Пропоную простору двокiмнатну квартиру в Боздошi. Квартира знаходиться на третьому поверсі, є можливість добудови мансарди на додаткових 50-60 м.кв. при потребі. Квартира перероблена з оригінальної 4-х кімнатно на 2-х кімнатну з виходом на мансарду. Планування: кухня-їдальня, дві великі окремі кімнати, просторий передпокій, роздільний санвузол, балкон. Автономне газове опалення. Встановлено нова кухня. Продається разом із гаражем, який знаходиться у цокольному приміщенні будинку під квартирою. Чудова локацiя, поряд Боздоський парк, дитячі садочки, школи, магазини. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Володимирська вул., 11

Пропоную однокімнатну квартиру в новобудові поряд з Боздоським парком. Квартира розташована на 3му поверсі ЖК "Щасливий". Цегляний будинок 2023 року, газифікований, автономне опалення. Планування: кухня, спальня, ванна кімната. Панорамне скління. Зроблено сучасний ремонт. Встановлено всі меблі та техніка, які необхідні для комфортного проживання. Чудове розташування, чистий район міста, поряд Боздоський парк, набережна, річка Уж, 15 хвилин до центру міста вздовж набережної. Прекрасно розвинена інфраструктура, поруч магазини, торгові комплекси, кафе та ресторани, школи та дитячі садочки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Словянська наб., 23

Пропоную затишну двокімнатну квартиру. Квартира розташована на 2-му поверсі у цегляному будинку. Планування: велика кухня, дві окремі кімнати, ванна кімната. Квартира затишна, з гарним ремонтом та не вимагає додаткових вкладень. Газифікований будинок, автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел. Квартира обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання. Хороше місце розташування, розвинений район. Для перегляду та з питань телефонуйте за телефоном, вказаним у профілі.

Собранецька вул., 147

Продаж затишної двокімнатної квартири по вул. Б.Тлехаса. Квартира знаходиться на 4 поверсі пяти поверхового будинку. В квартирі дві окремі кімнати, простора кухня, ванна кімната, зона для вітальні, а також родзинкою є два великі балкони. Газове опалення - альтернатива при відключені світла. Поруч знаходяться вся міська інфраструктура, яка необхідна для комфортного проживання: ТЦ "Токіо", супермаркети, кінотеатр, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Детальніше за телефоном

Тлехаса вул., 22

Продається двокімнатна квартира в новобудові 4/5, яка знаходиться м. Ужгород, вул .Володимирська. Загальна площа 60,5 м². Квартира нова, із сучасним оздобленням : дворівневі стелі , вмонтовані світильники, стіни шліфовані . Підлога: дубовий паркет. Міжкімнатні двері з натурального дерева. Автономне газове опалення. Лічильники газу, води, електроенергії; Вмонтована кухня з технікою, газова колонка. Ванна кімната і санвузол роздільні. Металеві вхідні двері. Два балкони (0.9 х 2.5 м2 ), один - засклений. Хороша локація:поряд Боздошський парк, магазини, стадіон, школа, автобусна зупинка. Ціна $ 75 000 , tel: viber +38***********03

власник
Продається двокімнатна  квартира

Продається 4-х кімнатна квартира по вул. Володимирській. Квартира загальною площею 105, 5 кв м. 4 поверх з 5. Потребує ремонту Житлова площа - 53.5 кв.м., у тому числі: 1 кімната - 11.7 кв.м. 2 кімната - 9.8 кв.м. 3 кімната - 14.0 кв.м. 4 кімтана - 18.0 кв.м. кухня - 11.7 кв.м. ванна кімната - 2.6 кв.м. вбиральня - 1.3 кв.м. гардеробна - 3.8 кв.м. Квартира обладнана чотрирма балконами, з виходом з кожної кімнати та кухні: 1.8 м 1.9 м 2.0 м 1.7 м Будинок знаходиться біля житлового комплексу "Маєток Боздош" Навпроти - Епіцентр, Велмарт, Гроклін Карпати. Продаж від власника Підїзд доглянутий.

власник

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ КВАРТИРА ПРОДАЄТЬСЯ ЯК ГОТОВИЙ БІЗНЕС 480 $ ДОХІД, ЦЕ САМА ТАКА СУМА ЯКУ ОПЛАЧУТЬ ОРЕНДАРІ Житловий комплекс city Linе знаходиться на Капушанській 168 це 9-поверховий будинок в сучасному стилі з власною територією, закритою для сторонніх, і упорядкованою прибудинковою зоною, є паркінг (який можна або придбати за додаткову оплату або знімати в оренду).В квартирі якісний дорогий ремонт, вся мебель під замовлення,є посудомийка , пралка та холодитьник,мікрохвилівка,праска ,пилесос ,відео-домофон .

1,5КімнКвартЖкCiti Line!ПродаєтьсяГотовийБізнес!

Продаж 1к квартири в новобудові Вул.Кошицька 21 будинок розташований в центральній частині міста, розвинена інфраструктура, магазини, кафе. На обʼєкті виконаний якісний ремонт , встановлено шафи та кухню. Додатково можуть укомплектувати: ліжка , техніку і тд. Деталі за номером телефону , відеоогляд обʼєкту по запиту.

Продаж 1к квартири/Центр Міста/Кошицька

Продається 1,5 кімнатна квартира в сучасному ЖК Dream City. Локація: м.Ужгород, вул.Гойди, 10 Стан квартири: євроремонт Площа квартири: 38 кв.м. Поверх: 5 Кухня укомплектована всією побутовою технікою. В житловій кімнаті велике двоспальне ліжко; телевізор. Є вихід на балкон. На кухні, окрім столу розміщено диван, є побутова техніка: варочна поверхня, духова шафа, витяжка, кондиціонер. З кухні теж є вихід на балкон. Інфраструктура. Все в пішій доступності: центральна набережна (5 хв.пішки), історична частина міста (10 хв.пішки), школи, садочки, лікарні, банк тощо. Продуктові магазини, кавярня, аптека знаходиться на першому поверсі цього житлового комплексу. В ЖК Dream City є підземний паркінг, який додатково можна купити або орендувати. Пропозиція від рієлтора.

Продається 1.5 кімнатна. Центр.Набережна. ЖК Dream City

Підійде для власного проживання або під здачу в оренду Переваги: - розташування (АТБ, кавярні, продуктові, садки, школи, аптеки, салони краси. Все для комфортного проживання) Собранецька 160 - двір закритого типу (відеонагляд) - дитячий та спортивний майданчик - гостьовий паркінг - ліфт - тепла підлога по всій квартирі - панорамні вікна - дизайнерський ремонт Опис: Будинок ЗДАНИЙ в експлуатацію. Опалення - теплові насоси. вартість вказана з ремонтом, на даний момент ще є можливість обрати на власний смак колір стін, підлогове покриття та освітлення. В квартирі встановлено полове опалення. ТАКОЖ в наявності є МЕНШІ та БІЛЬШІ квадратури За детальною інформацією телефонуйте [09*********09] Також за номер є телеграм Комісія агенції 2% від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 2-кімнатної | ЖК Європейський квартал| БАМ

Житлові комплекси у Ужгород

Продається 1,5 квартира в новому житловому комплексі. Локація: Ужгород, вул.Капушанська, 168 Назва житлового комплексу: ЖК “City Line". Площа квартири: 40 кв.м. Стан квартири: євроремонт. Побутова техніка: духова шафа, посудомийка, холодильник. Наявність кондиціонера: так Поверх: 9 Інфраструктура: Інфраструктура: магазини (Сільпо, Велмарт, Епіцентр), АЗС, ТЦ "Токіо", школи, садочки тощо. Пропозиція від рієлтора.

Продається 1,5 кімн.квартира. Новобудова.Євроремонт.

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-481-913-DR. Продаємо трикімнатну квартиру в панельному словацькому будинку на проспекті Свободи. Квартира простора та затишна. Великі світлі кімнати. Кімнати роздільні. Санвузол суміжний. Зручне розташування будинку. Поруч знаходиться садок, школа, автовокзал, продуктові магазини, зупинка громадського транспорту, аптеки. Встановлене індивідуальне електричне опалення, два кондиціонери, бойлер, зовнішні ролети на вікнах. Національне агентство нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Київ, Харків та ще 6 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості, що збереже Ваш час та створить розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин. * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. Ми забезпечимо Вам надійність, впевненість, отримання всієї необхідної інформації.

Свободы проспект, 50, Вербнык, Ужгород, Закарпатская 75000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-919-748-DR. Продаж двохкімнатної квартири, вартість вказана з ремонтом, на даний момент ще є можливість обрати на власний смак колір стін, підлогове покриття та освітлення. Будинок зданий в експлуатацію

Собранецкая улица, 160, БАМ, Ужгород, Закарпатская 75000.0 USD

Продаж 2-х кімнатної квартири в новобудові, новий район. Поверх 7 з 8 Автономне газове опалення Чорнова штукатурка і стяжка. Вся інфраструктура поряд (супермаркет, авс, аптека, маршрутна розвязка, садок-школа.

Капушанская улица, 150, Новый, Ужгород, Закарпатская 75000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-953-077-DR. Продається 1 кімнатна квартира бізнес-класу з євроремонтом, 38 м². Розташована на 2 поверсі 8-поверхового будинку по вулиці Університетській (район БАМ), місто Ужгород. Житлова площа 15, 20 м², кухня 10, 70 м². Це ідеальна нерухомість для комфортного проживання або як інвестиція. Зателефонуйте прямо зараз, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд квартири!

Университетская улица, 25, БАМ, Ужгород, Закарпатская 75000.0 USD

Можливо під єОселю та єВідновдення Презентую Вам чудову 1 кімнатну квартиру на 4 поверсі із 7-ми в комфортному ,безпечному та затишному ЖК Квадрат ! ————————————— Комплектація квартири Передпокій Санвузол Простора кухня-студія Окрема кімната Ціна 75 000$ - стандартна Комплектація (як на відео ) Все інше - обговорюється Індивідуально

1-кімнатна з ремонтом|єОселя|Ужгород |ЖК Квадрат

Пропоную однокiмнатну квартиру в ЖК Green Land. Один із найкращих комплексів Ужгорода. Закритий двір, цілодобове відеоспостереження, парковка та дитячий майданчик для мешканців. Планування: кухня, спальня, ванна кімната, балкон. Зроблено ремонт, меблі та техніка залишається новим власникам. Автономне опалення, будинок газифікований, встановлено двоконтурний газовий котел. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі, або пишіть в особистий чат.

Продаж 1к квартири 43 м.кв / ЖК Green Land, БАМ

Продам 3-х кімнатну квартиру в словацькому будинку в новому районі по вул.Легоцького - заг пл. 78 м кв + тамбур (окремий вхід до квартири) - кухня 11 м кв - АГО - вакуумні вікна - квартира на дві сторони - з меблями і технікою Стр.ціна 75 000 у.о. Розглядається продаж по програмі відновлення ,сертифікат

Продається 3-х кімнатна  словацька квартира  в новому районі

Продаж 2к квартири/ Квартра без ремонту/Набережна/Новобудова/Боздош - 63 м2 - 3/9 поверх - квартира після будівельників - стяжка, перестінки, вікна та вхідні двері - наявний підземний паркінг

Продаж 2к квартири/ЖК Радіщева/Новобудова/Набережна/Боздош

Продається простора 1-кімнатна квартира по вулиці Грибоєдова (р-н БАМу) в місті Ужгород. Квартира загальною площею 54 кв.м., складається з кухні, коридору, окремої кімнати, суміжного с\в та балкону, розташована на високому 1 поверсі (над гаражами) 5 поверхового цегляного будинку. В Квартирі зроблено ремонт, встановлено меблі та техніка, автономне газове опалення. Будинок побудований з цегли та утеплений ззовні, розташований по вулиці Грибоєдова поблизу УЖНУ, міської лікарні, ТЦ Дастор, кордон Словаччини, зручна транспортна розвязка, автобусні зупинки.

Продам квартиру на Бамі

Затишна квартира в новобудові. Все на електриці, світло не вимикають. 6 поверх з 9ти ,є ліфт. Закрита територія, парковка Дуже вдвле місце розташування: - супермаркети - садочки - школи - парк - ринок В квартирі все залишається

Продам однокімнатну новобудову на Капушанській

Зручна локація, Квартира двостороння, світла і соняшна, кімнати окремі, новий ремонт з якісних матеріалів, автономне газ.опалення, 2 балкона Переуступка прав Здача будинку в експлуатацію планується через 2 міс Є торг

Продам 2 кімн.новобудову в новому районі

Продається 3-кімн.кв. в центрі міста по вулиці Ольбрахта. Будинок знаходить поряд з Ботанічним садом. Квартира знаходиться на першому поверсі 2-ох поверхово будинку. Три кімнати одна з них прохідна, кухня, санвузл роздільний, та комора. Опалення - газовий двоконтурний котел. На кухні, ванні та коридорі , встановлено водний підігрів підлоги. Двір загального користування на три квартири. Пропозиція від агентства.

Продаж 3-кімн.кв. в  центрі міста

Продаж видового пентхауса з якісним євроремонтом, балконом, великим панорамними вікнами у новобудові в р-ні ТЦ “Дастору. Прекрасний вид на місто. Пентхаус площею 59 м² розміщений на 8 поверсі з 8-ми сучасного ЖК з безшумним ліфтом, охайним під’їздом та закритою територією (шлагбаум на в’їзд). Планування: кухня-студія, спальня, суміжний санвузол, балкон. Щойно зроблений євроремонт, вакуумні енергозберігаючі вікна, керамограніт, якісні міжкімнатні двері. Розведені всі комунікації. Індивідуальне електричне опалення (тепловий насос, тепла підлога). Добротні вхідні двері. Встановлено розетки та вимикачі. Плитка та перила на балконах. Розвинений престижний р-н. До центру міста 5 хв. машиною. Поруч ТЦ “Дастор”, супермаркет “АТБ”, університет, зручна транспортна розв’язка (виїзд на об’їзну дорогу). Близько ліс.

Терміновий Продаж квартири з ремонтом!!‼️
1 - 24 з 539 результатів