Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом під ключ та кухонними меблями напряму від забудовника. Новобудова зі швидкісним ліфтом та закритою територією розташована в Новому р-ні міста, на вул. Богомольця. Квартира площею 34 м² знаходиться на 6 поверсі з 9-ти. Планування: кухня, кімната, суміжний санвузол, просторий передпокій, лоджія. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Виконаний якісний євроремонт, стіни пофарбовані, на підлозі ламінат та плитка, якісні міжкімнатні двері. Вбудовані кухонні меблі. Санвузол оздоблений керамічною плиткою, є ванна, інсталяція. Панорамні енергозберігаючі вікна, добротні вхідні двері. Світлий під’їзд, благоустрій території, тротуари та паркінг з бруківки. На лоджіях перила з нержавіючої сталі. З однієї лоджії відкривається вид на озеленену територію, з іншої вид у двір. Чудова локація: зручна транспортна розв’язка, поруч ліцей ім. А.Волошина (колишня класична гімназія), НВК, садочки, ТЦ “Vega”, ТЦ “Новий”, супермаркети “АТБ”, “Вопак”, “Сільпо”, до центру міста 6 хв. на авто. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Богомольця вул., 17А

Продається 1 кімнатна смарт квартира в елітному, новому цегляному будинку в ЖК "Parkland", з закритою територією та власним парком, дитячими майданчиками для дітей різного віку, спорт майданчик, амфітеатром, велодоріжками та місцем для вигулу тварин, цілодобовий відеонагляд, є приміщення для зберігання велосипедів та дитячих візочків, велика парковка навколо будинку, поряд багато магазинів та супермаркетів. Знаходиться квартира в м Ужгород, ЖК "Parkland", секція будинку вже здана в експлуатацію. Квартира знаходиться на 5/8 поверсі, 27м², зроблений дизайнерський ремонт, полове опалення. Можлива доукомплектація меблями під замовлення.

Легоцького вул., 111

Квартира з ремонтом в новобудові по вул.Університецька-Докучаєва 25 Гарна квартира в гарному комплексі, ремонтні роботи виконувались та контролювались на совість, гарний варіант як для особистого проживання так і як інвестиційний об"єкт з огляду на пішу доступність до університету Квартира європейського зразка, ідеально для молодої людини чи пари з сучасним світоглядом. Пропозиція від власника, покупець не оплачує ніяких комісійних -ЗВУКОІЗОЛЯЦІЯ СТІН по периметру квартири! -Гарний, якщо не найкращий двір та дитячий майданчик без машин. -Закритий двір, підземний паркінг -Утеплений будинок мінеральною ватою 100мм -Ліфт -Встановлено якісні вікна (5-камерний профіль, 3 скла) -Панорамні вікна -Вхідні металеві броньовані двері -Відеодомофон Hikvision -Кондиціонер -Швидкісний інтернет (оптоволокно) -Не кутова, тепла (2 поверх-внизу квартира) -Низькі комунальна платежі зима-900грн; літо-350грн -Змінена і розширена електро проводка по квартирі Schneider Electric -Електричне реле захисту від ураження струмом -Полове опалення по всій квартирі Nexans (Норвегія) -Хороший ремонт -Дорога сантехніка Grohe -Вмонтована кухня -Вмонтована техніка (холодильник, стиралка, індукційна плита) -Телевізор Samsung 38"SmartTV -В оренді 400$ +комунальні платежі. Дякую

власник
Университетская улица, 25, БАМ, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

власник
Легоцкого улица, 18, Новый, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Продам квартиру по вулиці Ракоці в центрі Ужгорода. Поверх 4, кімнат 3, площа 62м2. Потрібен повний ремонт. Тихий внутрішній двір з можливістю паркувати авто. Вікна квартири виходять у двір. Є підвальне приміщення. Без посередника.

власник

Продаж однокімнатної квартири в ЖК City Line 40.20кв.м зручне планування,квартира простора. Панорамні вікна В будинку автономне опалення Закрита територія та підземний паркінг!

власник
Продаж квартири від власника

Продається двох-кімнатна квартира на першому поверсі,цегла,два балкона, всюду паркет хороший,потребує ремонту,поруч дві школи,два садика,магазини,центер. По вул Минайська 14.По документах перший поверх, а жилий другий поверх,під квартирою є ще велий високий художня майстерська.

2кім  Ужгород  Минайська

️Продається 3х кімнатна квартира по вул. Гвардійський. Заг. пл. 65 кВ. м. , поверх 3/5 , АГО Квартира простора, три окремі кімнати, кладова, лоджія і балкон на кухні. Вода постійно. Потрібен ремонт. Квартира продається без меблів. Є окреме підвальне приміщення . Інтернет « Київстар» Тиха вулиця. Тц. « Дастор» - 150 м. Зупинка найближча-100 м. Дитячий садок- 400м. Ліцей-50 м.

Супруги Ганычев (Гвардейская) улица, 25, Компотний, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Легоцкого улица, 17, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Продається однокімнатна квартира в новобудові на Богомольця, Новий район. Будинок зданий в експлуатацію. Кухня вмебльована, кімната без меблів. Огляд квартири за домовленістю

Богомольца улица, 19, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Житлові комплекси у Ужгород

Продаж 3-х кімнатної квартири перепланованої : кухня-вітальня, спальня, дитяча, санвузол, кладовка. Балкон з кухні. Електроопалення. Квартира простора та світла. Поверх 5 з 5. Замінено сантехніку та електропроводку. Хороші меблі на кухні. Гарний житловий стан. Продаж з меблями.

Игоря Сикорского (Можайского) улица, 5, Пьяный базар, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-954-651-DR. Пропонуємо квартиру в новому ЖК "Comfort City" у місті Ужгород. 1-кімнатна квартира площею 42 м² без внутрішніх робіт чекає на свого власника. Розташована квартира на 6-ому поверсі 7-поверхового будинку. У будинку є ліфт, підземний паркінг, наявність прибудинкової території. Характеристика квартири: газове опалення, двоконтурний котел, підігрів підлоги, перекриття - монолітне залізобетоне, стіни - керамічна цегла, водопостачання та водовідведення - міський водопровід, електропостачання, інтернет. Висота стелі - 2, 85 м. Комплекс закритого типу, «місто у місті», цілодобова охорона. Для мешканців комплексу є зовнішня автостоянка та підземний паркінг. Прекрасна транспортна розвязка та інфраструктура. У безпосередній близькості знаходяться торгові центри Токіо та Епіцентр, а також супермаркети Велмарт, АТБ і Сільпо. У пішій доступності кілька шкіл та дитячих садочків, аптеки, клініки. У 10 хвилинах ходьби Боздоський парк з пішохідними та велосипедними доріжками, дитячими майданчиками, атракціонами та барбекю-зонами. Не упустіть можливість стати власником цієї квартири. Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію!

Капушанская улица, 150Б, Боздош, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-910-902-DR. Пропонується 3 кімнатна квартира в 16 поверхіовому будинку на проспекті Свободи. В одній кімнаті та санвузлі зроблено капітальний ремонт. Опалення електричне.

Свободы проспект, 2, Центр, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Продаж трьохкімнатної квартири по вул. Загорській. Загальна площа 75.5 м2, житлова - 52 м2, кухня - 8м2 1 поверх 3-х поверхового цегляного будинку. Монолітні перекриття Висота стелі 2.95 Кухня 8 м2, вікно виходить у двір. Коридор 10 м2 з кладовою та антресолями. Кімнати розділені. В одній кімнаті старовинна кахельна діюча піч. Є можливість зробити каміни у будь-якій з кімнат (локальні виводи в димарі) Санвузли окремі, встановлені лічильники. Паркетна підлога. Є підвал та гараж, розрахований на мікроавтобус. Біля будинку невелика земельна ділянка. Тихий зелений район. Поруч дитячий садок, новий новий дитячий простір, супермаркет Дастор та локальний гастроном.

Загорская улица, 15, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом під ключ та кухонними меблями напряму від забудовника. Новобудова зі швидкісним ліфтом та закритою територією розташована в Новому р-ні міста, на вул. Богомольця. Квартира площею 34 м² знаходиться на 6 поверсі з 9-ти. Планування: кухня, кімната, суміжний санвузол, просторий передпокій, лоджія. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї). Виконаний якісний євроремонт, стіни пофарбовані, на підлозі ламінат та плитка, якісні міжкімнатні двері. Вбудовані кухонні меблі. Санвузол оздоблений керамічною плиткою, є ванна, інсталяція. Панорамні енергозберігаючі вікна, добротні вхідні двері. Світлий підїзд, благоустрій території, тротуари та паркінг з бруківки. На лоджіях перила з нержавіючої сталі. З однієї лоджії відкривається вид на озеленену територію, з іншої вид у двір. Чудова локація: зручна транспортна розвязка, поруч ліцей ім. А.Волошина (колишня класична гімназія), НВК, садочки, ТЦ "Vega", ТЦ "Новий", супермаркети "АТБ", "Вопак", "Сільпо", до центру міста 6 хв. на авто. Продаж без додаткових комісій та переплат.

Богомольца улица, 17А, Новый, Ужгород, Закарпатская 50000.0 USD

Продам 2-ярусну квартиру в центрі на 2 і 3 поверсі. На 1 ярусі (2 поверх)квартира студія загальною площею 34 м кв (здається в оренду) , висота стель 4,4 м, санвузол в загальному коридорі. На 2 ярусі (3 поверх) - дах ще нічого , але є вся технічна документація на добудову. Ціна 50000

Продам в центрі 2-ярусну квартиру в центрі

Продам 2 кімнатну квартиру на вул Грушевського, 1 поверх, автономне газове опалення, загальна площа 64,9 м кВ, висота 2,6. Поряд зупинка, школи. Деталі за телефоном

Продам 2 кімнатну квартиру

Продається 1-кімнатна квартира в новобудові. (Ужгород) Загальна площа - 34м/кв. Є ліфт. Опалення індивідуальне газове. Квартира буде з ремонтом без меблів.

Продаж 1-кімнатної квартири

Продається однокімнатна квартира на першому поверсі в районі 8 березня Це ідеальний варіант для бізнесу. Є можливість перевести під комерцію. В квартирі був зроблений ремонт і докуплені нові меблі . Є кондиціонер Планування: кухня, кімната з нішею і з виходом на балкон та окремий санвузол А також є можливість збільшити площу при потребі. Будинок знаходиться в хорошій транспортній розвʼязці. Поряд садочок, школи, магазини, супермаркети, ринок , поліклініка і т.д

Продаж однокімнатної квартири район 8 Березня.

Продається чорнова квартирка в районі БАМУ. Електричне опалення. Двір закритого типу. Біля будинку парко місця. Ліфт.

1 к кв., БАМ, чорнова

Продаж одно кімнатної квартири в новобудові 48 м.кв., 1/5, автономне газовеопалення, вмонтована кухня з технікою, мебель, кондиціонер.Хороший стан.Ціна 50000 у.о..

Продаж одно кімнатної квартири вул.Осипенко

Продається 1-но кім.в ЖК Club Hause,поручь Православна набережна,басейн,садочок,магазини,школа.Однокімнатна квартира студия з великим балконом у внутрішній двір.Продається з меблями,технікою.

Продаж 1-но  кім.квартири Г.Дойко центр.

УВАГА ! Важлива інформація – пропозиція , БЕЗ комісій ріелтора та додаткових прихованих витрат ! 1-кімнатна 42м2 В наявності 1 Квартира ! 3-поверх із 9-ти Газове опалення !! Пишіть на Вайбер , або ж телефонуйте . Є відеоогляди . Також є й інші варіанти .

ЗалИшилась 1 шт|1-кімнатна 42m2! 3 поверх !ЖК Комфорт Сіті

Продається 2- кімнатна квартира по вулиці Василя Комендаря. Квартира на електриці, пластикові вікна, бойлер 100 літрів, пральна машинка на гарантії.Кухня 20-м,.з заскленим балконом,, можна зробити окрему невеличку квартирку, електро плита з духовкою, холодильник, морозилка, мікрохвильовка, меблювання. Родзинкою даної квартири є локація, все поряд: все в пішій доступності. Школа, дитячий садок, гімназія, супермаркет, ринок, лікарня, зупинка громадського транспорту, кінотеатр, басейн.ЦІНА обговорюється, можливий торг.Більше інформації по телефону, цікава квартира як для здачі в оренду, так і для власного проживання.В будинку не погане ОСББ,зроблено криша,замінені труби,Фойє,сходові марші,сходи, P.S.Добре підійде, для сім*я з близькою людиною(мама, тато, дідусь, бабуся,син,дочка,) і поряд, і під наглядом, на одному поверсі.ЦІКАВИТЬ,ВСЕ ОБГОВОРЮЄТЬСЯ ПО ТЕЛ,ЗВОНІТЬ

власник
2-км. квартира, 2-поверх, район ринок ,,Альбіон",маг.,,Осетія".
1 - 24 з 391 результатів