Пропоную гарну однокімнатну квартиру у старому центрі Ужгорода. Цегляний будинок, старочеська будівля. Автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел. Планування: кухня, спальня, балкон, ванна кімната. Квартира дуже стильна та затишна. Зроблено сучасний новий ремонт, встановлені якісні меблі та техніка, які залишаються новим власникам. Підлога з підігрівом у ванній кімнаті та на кухні. Відмінне місце розташування. У пішій доступності набережна, липова алея, ключові памятки міста, школи та дитячі садки, відділення банків та пошти, магазини та кафе. Прямий від на річку Уж. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Незалежності наб., 14

Продається панорамна квартира. Погляньте на планування і ви зрозумієте, що таких квартир вже ви ніде не знайдете! Розташована на 7-му поверсі в 9-ти поверховому будинку. Затишний та чистий під’їзд, великий та зручний ліфт. Три кімнати. Кухня-студія з краєвидом на пейзаж міста, дві просторі кімнати. Чудовий вибір для сімейного затишку! Загальна площа: 92 кВ.м. З яких кухня - 17 кВ.м. Будинок побудований у 2018 році. Місце розташування: район «Боздош». Обмежений вʼїзд до будинку, вільна парковка. У дворі є дитячий майданчик. Поряд знаходиться супермаркет «ALMA”, а також Боздоський парк, чудова набережна та Новий район, де є садочки, школи, магазини та інше. Зараз квартира знаходиться на етапі чорнової штукатурки стін, є розводка опалення +котел, квартира утеплена мінватою і оздоблена облицювальною цеглою. Є радіатори. Мідна проводка, є лічильники. Балкон засклений. Вікна від виробника REHAU, 5-камерний профіль, 3 скла, 2 з яких енергозберігаючі. Вхідні двері вмонтовані. В будинку є всі комунікації, будинок зданий в експлуатацію. Є відео огляд обʼєкту, який надається при зустрічі в агенстві. Вартість обʼєкта: 95.000$ Переписка навпіл + рієлторські відсотки; Агентство нерухомості «Мій дім» м.Ужгород Більш детально за телефоном вайбером 0508195305

Лінтура, 15

Продам свою 3-х кімнатну квартиру (дві спальні, простора кухня-студія), 90 кв.м. Район ТЦ «Дастор». Поверх 5/5. Квартира повністю облаштована, можна заїжджати та жити. Ремонт робили з дорогих, якісних матеріалів. УЗО, реле напруги, редуктор пониження тиску води, вентиляція, утеплення - еко вата (усе згідно норм та стандартів), бельгійський ламінат, дошка паркетна, тепла підлога, кондюки і тп. Дитяча кімната облаштована нещодавно, на стіні авторскький розпис. Є своє паркомісце. Є кладовка. Дуже зручна локація, поряд супермаркет, дит.садочки, університет, стадіон, лікарня, набережна, парк. До кордону зі Словаччиною 2км, до центру міста 5хв на авто, або 20хв пішки.

власник
Квартира, м. Ужгород, 90 м. кв.

Продається 1,5 квартира з високоякісним євроремонтом. Локація: Ужгород, вул.Капушанська, 168 Назва житлового комплексу: ЖК “City Line". Площа квартири: 55 кв.м. Стан квартири: дизайнерський євроремонт. Побутова техніка: духова шафа - Gorenje, холодильник Samsung, посудомийка - Whirlpool. Тепла підлога: так Наявність кондиціонера: так Поверх: 5 Інфраструктура: Інфраструктура: магазини (Сільпо, Велмарт, Епіцентр), АЗС, ТЦ "Токіо", школи, садочки тощо. Пропозиція від рієлтора

Продаж 1,5 кімн. квартири. Новобудова. Євроремонт

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-838-DR. Продається простора та затишна 1-кімнатна квартира в новому ЖК "Park Land" на вулиці Легоцького з євроремонтом. Квартира бізнес-класу, із вікон відкривається чудовий вид на гори. Кухня-вітальня зі спальним місцем та окрема спальня. Вся техніка в наявності. Замовлена нова кухня. Світле житло з розумним плануванням, якісні матеріали, потужна звукоізоляція, водяна тепла підлога по всій квартирі на керамічній плитці, відео-домофон, wifi, кліматконтроль. В будинку супермаркет, ресторан, спортзал, кавярні, салони краси , аптека, стоматологія, великий внутрішній двір під охороною, 300м дитсадок та школа. Не втрачайте можливості стати власником цієї затишної квартири у серці Ужгорода!

Легоцкого улица, 33/78, Новый, Ужгород, Закарпатская 95000.0 USD

Продається 4-кімнатна квартира в місті Ужгород, загальною площею 90 кв.м на 3 поверсі 5-поверхового будинку. Це вторинна нерухомість, яка вже готова до заселення. Квартира знаходиться в зручному районі міста з розвиненою інфраструктурою. Ідеальний варіант для великої сімї або для тих, хто цінує просторість. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в Ужгороді!

Капушанская улица, 132, Ужгород, Закарпатская 95000.0 USD

Пропонується до продажу 3-кімнатна квартира в ЖК Баварія, новому будинку, із закритою територією. Загальна площа квартири 100 м кв. Квартира з великими панорамними вікнами, великою лоджією.З вікон квартири, яка знаходиться на 6-му поверсі - відкривається шикарний вид на місто. Ціна квартири - 950$ м кв. Зроблено полове опалення, є ел.котел та ел.бойлер. Створено ОСББ, вїзна брама в комплекс на дистанційному управлінні. Будинок утеплений мін. ватою, зроблена внутрішня міжквартирна шумоізоляція. Силіконове покриття каналіз труб, німецка фурнітура, 3х камерні вікна. З квартирою можна придбати окремий гараж.

Собранецкая улица, 150В, БАМ, Ужгород, Закарпатская 95000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-921-215-DR. Продаж квартири в історичному центрі міста . Квартира знаходиться в неймовірному місці, яка завжди приваблює туристів на Набережній Незалежності. Вид з спальної кімнати неймовірний, а саме на річку Уж.Будівлю оточують шикарні багатовікові магнолії, від яких неможливо відірвати погляд. Чекаємо на ваш дзвінок для узгодження перегляду!

Независимости набережная, 14, Малый Галагов, Ужгород, Закарпатская 95000.0 USD

Чудова квартира на вул.Корзо, самий центр міста, 3пов, велика кухня, простора вітальня з балконом на вулицю, великий коридор, високі стелі, опалення газове, вікна деревʼяні, подвійні, добротна столярка.

3кімн.квартира в центрі міста

Пропонується до продажу 3-кімнатна квартира в ЖК "Баварія", новому будинку, із закритою територією. Загальна площа квартири – 100 м кв. Квартира з великими панорамними вікнами, великою лоджією. Є квартири на 3м та 6м поверсі. З вікон квартири, яка знаходиться на 6-му поверсі - відкривається шикарний вид на місто.Ціна квартири - 1000$ м кв. Зроблено статеве опалення, є ел. котел та ел. бойлер. Створено ОСББ, вїзна брама в комплекс – на дистанційному управлінні, є консьєрж. Стіни квартири поштукатурені та вирівняні, підготовлені під чистове оздоблення, підлога – чистова стяжка. Будинок утеплений мін. ватою, зроблено внутрішню міжквартирну шумоізоляцію, силіконове покриття каналізаційних труб, фейс-контроль на вході в будинок, німецька фурнітура, 3-х камерні вакуумні вікна. З кожною квартирою можна придбати окремий гараж. Поруч супермаркет Амбар, Дастор, кафе, магазини, міська лікарня. Двір планується обладнаний дитячим майданчиком. Велика кількість місць на подвірї для авто, зона відпочинку.

Квартира в новом доме ул Собранецкая

Житлові комплекси у Ужгород

Продається 1,5 кімнатна квартира , в гарному тихому районі міста . Вулиця Закарпатська , біля площі Лаборця. Площа квартири - 46 кв.м, 2 поверх з 5 Квартира з хорошим, якісним ремонтом. Кухня студія, окремо спальня, гардеробна та суміжний санвузол. Великий балкон. Встановлено електричне автономне опалення, підігрів підлоги. Всі меблі робились на замовлення. Штори на стадії встановлення. В будинку є ліфт, відеонагляд, парковка. Ціна: 95000$

Продаж 1,5 кімнатної квартири в новобудові

Продаж півторашки неподалік центру. 46 кв.м, другий поверх. Квартира з хорошим, якісним ремонтом. Кухня студія, окремо спальня, гардеробна та суміжний санвузол. Великий балкон. Встановлено електричне автономне опалення, підігрів підлоги. Всі меблі робились на замовлення. В будинку є ліфт, відеонагляд, парковка. Вул. Закарпатська ( біля площі Лаборця)

Продаж 1,5 кімнатної дизайнерської квартири

Продається панорамна квартира. Погляньте на планування і ви зрозумієте, що таких квартир вже ви ніде не знайдете! Розташована на 7-му поверсі в 9-ти поверховому будинку. Затишний та чистий під’їзд, великий та зручний ліфт. Три кімнати. Кухня-студія з краєвидом на пейзаж міста, дві просторі кімнати. Чудовий вибір для сімейного затишку! Загальна площа: 92 кВ.м. З яких кухня - 17 кВ.м. Будинок побудований у 2018 році. Місце розташування: район «Боздош». Обмежений вʼїзд до будинку, вільна парковка. У дворі є дитячий майданчик. Поряд знаходиться супермаркет «ALMA”, а також Боздоський парк, чудова набережна та Новий район, де є садочки, школи, магазини та інше. Зараз квартира знаходиться на етапі чорнової штукатурки стін, є розводка опалення +котел, квартира утеплена мінватою і оздоблена облицювальною цеглою. Є радіатори. Мідна проводка, є лічильники. Балкон засклений. Вікна від виробника REHAU, 5-камерний профіль, 3 скла, 2 з яких енергозберігаючі. Вхідні двері вмонтовані. В будинку є всі комунікації, будинок зданий в експлуатацію. Є відео огляд обʼєкту, який надається при зустрічі в агенстві. Вартість обʼєкта: 95.000$ Переписка навпіл + рієлторські відсотки; Агентство нерухомості «Мій дім» м.Ужгород Більш детально за телефоном вайбером 05*********05

Продається панорамна 3 кім.квартири в новобудові

Продаж квартири у м. Ужгород р-н Білочка • новобудова • 54 м² • 1,5 кімнати • 4 поверх • парковка • кондиціонер • посудомийна машина • електричне опалення • балкон • гардеробна Ціна: 95.000$

1.5 кімнатна квартира

Продаж нової та стильної квартири в житловому комплексі «Будапешт», який збудований та введений в експлуатацію. Розташування: Комплекс розташований в серці міста Ужгород, на Словянській набережній. Поряд парк «Боздош», торговельний центр «Альма», до центру міста - 10 хв пішки. Опис будинку: Будинок преміум-класу: - Збудований з цегли, утеплений мінеральною ватою - Енергозберігаючі панорамні вікна - Покращена шумоізоляція між квартирами - Скляні перила на балконі - Безшумні сучасні ліфти Інфраструктура: - Відкрита паркувальна зона перед будинком - Підземне паркування - Закритого типу спортивний майданчик з відпочинковою зоною Опис квартири: - Індивідуальне електричне опалення (котел + бойлер) - Розводка електрики, гіпсова штукатурка на стінах, чистова стяжка на підлозі - Просторий коридор, санвузол, гардеробна, спальня з виходом на балкон з панорамою на місто - Кухня-вітальня з виходом на другий балкон - Чудовий вигляд на набережну річку та центральну частину міста Переваги: - Квартира вже зареєстрована, можна приступати до ремонтних робіт - Ціна: 1500 доларів за м² (ціна від забудовника в другій секції, яка ще будується, - 1350 доларів за м²) Додатково: Дизайнерські холи роблять цей ЖК особливим, створюючи ідеальне місце для комфортного життя. Звяжіться з нами для детальної інформації та перегляду!

Словянська наб., 21а

Продаж квартири в новому та стильному ЖК Будапешт, який збудований та введений в експлуатацію. Ексклюзивна пропозиція - Без комісії та витрат на переоформлення. Комплекс розташований в серці міста Ужгород , на Слов’янській набережній. В близькому доступі - парк Боздош, гот. Ужгород , ТЦ Алма … Будинок преміум класу, збудований з цегли, утеплений мінеральною ватою, з енергозберігаючими панорамними вікнами, покращеною шумоізоляцією між квартирами, склянними перилами на балконі та безшумними сучасними ліфтами. Має відкриту паркувальну зону перед будинком, окремо на території ЖК є підземне паркування та передбачений закритого типу спортивний майданчик з відпочинковою зоною. В квартирі встановлена система індивідуального електричного опалення (котел + бойлер) , наявна розводка електрики, гіпсова штукатурка на стінах та чистова стяжка на підлозі. Планування складається з: просторого коридора, санвузла, гардеробної кімнати , спальної кімнати з виходом на балкон з якого відкривається чудова панорама на центральну частину міста Ужгород, кухні вітальні, з якої також наявний вихід на другий балкон. Вигляд квартири на набережну,річку та центральну частину міста. P.s. Квартира зареєстрована, можна приступати до ремонтних робіт. Ціна від забудовника в другій секції, яка на етапі будівництва - 1350$/м.кв. Деталі за телефоном. Агенція нерухомості «ПІК» - Ваш надійний партнер на ринку нерухомості . Пропоную переглянути цікаві пропозиції, представлені в інших оголошеннях автора.

Продаж  квартири в серці Ужгорода ЖК Будапешт

Продаж нової та стильної квартири в ЖК «Будапешт», секція вже введена в експлуатацію. Комплекс розташований в серці міста Ужгород, на Словянській набережній. Поряд парк «Боздош», торговельний центр «Альма», в 10 хв пішки - центр міста. Опис будинку: Будинок преміум-класу: - Збудований з цегли, утеплений мінеральною ватою - Енергозберігаючі панорамні вікна - Покращена шумоізоляція між квартирами - Скляні перила на балконі - Безшумні сучасні ліфти - Дизайнерські холи роблять цей ЖК особливим, створюючи ідеальне місце для комфортного життя. Інфраструктура: - Відкрита паркувальна зона перед будинком - Підземне паркування - Закритого типу спортивний майданчик з відпочинковою зоною Опис квартири: - Індивідуальне електричне опалення (котел + бойлер) - Розводка електрики, гіпсова штукатурка на стінах, чистова стяжка на підлозі - Просторий коридор, санвузол, гардеробна - родзинкою квартири є два балкони з кожної кімнати, де простягається неймовірний вид на місто Ужгород - Квартира вже зареєстрована, можна приступати до ремонтних робіт Звяжіться з нами для детальної інформації та перегляду!

Продаж квартири в ЖК преміум класу

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Кошицький. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Ужгород, Кошицька, 21. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 6-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Кошицький можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2021 року. Забудовник - Наша Спадщина.

Кошицкая улица, 21, Ужгород, Закарпатская 94406.0 USD

Чудова двокімнатна квартира в ЖК Кристал. Ціна 1400$ за м2. Можливе розтермінування на 1 рік без відсотків. В квартиру заведено 3 фази, встановлено систему опалення,- електричний котел та батареї, розведено точки розміщення сантехнічних приладів, розведено електрику по 1 точці в кожну кімнату , металопластикові панорамні вікна.

Продаж двохкімнатної квартири від забудовника

Дизайнерська квартира в нобудові біля Дастора. Дві окремі кімнати, велика гардероба, балкон, лоджія засклена, середній поверх. Газове індивідуальне опалення. Якісний дорогий ремонт, меблі і техніка. Два санвузли. Кондиціонери. Чудовий вид з вікон Поряд магазини Дастор, Велмарт, Спар, Аврора, Нова Пошта, лікарня, аптеки, кафе, ресторани, піцерія Дитячий садочок, у дворі є дитяча площадка. До Словацького кордону 1 кілометр. Квартира вільна, готова до продажу. Можна одразу купити і заселитися, є все необхідне навіть посуд і рушники.

Николая Амосова (Грибоедова) улица, 3, БАМ, Ужгород, Закарпатская 94000.0 USD

Продаж авторської квартири ЖК Кристал/Crystal вул.Бобяка 1б/продаж квартири/продаж новобудови/Продаж новостройки/ квартира з ремонтом - Планування: кухня-студія яка укомплектована меблями та якісною технікою. - Окрема кімната яка укомплектована ліжко, великою шафою, та приліжковими тумбами. - Панорамний вид на місто та гори, відкривається з кухні та кімнати. - Великий балкон - Кухня виконана з матеріалу Egerr Австрія - Фурнітура Blum - Техніка Whirpool 6 th - Виконаний ремонт з високоякісних матеріалів ( Італія, Іспанія, Німеччина) - додатково на кухні встановлено фільтр для оснащення води. - Чудове поєднання смаку та якості - Сантехніка Італія: Grohe та Hunsgrohroe - Якісний та потужний кондиціонер Cooper Hunter 12 - Підігрів підлоги , з терморегуляторами. - Додатково зроблено вивід під Ecoflow для комфортного життя під час відключення світла . - Продаж за перепрступкою, податок не виникає, будь першим власником даного обʼєкту . - Комплекс закритого типу, побудований з високоякісних матеріалів - На території знаходяться дитячі та спортивні майданчики - Підземний одноповерховий та наземний 4-х поверховий паркінги - Біля ЖК розташувався ТРЦ ( магазини, офіси та ресторан) - Розвинена інфраструктура, до центру міста 5 хв, парк Боздош в 5 хв їзди від ЖК. - відеоогляд можу відправити в приватні повідомлення.

Николая Бобяка улица, 1Б, Новый, Ужгород, Закарпатская 94000.0 USD

Продається 2-кімнатна у елітній новобудові Будапешт на Словянській набережній. ЗДАНИЙ будинок. Квартира площею 62.66 м² знаходиться на 4-му поверсі із 8-ти. Планування: кухня, 2 спальні, роздільний санвузол, лоджія. Цегляний будинок, утеплений, покращена шумоізоляція по периметру усієї квартири. Опалення: індивідуальне (електричне). У квартирі гіпсова штукатурка стін, чистова стяжка на підлозі, місце під кондиціонери. Двері вхідні протипожежні. Панорамні вікна, скляні перила на балконі. Будинок з ЛІФТОМ (безшумний, типу OTIS). Територія закрита, вільна від авто, буде облаштований спортивний майданчик, лаундж зона. У комплексі є наземний та підземний паркінг. Поруч Боздоський парк, 7 хв. до центру міста Ужгорода. Продається від агенції з комісією.

Словянська наб., 23

Продається 2-кімнатна у елітній новобудові Будапешт на Словянській набережній. ЗДАНИЙ будинок. Квартира площею 62.66 м² знаходиться на 4-му поверсі із 8-ти. Планування: кухня, 2 спальні, роздільний санвузол, лоджія. Цегляний будинок, утеплений, покращена шумоізоляція по периметру усієї квартири. Опалення: індивідуальне (електричне). У квартирі гіпсова штукатурка стін, чистова стяжка на підлозі, місце під кондиціонери. Двері вхідні протипожежні. Панорамні вікна, скляні перила на балконі. Будинок з ЛІФТОМ (безшумний, типу OTIS). Територія закрита, вільна від авто, буде облаштований спортивний майданчик, лаундж зона. У комплексі є наземний та підземний паркінг. Поруч Боздоський парк, 7 хв. до центру міста Ужгорода. Продається від агенції з комісією.

Продаж 2-км квартири, зданий ЖК "Будапешт" на Словянській наб.,ЦЕНТР

Продаж квартири місті Ужгород ЖК Європейський квартал Квартира розташована на 8 поверху та має великий балкон по периметру і панорамний вид з вікон . Дуже зручне і продумане планування квартири загальною площею 73,4 м2. По всій площі квартири змонтована тепла підлога .

Продаж квартири м.Ужгород
1 - 24 з 313 результатів