Вашій увазі пропонується до продажу світла та затишна однокімнатна квартира в центрі Фастова, вул.Мазепи,10. Чудова локація, через дорогу парк, в пішій доступності багато магазинів, аптеки, банки, ЖД вокзал, зупинки транспорту. Квартира після капітального ремонту, була заміна електропроводки, каналізаційних та водопровідних труб, вирівняні стіни та стеля Місяць тому зроблена свіжа косметика, установлені нова газова колонка, нова кухонна стільниця та замінений унітаз. У квартирі лишаються вбудовані меблі ( кухонний гарнітур та шафа-купе) та кухонна техніка. Квартира вільна, документи готові до продажу. По документах одна власниця, у квартирі ніхто не зареєстрований. Покази за попередньою домовленістю, детальну інформацію уточнюйте по телефону.

Мазепи, 10

Продам елегантну однокімнатну квартиру на зручному другому поверсі. Розташована в центрі міста , поруч з парком, торгівельними центрами, школами, дитячими садочками, лікарнею….. Сонячна сторона, простора і світла кімната, засклений балкон.Не кутова. Запрошую на перегляди у зручний для вас час, за попереднім записом

Зігмунда Козара, 1

Фастів, центр (район парку). Тепла та затишна квартира Три суміжно-роздільні кімнати. Великий зал - 20.1 м2, і дві спальні (10.7 + 13.8 ст.м), кухня - 5.4, с/в сумісний. Опалення електричне (конвектори під кожним вікном), на підігрів води - газ. колонка. Поруч парк, базар, торгові та оздоровчі центри, Центральна площа, фонтани і т.д. до ж/д вокзалу 5-10 хв. ходьби.

Центр, 1

Продається 2-кімнатна квартира у Фастові! Ідеальний варіант для тих, хто хоче втілити свої дизайнерські ідеї у життя! Характеристики: - Площа: 31,6 м² - Житлова площа: 30,8 м² - Кухня: 3,4 м² - Поверх: 2/3 - Кутова, світла квартира. Відмінне розташування: - Центр - Поруч парк для прогулянок - У кроковій доступності базар, торгові центри та вся необхідна інфраструктура. Тут є все для комфортного життя! Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше і записатися на перегляд!

Центр, 1

Я власник, продаю квартиру з усіма зручностями, вікна пластикові, індивідуальне опалення, інтернет є, телебачення є, косметичний ремонт дуже тепла і світла квартира. Деякі меблі залишаються є домофон знаходиться по вулиці Ярослава Мудрого 36 Телефонувати 09******82

власник
Продаю квартиру

Простора 3-х кімнатна квартира. Без опалення та ремонту. З гарним краєвидом. Знаходиться на 9 поверсі. Три окремі кімнати, велика кухня, с/у роздільний, балкон і лоджія. За більш детальною інформацією звертайтесь в Агентство нерухомості по вулиці Шевченка 20.

Продам трикімнатну квартиру

ПРОДАЖ: 2-х кімнатної квартири в центрі міста Кооперативний п’ятиповерховий будинок, що розташований за адресою Київська обл., м. Фастів, вул. Ярослава Мудрого, 6. Квартира знаходиться на першому поверсі. Загальна площа – 39,3 м.кв., житлова – 25,2 м.кв., кухня – 5,5 м.кв., дві прохідні світлі кімнати 10,9 м.кв. та 14,3 м.кв., балкон 3 м.кв. з виходом з кімнати (10,9 м.кв.), санвузол – 2,6 м.кв.. Індивідуальне газове опалення. З вікон відкривається гарний вид на Костел. Квартира потребує ремонту. На площі завжди є місце для паркування авто. Гарна транспортна розвязка в будь-яку точку міста. Поруч з будинком розташована площа «Сонячна» – гарне місце для прогулянок. На території площі є дитячий майданчик, фонтан. До послуг мешканців: аптеки, супермаркети, кафе, дитячі школи, садки, банки, платна парковка, зупинки маршрутного транспорту. Кімнати: 1 (прохідна) є можливість ізолювати і зробити 2 ізольовані кімнати. Метраж: 39,3 кв.м. (без урахування балкону) Поверх: 1/5 Квартира від власника, без посередників. Агентствам прохання не турбувати!

власник
ПРОДАЖ: 2-х кімнатної квартири в центрі міста

Гарна квартира під ремонт. Спокійний і тихий район. Недалеко річка. В квартирі індивідуальне опалення. Роздільний санвузол. Тільки дзвінки.

власник
ул. Семена Палия, 13, Фастов, Фастов, Киевская 37000.0 USD

Продається 2-кімнатна квартира у Фастові! Ідеальний варіант для тих, хто хоче втілити свої дизайнерські ідеї у життя! Характеристики: - Площа: 31, 6 м² - Житлова площа: 30, 8 м² - Кухня: 3, 4 м² - Поверх: 2/3 - Кутова, світла квартира. Відмінне розташування: - Центр - Поруч парк для прогулянок - У кроковій доступності базар, торгові центри та вся необхідна інфраструктура. Тут є все для комфортного життя! Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше і записатися на перегляд!

Зигмунда Козара (1-го Мая) улица, 1, Фастов, Киевская 20000.0 USD

Фастів. Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста, 1/3 цегляного будинку. Загальною площею 67, 2 кв. м, житлова 48,9 кв. м, кімнати окремі, с / в роздільні, кухня 6,1 кв. м, індивідуальне автономне опалення, на все лічильники, дуже тепла і затишна. Квартира в житловому стані, а також можливо під бізнес. 38000 у . о. торг.

Продам квартиру в центрі міста

Однокімнатна квартира. Гостінка. В центрі міста.

власник

М. Фастів. 3х кімнатна квартира (Центр Військове містечко) 4/5 поверхового будинку загальна 62,6 м2. Житлова 45,1 м2. Всі кімнати окремі, сан.вузол - окремий. Кухня - 5,4 м2, балкон-засклений, хол. Індивідуальне газове опалення. Охайний під‘їзд. Під ремонт. Чистий продаж. Ціна 37000 дол. (торг) Реєлтер Наталія.

Місто Фастів трьохкімнатна квартира

вул.Г.Танкістів. Квартира у гарному стані, умебльована. 3пов/9пов. 38,7м.кв./17,9/9,0 с/в окремо, кахель, індивідуальне опалення, кондиціонер, балкон 3,9м.кв з опаленням. Поряд дитячий садочок, магазини, зупинка маршруток, 10-15 хв до школи, базару і т.д.

Продається 1кімнатна квартира у Фастові.

Старт продажу квартир у новому ЖК Fastiv City у центрі м.Фастів. В пішій доступності вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садочок, ринок, жд станція (електричка), парк. Будинок введений в експлуатацію, право власності на квартири готові. Будинок побудований за сучасним проектуванням, з червоної цегли, утеплений. Має центральні комунікації та газове опалення, двухконтурний газовий котел. Будинок має 7 поверхів , полуцокольний та перший поверх - комерція. Тобто у вас вся необхідна інфраструктура буде у власному будинку. Ліфт! Ми пропонуємо різні варіанти планування. Всі квартири з балконом і під чистову. Квартири від 35квм Ціна від 950$ за квадратний метр. Податок сплачує забудовник! Ремонт від 5000$ Перегляд в любий зручний час!!! Підберемо для вас найкращий варіант! З нами ви можете придбати житло по програмі ЄОселя!!!! Умови придбання житла по цій програмі: 1050$ за квм Відділ продажу: 05******36

Фастів продаж 1к квартири ЖК Fastiv City ЄОселя

2 кімнатна квартира площею 45,6 кв.м. Перший поверх.Дві окремі кімнати. До квартири належить сарай,погріб та діляночка землі яка знайодиться під вікном. Сарай та погріб також на території двору де знаходиться квартира. Мікрорайон Мехколона. До автобусної зупинки 50метрів.Поруч школа,садочок. Квартира не кутова, дуже тепла взимку.Немає опалення. Зацікавлених прошу писати через olx

власник
2 кімнатна квартира+сарай+погріб+діляночка землі

Продається однокімнатна квартира готельного типу загальною площею 17,7 м², житлова 11,9 кв. м., розташована на першому поверсі на центральній вулиці міста Фастів. Частково зроблений ремонт. Встановлена душова кабіна, унітаз, металопластикове вікно, новий електричний лічильник , нова каналізаційна труба, нові труби водопостачання. Ціна 13500 у.о (ціна вказана з усіма додатковими витратами) На повідомлення в ОЛХ не має можливості відповідати. За всіма питаннями, прохання - телефонуйте, домовимось!

Однокімнатна  на центральній вулиці міста Фастів.

Продається однокімнатна квартира в центрі міста . На першому поверсі в пяти поверховому будинку.

власник
Продам однокімнатну квартиру в центрі міста

1 кімнатна квартира(р-н.Завокзалля), 2/3поверхового цегляного будинку. Загальною площею 41,8м, кімната- 21,8м, кухня-7,8м., балкон -5м. Газове індивідуальне опалення, бойлер, 1евровікно. В підвальному приміщенні і кладовка(полички, засік, світло). Можливо місце під гараж. Гарний затишний двір. Поруч магазин і автобусна зупинка. Ціна:21000дол. Рієлтор Наталія

1 кімнатна квартира(р-н.Завокзалля),

Первы этаж двухэтажного кирпичного дома. В распоряжении кладовка и зем.участок. Все вопросы по телефону

власник
Продам 2х ком. квартиру

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста на першому поверсі. Загальна площа 13 кв. м, житлова - 8.3 кв. м Її можна оформити як нежитлову та використовувати під перукарню, офіс, або будь-який інший бізнес.

власник
Продам квартиру в центрі міста

В квартирі автономне опалення, м/п вікна, лоджія засклена, кімнати роздільні, с/в окремий, жилий стан, торг.

Продам 2- х кім квартиру

Фастів. Продається однокімнатна квартира в дуже теплому цегляному будинку, 2/2 загальною площею 37,4 кв.м житлова 20,4 кв.м кухня 8.4 кв м санвузол сумісний з душем, індивідуальне опалення, засклений балкон. нові гарні вхідні двері. Продається з вбудованими меблями. Також є гараж. Квартира гарна та затишна. Парадне чисте та доглянуте. Неподалік від залізничної станції. Перегляд за попередньой домовленостью. За всіма питаннями, прохання - телефонуйте, домовимось! Ваш професійний рієлтор. 26000 у.о

Однокімнатна в Фастові

Продається двокімнатна квартира в центрі міста. Будинок цегляний. Другий поверх пятиповерхового будинку. Загальною площею 52,1 кв. м, житлова 30,1 кв.м, кухня 7.1 кв.м, санвузол окремий, кімнати окремі, балкон засклений. Вікна деревяні, опалення електричне. Потребує ремонту. Вартість 35000 у. о. Перегляд за домовленістю. Можливий легкий торг. Ваш професійний рієлтор

Квартира в центрі міста.

Продаю затишну двокімнатну квартиру в центрі міста. Крокова доступність до всіх інфраструктурних обʼєктів. Без ремонту, але в цьому і є її особливість - зробити все для себе і під себе, навіть невеличке перепланування. Можливо під бізнес. Запрошуємо на перегляди за попереднім записом.

Продам квартиру в центрі міста.
1 - 24 з 29 результатів