Рпродається 3-кімнатна квартира-сталінка в Ужгороді. Стіни цегляні товсті. Є хороший, сухий підвал. Кімнати - 17,6м/кв, 21,2м/кв, 15.5м/кв Частково зроблено ремонт. Є можливість для каміна на дрова. Світло не виключають.

Одеська вул., 111

Продаж 3-кімнатної двосторонньої квартири з хорошим ремонтом, усіма меблями та технікою у Новому р-ні міста, на вул. Легоцького. Поруч ТЦ “Токіо”, Боздоський парк. Загальна площа: 68 м². Знаходиться на 4-му поверсі із 5-ти. Планування: кухня, 2 спальні, роздільний санвузол, лоджія, балкон. У квартирі газове індивідуальне опалення, кондиціонер. Зроблений якісний євроремонт, декоративна штукатурка, шпалери, якісне освітлення, кришталеві люстри, підвісні та натяжні стелі, якісні міжкімнатні двері, встановлена нова сантехніка. Залишається холодильник, пральна машина, телевізор (той, що в спальні). Вбудовані кухонні меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, посудомийка, витяжка). Обідній стіл, стільці. Диван та два крісла, меблева стінка з окремою вітриною, столик та камін у вітальні. Розкладний диван, шафа-купе, комод у одній кімнаті. У іншій – ще один розкладний диван, крісло, шафа-купе, робочий стіл та стілець. Засклена лоджія, тут наявні полиці. Меблі у прихожій, у т.ч. плетений диванчик, шафа-купе та комод. У санвузлі вся необхідна сантехніка, ванна, дзеркало та рукомийник, меблі, пральна та сушильна машини. Ванна, вся сантехніка, пральна машина, дзеркало та рукомийник у ванній кімнаті. Охайний санвузол. Столик та стільці на балконі. Гарне подвір’я, дитячий майданчик, паркінг. Більше трьох років у власності. Квартира продається від агенції з комісією.

Легоцького вул., 25

Продаж однокімнатної квартири з ремонтом в ЖК Comfort city. 42 кВ м, 4/7 поверх. Нові меблі та техніка. Балкон з кухні . Газове опалення. Будинок введено в експлуатацію. Ліфт, домофон. Двір закритого типу. Поруч вся інфраструктура. Оплачується комісія агента.

Капушанська вул., 150

Трьохкімнатна у вартира з ремонтом розташована на першому поверсі девʼятиповерхового будинку(можливий торг)

власник
Игоря Сикорского (Можайского) улица, 32, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Продається 3-х кімнатна квартира по вул, Айвазовського. 5-й поверх, два балкони на різні сторони, засклені. Квартира доглянута, в хорошому стані. Світлі просторі кімнати, роздільні. Дерев‘яні міжкімнатні двері. Підлога - паркет, на кухні плитка. Зручне розташування, тихий район. У дворі стаціонарний великий гараж з цегли, є великий сухий підвал. Центр міста в пішій доступності. Поряд два дитячі садки. Можливий обмін на невеликий будиночок, котедж, або квартиру на 1-2 поверсі.

власник
Затишна 3-х кімнатна квартира. Можливий обмін на будинок з доплатою

Здача в експлуатацію в 4 кварталі 2024. Вільне планування. Зовнішнє утеплення, шумоізоляці внутрішня між сусідами. Простора квартира 77, 72 кв. Швидке переоформлення. Бонусом йде кладова кімната на 4,5 квадрата. Переоформлення за мій рахунок, нічких додаткових коштів сплачувати не потрібно. За ціну можемо домовлятись. Від власника.

власник
Продаж квартири , новобудова Kronahouse

Продам 3-кімнатну квартиру в Ужгороді на проспекті Свободи р-н Білочка. Поряд дит. садок 3 хв пішки, школа 8 хв пішки, автобусні зупинки 3-5 хв, супермаркет Вопак 7 хв, базар Білочка, аптеки, автовокзал та жд вокзал біля 1,5 км. В квартирі є автономне газове опалення, двухконтурний газовий котел, ламінат на підлозі, металопластикові вікна, нові вхідні двері, балкон - біла ламберія та плитка на підлозі.. Стан житловий. Був зроблений косметичний ремонт. Швидкісний інтернет, wi-fi, кабельне ТБ. Замінена електропроводка на нову. Все інше як на фото, запрошую до контакту та оглядин. Я власник житла, без агенції. Можливий торг

власник
3 кімнатна квартира в Ужгороді

Квартира від ВЛАСНИКА! Продається сучасна з євроремонтом 1 кімн.квартира в новобудові, в житловому комплексі Боздош , вул. Климпуша 2а. м Ужгород, Новий район. - на 4 поверсі, 5 поверхового цегляного будинку - загальна площа 45,6 м2 - коридор 5,7м2 - ванна кімната 4,8м2 - житлова кімната 18,3м2 - кухня 12,6 м2 - комора 2,2 м2 - балкон 2 м2 - Тепла підлога у ванній кімнаті - вмонтова кухня з сучасною технікою (плита, духовка, витяжка , посудомийна машина, вбудований холодильник, пральна машина) - кондиціонер ( літо/зима) - газовий котел, терморегулятор температури - різнокольорова підсвітка стелі - інтернет Двір закритого типу . Вʼїзд обмежений ( через шлагбаум). Паркомісця у дворі. Відеоспостереження, домофон, дитячий та спортивний майданчики. Район чудовий . Добре розвинута інфраструктура. Все необхідне в пішій доступності. Сучасне планування, дизайнерський ремонт. Кожна деталь, та елемент інтерʼєру продумані для Вашого затишку та комфорту. Документи в порядку, більше 3-х років у власності. Ніхто не прописаний. Ніхто не проживає. Також квартиру можна придбати по програмі відшкодування збитків за зруйноване, а також за пошкоджене житло. Інші питання по ном. тел. +36208042348 WhatsApp, Viber, Telegram

власник
Квартира від ВЛАСНИКА м.Ужгород

Підійде для сімї з дитиною або під оренду Переваги: - розташування (вул. Богомольця, 29, магазини, супермаркет, ТРЦ, кавярні, ресторани, школи, садки, дитячий майданчик, зупинка транспорту, ринок) - монолітно каркасна технологія будівництва - індивідуальне опалення - висока стеля (2.9 м) - гостьовий паркінг - закрита територія - зовнішнє утеплення - внутрішня шумоізоляці між сусідами - кладова кімната Комплектація: - бойлер - котел - стяжка - штукатурка Опис: Здача в експлуатацію в 4 кварталі 2024. Вільне планування. Швидке переоформлення. Переоформлення за рахунок власника, тому додаткових коштів сплачувати не потрібно. ЖК знаходиться за адресою вул. Богомольця, 29. За детальною інформацією телефонуйте Також за номер є телеграм Комісія агенції від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 3-кімнатної | ЖК Kronahouse | Новий

Підійде для сімї з дитиною або під оренду Переваги: - розташування (вул. Богомольця, 29, магазини, супермаркет, ТРЦ, кавярні, ресторани, школи, садки, дитячий майданчик, зупинка транспорту, ринок) - монолітно каркасна технологія будівництва - індивідуальне опалення - висока стеля (2.9 м) - гостьовий паркінг - закрита територія - зовнішнє утеплення - внутрішня шумоізоляці між сусідами - кладова кімната Комплектація: - бойлер - котел - стяжка - штукатурка Опис: Здача в експлуатацію в 4 кварталі 2024. Вільне планування. Швидке переоформлення. Переоформлення за рахунок власника, тому додаткових коштів сплачувати не потрібно. ЖК знаходиться за адресою вул. Богомольця, 29. За детальною інформацією телефонуйте Також за номер є телеграм Комісія агенції від вартості об‘єкту оплачується додатково

Продаж 3-кімнатної | ЖК Kronahouse | Новий район

Житлові комплекси у Ужгород

Пропоную однокімнатну квартиру в новобудові. Квартира розташована на 4 поверсі ЖК Deli. Планування: кухня, спальня, ванна кімната, балкон. Квартира світла та затишна, зроблений сучасний ремонт. Встановлені всі меблі та побутова техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, пральна машинка, телевізор). Гарна локація. У пішій доступності вся інфраструктура: великі супермаркети, ТЦ Токіо, магазини та кафе, медичні та освітні установи, Боздоський парк. Відмінний варіант як для проживання, так і для оренди. Для перегляду та з питань, телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Владимирская улица, 75, Боздош, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Продаж 2-х кімнатної квартири по Л.Толстого 4/9, 51 кв.м., цегла, автономне газове опалення, в/вікна, вмонтована кухня з технікою, квартира продається з меблями.Поруч набережна , річка.Ціна 70000 дол...

Льва Толстого улица, 27, Центр, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-469-637-DR. Продаємо двокімнатну квартиру з ремонтом по вул. Годинки. Кімнати роздільні. Автономне опалення. Розвинена інфраструктура. Національне агентство нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Київ, Харків та ще 6 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості, що збереже Ваш час та створить розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин. * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. Ми забезпечимо Вам надійність, впевненість, отримання всієї необхідної інформації.

Годинки улица, 8, Новый, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-924-431-DR. Продається 1-кімнатна квартира в ЖК "Park Land" без внутрішніх робіт. Квартира знаходиться у одному з самих топових жк Ужгорода .Зручно, комфортно, затишно, надійно . На території ЖК понад 500 камер спостереження, ігрові майданчики, площадки для тренування, дитячі майданчики, батут, колясочна , велосипедна кімната. Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.9 стан квартири: чорнова штукатурка утеплення: зовнішнє гіпсокартонні конструкції: немає. Оздоблення стелі: без обробки. Підлога (покриття): стяжка. Зовнішня обробка: декоративна штукатурка. Двері та вікна: вхідні двері: броньовані тип вікон: металопластикові кількість камер склопакета: 2 захист вікон: немає окремий вхід: немає вікна на захід. Особливості планування: підігрів підлоги панорамні / вітринні вікна. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в самому серці міста Ужгород! Контактуйте з нами для детальної інформації та організації перегляду.

Легоцкого улица, 33/78, Новый, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Продається затишна 2-кімнатна квартира в новому будинку загальною площею 47 кв.м. Розміщення: вул. Богомольця, район Новий у м. Ужгород. Квартира розташована на 5 поверсі 6-поверхового будинку. Квартира продається з меблями та технікою. Не втрачайте свій шанс на комфортне житло в престижному районі.

Богомольца улица, 17, Новый, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

В новому р-ні, в цегляному будинку, на 4 поверсі пропонується на продаж 4х кімнатна квартира. Всі кімнати окремі. Хороший стан, меблі, техніка. Всі кімнати з балконами та лоджіями. Поряд ринок, супермаркет

Легоцкого улица, 7, Новый, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Продається одно кімнатна квартира в новобудові вул.Капушанська 3/8, 43 кв.м., в/вікна, автономне газове опалення, вмонтована кухня з технікою, меблі.Ціна 70000 дол..

Капушанская улица, 9, Новый, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-973-028-DR. Продам 3-кімнатну квартиру в Ужгороді на проспекті Свободи р-н Білочка. Поряд дит. садок 3 хв пішки, школа 8 хв пішки, автобусні зупинки 3-5 хв, супермаркет Вопак 7 хв, базар Білочка, аптеки, автовокзал та жд вокзал біля 1, 5 км. В квартирі є автономне газове опалення, двухконтурний газовий котел, ламінат на підлога, металопластикові вікна, нові вхідні двері, балкон - біла ламберія та плитка на підлозі.. Стан житловий. Був зроблений косметичний ремонт. Швидкісний інтернет, wi-fi, кабельне ТБ. Замінена електропроводка на нову.

Свободы проспект, 20, Центр, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-463-165-DR. Продаємо 3-кімнатну квартиру по вул.Капушанська. Поверх четвертий з пяти. "Наша" панелька. Квартира не кутова, ззовні утеплена. Кімнати роздільні. Ванна та санвузол окремо. Балкон. Лоджія. Квартира двостороння. Автономне газове опалення. Зручне розташування: поряд є все! Національне агентство нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Київ, Харків та ще 6 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості, що збереже Ваш час та створить розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин. * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. Ми забезпечимо Вам надійність, впевненість, отримання всієї необхідної інформації.

Капушанская улица, 175, Новый, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Продається 2к квартира з меблями та частково з технікою,2 віддільні великі кімнати,простора кухня,коридор,повністю житловий стан. Затишна,тепла,не потребує вкладень.Будинок цегляний,утеплений,хороший район Бам,з розвиненою інфраструктурою

Продаж 2к квартири! Від власника

По вул Академіка Корольва продається 3кім квартира Дуже гарне планування, три окремі кімнати, великий коридор Автономне газове опалення Не кутова,два балкона Дуже хороший район, поряд школа , садочок , гарний доглянутий зелений двір У власності більше трьох років Пропозиція від рієлтора 09******07

Продаж 3кім квартири

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-558-976-LX. Пропонуємо придбати квартиру в центрі м.Ужгород, пл. Корятовича, з новим ремонтом, який підходить як для проживання так і для використання в комерційних цілях. Вхід окремий. 1-й поверх -1 кімната, 1 кухня (кімната), коридор, санвузол роздільний (туалет і душова окремо), 2-й поверх - 2 кімнати. Газовий котел, електро бойлер, підлога з підігрівом , пластикові вікна, wifi. Національна агенція з нерухомості VALION (Ужгород, Львів, Київ, Харків та ще 6 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин; * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. ДЗВОНІТЬ та записуйтесь на перегляд! Бажаємо гарного та вдалого дня!!!

3 кім на Корятовича з окремим входом.

Продаж 3 кім.кв. в Новому районі 5/9 78 кв.м. Електроопалення Квартира світла та простора

Продаж трикімнатної квартири Новий Район.

Красива доглянута 3-кімн. кв. на Ген.Свободи. Підлога - паркет, двері - дерево. Спальня, дитяча, вітальня, красива кухня. Все залишається.

3-кімн. квартира
1 - 24 з 537 результатів