Продається 2к.квартира в м. Тисмениця. Квартира знаходиться в центрі, в новобудові. Площа 62 кв.м., індивідуальне опалення, якісний новий ремонт, залишаються меблі і частково побутова техніка. Комфортний третій поверх. Квартира дуже затишна, тепла, світла. Бонусом до квартири є гараж - єдиний в будинку (по вартості , до обговорення). Район з розвинутою інфраструктурою, все необхідне для проживання і відпочинку в пішій доступності (супермаркети, ринок, лікарня, школа, ресторани, кафе та ін.) До м. Івано- Франківськ 15 хв.

Галицька, 20д

Продається 2-х кімнатна квартира в центрі м.Тисмениця. Загальна площа квартири 47.2м/кв. Газ,світло. Опалення - газові конвектори та кафельні пічки. До даної квартири належить гараж та великий пілвал, а також земельна ділянка площею 0,05 га ( цільове призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку).

продам квартиру в Тисмениці

Квартира в гарному стані. Поміняти вікна, збережений паркет. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел. Лишаються меблі та техніка. Гарний тихий район, поряд центр. Разом з квартирою продається металічний гараж на 25м².

2-кім.кв. вул. Височана м.Тисмениця, + гараж в дворі
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2 Кімнатна Квартира в місті Тисмениця !!! Навколо вся інфраструктура міста, магазини, в пішій доступності школа, садочок, зупинка громадського транспорту, аптека. Все що на фото Залишається , квартира внутрішня і тепла

Продається 2 Кім Квартира в м.Тисмениця!!!

Продається 2 кімнатна квартира Загальна площа 54м2 Квартира після свіжого ремонту Світла,простора Залишаються техніка та меблі В квартирі стоять всі пластикові вікна В кожній кімнаті стоять електричні батареї В кімнатах ламінат,в коридорі паркет ,в кухні плитка . Є Інтернет Для показу телефонуйте !

Продається двохкімнатна кварира в Тисмениці

Житлові комплекси у Тисмениця