Продам однокімнатну квартиру, в новобудові район Дубово. В квартирі зроблений евроремонт рік назад, тепла підлога, висока стеля, лоджія, там де можно для себе зробити кабінет, своє індивідуальне опалення, від газу. Біля дома розташована гарна транспортна розв’язка, автобуси, тролейбуси, можете доїхати в будь яку точку міста. Також, біля дома, обласна лікарня, садочки, школа, супермаркети, паркомісце для автомобіля теж є. Сама квартира дуже затишна, та чекає на своїх нових власників. Дзвоніть!

Купріна вул.

Площа:43, 7 Спальня: 18.9 кв. м Лоджія у спальні: 3.39 кв. м Кухня: 10.4 кв. м Лоджія в кухні: 2.98 кв. м Ванна: 3.4 кв. м Коридор: 4.7 кв. м Висота стелі: 2.7 м Лоджії утеплені пінопластом 15 (включаючи стелю) Власність з 2016 року. Новобудова. Закритий двір. Відеонагляд. Хороший доглянутий будинок та прибудинкова територія. До залізничного вокзалу 10 хв. пішки. Тепла підлога на кухні та ванній Розташування: східно/південна сторона, 5 поверх з 9 Залишаються меблі на кухні та пральна машина. Квартира має ідеальне розташування та зручність планування, що робить її ідеальним варіантом для затишного життя або як інвестицію. Ціна 42000 2% переоформлення. Можливо під іпотеку.

Красовського Маршала вул., 6в

Продається затишна, простора 1 квартира, по вулиці Гречка (Міхновського), мікрорайон Дубово. Загальна площа 40 м2, 1 й з 5 ти поверх, не кутова, гарне планування, велика, окрема, не прохідна кімната, простора кухня 8.5 м2, роздільний санвузол, засклений балкон. Затишний, тихий, внутрішній двір з дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Поруч все необхідне для комфортного життя: магазини, супермаркет, аптека, ринок, риночок, кавярні, поліклініка, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, все у пішій доступності (5 хв).

Гречка Маршала вул., 12/1

Житлові комплекси у Хмельницький

Популярні запити

Географія Хмельницький