Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом у стилі Лофт, усіма меблями та технікою на вул. Грушевського. Квартира знаходиться на 1-му поверсі, має 2 окремі входи, вихід на земельну ділянку, тому в майбутньому може бути використана і під комерцію! Загальна площа: 47 м². Планування: кухня-вітальня, окрема спальня, суміжний санвузол, 2 лоджії. Індивідуальне електричне опалення, кондиціонер. Нові металопластикові вікна, міцні вхідні двері. Зроблений якісний євроремонт, декоративна цегла на стінах, трекові світильники, ролети на вікнах. Кухня-вітальня являє собою просторе затишне приміщення, яке включає кухонну та обідню зони, приєднану лоджію з барною стійкою, а також відпочинковий простір з диваном та телевізором. Наявні вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, холодильник). Обідній стіл та стільці. Диван зручний, розкладний, може служити додатковим спальним місцем. У спальні наявне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафа, комод, ще один телевізор. Душова кабіна, вся сантехніка, дзеркало та рукомийник, пральна машина у ванній кімнаті. Територія біля дому облагороджена, висаджені декоративні рослини. Розвинений р-н, поруч знаходиться озеро, парк, відділення пошти, ТЦ “Новий”, ТЦ “Токіо”, ТЦ “VEGA”, супермаркети, ринок, кав’ярні, школи та дитсадки. Продаж від агенції з комісією.

Грушевського Миколи вул., 1

Продається квартира із ремонтом та меблями в новобудові Комфорт класу по вул. Минайська, м. Ужгород. Будинок дев’ятиповерхівка. Перший поверх комерція, з другого по дев’ятий квартири. Будується по монолітно-каркасній технології, стіни цегляні, утеплені 10 см мінеральною ватою, вікна енергозберігаючі – профіль шестикамерний (три скла), безшумний ліфт, дитячий майданчик, парковка. Всередині квартира буде з сучасним євроремонтом, повністю закомплектована (вбудована мебель, техніка, мягка частина, тв). Опалення автономне водяне електричне+ тепла підлога по всій квартирі + електробойлер. Встановлені всі лічильники ( вода, світло – день/ніч). До вашої уваги пропонуємо однокімнатну квартиру площею 27.8 м.кв на 2 поверсі. Квартири з сучасним та зручним плануванням. Ідеальна локація: поряд знаходиться школа, садочок, зупинка, ТЦ Сільпо, озеро та багато іншого. Внутрішні ремонтні роботи та встановлення меблів будуть проводитись ( з червеня по серпень 2024 р). Ціна 55 тис. дол. Є можливість розтермінуваня при внесені 50% до здачі будинку в експлуатацію. Здача будинку в експлуатацію відбувається перший квартал 2025р. Код: 19455

Минайська вул., 14

Продаж 1-кімнатної квартири в новобудові. Стан: під чистову обробку. Є розводка світла та теплої підлоги. Будинок утеплено зовні

Загорська вул., 111

Продається 3-кімнатна квартира. Кімнати окремі. Опалення індивідуальне, газове. Ліфт працює постійно. Санвузол роздільний.

Грушевського Миколи вул., 111

Продається 2х кімнатна квартира в цегляному будинку, вул.Лєрмлнтова, 1/5 поверх, квартира утеплена з підвалу, дуже хороший будинок з доглянутою територією в самому центрі міста. 2 окремі кімнати, хороше планування, квадратний коридор, 50м.кв, автономне газове опалення, вакуумні вікна, вирівняні стіни, паркет, лоджія. Хороший, жилий стан. Меблі по домовленості. Пропозиція від агентства нерухомості, присутня комісія. Ціна 55тис.у.о.

Лермонтова улица, 1, Центр, Ужгород, Закарпатская 55000.0 USD

Продається квартира в Новому районі. Хороший житловий стан, недавно робили косметичний ремонт. З газовим опаленням, та меблями. Хороші сусіди , поруч вся необхідна інфраструктура

Мицкевича улица, 5А, Новый, Ужгород, Закарпатская 55000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-884-284-DR. Продається 3 кімнатна квартира в цегляному будинку, в Сільвая. Кімнати окремі, перепланована з відображенням у технічної документації. Опалення газове.

Сильвая улица, 5, Шахта, Ужгород, Закарпатская 55000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири в центрі міста. Стан чорновий. Будинку 11 років..

Продаж 2 кімнатної квартири в центрі

Продається 1 кімнатна квартира площею 55 м2, в чудовому затишному ЖК Квадрат. Планування квартири- кухня- студіо та спальня, закритий балкон. Стіни та перегородки з термоцегли, чистова стяжка, зовнішню утеплення. В будинку ліфти, дитячий майданчик, велика парковка. Будинок зданий, квартира дуже світла.

Квартира в ЖК Квадрат

Продаж 1к квартири/Новобудова/Боздош/Словʼянська набережна/продаж однокімнатної квартири/ЖК Щасливий - вул.Возʼєднання 23 - 5/8 поверх - 48 м2 - квартира після будівельників - комплектація : газовий котел, радіатори, частково стяжка - територія з дитячим майданчиком - в будинку є підземний паркінг - чудова локація поруч з парком - до центру міста 5 хв на авто

Продам 1к квартиру/ЖК Щасливий/Набережена/Боздош

Житлові комплекси у Ужгород

Продаж 2 кімнатної квартири без ремонту по вул.Духновича. Локація супер, фасад будинку відремонтований, гарний внутрішній дворик. Також бонусом іде підвал 22кв.м. За деталями телефонуйте.

Продаж 2 кімнатної без ремонту в самому центрі

Поспішайте стати власником чудової квартири- студії з Терасою в мальовничому куточку нашого міста!!!!Квартира-студія знаходиться в центральній частині міста на вулиці Г.Дойки (поруч Православна Набережна та річка Уж ).Будинок клубного типу, трьох поверховий всього на 14 квартир .Сама квартира з авторським ремонтом та мебелью .Електричне індивідуальне опалення ,бойлер ,підігрів підлоги (світло в кожній квартирі на 10 кіловат) .Будинок зданий в експлуатацію .Зареєстроване право власності на квартиру .

Продаж одно кімн.біля річки Уж та Набережної

Продається двокімнатна квартира по вул. Чорновола. Продається двокімнатна по Вул. Чорновола. Квартира на 4 поверсі 9-ти поверхового будинку. Планування: спальня, вітальня, коридор, ванна, санвузол, лоджія. В будинку є ліфт. Добре розвинена інфраструктура.

Продаж двокімнатної квартири. Вул.Чорновола

Квартира на 3му поверсі, є два кондюки, потребує косметичного ремонту, три кімнати, двері броньовані, автономне газове опалення, плита газова Р-н Вопака в новому районі Стан повністю дитловий, все залишається Додаткові фото в лічку Пропозиція від рієлтора 1,5 % комісії з покупця Торг поки не присутній

Термінова продажа 3кімн квартири в новому районі

Продається смарт квартира на стадії ремонту . Закінчення ремонту приблизно через місяць . Загальна площа квартири 25,31 квадратних метрів. Всюди встановлено теплу підлогу. Квартира буде укомплектована меблями та технікою , як на фотопроєкті. Перший внесок 30% , залишок тільки після здачі будинку в експлуатацію та оформлення відповідних документів .

Продаж смарт квартири

Продається трикімнатна квартира вулиця 8 Березня. Будинок панельний, три окремі кімнати, ванна кімната та санвузол роздільний. Опалення автономне газове. Поруч знаходиться гімназія, дитячий садок, автобусна зупинка, супермаркет,все необхідне в пішохідній доступності. Огляд квартири за домовленістю 05******37

Продається трикімнатна квартира 8 Березня

Продаж квартири 48 кв в районі Боздошського парку ЖК Щасливий, Словянська набережна, вул Возєднання 23 Квартира Для бажаючих робити ремонт по своєму смаку за своїм бажанням! - однокімнатна квартира ( полуторка) - площа - 48кв. м.; - поверх - 5/8 - балкон Ліфт Газ - внутрішнє розміщення квартири (підвищена енергоефективність); - будинок зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, утеплений, ліфт, парковка, підземний паркінг, дитячий майданчик, зручне розташування (поруч парк, торговий центр Alma…) - в квартирі газовий котел, радіатори опалення, вчистова стяжка підлоги, в санвузлі, кухні, коридорі передбачено можливість монтажу підлоги з водяним підігрівом; - планування компактне, зручне, раціональне використання площі; Кухня - студія 18.5 Кімната з балконом Поруч центр, парк, річка!

Продаж готової двокімнатної квартири в новобудові напроти парку!

Продається простора 3 кімнатна квартира на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку в Новому районі. В пішій доступності: садочки, школи, зупинка міського транспорту, ринок, супермаркети, салони краси, кінотеатр, 15хв. до парку. Квартира має 3 окремі кімнати, роздільний санвузол, балкон та велику засклену лоджію. В квартирі залишається все окрім пральної машини.

Квартира в Новому районі

Продаж квартири в новобудові, зроблений ремонт, якісні матеріали, сантехніка, є балкон, замовлені меблі і техніка. В будинку є газ і ліфт. Здача в експлуатацію на протязі 1-2місяці. Переуступка.

1к квартира 55тис. Вул.Богомольця

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-658-749-LX. В квартирі покладена тепла підлога та розведені комунікації. Газове опалення. Будинок зданий. Чудове розташування поруч із парком, мальовничою набережною та центром міста. Закрита територія на 2 будинки. Квартира простора в сучасному ЖК! Є паркомісце.

1к ЖК Щасливий Боздош під чистову обробку

Продається однокімнатна квартира в Ужгороді вул. Богомольця. Розташована на 7 поверсі девʼятиповерхового будинка. Загальна площа 36м². Планування: кухня студія, суміжний санвузол, коридор, балкон. У квартирі сучасний ремонт, вмонтована техніка та меблі. Розглядаються варіанти під державні програми: еОселя, еВідновлення.

Квартира в ЖК Сакура

Продаж квартири в чорновому стані , 4 поверх, площа 54кв, 2 кімнати. в будинку є ліфт, є паркінг. Розведена тепла підлога, світло. Може бути під офіс і під житло.

Продаж квартири в жк Simple

Продається квартира в цегляному будинку 4 поверх розташована по вулиці Легоцького локація просто супер: поруч в пішій доступності все що тільки потрібно і дитячий садочок і школа І декілька торгових центрів і автобусна зупинка . . Квартира в хорошому житловому стані з автономним газовим опаленням замінені вікна на металопластикові , підїзд із кодовим замком чистий та охайний під будинком є парковка. Простора кухня два балкони туалет і ванна окремі. Хороший варіант як і для власного проживання з можливістю не платити за чужий ремонт а зробити все під себе або як інвестиція для оренди

Легоцкого улица, 22, Новый, Ужгород, Закарпатская 54900.0 USD

По вул. Минайська (біля спорткомплекс "Юність", гот. "Закарпаття") продається простора 3 кімн квартира, 66 кв, цегла, пов. 8/9, газове отоплення, в/вікна, 2 балкона. Ремонт у квартирі зроблено частково. Ціна: 54500$

власник
3 - х кім кв, центр
1 - 24 з 447 результатів