ексклюзив. У продажу шикарна квартира в ЖК Пролісок за адресою проспект Героїв Харкова, 158. Будинок зданий та заселений. Формат квартири: кухня-вітальня 16м2 та окрема спальня 12 м2, суміщений санвузол, утеплений балкон, просторий передпокій. у квартирі виконано дизайнерський ремонт із дорогих та якісних матеріалів. Встановлено лічильники на воду та опалення. У підїзді ведеться відеоспостереження і є консьєрж-охоронець, домофон, 2 ліфти. Прибудинкова територія обгороджена з безліччю дитячих та спортивних майданчиків, з мангальною зоною. інфраструктура району розвинена: садки, школи, ринок, супермаркети, кінотеатр, басейн, палац Спорту, бульвар Юрєва, аптеки, банки, тренажерний зал – все це в пішій доступності! Др метро Палац Спорту 3 хвилини пішки. Працюємо з усіма програмами кредитування. З АН співпрацюю

можливий продаж по єОселя
Героев Харькова, 158

Здається в оренду 1к квартира, в сучасному кварталі ЖК "Салтівський" 602 м\р Велика транспортна розвязка із 10 хвилинами їзди громадським транспортом до ст.м Барабашова. Поруч багато продуктових ринків, супермаркетів, продовольчих та інших магазинчиків, кавярень. З великих с/м Клас, с\м Сільпо, ТРК "Україна" Зручний у наш час 4 поверх. Свіжий сучасний ремонт, вся необхідна техніка та меблі для Вашого комфортного проживання.Кондиціонер. Лічильники електроенергії, води, тепла. Регульоване опалення.

Драгоманова вул., 4

ЕКСКЛЮЗИВ!!!! У продажу 3-кімнатна квартира в ЖК Балакірєва, за адресою вулиця Балакірєва, будинок 17. Формат квартири: кухня-вітальня, 2 спальні, вбиральня, санвузол суміщений. у квартирі встановлені металопластикові вікна, радіатори опалення, кондиціонер, бойлер, встановлені американські фільтри грубої очистки води та фільтри питної води ОСМОС, кухонні меблі з варильною поверхнею, холодильник. Лічильники на опалення, гарячу та холодну воду. встановлена сигналізація. Квартира простора з чудовим видом із вікон. Висота стелі 3 метри. Є можливість зробити просторий тамбур на три квартири. інфраструктура району розвинена (відразу за будинком елітний дитячий садок, але для мешканців комплексу безкоштовний), дитячий та спортивний майданчики, магазини, за 2 хвилини зупинка транспорту. Продаж за довіреністю, документи готові. Приходьте на перегляд ми готові до діалогу. відео : https://youtu.be/_vCGm5o44EY

Балакірєва вул., 17
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЄКСКЛЮЗИВ!!! СЕРТИФІКАТ. У продажу 3-кімнатна квартира в ЖК Пролісок у будівельному стані. Квартира знаходиться на прекрасному 5 поверсі, в заселеному на 80% будинку, у підїзді з відеоспостереженням та консьєржем. У квартирі встановлені металопластикові вікна, зроблено горизонтальне розведення труб опалення, встановлені лічильники на воду та тепло. Квартира простора з двома санвузлами та ненесучими стінами, що дає безліч варіантів для перепланування та цікавих дизайнерських рішень. У дворі багато дитячих ігрових майданчиків та майданчиків для заняття спортом, скейт-майданчики, батути – дітям є де і як провести дозвілля навіть у цей непростий час. Інфраструктура району розвинена: безліч шкіл, садків, супермаркети, кінотеатр, ринок, банки, аптеки, бульвар Юрєва і все це у кроковій доступності! Найспокійніший район з усіх у місті. Співпрацюю з АН. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд. Працюємо з програмою Е-Оселя

можливий продаж по єОселя
Героїв Харкова просп. (Московський), 158

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 1-кімнатна квартира 52 м2 в ЖК Луч, пр-т Героїв Харкова, 193-А, стан будівельний. Унікальне планування легко переробляється в 2-кімнатну, велика лоджія 8м2 з виходами на неї зі спальні та кухні. Є можливість зробити великий тамбур на дві квартири. Будинок зданий та заселений. Домофон. Розумна система ОМО. 2 ліфти. Відеоспостереження. Інфраструктура району розвинена. до метро Малишева 10 хвилин пішки, до метро Турбоатом 15 хвилин пішки. Ключі на руках. Співпрацюю.

можливий продаж по єОселя
проспект Героїв Харкова, 193 А

В продаже 3-комнатная видовая квартира в ЖК Пролисок с дизайнерским ремонтом, мебелью и техникой, дом сдан и заселен. Формат квартиры: кухня-гостиная 38,5 м2, две спальни, два санузла, гардеробная комната. В квартире сделан дизайнерский ремонт из дорогостоящих строительных материалов: ламинат Германия, плитка Испания, обои Бельгия и Германия, двери с магнитным замками и петлями invisible, интернет оптоволокно, инсталяция Chroe, смесители Impresa с терморегуляторами, плинтуса МДФ. В квартире заменены окна от застройщика на окна с двухкамерными стеклопакетами, профиль Veka Softline 82 - 82 см, 6-камерный. На вводе в квартиру установлены промывные фильтры Honeywell с редуктором и монометром для очистки воды от механических примесей. Заменены радиаторы отопления. Установлен счётчик тепла. Техника ведущих мировых производителей: три кондиционера Mitsubishi, вытяжка Gorenje, варочная поверхность индукционная Gorenje, духовой шкаф Wirpool, посудомоечная машина Ariston, микроволновка Wirpool, холодильник Gorenje, стиральная машина Wirpool, два бойлера, телевизор Samsung 55”, камин. В подъезде видеонаблюдение и консьерж, закрытая охраняемая территория. Инфраструктура района развита: школы, садики, банки, аптеки, супермаркеты, рынок, кинотеатр, бассейн, дворец Спорта, бульвар Юрьева - все в пешей доступности. До метро Дворец Спорта 3 минуты пешком. Эта прекрасная квартира достойна Вашего внимания, записывайтесь на просмотр.

Героїв Харкова просп. (Московський), 158

ЕКСКЛЮЗИВ. У продажу 2-3 кімнатна квартира ЖК Павлівський квартал з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою. Формат квартири: кухня-вітальня 20 м2, дві спальні, 2 санвузли, вбиральня. У квартирі зроблений дорогий ремонт із якісних матеріалів, укомплектована усією необхідною технікою. тепла підлога в санвузлах. Кондиціонери у кожній кімнаті. Дизайнерські освітлювальні прилади, стільниця з натурального каменю, кухонний фартух з розжареного скла. Встановлено лічильники на воду та тепло. Огороджена територія з дитячими та спортивними майданчиками. у підїзді консьєрж, відеоспостереження, 2 швидкісні ліфти. Підземний дворівневий паркінг, який є бомбосховищем. Інфраструктура району розвинена, до метро Наукова 10 хвилин пішки Подвійне паркомісце ВХОДИТЬ У ВАРТІСТЬ !!!! Шикарна квартира, гідна Вашої уваги!!! є відеоогляд. У житті квартира виглядає набагато краще, ніж на фото та відео!!! З АН співпрацюю.

Клочківська вул., 117

7489-ЕГ Продам 2 комнатную квартиру 76м2 в новострое на Салтовке Академика Павлова 605 м/р Гвардейцев Широнинцев 30 Этаж: 4/15 Площадь: 76/46/15м2 Тип дома: кирпичный, новострой Планировка: кухня-студия, гостиная и спальня капитальный ремонт, продажа с мебелью и техникой. Цена: 65 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 7489-ЕГ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Гвардейцев Широнинцев, 30

4897-ЕМ Продам 2 комнатную квартиру 64м2 в новострое ЖК Журавли на Салтовке Героев Труда 524 м/р Академика Павлова 158 Этаж: 19/23 Площадь: 64/25/17м2 Тип дома: новострой Планировка: комнаты раздельные жилой комплекс бизнес-класса от застройщика «Авантаж», под чистовую отделку, 2 санузла. Цена: 50 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 4897-ЕМ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Академіка Павлова вул., 158

122-ИП Продам 1 комнатную квартиру 34м2 в новострое ЖК Мира на ХТЗ Мира 55 Этаж: 3/9 Площадь: 34/16/8м2 Тип дома: новострой Планировка: односторонняя Капитальный ремонт, балкон МПО, санузел совмещён, душ, бойлер, стиральная машина, телевизор. Продажа с мебелью и техникой. Цена: 32 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 122-ИП) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Миру вул., 55

Житлові комплекси у Харків

7322-ЕГ Продам 1 комнатную квартиру 49м2 в новострое ЖК Родники на Северной Салтовке Северная 1 Родниковая 11-А Этаж: 5/17 Площадь: 49/19/20м2 Тип дома: новострой, кирпичный Застройщик КДСК, дом 2018 г п., капитальный качественный ремонт, встроенная кухня, установлен индивидуальный счётчик на отопление. Большая лоджия с панорамными окнами, гардеробная, вся мебель и техника новая, от ведущих качественных производителей. Есть кладовая с документами и ремонтом (2,5м2) на этаже. Квартира с кладовой под сигнализацией Кратос. Цена: 47 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 7322-ЕГ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Джерельна, 11А

8701-КЮ Продам 2 комнатную квартиру 72м2 в новострое на Салтовке Медкомплекс 627 м/р Велозаводская 37 Этаж: 6/9 Площадь: 72/48/18м2 Тип дома: кирпичный, новострой Планировка: кухня-студия 2 спальни Кирпичный дом, квартира с капитальным ремонтом, две спальни и кухня-студия с лоджией, встроенная мебель и техника остаётся. Цена: 50 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта 8701-КЮ) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

Велозаводська вул., 37

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі економ-класу «Молодіжний», вул. Цілиноградська, 48-В, Шевченківський район. Код обєкта SF-2-954-386 Відмінне розташування, поряд супермаркет "Сільпо", "АТБ", кафе, ресторани, школи, садки, метро, транспортна розвязка. Забудовник "Респект Будінвест". Будинок зданий у 2011 році. Продаж за документами. 13-й поверх 16-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 80,6 кв.м: кухня-вітальня 20 кв.м, 2 кімнати, суміжний санвузол, передпокій. У квартирі виконано ремонт за авторським дизайн-проектом. Вартість - $75 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції.

Цілиноградська вул., 48В

Продам 1-кімн. квартиру квартиру на Салтівці в ЖК "Французький квартал" по Салтівському Шосе на 4 поверсі 6-поверхового будинку. Загальна площа – 35м2, житлова – 18м2, кухня-12м2. Квартира з капітальним ремонтом, меблями та технікою, повністю укомплектована. Все є для комфортного життя. Поруч торгівельний центр, школа, лікарня, відділення банків, аптеки, зупинки громадського транспорту. Ціна остаточна, без торгу! Район Салтівський (район Салтовский), мікрорайон Салтівка (микрорайон Салтовка), Салтівське шоссе (Салтовское шоссе), ЖК "Французький квартал" (ЖК "Французский квартал"). 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/121868 ; ID объекта - RE-121868

Салтівське шосе, 43

Продається розкішна 2-кімнатна квартира у самому серці міста, розташована на вулиці Клочківській у сучасному житловому комплексі бізнес-класу "Флагман". Поверх - 11 із 16. Загальна площа квартири - 77 квадратних метрів, житлова площа - 32 квадратні метри, а кухня-вітальня - 25 квадратних метрів. Ця квартира втілює у собі вищий стандарт комфорту та стилю. Ремонт виконаний із застосуванням високоякісних матеріалів за унікальним дизайнерським проектом. Всі оздоблювальні роботи були проведені з турботою про якість та довговічність, з використанням екологічно чистих матеріалів. Квартира продається з усіма меблями та технікою від відомих світових брендів, що забезпечує неперевершений рівень зручності та функціональності. Тут ви знайдете все потрібне для комфортного проживання. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на центр міста, що створює атмосферу розслаблення та затишку. Розташування житлового комплексу "Флагман" надає зручний доступ до всієї необхідної інфраструктури: дитячі садки, школи, супермаркети, парк Шевченка та прилеглі станції метро Наукова та Держпром. Це ідеальна пропозиція для тих, хто цінує комфорт, стиль та зручність у житті. Не пропустіть шанс придбати цю розкішну квартиру у найпрестижнішому районі міста.Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше і організувати перегляд. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/120911 ; ID объекта - RE-120911

Клочківська вул., 109 Б

Продаю простору 2-кімнатну квартиру в ЖК "Макеївська" на Одеській. Поверх - 15 із 16, загальна площа - 80 кв.м, житлова - 35 кв.м, кухня-студія - 20 кв.м. Квартира з капітальним ремонтом, залишаються всі необхідні меблі та побутова техніка. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Поруч знаходяться дитячі садочки, школи, різноманітні супермаркети та ринок. Відмінна пропозиція для комфортного проживання у мальовничому районі. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/122726 ; ID объекта - RE-122726

Качанівська вул., 15

ID Обєкта : 1Q48975 Продам 1 кімн. квартиру на вул. Клочківська, 117, ЖК Павлівський квартал, 7 секція. Поверх 4/15. Загальна площа 47,7 кв. м. Стан від забудовника. Продаж за переуступкою. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Клочківська вул., 117

Продам 1-кімнатну квартиру в новобудові в центрі ЖК RiverTown по вулиці Мирна, метро Ботанічний сад 15 хвилин. 2-й поверх 12-поверхового будинку. Загальна площа квартири – 60м2, житлова площа – 20м2, кухня – 20м2. У квартирі виконано якісний капітальний ремонт, індивідуальне опалення. Квартира з відмінним плануванням: кухня-вітальня та простора спальня з гардеробною. Один балкон перероблено в зону відпочинку другий балкон можна використовувати під кабінет. Окремо встановлена електрична тепла підлога під плитку в санвузлі. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Є своє місце для паркування. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, кафе, магазини, відділення банку, зелена зона. Шевченківський район (Шевченковский район), мікрорайон Павлівка (микрорайон Павловка), метро Ботанічний сад (метро Ботанический сад), вул. Мирна (ул. Мирная), ЖК "River Town". 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/122484 ; ID объекта - RE-122484

Мирна вул., 19

Новий Е Д 2 х кімнатна квартира вулиця Балакірева 17 5 поверх 9 поверхового будинку Квартира з ремонтом Меблями та технікою Вартість 40 тисяч Торг можливий 0505525342 Є можливість придбати комору за окрему оплату

Балакірєва вул., 17

Продам квартиру на Нетеченской набережной 15, метро пл.Конституции 10 минут пешком. Парк "Стрелка" рядом, закрытый комплекс со своей парковкой. Дом кирпичный 2/3, площадь 20 метров , все новое. Остаеться вся мебель, техника. Заходи живи. Электро плата по тарифу 2.64 . Заходи живи.

набережна Нетеченська наб., 15

код обєкта 8702 Продається стильна двоповерхова квартира-гостинка, що втілює комфорт та сучасний дизайн. Загальна площа — 33 м: 25 м на першому рівні та 8 м на другому, плюс простора гардеробна площею 5 м. У квартирі виконано новий дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів, нові меблі, простора ванна кімната. Кожна деталь продумана з любов’ю та турботою, щоб створити затишну атмосферу. Це ідеальний варіант для дівчини або сімейної пари. Продається у зв’язку з переїздом. Не втратьте шанс стати власником цього чудового житла!

Маршала Батицького вул., 5

код обєкту 8772 Тепла велика квартира у ЖК Миру-1. 58м2, дві роздільні кімнати, тепла підлога, якісний ремонт і дорогі меблі. Спальня з великою новою шафою на 5 дверей, ліжко 180х200 з підйомним механізмом. Зала з великим розкладним диваном та шафою-сервантом, і потужним кондиціонером. Санвузол з душовою кабіною та сучасною пральною машинкою. Велика кухня - мдф, фурнітура Bloom, дуже вмістка багато шкафчиків. Обідній стіл зі стільцями, а також робочий стіл і компютерне крісло. Теплий балкон з великою шафою . Встановлений Індивідуальний лічильник тепла. Радіатори біметал. Бойлер. Вхідні броньовані двері. Чудовий вид з вікон та балкон

Миру вул., 7

Продається 1-кімнатна квартира, Олексіївка, Домобудівельна вул., м. Перемога, ЖК Архітекторів. Загальна площа - 55 м²; 9 поверх 9-поверхового будинку. Формат квартири: кухня, вітальня, спальня, кабінет, санвузол. У квартирі: авторський ремонт, МПВ, нові комунікації, утеплений фасад. Встановлено: лічильник на воду, лічильник на опалення. Додаткові бонуси: меблі, техніка, холодильник, пральна машина, кондиціонер, бойлер, тепла підлога, панорамний вид. Переваги цього будинку: паркінг, дитячий майданчик, зона відпочинку. Поруч уся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, метро, зупинка громадського транспорту, ринок, ТЦ, супермаркет. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/125846 ; ID объекта - RE-125846

Домобудівельна вул., 7

Эксклюзивное предложение ! Продам очень стильную и уютную 3х-комнатную квартиру в в закрытом охраняемом жилом комплексе «Белый Слон», ул. Профессоракая 34. В квартире всё продумано до мелочей и выполнен качественный дизайнерский ремонт. Ремонт был сделан в 2021 году для себя, поэтому не экономя средства использовали все самые лучшие материалы и качественную мебель лучших европейских брендов. Было вложено очень много сил, времени и средств (порядка 150 тыс у.е. было потрачено на ремонт, оснащение и мебель - большая часть на заказ из Италии). На данный момент ремонт и мебель в абсолютно новом состоянии, так как в квартире успели пожить меньше года. Квартира продается с мебелью и техникой. Будущий владелец по достоинству оценит качество исполнения ремонта, примененных материалов, дизайна и подобраной мебели. С глупыми предложениями по цене просьба не звонить. Квартира продаётся с достаточно большим дисконтом - 30% от вложенных средств. Рассмотрим аргументированный адекватный торг. Никакой комиссий для покупателя нет, прямая продажа от собственника! В помощи с продажей не нуждаемся. С агенствами и риэлторами не сотрудничаем. Заинтересованным людям будем рады ответить на любые интересующие вопросы и организовать просмотр.

власник
Професорська вул., 34
1 - 24 з 1 132 результатів