ID Обєкта : 1Q49251 Продам 1 кімн. квартиру в цегляному будинку на вул. Барабашова, 14Б, ЖК Пташка, біля метро Академіка Павлова, в будівельному стані. Будинок збудований, утеплений, зданий у 2021 році. Можна робити ремонт вже навесні та заселятися. 37 метрів загальною площею. Квартира не студійна. З гарною 9-ти метровою кухнею. Квартира з вікнами у двір та на річку. Горизонтальне розведення опалення, можна поставити лічильник та економити на платежах. Розвинена інфраструктура — супермаркет АТБ, транспорт, ринок Барабашова о 10хв пішки. Дафі у метро через зупинку. Поруч Гідропарк. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Барабашова вул., 14Б

ID Обєкта : 1Q49524 Продам 1 кімн. квартиру на вул. Героїв Праці, 4Г, 522 мкр. Поверх 5/9. Площа 32 кв. м. У квартирі свіжий ремонт є все необхідне для вашого комфортного життя. При продажі залишаються всі меблі та техніка. Вікна виходять на зелену зону. Закритий тамбур на 2 квартири. Між двома станціями метро, Героїв Праці, та Студентська. У пішій доступності Дафі, Караван, розвинена інфраструктура. Можливий продаж за програмою єВідновлення. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Героїв Праці вул., 4Г

ID Обєкта : 1Q49948 Продам 1 кімн. квартиру на вул. Героїв Праці, 4. Загальна площа 32 кв. м. Поверх 7/12. Формат квартири: кухня, спальня, с/в, балкон. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. Простора кухня, є холодильник, мікрохвильова піч, духова піч, встановлена пральна машина, кондиціонер, бойлер Світла спальня кімната з розкладним диваном. Зручне місце розташування, поряд транспортна розвʼязка, Торговий центр Дафі, супермаркет, ринок та інше. Метро Героїв праці в 5 хвилинах від будинку. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Героїв Праці вул., 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 комнатную квартиру новострой ЖК Птичка в строительном состоянии. Почтовый адрес улица Барабашово 14, дом сдан, можно делать ремонт. Удобный 3ий этаж, площадь 35кв.м, кухня - 9кв.м. Переуступка, собственник в Харькове. Ключи на руках, покажем в любое время.

Барабашова вул., 14

Продам 1-комнатную квартиру рядом с метро Героев Труда на 11/12 этаже в хорошем жилом состоянии. В подъезде два новых лифта, чистый подъезд, установлено видеонаблюдение. Квартира с ремонтом, есть вся необходимая мебель и техника.

Героїв Праці вул., 20/321

квартира с ремонтом продаётся с мебелью и техникой прободка поменяна, стояки поменяны балкон обшит вагонкой, окна дубовые со стеклопакетами столярка вся из дуба дом без попаданий, двор и подъезд чистые, хорошие соседи квартира тёплая, можно под аренду документы в порядке, на смс не отвечу, вопросы по телефону эксклюзив

Барабашова вул., 42

Продам 1 к.кв. м. Героев труда 7 минут , в 522 микрорайоне, рядом два гипермаркета , рынок , зона отдыха , река 3 минуты, МПО, свежая косметика, ламинат, в санузле современная плитка, сантехника , трубы заменены, мебель и техника остается, просто продажа , ни кто не прописан, можно с квартирантом, 19500.

Героїв Праці вул., 4

Продам 1 к. із. квартиру метро Академіка Павлова, метро Барабашова 10 хв. пішки, 3/9 будинок зданий в експлуатацію в 2022 році, забудовник ЖС-1, будинок утеплений, горизонтальна розводка опалення, 35 м 2, під ваш ремонт

можливий продаж по єОселя
Барабашова вул., 14

Продам Новобудова!!! ЖК Пташка, вулиця Барабашова 14а, однокімнатну квартиру 33 м², 4/9. Квартира в будівельному стані, з планованими внутрішніми стінами, квадратним коридором та квадратною кухнею, не кутова, можна розпочинати ремонтні роботи, маємо відео огляд квартири. 12000$

Барабашова вул., 14 а

Продам квартиру в ЖК Пташка, вул. Барабашова 14б Будівельний стан. Будинок сдан. Продаж за правовстановлюючими документами.

можливий продаж по єОселя
Барабашова вул., 14б

Житлові комплекси у Харків

Продаю свою 1 к квартиру у затишному та зручному будинку, який розташований в середені двору та має 2 підʼїзда . Квартира з гарним ремонтом: перепланування, дорогі шпалери, французькі натяжні стелі, двоспальне ліжко з матрасом, кондиціонер, вбудована техніка, 2 шафи купе, душова кабінка, сигналізація. У підʼїзді зроблений ремонт. Торг при перегляді, «є відновлення».

власник
Валентинівська вул. (Блюхера), 13в

Эксклюзивное предложение! СНИЖЕНИЕ ЦЕНЫ НА 5000 дол! Продажа 1 к. квартиры Академика Павлова 309, Салтовка Метро Студенческая под домом! Входы в метро с двух сторон дома! Квартира общей площадью 33м2 Расположена на 12 этаже, сверху полноценный тех.этаж, крыша капитально отремонтирована собственником в 2021 году! Формат квартиры: прихожая, встроенный шкаф при входе, раздельный санузел, кухня, просторная комната, балкон Качественный капитальный ремонт. МПО, бронированная входная дверь, замена всей сантехники, новые трубы, утепление балкона и металлопластиковая рама, тамбур на две квартиры. ПОЛНАЯ КОМПЛЕКТАЦИЯ! Абсолютно всё остаётся! Идеально как для жизни, так и под сдачу в аренду! Рядом находятся хорошие школы, гимназии и лицеи, детские сады, 2 университета, большие ТРЦ Дафи, Караван, Эпицентр, продуктовый рынок Транспортная развязка (трамвай, троллейбус, автобус, метро), до центра 10 минут на метро Просмотры в удобное для Вас время! Ключи на руках. Полное юридическое сопровождение сделки

ТОРГ Продажа 1 к. квартиры Академика Павлова Метро Студенческая 522 мр

В продаже 1 комнатная квартира в ЖК Континенталь Адрес: ул. Валентиновская, 15-а, всего в 200 метрах от м. «Студенческая». В районе 800 м расположен Журавлевский гидропарк, «Караван», «Дафи» и «Эпицентр». 4 этаж 46.5 м2 Квартира в строительном состоянии, вид из окон в сторону ул. Валентиновская. Дом полностью построен, идет подготовка к сдаче в эксплуатацию, 97% квартир от застройщика выкуплено. Просмотры по договоренности в рабочие дни.

Продам 1 к кв ЖК Континенталь , Студенческая

Продам світлу, затишну 1-кімнатну квартиру на Салтівці з ремонтом, біля станції метро Студентська. Код об’єкта SF-2-871-205 8-й поверх 12-поверхового панельного будинку. Зручне розташування біля метро Студентська, вул.Академіка Павлова, будинок 309. Відмінна інфраструктура: ринок, торговий центр, супермаркети, магазини, школи, дитячі садки, парк, річка. Загальна площа - 33 кв.м: кімната 18 кв.м, кухня 7 кв.м, суміжний санвузол, передпокій, балкон. Квартира повністю укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою. Квартира вільна, боргів та обтяжень немає. Вартість $ 20 тис. + послуги АН Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-871-205-LX.

Продам квартиру Ак.Павлова, 309, 522-й м-н, М Студентська

Продається 1-кімнатна квартира 58 м2 в новому житловому комплексі Слобожанський квартал на Салтівці, за адресою вулиця Академіка Барабашова, будинок 156-А. Поверх: 13/15. Площа: 52/24/10 м2. Будинок має сучасну конструкцію - монолітно-каркасний, зведений за проектом Респект Стройінвест. Квартира знаходиться у стані будівництва з можливістю перепланування на 2-кімнатну. Вікна виходять у бік Салтівської траси. Ціна договірна для реального покупця. Дзвоніть і ми організуємо перегляд квартири в найбільш зручний для вас час! Код обєкта на TopRealtor 30600

1-кімнатна квартира в новобудові. Слобожанський Квартал.

Продам квартира на Героев Труда, 10 (напротив Ашана и Дафи). Однокомнатная, уютная и хорошая квартира. Рядом метро, трамваи и автобусные остановки, хорошая транспортная развязка, 16-й этаж, красивый вид из окна. Собственник. 38 000 $

власник
Продам квартиру на Героев Труда 10 (Собственник)

ID Обєкта : 1Q49645 Продам 1 кімн. квартиру на вул. Героїв Праці, 12. Поверх 2/12. Площа 34 кв. м. У квартирі якісний ремонт, є все необхідне для комфортного життя. При продажі залишаються всі меблі та техніка. Вікна виходять на Дафі. Поруч м. Студентська та м. Героїв праці, магазини, аптеки, ринок. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Продам 1 кімн. квартиру на вул. Героїв Праці, 12

Объявление для покупателя! Агентам не звонить! АП-8400 Продам 1 комнатную квартиру на Салтовке Студенческая 522 м/р Валентиновская 3-А Этаж: 5/12 Площадь: 33/17/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: односторонняя хорошее жилое состояние, санузел совместный, МПО, балкон застеклен, продажа с мебелью и техникой. Цена: 17 000 у.е. торг реальному покупателю (код объекта АП-8400) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

АП-8400 Продам 1К квартиру на Салтовке  Студенческая 522 м/р

Продам 1 к.кв. біля метро Студентська вул. Ак. Павлова 313а. ​​Без прильотів, гарна аура, прекрасні сусіди, середній поверх, не кутова. Кімната 20 метрів, вікна МП, балкон засклений та обшитий. Меблі та техніка входить у вартість. Є кондиціонер, холодильник, морозильна камера, два телевізори, машинка автомат, стінка. Не проти Е-відновлення.

Продам 1к.кв. метро Студентська

Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК "Пташка"! Опис: Площа: 34 кв.м Поверх: 1-й Стан: без ремонту, ідеальна можливість для створення житла своєї мрії Будинок зданий в експлуатацію Переваги локації: Відстань до метро: всього 10 хвилин пішки Навколишня інфраструктура: поруч мальовнича річка, зелена зона для прогулянок та відпочинку Ринок Барабашова: зручний доступ до всіх необхідних товарів та послуг Адреса: вулиця Барабашова, 14Б. Чому варто купити цю квартиру? Чудове місце розташування Можливість зробити ремонт на свій смак Відмінна інфраструктура навколо Гарний торг! Не втрачайте шанс стати власником цієї чудової квартири. Телефонуйте зараз і домовляйтесь про перегляд!

Продаж квартири в ЖК Пташка. м. Академіка Павлова

Продам 1 комнатную квартиру ЖК Птичка, Барабашова 14а. 2/9 этаж. Общая площадь 42м. Строительное состояние. Дом сдан Продажа от собственника Цена 17 000 дол

власник
Продам 1 комнатную квартиру ЖК Птичка

Объявление для покупателя! Агентам не звонить! АП-8699 Продам 1 комнатную квартиру на Салтовке Студенческая 522 м/р Валентиновская 3 Этаж: 3/12 Площадь: 33/17/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект Планировка: односторонняя полностью под ремонт. Цена: 14 900 у.е. торг реальному покупателю (код объекта АП-8699) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

АП-8699 Продам 1к квартиру на Салтовке  Студенческая 522 м/р

Світла, охайна 1 кімнатна квартира з капітальним ремонтом на Салтівці біля метро Студентська, навпроти Фармакадемії. Квартира в гарному стані, капітальний ремонт. Є вся необхідна техніка та меблі. Можно одразу заїжджати та жити! Відмінне розташування,3 хв. до метро, поруч ринок, ТРЦ Дафі, Епіцентр, безліч супермаркетів та магазинів. Гарна транспортна розвязка.

Продам 1 к.кв. Валентинівська 11, 26000. W

Продам 1 комнатную квартиру в новом жилом комплексе "Птичка", ул.Барабашова, 14 (строительный дом 1). Дом сдан. Квартира S=41,54 м2 в строительном состоянии: металлическая входная дверь, металло-пластиковые окна и балконный блок, горизонтальное разведение отопления, регулируемые радиаторы, ввод электропроводки в квартиру, счетчик электроэнергии, можно установить счетчик отопления на квартиру. Новостройка находится на расстоянии от шумных магистралей и городской суеты. Рядом с комплексом лес, река, зоны отдыха. До ст.метро "им.Ак.Павлова" 15 минут пешком. Звоните!

ЖК Птичка! Продам 1 ком квартиру 41,5м2 Дом СДАН GS
1 - 24 з 52 результатів