Велика, простора, чотирьохкімнатна квартира з якісним ремонтом, квартира тепла з індивідуальним опалення та встановленими всіма лічильниками, що допомагає заощадити на комунальних платежах. На підлозі паркет, у кухні та ванній кімнаті плитка, 2 балкони засклені та виходять у спокійне подвіря, в квартирі дві ванних кімнати, квартира частково мебельована з вбудованою технікою, при потребі квартиру можна розділити на дві автономні частини, так як дана квартира по проекту робилася з двох квартир. Поруч розвинена інфраструктура: школа, садочок, дитяча площадка, стадіон, парк, магазин, до центру міста - 10 хвилин пішки.

Продається Чотирьохкімнатна Квартира

Квартира в самому ЦЕНТРІ міста , напроти 5ї школи . Дуже зручне місце розташування , поряд школа , садочок , Почта , магазини , супермаркет, міський пляж , парк . Квартира своя , з якісними ремонтом , свій окремий стояк ( можете не боятись що Вас затоплять ). Якісні вікна , дорогої вхідні двері . Якісна вбудована кухня та нова плита , залишається для вас. Пральна машина , бойлер , та душова кабіна з функціями масажу та кварцуваня також залишається .До квартири йде кладовка у підвалі , також є кладовка у квартирі . Дуже добрий варіант , для комерції . Власник!!! Документи всі готові для оформлення , переоформлення не дороге !!! В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄТЬСЯ !!! Уважно читайте опис , аби не задавати дурних питань !

власник
Квартира У Самому Центрі

3-х кімнатна квартира 58кв Капітальний ремонт,все нове і поміняне,тепла підлога кухня,коридор,індивідуальне опалення,перший поверх,гараж,сарай,клумба,город Телефонувати за номером +38************41 Таня

власник
Продаж квартири в Ізяславі 3 кімнати
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в Ізяславі (документи на стадії оформлення), в двоповерховому будинку. Затишна, світла квартира, не кутова. Зроблено чорнову обробку кімнати коридору і кухні.

власник
Продаж однокімнатної квартири в місті Ізяслав

Продається 2- кімнатна квартира Р-н Харчомашу, вул.М.Микитюка 98/2 Квартира в гарному стані з ремонтом та індивідуальним опаленням, частково залишаються меблі За більш детальною інформацією звертатись: 09******73 - Аліна 06******93 - Віталік

власник
Продається 2-х кімнатна квартира

Продам шикарну квартиру,індивідуальне отоплення газовий котел,броньовані двері,6 пластикових вікон. Рядом школа,садочок,базар,ж.д вокзал.Рядом центр. Хороше місце для життя, спокійно,затишно, багато природи. Можна на виплату.

власник
Квартира Ізяслав

Продаю квартиру в центрі міста навпроти парку, поруч з автобусною зупинкою. Зручне розташування. Поруч магазини, пошта, садок, супермаркет, парк. Перший поверх двоповерхового будинку. Опалення - газовий котел. До квартири належить частина сараю (при бажанні можна зробити широкий гараж. Також є невеличкий город (приблизно 3 м х 15 м). Вікна і балкон виходять на центральну вулицю Грушевського. Ідеально підійде, як для житла так і для бізнес-приміщення (стоматологія, нотаріус, магазин квітів,тощо). Ввласник. Документи всі готові. Квартира мебльована в гарному стані, але без євро-ремонту. В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄТЬСЯ! Пишіть тільки з серйозними намірами . Телефонуйте або пишіть Viber, WhatsAp, OLX. Валентин.

власник
Продам квартиру від власника

4-кімнатна квартира з видом на річку Південний Буг! Ваша мрія про затишне та комфортне житло може стати реальністю з цією чудовою квартирою! Розташована на 8-му поверсі з південною стороною, вона пропонує: Простору площу 98 м2, що дає можливість комфортно розмістити всю вашу родину. Чудовий вид на річку Південний Буг, який стане джерелом натхнення та гарного настрою. Індивідуальне опалення, яке дозволить вам самостійно регулювати температуру в квартирі. Двостороннє планування, що забезпечує чудову освітленість та провітрювання. Просторий балкон, де ви зможете відпочити та насолодитися свіжим повітрям. 3 повноцінні кімнати та 1 маленька, що дає можливість перепланування на ваш розсуд. Привітні сусіди, які створять приємну атмосферу у вашому житловому комплексі. Це чудова пропозиція для тих, хто шукає комфортне та затишне житло в мальовничому місці. Не упустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири! Звертайтесь до мене вже зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд! Продаж без комісійних для покупця!

Заречанская улица, 52, Заречье, Хмельницкий, Хмельницкая 67000.0 USD