ПРОДАЖ: 2-х кімнатної квартири в центрі міста Кооперативний п’ятиповерховий будинок, що розташований за адресою Київська обл., м. Фастів, вул. Ярослава Мудрого, 6. Квартира знаходиться на першому поверсі. Загальна площа – 39,3 м.кв., житлова – 25,2 м.кв., кухня – 5,5 м.кв., дві прохідні світлі кімнати 10,9 м.кв. та 14,3 м.кв., балкон 3 м.кв. з виходом з кімнати (10,9 м.кв.), санвузол – 2,6 м.кв.. Індивідуальне газове опалення. З вікон відкривається гарний вид на Костел. Квартира потребує ремонту. На площі завжди є місце для паркування авто. Гарна транспортна розвязка в будь-яку точку міста. Поруч з будинком розташована площа «Сонячна» – гарне місце для прогулянок. На території площі є дитячий майданчик, фонтан. До послуг мешканців: аптеки, супермаркети, кафе, дитячі школи, садки, банки, платна парковка, зупинки маршрутного транспорту. Кімнати: 1 (прохідна) є можливість ізолювати і зробити 2 ізольовані кімнати. Метраж: 39,3 кв.м. (без урахування балкону) Поверх: 1/5 Квартира від власника, без посередників. Агентствам прохання не турбувати!

власник
ПРОДАЖ: 2-х кімнатної квартири в центрі міста

Продам квартиру в центрі міста 1 поверх дві кімнати

власник
На Соборній 28 квартиру 2 кімнати

Продам 2к квартиру 48,7 кв м. по вул. І.Ступака 21. Затишна квартира розташована на пятому поверсі 9-ти поверхового будинку і має зручне планування - дві окремі кімнати, кухню, прихожу, ванну, балкон та лоджію. Стан квартири -хороший житловий. Є всі необхідні меблі і техніка для проживання: дивани, шафи, крісло, кондиціонер, холодильник, мікрохвильовка, ГАЗОВА плита і духовка. Газовий котел. Все, що Ви бачите на фото, залишається при продажу новим власникам Спокійні сусіди (тамбур на 2 квартири), чисте парадне, затишне подвіря, місця для паркування авто.

власник
Фастів 2-к квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

двокімнатна квартира, в центральній частині міста по вул. Саєнка. Власне опалення, стан жилий, потребує ремонту. В дворі є сарай та погріб. Вартість - 31500 $, витрати по оформленню покупця. Без посередників, від власника. 0969534484 0675551135

власник
None 31500.0 USD

2-х кімнатна квартира, на другому поверсі, металопластикові вікна по всій квартирі та на балконі, індивідуальне опалення (двоконтурний котел). Стіни, підлога та стеля ванної кімнати та туалету обкладені плиткою. Балкон великий через 2 кімнати,утеплений та оздоблений деревяною вагонкою зсередини та пластиковою знадвору, на балконі 2 великі шафи для зберігання. Детальна інформація по телефону.

власник
Продається 2-х кімнатна квартира м.Фастів

2 кімнатна квартира площею 45,6 кв.м. Перший поверх.Дві окремі кімнати. До квартири належить сарай,погріб та діляночка землі яка знайодиться під вікном. Сарай та погріб також на території двору де знаходиться квартира. Мікрорайон Мехколона. До автобусної зупинки 50метрів.Поруч школа,садочок. Квартира не кутова, дуже тепла взимку.Немає опалення. Зацікавлених прошу писати через olx

власник
2 кімнатна квартира+сарай+погріб+діляночка землі

Продається 2 кімнатна квартира в центрі м. Фастів. Загальна площа 44,1 м.кв., 5 пов./5 пов., кімнати – 14,5 м.кв. та 11,6 м.кв., кухня – 5,9 м.кв., коридор – 4,5 м.кв., санвузол сумісний, склопакети. Квартира з індивідуальним газовим опаленням. Поряд школа, парк, дитячий садок, супермаркет. 33000 у.о., торг.

власник
Продається 2-х кімнатна квартира в центрі м. Фастів