firfel, вікна з 2-х камерним склопакетом Steko. Станом на 15.05 зведена коробка, завершено утеплення і покраска фасаду, ведуться внутрішні та зовнішні роботи, облаштування парку, у підїзді викладено плитку та пофрбовано (поки відсутні перила), ще не встановлені ліфти. Вода, стояки та електрика заведена в квартиру, лічильники та котел ще не встановлено, газ доведено до будинку, чистова штукатурка стін в місцях загального користування, якісні вхідні двері у квартирах. Ціна за м2 - 33000 грн.

Прибугская улица, 5/1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 33000.0 UAH

Простора світла квартира, площа 48м2, не кутова, має дуже гарне планування, можливе перепланування за Вашим бажанням! Від забудовника якісно виконані настуні роботи: штукатурка, стяжка по всій квартирі, встановлено двоконтурний газовий котел, радіатори, змонтовано систему опалення, розведені труби каналізації та води в сан. вузлі.Також є місце для влаштування гардеробної кімнати в коридорі. В будинку підключено воду та світло, встановлені газові лічильники, газ в процесі підключення. Ще можлива переуступка, тех.паспорти в процесі виготовлення.Розташування будинку дуже зручне,друга лінія від дороги, гарний вигляд з вікон. До центру 1 зупинка транспорту, можна дістатися пішки. Поруч розташовано продовольчий торгівельний центр " Грош", зупинка трансорту та все необхідне інше.

Продам 1 к новобудова, поруч з центром

Довгострокова орендна двокімнатної квартири поруч з парком їм. Чекмана та річкою Південний Буг. Престижний будинок. Новобудова. Індивідуальне опалення. Закритий двір. Автоматичні ворота. Відеоспостереження території та підʼїздів. Парковка. Дитячий та спортивний майданчики. Власний вихід з території будинку в парк. Квартира з якісним ремонтом. В наявності усі необхідні меблі та техніка. Для порядних людей . Без тварин.

2к поруч з парком  ім. Чекмана. Престижний будинок . Новобудова.

Житлові комплекси у Хмельницький

Географія Хмельницький