Продаж квартири від власника в м.Українка, пр.Дніпровський 24. 1/9 поверх, загальна площа 68м2, житлова- 33м2, 2 кімнатна + лоджія (3 житлові кімнати, 2 засклені балкони). Наявні меблі та техніка лишаються (на Ваш розсуд). Встановлений бойлер. Хороше планування і можливо зробити окремий вихід до Дніпра. Можлива розстрочка.

власник
Продаж 3к 1 поверх м.Українка пр.Дніпровський 24, можлива розстрочка

Продається світла та затишна 3-х кімнатна квартира у м.Українка, з меблями та технікою, з євроремонтом, на 2 поверсі 10 поверхового будинка. Ціна 66000$ торг. До лісу 200м, до р.Стугна 500м, р.Дніпро - 800м. У підїзді домофон, великий пасажирський ліфт, у квартирі відеодомофон. 2 спальні з двохспальними ліжками та вбудованими шафами, зал з шкіряними креслом та диваном. Санвузол з джакузі, душовою кабіною, біде, електросушкою. Кухня повністю з технікою. Від власника.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири

Квартира полностью укомплектована новой мебелью и бытовой техникой. Один из лучших домов в городке в живописном месте на берегу реки, возле леса. Изысканный интерьер, добротная и стильная заказная мебель, брендовая бытовая техника. Толщина несущих стен - 0, 7 м! Достаточно серьезное техническое оснащение. Рядом сосновый лес и пляжи. Чистый речной воздух с ароматом соснового бора. Адекватные приветливые соседи. Зеленый благоустроенный двор с детской и спортивной площадками. ( дом неоднократно занимал призовые места и и получал премии в конкурсе дворов) Дополнительных вложений не требуется, Подробности и видео квартиры на электронную почту, или по телефону. Спрашивайте, с удовольствием отвечу. Если Вас действительно интересует достойный вариант, то это самое оно...

власник
Просторная  трехкомнатная  в Украинке от собственника
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

центрі міста з краєвидом на р. Дніпро та ліс з іншої строни. Утеплена. 2 великі засклені лоджії. 2 хв ходьби до дитячого садка, 4 хв - до школи, поруч продуктові магазини. Будинок в Кооперативі. Взимку відносно невелика плата за комунальні послуги (в будинку свій модернізований теплопункт). Чистий та охайний. Тамбур на 2 квартири. До 500м Велика кишеня, Фора, набережна, відділення Нової пошти (в підїзді поштомат). Оптоволоконий кабель інтернету (під час вимкнення світла інтернет присутній).

власник
Связи улица, 3, Украинка, Киевская 70000.0 USD

Житлові комплекси у Українка