Продам двухкомнатную квартиру на ХБК, на днепровском рынке. Квартира в хорошем состоянии, заходи живи, комнаты раздельные, санузел смежный, зимой - тепло, летом - прохладно, электросчетчик - день/ночь. Мебель остаётся. Подъезд тихий, чистый. Месторасположение отличное в пешей доступности транспортная развязка, школа, садик, больница, рынок. Квартира приватизирована, документы в порядке. Торг уместен.

власник
Миру, 16

Продаж однокімнатної квартири від власника. Будинок «Сталінка». Зроблений капітальний ремонт, перепланування, авторський ремонт. Повністю нові труби, проводка, дорогі вікна. Тепла підлога в коридорі, на кухні та на балконі. Затишний повністю скляний балкон з чудовим видом. Холодильник, пральна, варочна поверхня, духова шафа, бойлер на 80 літрів, інверторний кондиціонер Cooper&Hunter, телевізор, вбудована кухня, дві великі вбудовані шафи, двоспальне ліжко, стол та стільці IKEA - все залишається новим власникам. Ремонт повністю новий, в квартирі прожили 2 місяці. Закінчували ремонт вже під час війни. Поруч з будинком парк, супермаркет, кафе, зупинка, ринок, банк, аптека, нова пошта. Для комфортного життя вам потрібно лише принести свої особисті речі.

власник
ВІД ВЛАСНИКА  Продам 1-кімнатну квартиру ХБК проспект Текстильників 7

Продается от собственника квартира на верхнем 10-м этаже. По адресу Текстильщиков 10А (бывший кинотеатр Спутник). Дом введен в эксплуатацию и управляется ОСББ. Плата 7 грн за квадратный метр в это входит охрана, уборка, вывоз мусора и ЛИФТ БЕЗ КАРТОЧЕК. Всё остальное по счётчикам. Автономное отопление и горячая вода через газовый котёл. Работает лифт, обшит и установлена камера наблюдения. Площадь 49 квадратных метров. Вид на Днепр и Антоновский мост. Сверху утеплённые перекрытия и тех этаж с крышей. Закрытый двор со своими паркингом и детской площадкой.

власник
Пентхаус ЖК Спутник ХБК 49 кв.м (ЛИФТ РАБОТАЕТ)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Двокімнатна квартира знаходиться на пятому поверсі, у панельному будинку, за адресою Бериславське шоссе 12а. Великі та затишні кімнати, простора мебльована кухня та широкий коридор. Балкон ще незасклений, що дозволить Вам зробити це за власними уподобаннями, або залишити як є. Санвузол розділений. Комунікації замінені на металопласт, сантехніка якісна та в чудовому стані. Автономне електроопалення, для цієї категорії споживальників діє пільговий тариф! Всі меблі та техніка залишаються новим власникам. Загалом квартира в гарному житловому стані. Вдале розташування, розвинена інфраструктура. Поруч ринок, магазини, аптеки, кавярні, салони краси. Також в кроковій доступності школа та дитячі садочки. Транспортна розвязка у будь-яку точку міста. Будинок ОСББ, затишний та охайний двір. Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання!

Двокімнатна квартира з автономним опаленням

Продається однокімнатна квартира на ХБК Квартира знаходиться на вул. Миру (район Дніпровського ринку) Другий поверх пятиповерхового будинку, чистий доглянутий підїзд У квартирі якісний євроремонт, залишаються всі меблі і побутова техніка, а також вбудована кухня. Місцезнаходження вкрай вдале, поруч ринок, супермаркет, школи і дитячі садки, а так же кафе, ресторани і зупинки громадського транспорту.

Мира улица, 17, ХБК, Херсон, Херсонская 25000.0 USD

власник
Илюши Кулика улица, 116А, Днепровский, Херсон, Херсонская 21000.0 USD

Пропоную вашій увазі двокімнатну квартиру у місті Херсон, розташовану на пятому поверсі пятиповерхового будинку, район ХБК У квартирі дуже зручне і функціональне планування, виконаний якісний ремонт . У неї входить дві окремі кімнати, які ідеально підходять для спальні та кабінету або дитячої кімнати Зроблено якісне ззовнішнє і внутрішнє утеплення що забезпечить комфортну температуру протягом року. Встановлений кондиціонер Кухня обладнана всіма необхідними приладами і технікою, щоб забезпечити комфорт при готуванні. Ванна кімната обладнана сучасною сантехнікою Район, де розташована нерухомість, відомий своєю інфраструктурою та зручністю. Усі необхідні сервіси, такі як магазини, школи, дитячі садочки та громадський транспорт, знаходяться в непосредній близькості Ця квартира - ідеальне рішення для тих, хто шукає затишок та зручність в серці Херсона. В квартирі при продажі залишаються майже всі меблі та техніка Також у ціну квартири включено особисте паркомісце

Илюши Кулика улица, 118, ХБК, Херсон, Херсонская 15000.0 USD

Продається чотирикімнатна квартира на ХБК. Знаходиться на вул. Чорноморська На найкомфортнішому третьому поверсі пятиповерхового будинку 3 роздільні спальні та великий зал Загальна площа 62 кв. Квартира в хорошому житловому стані Санвузол роздільний Балкон засклений металопластом Чистий доглянутий підїзд, чудова транспортна розвязка. У кроковій доступності аптеки, продуктовий магазин та Нова пошта

Черноморская улица, 16, ХБК, Херсон, Херсонская 27000.0 USD

Продам однокомнатную квартиру в районе троллейбусного дэпо. На ул. 2Промышленная. Площадь 25 кв м. Дом теплый, поменяны стояки , металопластиковые. окна. С Мебелью и техникой. Цена 9000$. От хозяина

власник
Продам квартиру 1 комнатную

Двухкомнатная квартира на улице 28-ой Армии, район ХБК, 3-ий этаж, хороший ремонт, современная мебель, бытовая техника. Рядом с домом расположены, детский сад, школа, больница, рынок.

ПРОДАМ 2-х комнатную квартиру

Продам,сдам(4000+услуги) 1комнатную квартиру В Херсоне на ХБК прямо на Днепровском рынке. 29 м общей площади(неугловая),ремонт,мебель,быт.техника,кондиционер,холодильник,wifi, все счетчики, 2й этаж кирпичный дом,потолки 2.5м,бронедверь,тамбур и подъезд чистые,уютная и теплая,без посредников и задолжностей,Владелец. Документы все в наличии,т/п 23 год. Нотариальное Оформление без проблем,арестов,долгов,залогов по квартире нет,все прозрачно,возможен обмен на легковой автомобиль с вашей доплатой,или равноценной ценой!Хороший торг реальному покупателю!Без посредников.

власник
Продам,сдам 1комнатную квартиру в Херсоне

Пропонується до продажу квартира - студія по вул.Чорноморській (район РАГСу). Головною перевагою квартири є наявність автономного опалення, розташування в цегляному будинку, а також наявність усіх необхідних для проживання меблів та техніки. Додатковим бонусом є чудовий вид на місто, адже квартира розташована на 9 поверсі. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Продам 1-к.кв. с автономкой по вул.Чорноморська

Продаж трикімнатної квартири болгарка на ХБК район Супутника. Будинок з цегли, загальна площа квартири 60кв.м кухня 9кв.м, три окремі кімнати, санвузол окремий. Металопластикові вікна, балкон та лоджія засклені, заменені всі комунікації, лічильники на все, ОСББ. Мебель та техника залишається у квартирі новим власникам. Телефонуйте, пишіть на вайбер, ватцап, телеграм, сигнал т.09******25

Продаж 3х кімнатної квартири 2/5 болгарка на ХБК (Супутник)

2-х комнатная квартира в кирпичном доме на ХБК, 5-ый этаж пятиэтажного дома, в районе улицы И.Кулика. Крыша отремонтирована перед войной, в квартире сделан ремонт, окна и балкон из металлоплпстика.

ПРОДАМ 2-х комнатную квартиру на ХБК

Продаж трикімнатної квартири по вул.Кулика напроти Фрешу. Дом інкерманський камень, квартира після ремонту, металопластикові вікна, замінені всі труби та комунікації, балкон засклений. Загальна площа 52кв.м, дві окремі кімнати. Лічильники, ОСББ, чистий підʼїзд. Напроти супермаркет Фреш, кафе, аптеки, банки, магазини, 5 хвилин до ринку, зупинка, паркування. Телефонуйте, пишіть на вайбер, ватцап, телеграм, сигнал т.09******25

3-х кімнатна квартира вул.Кулика Фреш

Дослідити місцевість

Продам однокомнатную квартиру в Днепровском районе ( район депо). Площадь 30,5 м2, жилая-14.3 м2 ,кухня 5.6м2, есть кладовая комната и балкон. Квартира с ремонтом, заменены коммуникации, МП окна, снаружи утеплена. Остается вся современная мебель и бытовая техника, необходимые для комфортного проживания. (Холодильник , микроволновая печь, кондиционер, стиральная машина, пылесос , газ. плита , духовка ) Хороший район, тихий двор, ОСББ. Без комиссии. За более подробной информацией обращайтесь по телефону.

власник
1 к. кв с мебелью и техникой от собственника

1- комнатная квартира на Черноморской, район ЗАГС, 8/9 этаж, лифт работают, с мебелью и техникой, в жилом состоянии. Торг.

ХБК, ул. Черноморская 8/9 этаж, Торг.

Продаю!1к.кв Хбк,4/5 этаж.Состояние жилое,с мебелью и бытовой техникой,стиралки нет,есть подвод.Отопление центральное.Общая квадратура 35.Есть балкон,окна обычные.Дом кирпичный.13000 $.И комиссия услуг Агенства недвижимости,договорная.Есть другие варианты Таврический.Хбк.Вайбер,Ват сап на этом телефоне есть.Буду рада помочь.

Продаю!1к.кв Хбк,Кулика Фреш.Есть 2к.кв Центр ,и Таврический

Однокімнатна квартира , загальна площа 30,2 кв.м, район ХБК, вулиця Чорноморська. Продається з меблями та побутовою технікою (вбудована кухня, стіл кухонний, стільці, холодильник, бойлер, шафа-купе, розкладний диван, тумба). Поруч дніпровський ринок, транспортна розвʼязка, аптеки, магазини. На всі питання відповім по телефону або смс. 09******69

власник
Продаж однокімнатної квартири

Продажа 2к квартиры ХБК, район Днепровского рынка, ул. Мира, 1 этаж. Вся необходимая инфраструктура рядом, в пешей доступности. Комната проходная, можно переделать под раздельные комнаты, либо же под кухню-студию. Можно расшириться, выкупив рядом 1к, также сделать пристройку. Централизованное отопление, зимой тепло. Летом прохладно, не жарко. Квартира теплая, уютная и комфортная для проживания. Расположение квартиры также позволяет использовать её в коммерческих целях.

власник
Продажа 2к квартиры

Продаж двокімнатної квартири на першому поверсі 5-поверхового будинку. Будинок з цегли, квартира «распашенка», загальна площа 56кв.м, кімнати окремі, кухня 10кв.м з підвалом, вікна квартири розташовані у правильному напрямку. Замінені труби опалення, води та каналізації, лічильники на все, ОСББ. Балкон збільшений, вікна всі металопластикові. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Поруч магазини, зупинка, во дворі місця для машини. Можливий торг.

2-х кімнатна квартира 1/5  ХБК на Видригана

Двухкомнатная квартира р-н 40 лет Идеал.Дом кирпич.Квартира в жилом состоянии 50м2 комнаты смежные,с/у смежный, Кухня 9 м2 . Балкон МПО.

Двухкомнатная квартира Хбк

Продвется 1 комнатная квартира на ХБК в районе Черноморская/40лет Октября.Квартира находится на 1 этаже 2х этажного дома.В квартире сделан косметический ремонт,металлопластиковые окна,новая проводка и сантехника.Входная дверь—металлическая.

Продается 1комнатная квартира на ХБК.