Продаж двокімнатної квартири! Новобудова! Мікрорайон Озерна Простора квартира. Виконано великий обсяг робіт: штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлено теплу підлогу на кухні в коридорі і санвузлі, радіатори в кімнатах і на лоджії, електорозводка. Санвузол роздільний. Встановлено фільтр для очистки води і манометр. Зацікавила квартира? Телефонуйте домовитися про перегляд.

Кармелюка вул., 7а

Центр міста поруч ЦНТІ, косметичний ремонт, на все лічильники, вікна пластик, балкон, цілодобово гаряча вода(газова колонка), в квартирі кладова, інтернет, центральне опалення. Переоформлення 2%. Можлива співпраця з іншими ріелторами але обєкт не мій тому комісія буде більша.

Свободи вул., 47

Чудова двокімнатна квартира, для комфортного, затишному проживання. Чудовий район, зручне розташування, 5 хв. до центру. Будинок побудований з якісних, сучасних матеріалів, в дві цегли з гарним утепленням.

Старокостянтинівське шосе, 5/5а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продажі двокімнатна квартира в обжитій новобудові! Площа 73.2 м.кв. Зроблений євроремонт з використанням якісних та дорогих матеріалів. Опалення - індивідуальне газове, встановлений якісний двохконтурний котел. Частково залишаються меблі та техніка! Розташування будинку дуже зручне та вдале, є місця для парковки, гарний дитячий майданчик, добре розвинена інфраструктура: торгові цетри, школа , дитячий садочок, супермаркети, ліс, озеро, все поряд та в пішій доступності. Фото відповідають дійсності, можете переконатись самі. Перегляд за попередньою домовленістю в зручний для Вас час. Квартира Вашої мрії чекає на Вас! Телефонуйте просто зараз!

Кармелюка вул., 4/2

ID 31925 Продається класна двокімнатна квартира у новому будинку. Зручне місце розташування. В квартирі якісний свіжий ремонт. Дві окремі кімнати та кухня студія. Індивідуальне електроопалення, встановленний сучасний електрокотел. Квартира не кутова і двостороння. Будинок обжитий людьми і дуже теплий. сама квартира зсередини і ззовні утеплена. Дуже затишна Терміновий продаж! Телефонуйте – влаштую показ!

Зарічанська вул., 52

2 кімнати · 2 поверх з 4 Загальна площа 95.8 м² · житлова 56 м² · кухня 11 м² Стіни монолітно-блокові Побудовано 2021 Новобудова У центрі З парковкою Кухня-студія Світла , простора квартира, висока стеля, якісно побудована, власне паркомісце, закритий двір, гарне місцерозташування. Вільне планування: можливість перепланування 2-3 кімнатної, з будь якою конфігурацією кімнат, кухні, санвузлів. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0688316707

Провулок Йосипа Лапушкіна, 12

Шукаєте хороший варіант квартири у спальному мікрорайоні міста за вигідною ціною, тому пропонуємо до Вашої уваги хорошу 2к квартиру! Щодо переваг то варто відмітити: – мікрорайон Виставка, вул. П.Мирного; – квадратура 51,6 кв.м. – квартира розташована на 5 поверсі; – роздільний санвузол, велика душова; – великий засклений балкон; – зручне місце розташування; – мінімальне переоформлення! Гарно облаштована прибудинкова територія, тихий та спокійний дворик, є дитячий майданчик, наземна парківка! Хороша інфраструктура: безліч магазинів, супермаркетів, аптек, кав’ярень, поруч дитяча лікарня, навчальні заклади, ресторани, торгово-розважальний центр! Зручна транспортна розв’язка, мобільність у будь-яку точку міста; Варіант квартири, який точно Вам сподобається! Телефонуйте вже зараз! Показ в будь-який час!

Панаса Мирного вул., 26/2

Продається чудова 2-во кімнатна квартира на Південно-Заході. Будинок комфорт класу, ЖК Студентський. Продається чудова квартира на Південно-Заході. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 10 ти поверхівки. Квартира простора, правильної форми, загальна площа 46 м.кв, кухня з виходом на лоджію. Хороша розвинена інфраструктура: - поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок, тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорту — і все це в 5-ти хвилинах пішки - Використання лише якісних будівельних матеріалів та новітніх технологій будівництва - Сучасне та практичне оздоблення будинку - Велика огороджена прибудинкова територія - Індивідуальне опалення, лічильники на газ, холодну воду та електроенергію

Інститутська вул., 6/1А

Пропонуємо простору двокімнатну квартиру в ЖК Монблан з чудовим виглядом з вікон. Це монолітний будинок у самому серці міста Завдяки даховій котельні, рахунки на опалення економні Квартира дуже простора, у світлих тонах. Є окрема гардеробна та хоз.кімната де встановленна пральна машинка та бойлер В квартирі три балкони з неперевершеним виглядом на місто та Південний Буг Зала з диваном та телевізором Спальня має велике ліжко Кухня в класичному стилі, в теплих тонах, повністю мебльована. В санвузлі встановлена велика ванна, також є гігієнічний душ В квартирі всі меблі та техніка залишаються, ви зможете заїхати та жити. У будинку дахова котельня, за опалення рахунки мінімальні В коридорі є тепла підлога Ціна дуже вигідна, тому телефонуйте. Деталі при перегляді.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1

Ексклюзивна пропозиція! Видова двокімнатна квартира з дизайнерським ремонтом та технікою Квартира знаходиться у центрі міста ЖК Монблан Панорамні вікна виходять на місто та Південний Буг, де можна поглядати на гарний Захід сонця Площа квартири 105 м2 Простора кухня студія площею 66 м2 При вході в квартиру власний тамбур для речей. В санвузлі велика ванна поєднана з душовою. Квартира робилася для себе, по останнім технологіям: - По всій квартирі тепла підлога; - Власний електричний котел та дахова котельна; - Відеонагляд, сигналізація; - Система аварійного відключення води; - Кондиціонери; - Окрема хоз.кімната з пральною та сушильною машиною Samsung; - Кавоварка, мікрохвильова піч, духова піч вбудовані в кухню, фірми Bosch; - Окрема гардеробна; - Дизайнерський диван; - Бойлер; - Система фільтрації води; Телефонуйте, та огляньте цю прекрасну квартиру!

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а

Житлові комплекси у Хмельницький

Продається двокімнатна квартира на 3-му поверс 9-ти поверхового будинку в самісінькому центрі міста. Площа становить 56 м.кв, хороше планування (кімнати окремі та роздільний санвузол). Будинок нового планування, хороший двір з дитячим майданчиком та достатньою кількістю паркомісць. Добре розвинена інфраструктура (магазини, аптеки, супермаркети, школа, дитячий садочок, медична амбулаторія, зупинки громадського транспорту). Фото відповідають дійсності. Перегляд можливий по домовленості. Дзвоніть!

Проскурівського підпілля вул., 115/1

Двокімнатна квартира з ремонтом в Новобудові. Будинок обжитий. Індивідуальне опалення, теплі поли. Майже все залишається, що є в квартирі. Оформлення 2%. Можливий продаж під програму Єоселя. Зручне місце розташуванн. Поруч є школа та дитячий садочок, магазини, тощо. До центра міста 5-7 хв.

можливий продаж по єОселя
Шевченка вул., 46А

Пропонується вашій увазі 2 кімнатна квартира у сучасній Новобудові ЖК Академ містечко (10 секція) це новий житловий комплекс розроблений, з урахуванням новітніх архітектурних тенденцій та технологій. Квартира знаходиться на комфортному 6-му поверсі 10-ти поверхівки. Загальна площа 65.5м.кв, кухня правильної форми з виходом на лоджію. БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЇ! Будинок побудований з цегли, та утеплений зовні. Квартира не кутова, вікна виходять на Захід. Забудовник виконує великий обсяг робіт, а саме: 1. індивідуальне опалення кожної квартири сучасним двоконтурним газовим котлом; 2. розводка опалення по квартирі та радіатори; 3. чистове тинькування стін; 4. стяжка підлоги; 5. розведення електроенергії по квартирі; 6. лічильники на газ, холодну воду та електроенергію; 7. металопластикові вікна; 8. броньовані двері. Житловий комплекс це 18-ти секційний десятиповерховий будинок, зі зручними підїздами; прибудинкова територія буде облаштована дитячими та гральними майданчиками, зеленими насадженнями. Зручна транспортна розвязка та добре розвинена інфраструктура, що включає дитячі садочки, школи, магазини, спортивні центри та ресторани, — беззаперечні аргументи на користь придбання квартири у цій новобудові.

Шевченка вул., 46

Пропонуємо двокімнатну у елітній новобудові, аналогів в місті немає. Будинок монолітно-бетонний Знаходиться ЖК Paradise поруч з парком ім. Чекмана Зручний 7 поверх, не кутова. Дуже гарний вигляд з вікна на парк та річку. Встановлений газовий котел. Можна зробити перепланування. Підземний паркінг Також є дизайн проєкт до квартири Перегляд у зручний для Вас час!

Староміська вул. (Примакова), 1/1

Центр міста, квартира знаходиться біля собору на Філармонії, вул Володимирська. Орієнтир Собор ( обмін на 1 в центрі +доплата) Квартира НЕ КУТОВА, МП/вікна, двері броньовані,колонка, сантехніка нова,стеля натяжна, одна кімната закривається,а друга зроблено студією з кухнею,два балкона,в дворі є хоз приміщення з підвалом.

Володимирська, 110

Кожен із нас хотів би власну квартиру мрії, це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш, це саме те, що хотіли, шукали, мріяли! Ви одразу знаєте, як і що спланувати, розташувати, адже Ваші фантазії та задуми стають реальністю. Кожен куточок у квартирі для Вас стає рідним! Ось для Вас ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні. До Вашої уваги шикарна двокімнатна квартира в новобудові, від одного з найкращих забудовників міста Будальянс! Забудовник дуже якісно здійснює будівництво двосекційного будинку з власною територією і розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Квартира розташована на 2 поверсі, з шикарними виглядом, французьким балкончиком, панорамними вікнами. У квартирі вже є: якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, тепла підлога на кухні, санвузлі, передпокої, встановлений двоконтурний газовий котел, лічильники газу, електроенергії та холодної води, металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, Квартира насправді дуже гарна та простора, двостороння. Бонус плюс для нового власника велика тераса 51,65 кв.м., яку можна накрити або засклити, цим саме збільшити в рази площу квартири, а в подальшому зробити цікавий дизайн та втілити круті ідеї! Важливо! Тераса документально входить до квартири. Біля будинку розташована зупинка громадського транспорту, наземна парківка , є дитячий майданчик. Недалеко від будинку відкритий ТРЦ AGORA з супермаркетом «Таврія В» з дитячим розважальним комплексом, магазинами техніки, косметики, одягу. У пішій доступності розташована школа 28, дитячі садки. Це ідеальне місце для проживання сімї у перспективному районі міста. Показ в будь-який час! Деталі за номером 0974108573 Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Панаса Мирного вул., 24

Шукаєте варіант хорошої 2к квартири? Розглядаєте варіант лише в зданій новобудові? Тоді рекомендуємо, Вам даний варіант квартири! - Забудовник Авіла, житловий комплекс Авіла лайн. - Квартира розташована на 10 поверсі. - Загальна площа 66, 5 кв.м - Світла, простора, двостороння. - Дві повноцінні кімнати, кухня, роздільний санвузол та велика гардеробна або кабінет, максимально зручно та додатковий комфорт для майбутніх господарів. - Опалення: індивідуальне електро. - Чудовий краєвид з вікна - Поруч ліс, місцеве озеро, найрізноманітніша інфраструктура. Рекомендуємо переглянути! А ще діє супер ціна! Тому не втрачайте можливості придбати квартиру мрії! Показ в будь-який час!

Кармелюка вул., 5/2

Продаж 2к квартири в зданій н/б, індивідуальне опалення, виконані чорнові роботи (штукатурка цегляних стін, розведена електрика та опалення), є двоконтурний котел. Кімнати просторі. Є гардеробна, санвузол окремий. На поверсі і комора (за окрему плату, 1500$) Можливе придбання під державні програми

Будівельників вул., 5/4

🏢 Продається 2 кімнатна квартира в центрі міста Хмельницького. Розташована по вулиці Прибузька, зручне сполучення з усіма районами міста. 🏠 Квартира знаходиться на 4-му поверсі 10-поверхового будинку, який був зведений у 2008 році. 📐 Площа квартири становить 52,8 квадратних метра, що створює комфортне просторове планування. 💡 Квартира оснащена даховою котельнею, що забезпечує тепло та комфорт під час холодних місяців. 🍽 Залишається вмонтована кухня та 2 шафи-купе, що зручно для зберігання речей. 🛋 Підлога в кімнатах вкрита ламінатом, а в коридорі, кухні та санвузлі - плиткою. Це надає квартирі стильності та легкого догляду. 🖼 Металопластикові вікна забезпечують хороше освітлення та звукоізоляцію в приміщенні. Лоджія засклена, дозволяє насолоджуватись панорамним видом. 🔒 У квартирі встановлено броньовані вхідні двері, що забезпечує високий рівень безпеки. Мінімальне переоформлення. Без сплати комісійних. 📞 Для отримання детальної інформації та організації огляду квартири, телефонуйте. #Нерухомість #Хмельницький #продаж-квартири #житло #агентствонерухомості #анОпора

Прибузька вул., 34/1

ЖК Вишневий це сучасне житло, яке відповідає високим стандартам якості будівництва і умов для комфортного проживання. Будинок збудований по всім стандартам, як це має бути, в 2 цеглини, із зовнішнім утепленням (пінопласт). Поспішайте придбати квартиру бізнесу-класу та втілити всі свої мрії в реальність. квартира розташована на 2 поверсі (рівень третього); загальна площа 70, 6 кв.м; встановлені хороші металопластикові вікна; зроблена якісна чорнова штукатурка стін; розводка електропостачання; роздільний санвузол; 2 роздільні кімнати; затишна кухня з панорамними вікнами та виходом на балкон; є лоджія, на якій можна облаштувати робочу зону або лаундж зону; індивідуальне опалення; вікна на південь та схід; наземна парківка біля будинку; закритий вїзд; найзручніше місце розташування : поруч зупинка міського транспорту, магазини, супермаркети, 2 школи, 2 дитячих садочки, різна інфраструктура, комерційні установи, все в пішій доступності для Вашої економії часу; парк та річка поруч, де Ви можете відпочивати, займатися спортом чи насолоджуватися красою природи; хороший район міста, спокійний та мобільний; Показ в будь-який зручний час!

Транспортна вул., 11/3

Продаж 2-к квартира Житловий комплекс «SOFIYA-2» Бажаєте вигідо придбати квартиру? Мрієте зробити ремонт втіливши саме Ваші ідеї в реальність? Тоді мерщій не гайте часу, запрошуємо на перегляд квартири, яка Вам точно сподобаєтся. Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Щодо особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня, індивідуальна система опалення (двоконтурний котел), з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); загальна площа квартири 68 кв.м.; знаходиться на 5 поверсі; передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); є дитячий майданчик; наземна парківка; На території ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А

Шукаєте затишне житло з комфортними умовами в чудовому районі? Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру в новобудові (Рауш), розташовану на вулиці Лісогринівецька, в одному з найкращих районів міста Хмельницького - Озерна. Основні характеристики квартири: Загальна площа: 80 кв.м, що надає вам багато простору для комфортного проживання. Житлова площа: 41 кв.м, що включає простору вітальню та затишну спальню. Кухня: 16 кв.м - ідеальне місце для кулінарних шедеврів і сімейних вечерь. Поверх: 6 з 10 - оптимальне розташування, що забезпечує гарний вид та відсутність шуму. Санвузол: Роздільний, що забезпечує додатковий комфорт для вас і ваших гостей. Балкон і лоджія: Місця для відпочинку на свіжому повітрі або вирощування квітів. У квартирі встановлено: Якісний двоконтурний котел - для надійного опалення та гарячої води. Радіатори - забезпечують ефективне розподілення тепла. Лічильники на газ, воду і світло - для зручного контролю витрат. Броньовані двері - для вашої безпеки. Металопластикові вікна - для енергоефективності та звукоізоляції. Стяжка підлоги - готова до подальшого оздоблення за вашим бажанням. Переваги: Чудове розташування: Тихий, затишний район з розвиненою інфраструктурою. Не упустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири, яка ідеально підходить як для комфортного проживання, так і для інвестицій. 📞 Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитись про перегляд та отримати додаткову інформацію!

Лісогринівецька вул., 34а

🏢 Продається затишна 2-кімнатна квартира на вулиці Лісогринівецькій в районі Рауш! 🏡🔑🔔 ✨ Характеристика: Квартира знаходиться на 6-му поверсі 10-поверхового будинку. Загальна площа квартири становить 80 квадратних метрів, що забезпечує достатньо простору для комфортного проживання. ✨ Готовий для заселення: Будинок вже зданий, тому ви можете негайно насолоджуватись своїм новим житлом. У квартирі є зареєстроване право власності, що гарантує вашу безпеку та стабільність. ✨ Вигода: Ця квартира також може стати ідеальним варіантом для створення європейської оселі. Ви можете втілити свої дизайнерські задуми та створити простір, який відповідає вашому стилю та потребам. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної 2-кімнатної квартири на вулиці Лісогринівецькій! 🏡🔑🔔 Зателефонуйте нам за номером, щоб дізнатись більше та організувати перегляд. Ми з радістю відповімо на всі ваші запитання та допоможемо укласти вигідну угоду. Не зволікайте, така пропозиція може швидко зникнути! 🏢🔑🔔 #ПродажКвартири #Лісогринівецька #Рауш #ЗвертайтесьДоНас

Лісогринівецька вул., 34А

2 кімнатна Квартира в центрі місті Дві окремих кімнати 44 м цегла Висока стеля 2,80 Індивідуальне опалення Скрізь тепла підлога Новий ремонт Тихий, спокійний двір

Франка Івана пров., 1
1 - 24 з 1 962 результатів