Пропоную дуже затишну трикімнатну квартиру на набережній. Квартира розташована на 6-му поверсі в ЖК комфорт класу "Парус Riverside". Неймовірні види на Боздоський парк та набережну. Планування: кухня-вітальня, спальня з гардеробом, дитяча кімната, 2 санвузли. Газифікований будинок, автономне опалення, тепла підлога у всій квартирі. Встановлені двоконтурний газовий котел та кондиціонер. Квартира у у чудовому станi, виконано якісний та сучасний ремонт. Панорамне скління забезпечує максимальну кількість природного світла, що робить квартиру ще більш затишною та світлою. Обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання: газова плита, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 15 хвилинах ходьби від історичного центру міста. У пішій доступності розташовані навчальні заклади, школа, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, дитячий садок, автостоянка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Гленца, 22

Пропоную стильну двокімнатну квартиру в сучасній новобудові. Квартира розташована на 7-му поверсі ЖК бізнес класу "Park Land". Планування: кухня, дві окремі кімнати, ванна кімната, балкон. Автономне опалення, тепла підлога у всій квартирі, встановлені одноконтурний котел, бойлер та кондиціонери. Квартира світла та затишна. Зроблено сучасний та якісний ремонт. Повністю обладнана кухня, встановлені якісні меблі. Для вашої зручності встановлено всю необхідну побутову техніку: варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, холодильник, посудомийна машина, пральна машина. Зручне місце розташування. У пішій доступності вся потрібна інфраструктура: магазини, кафе, освітні заклади. Закритий внутрішній озеленений двір, відеоспостереження 24/7. Свій закритий парк, велодоріжки, дитячий майданчик, спортивна зона. Для мешканців комплексу передбачені зони відпочинку, місця для барбекю, альтанки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Легоцького вул., 80

Продаж 2-х кімнатної квартири/ Центр Міста/ЖК Грот/Новобудова - вул.Собранецька 42 - 4/6 поверх - 70 м2 - квартира з якісним ремонтом - укомплектована меблями та технікою - роздільний санвузол - гардеробна - кухня-вітальня ( 20 м2) - газове опалення - без балкону - деталі за номером телефону

Продаж 2-х кімнатної квартири/ЖК Грот/Нововбудова/Центр Міста

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-901-075-DR. Продається 4 кімнатна, двоярусна квартира в центрі міста, Малий Галагов. На 1- му поверсі Вітальня, спальня, кухня, ванна, туалет, коридор. 2 поверх - дитяча, хол, суміжний санвузол- площа кВ-107, 1

Ракоци Ференца улица, 16, Малый Галагов, Ужгород, Закарпатская 140000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-882-506-DR. Продається розкішна 5 кімнатна квартира в центрі міста (початок вулиці Вінничноі) Старочеська будівля, з високими стелями , невеликим двором, де розташована власний гараж. Квартира має 5 кімнат - 2 спальні, вітальня площею 30 кв.м на 4 вікна, 2 невеликих кімнати, що можна використати під кабінет, дитячу тощо, роздільний санвузол, 2 комори. В квартирі 2 котла, велика тераса.

Винична улица, 1, Центр, Ужгород, Закарпатская 140000.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири Загальна площа 145кв.м(1 поверх: 90кв.м 2пов.: 55кв.м ) Поверх 5/5 (будинок без ліфту) 3 окремі кімнати ,комора,2 с.у.,простора кухня з вітальнею ,2балкони Квартира повністю облаштована всією необхідною технікою та меблями (вся техніка Fabiano Італія,меблі Blest) 140000$

Продаж 3х кімнатної квартири (Боздош)

Продаж чорнової квартири в елітному ЖК Residents Park. Розташована квартира на 2 поверсі з 9. Площа 77.1м2. Опалення газове.

Продаж квартири в ЖК Residents Park

3 кімнатна квартира ЖК Боздош Еліт - 3 поверх - 3 кімнати - 88 м² - сучасний дизайнерський ремонт - дві гардеробні - балкон - закрита територія - відеонагляд - паркінг - парк Ціна: 140.000$

3 кімнатна квартира

Підійде для великої сімї,велика двохрівнева квартира. Переваги: - розташування ( новий район , АЗС , нова пошта , супермаркет , торговий центр , школа , садочок , спортзал ) - цегляний будинок - балкон - підлога з підігрівом ( кухня та ванна ) - гардеробна - меблі залишаються Простора,велика квартира яка ідеально підійде для великої родини. В квартирі 5 кімнат,2 гардеробні,2 санвузли та балкон. За детальною інформацією телефонуйте [09*********09] Також за номер є телеграм Комісія агенції оплачується додатково від вартості обєкту.

Продаж 5-кімнатної | ЖК Володимирська | Новий район

Продається пентхаус в самому центрі міста: панорама на Ужгород, поряд набережна (50 метрів). Стан квартири: без ремонта, є розроблений проект. По проекту: хол, дві житлові кімнати, кухня-студіо, санвузол/душова, санвузол/ванна, вітальня, тераса (30 кв.м.) з панорамою на місто. Ціна: 1150$/кв.м. Є відеогляд обєкта. Пропозиція від рієлтора.

Продаж пентхауса. Центр. Панорама на місто.

Житлові комплекси у Ужгород

Продається пентхаус по вулиці Собранецькій в ЖК «Європейський квадрат» Панорамні алюмінієві вікна з красивим видом. також є можливість поділу на дві квартири із вже зробленим плануванням. Показ за домовленістю. Вартість 140000$

Продаж пентхауса в ЖК «Європейський квартал»

Квартира знаходиться на 3 поверсі в цегляній новобудові по вул. Підгірна, в історичному центрі міста. Квартира має 3 роздільні кімнати, простору і світлу кухню-студію, суміжний санвузол, коридор та 2 балкони з гарним краєвидом. Наявне опалення підлоги у кухні, коридорі та санвузлі. Квартира тепла, простора та світла. У квартирі нові меблі та техніка, які входять у вартість. У будинку наявний ліфт та власний закритий дворик. Зручне місце розташування: у кроковій доступності ринок, ТЦ " Pannonia" з " Сільпо", площі ( Корятовича, Потшова, Корзо,) набережна, зручна розвязка у будь яку частину міста.

Продається 3-х кімн. кв-ра в новобудові в центрі м. Ужгород

Продається сучасна, стильна, простора двокімнатна квартира в одному з найкращих ЖК міста Ужгород, ЖК Park Land. Зроблено дорогий якісний ремонт. Гарне планування. В квартирі дорога сучасна техніка провідних брендів. Кожна деталь продумана для Вашого комфорту та затишку. Квартира повністю укомплектована та готова до проживання. А територія Вас 100% приємно здивує. Тут є безліч дитячих майданчиків, закрита територія, безліч місць для паркування Вашого авто.

Продаж 2-х кімнатної. Park Land

Вітаю шановні пані та панове !!! Чудовий проєкт доходить до свого фінішу , тому можу з радістю презентувати Вам чудову , стильну , якісну та комфортну квартиру з дизайнерським ремонтом в Ужгороді . Усі деталі було продумано на початку проєкту . Також усі роботи виконувались згідно чіткого плану , аби досягнути якісного та відповідного кінцевого результату . Квартира знаходиться в Житловому Комплексі закритого типу «Квадрат» Локалізується на 2 поверсі . Має площу 77.5m2 ————— Склад квартири : • три кімнати • простора кухня-студія • ванна кімната • пральня • передпокій —————— Акцентую увагу , що всю квартиру буде обладнано якісними меблями та технікою , майже всю , адже в одній кімнаті ми залишаємо Вам можливість обладнати її на свій розсуд . Також наша команда може Вам допомогти в цьому .(ця послуга не входить в дану цінову пропозицію , та оплачується окремо ) Є багато цікавих деталей , про Вам них розповім під час особистої розмові. Тому безперешкодно - телефонуйте з понеділка по п’ятницю , з 9:00 до 18:00. У вихідні дні прохання писати на вайбер . Дякую . Усім гарного дня та швидкої перемоги !

Дизайнерська 3-кімнатна за 139 999$  в Ужгороді

Продається чудова трикімнатна квартира з мальовничими видами на парк та річку, загальна площа 82м2, 1 кімната об’єднана з кухнею, та 2 окремі кімнати – спальня та дитяча, два санвузли, гардиробна. Поверх 6 з 10, в будинку сучасний безшумний ліфт. Вікна виходять на річку Уж та Боздошський парк, підвісний пішохідний міст, поруч липова алея, стадіон, до центру міста 10хв пішки., недалеко ТЦ Дастор. В квартирі автономне ГАЗОВЕ опалення, залишаються меблі та техніка, тепла підлога по всій квартирі. До квартири додається кладовка в підвалі будинку, для зберігання велосипедів, автомобільних шин, тощо. Торг.

3 кімн квартира ЖК Парус 82м2

Пропоную двокімнатну квартиру в ЖК Сакура. Зроблено дуже якісний ремонт. Італійський ламінат та техніка, освітлення від німецьких виробників. Встановлено кондиціонери. На даний момент виготовляються всі необхідні меблі (шафи, ліжко, приліжкові та ТВ тумби, диван, туалетний столик у житлові кімнати, стіл та стільці на кухню, шафа та тумби у ванну кімнату), тобто квартира буде повністю укомплектована. Розташування продумане та зручне. Поруч з житловим будинком є необхідні обєкти інфраструктури: навчальні заклади, школа, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, дитячий садок, наземний паркінг. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Богомольця вул., 22

Пропоную двокімнатну квартиру в новобудові. Планування: простора кухня-вітальня, 2 спальні, 2 санвузли. Автономне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, у ванних кімнатах підлога з підігрівом. Квартира простора та затишна. Зроблено сучасний ремонт. Встановлено необхідні меблі та техніка (холодильник, витяжка, варильна поверхня, духова шафа, пральна та посудомийна машини). Квартира продається разом із паркувальним місцем. Закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням та власною охороною. Велика кількість зелених насаджень, безпечні дитячі ігрові майданчики, затишна зона для відпочинку, функціональний спортивний майданчик для дорослих, спеціально відведене місце для вигулу домашніх улюбленців. У ЖК розташований термально-рекріаційний комплекс із відкритими та закритими басейнами з термальною водою. Добре розвинена інфраструктура навколо будинка. До історичного центру міста ви доїдете за 10 хвилин авто. Поруч великі супермаркети – АТБ, Велмарт, Епіцентр, магазини, відділення пошти. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Провулок парковий, 3

Продам дизайнерську квартиру яка розташована в історичному центрі Ужгорода! На відстані 100 метрів від набережної, 200 метрів від урядового кварталу і 500 метрів від пішохідної зони Корзо. З усіх спалень і кухні відкривається чудовий вид на річку Уж. Квартира повністю обладнана меблями, побутовою технікою, три Smart TV... Два санвузли з усім необхідним.

Продам дизайнерську 3-х кімнатну квартиру, в центрі Ужгорода!

Пропоную двокімнатну квартиру у клубній новобудові. Планування квартири: кухня, дві спальні, ванна кімната, гардеробна, господарське приміщення. Цегляний будинок у самому центрі міста. Будинок обладнаний ліфтом, для кожної квартири передбачена окрема комора. Автономне газове опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, водяна тепла підлога. Квартира готова до чистового оздоблення, виведена електрична розводка, штукатурені стіни, підлога залита стяжкою. Встановлено енергозберігаючі пластикові вікна, броньовані вхідні двері, відеодомофон. Закрита територія із шлагбаумом. Для мешканців передбачено парковка, зелена зона та дитячий майданчик. Територія знаходиться під відеоспостереженням. Відмінне місце розташування. У пішій доступності набережна, культурні памятки, школи та дитячі садки, клініки, кафе та магазини. Для перегляду або запитанням, телефонуйте за номером, вказаним у профілі або пишіть в особистий чат.

Собранецька вул., 26

Продаж квартири в центрі міста, ЖК Dream City (Забудовник Gazda). Комплекс еліт-класу. • Площа - 83,7 м. кількість кімнат - 1 + кухня-вітальня. Є підземний паркінг. • Розташування. В самому комплексі діють ресторан, супермаркет АТБ, кав’ярні, салони краси та інша іфраструктура. До набережної та липової алеї міста - 1 км, поряд парк Святої Тетяни .• Комплектація. В квартирі зроблена тепла підлога, котел, бойлер, хороша шумоізоляція та броньовані вхідні двері. Неймовірна тераса з видом на обласну раду та парк. • Стан квартири. Під ремонт. • Вартість квартири. 138105$. Більше детальної інформації та запис на перегляд - за номером, вказаному в оголошенні.

Продаж унікальної квартири в ЖК Dream City (центр міста)

Продаж квартири 83,7 м2 ЖК Дрім Сіті - Продаж 2к квартири ЖК Бізнес Класу - Надійний забудовник - Будинок знаходиться в центральній частині міста - Підземний паркінг - Дитячий майданчик - Розвинута інфраструктура - Набережна 7 хв пішки - Комплектація квартири( розводка електрики , вхідні двері, стяжка( тепла водяна підлога), панорамні вікна.

Продаж 2к квартири ЖК Dream City Тераса

Пропоную чотирикімнатну дворівневу квартиру. Розташована на 5 поверсі. Забудова 2012 року. Будинок обладнаний ліфтом. Автономне опалення, встановлено двоконтурний газовий котел, у зонах з плиткою підлога з підігрівом. Планування: кухня-вітальня, 4 окремі кімнати, 2 балкони, ванна кімната, гостьовий санвузол. Зручне розташування. До центру міста 10 хвилин їзди машиною. У пішій доступності необхідна інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, відділення пошти, навчальні заклади. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Можайського вул., 16А

Квартира складається з двох поверхів площею 91,7 м.кв. та великої тераси 3х8 м. Розміщена в самому центрі міста з гарним видом на старе місто. Чистова стяжка, чистова штукатурка під чистову обробку, проведена електропроводка, встановлені автомати, заведений інтернет, встановлений електричний котел та бойлер, встановлені радіатори, в туалеті та ванні тепла підлога, встановлена рушникосушка. Будинок обладнаний ліфтом, вхід по чіпам у підїзд, закритий двір. Великий закритий двір з парковкою та дитячою площадкою у стилі скал.

власник
Дворівнева квартира 92 м.кв. з терасою+20 м.кв.\центр\Собранецька 26\

Пропоную вашій увазі новісіньку затишну квартиру в мальовничій та тихій частині міста в ЖК Шервуд. Виконаний дизайнерський ремонт якісні матеріали та побутова техніка, хто прагне спокою після насиченого дня -цей комплекс саме для Вас!!!! Забудовник комплексу подбав про це на всі 100%, а якщо хочеться релаксу -до вашої уваги СВІЙ SPA центр прямо на території , також є тренажерна зала!A з контрольованим доступом на територію - ви та ваша малеча зможе відчувати себе в безпеці !!! Радий буду відповісти на всі ваші запитання телефонуйте , пишіть!!!!

власник
Запорожская улица, 3, Ужгород, Закарпатская 138000.0 USD
1 - 24 з 317 результатів