Продаж однокімнатної квартири у спокійному районі міста. Простора і світла кімната та затишна кухня. Вікна металопластикові, дах у повному порядку. Ванна кімната потребує ремонту. Труби замінені на металопласт. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок ОСББ, завжди чистий підїзд, великий та охайний двір, добрі сусіди. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Оперативний показ у зручний для Вас час! Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання. Без комісії для покупця!

Лавреньова вул., 25

Продам 1 однокомнатную квартиру Шуменский ул. Строителей 7 Хозяин Квартира находится на 9 этаже 9-ти этажного кирпичного дома. С крышей все хорошо. Общая площадь квартиры 39,1 кв.м. Жилая площадь 21 кв.м, Кухня 7.7 кв. м. Металлопластиковые окна включая балкон, новый бойлер, кондиционер, Тамбур с ремонтом. Состояние квартиры на фото – хорошее жилое. Цена 23000 дол. Возможна продажа на условиях первичной оплаты 50% стоимости и остаток под процент на период до 60 мес. Также квартира сдаётся в аренду. Заинтересованным пишите ваш номер, желательно вайбер, я перезвоню.

власник
Продам 1 однокомнатную квартиру Шуменский ул. Строителей 7 Хозяин

балкон не засклений, вікна частково металлопласт, нові труби і сантехніка, бойлер, всі лічильники, стан ухожений житловий, продається з усіма меблями і технікою що на фото.

Продам квартиру 1кімнатну вул.Куліша б.1А, 7/9, 36м2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается 1комнатная квартира на Шуменском по Димитрова11а.Квартира находится на 6этаже 9этажного дома.В квартире сделан косметический ремонт,металлопластиковые окна.Балкон застеклён столяркой.Квартира продается с мебелью и аппаратурой.

Продается1комнатная квартира на Шуменском

Пропонується у продаж квартира на Шуменському мікрорайоні Вул Лавреньова Комфортний 3поверх Велика кухня 9кв метрів, роздільний санвузол Запрошуємо на перегляд

•Продаж квартири на Шуменському мікрорайоні•

Продам однокомнатную квартиру. С новым ремонтом. Квартира находится на р. Шуменський.

власник
Продаю Квартиру с новым ремонтом( на Ивана Богуна)

Продається 1 кімн.квартира в Шуменському районі м. Херсона на 1 поверсі 5-ти поверхового кірпічного будинку по вул.Лавреньова, поряд парк, гаражи. Стан дуже добрий, заходь і живи, тепло взимку і прохолодно літом. Опалення центральне, бойлер 50 л, на підлозі лінолеум, ванна і туалет суміжні в плиткі. Площа 37 кв.м, кімната 20, кухня 7, балкон з кімнати. Гарні сусіди . Меблі залишаються. Ціна за домовленістю. Тел. 09*********83.

власник
1 - кімнатна квартира Шуменський район

Однокімнатна квартира 1/9 з автономним опаленням по вул.Лавреньова. Квартира в середині будинку, на першому поверху, газовий котел, ремонт в ванній, туалеті, стан квартири житловий. Поруч магазини, кафе, парковка, зупинка, ринок, парк. Телефонуйте, пишіть на вайбер, ватцап, телеграм, сигнал т.09******25

Однокімнатна квартира з 1/9 автономним опаленням