Эксклюзивное предложение! Квартира и фото реальные! Продам 2х комн квартиру в новострое ЖК Металлист возле м.Спортивная по ул,Плехановская 92А. Этаж 4/16. Квартира общей площадью 52 м2 с кухней 8 м2, выполнен евроремонт, ремонту 2 года делался для себя, по квартире тёплые полы, остаётся мебель и техника. Звоните, показ в удобное для Вас время!

Плехановська вул., 92А

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-545-424-DR. Продаємо 2-кімнатну квартиру по вул. Морозова 4 Площа: 54 м². 1 поверх 3-х поверхового цегляного будинку. Квартира з ремонтом. Високі стелі, товсті ціни, квадратний хол, 2 великі окремі кімнати та комора. Туалет та окрема ванна кімната. У квартирі 2 телевізори, холодильник, душова кабіна, пральна машина, 2 дивани та 2 великі шафи купе, підведена сигналізація та охорона. У кожній кімнаті по 2 вікна, на вікнах жалюзі Лічильники у квартирі на газ та електроенергію. Парк Машинобудівників у пішій доступності, гарна інфраструктура, школа та садок поряд. Зупинка громадського транспорту за хвилину від будинку 15 хвилин пішки до м.Завод Малишева (або 2 зупинки трамваю) або м. Турбоатом. Туалет та окрема ванна кімната. У квартирі 2 телевізори, холодильник, душова кабіна, пральна машина, 2 дивани та 2 великі шафи купе, підведена сигналізація та охорона. У кожній кімнаті по 2 вікна, на вікнах жалюзі. Лічильники у квартирі на газ та електроенергію. Парк Машинобудівників у пішій доступності, гарна інфраструктура, школа та садок поряд.

Морозова улица, 4, Артёма, Харьков, Харьковская 30000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-513-524-DR. Пропонуємо купити на Плеханівській квартиру з ремонтом, 2 х кімнатна, формат кухня студія та спальня 1 й поверх. Санвузол простора, тепла підлога на цокольному поверсі. Повністю укомплектована від А до Я. Закритий двір, паркомісце пару-трійку машин!

Стахановская улица, 1, Левада, Харьков, Харьковская 28800.0 USD

Житлові комплекси у Харків