Простора світла квартира в самісінькому центрі міста, ремонт, індивідуальне опалення, діючий камін, високі стелі, облаштована меблями та техніою. Є балкон, що виходить а сквер. За деталями та для огляду - телефонуйте!

Шевченка Тараса бульв., 16

Продається велика дворівнева, чотирикімнатна квартира по вул. Карпенка. Квартира знаходиться на двох останніх поверхах, цегляного будинку. Має чотири окремі кімнати, кухню, два санвузли. Продається з меблями та технікою Квартира з індивідуальним опаленням, має засклену лоджію. Будинок знаходиться неподалік парку! Можливий продаж по ЄВідновленню!! Дзвоніть, показ в зручний для вас час!

Карпенка вул., 38

Чудова 3 кім квартира в новобудові з ремонтом і мебліями,технікою готова до проживання!!! Цегляний будинок Індивідуальне опалення 3 балкони Підвал Оперативний показ

Довженка О. вул., 26

Пропонується на продаж чудова 3-кімнатна квартира на провулку Галицькому з загальною площею 82.6 кв. м. Цей сонячний обєкт на 4 поверсі з 10-тирівневого будинку ідеально підходить для комфортного проживання. Квартира розрахована на зручний розподіл простору: вона включає в себе простору кухню-вітальню, дві просторі спальні, роздільний санвузол, а також практичну гардеробну. Додатковими перевагами є два балкони, з яких відкривається чудовий краєвид. Розташування цієї квартири забезпечує максимальний комфорт і зручність, завдяки розвиненій інфраструктурі в найближчому оточенні. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує якість життя в затишному місці з чудовими видами. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Галицький пров., 16

Ця стильна нова квартира, розташована у сучасному будинку, побудованому у 2022 році. Вона має дизайнерський ремонт та не використовувалася з моменту побудови. Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням, двоконтурним котлом для підігріву води та теплою підлогою. Висота стелі становить 2.7 метра, стіни обкладені цеглою, а стелі оздоблені натяжною стелею. Серед зручностей: броньовані двері, панорамні вікна, лоджія, тераса та балкон. Комплекс забезпечує високий рівень безпеки з охороною, відеоспостереженням та кодовим замком на вході, а також має закритий двір та пасажирський ліфт.

За Рудкою вул., 18

Ця нова квартира розташована в елітному будинку, зручно розташованому в пішій доступності до ценру міста та поруч з парком. Вона вражає просторістю та комфортом, особливо завдяки великій терасі, де ви можете насолодитися містом, або релаксувати під час вільного часу. Будинок має власний паркінг та закриту територію, що гарантує вашу приватність та безпеку. Всановлене відеонагляд. У квартирі робиться ремонт, буде встановлно опалення і тепла підлога в коридорі, ванній. У кухні підігрів підлоги електро. При бажанні клієнта, ремонт зроблять під ключ. У задньому дворі є пісця для парковки та дитяча площадка. Поруч садочок, школа, парк. вул. Весела, (ЖК Затишний) Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

Весела вул., 11

Продам квартиру загальною площею 101 м² жила площа 84м² тераса 17м² в Тернополі вул. Енергетична 5, в ЖК КВАРТАЛ ЕНЕРГІЯ 10 ПОВЕРХ 5 ПІДЇЗД. Контактуйте Viber +3 8 0 6 8 9 6 2 4 3 2 4 Є план квартири на всі комунікацій. Відеоогляд квартири відправлю на Viber за проханям.

власник
Квартал енергія Тернополі. Квартира 101м²

власник
За Рудкой улица, 18, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

АГЕНЦІЇ НЕ ТУРБУВАТИ Квартира на 1-му поверсі , з індивідуальним опаленням, кутова. Пластикові вікна, паркет всюди. Навколо будинку усі комунікації - садочки, школи, ринки, зупинки. Може бути під комерцію. Без ремонту.

власник
4-х кімнатна квартира

Продається простора 3 кімнатна квартира у новобудові. Площа квартири 90 м.кв. Всередині зроблено євроремонт, при продажі залишаються меблі та кондиціонер. Є водоочисна система також зроблена дорога від 9 училища, тихий і затишний район, за окрему плату в будинку є гараж.

Яремы улица, 9, Северный, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

Житлові комплекси у Тернопіль

Пропоную простору 2-кімнатну квартиру з авторським дизайном.Загальною площею 65 м², кухня - 12 м². Квартира знаходиться на 7-му поверсі 10-поверхового будинку в елітному районі Тернополя по проспекту Злуки, район Канада.Гарне планування, дві окремі кімнати, велика кухня.Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою.Індивідуальне опалення, теплі підлоги. Якщо ви шукаєте комфортне житло зі статусом, ця пропозиція саме для вас. Не втрачайте можливість стати власником цієї стильної квартири! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-897-808-DR.

Злуки проспект, 18, Канада, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

Пропозиція для тих хто шукає квартиру в елітній новобудові. Продається простора квартира у новому житловому комплексі Квартал Енергія. Квартира з крутим плануванням, загальна площа 101 кв.м, є велика тераса. Сучасний житловий комплекс поблизу центру, в пішій доступності вся необхідна інфраструктура, чудове транспортне сполучення. Є можливість придбати підземний паркінг.На території закритого типу привітний садок , школа , медичний центр

Энергетическая улица, 9, Центр, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

Карпенко улица, 38, Дружба, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

ID: 2 960 900 Пропонується на продаж двох кімнатна квартира із панорамними вікнами. Загальною площею 81 кв.м. Розташована на 7 - му поверсі, 16 - ти поверхового будинку, в ЖК Метрополь. В квартирі зроблені теплі підлоги. Опалення на криші своя котельня Будинок вже зданий в експлуатацію. Ліфти працюють. Підземний паркінг. Район Центр, розвинута інфраструктура. Право власності вже власник отримав. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-960-900-DR.

Митрополита Шептицького, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

Продається 1 км квартира( пере планованого у 2 кімнати)в центрі міста у престижному ЖК «Джентельмен Парк» по вул. За Рудкою 18. Квартира знаходиться на 5 поверсі пʼятиповерхового будинку в якому встановлено пасажирський ліфт. Квартира простора, світла, загальною площею 55 кв.м У квартирі сиконано дороговартісний дизайнерський римонт з найякісніших та дороговартісних матеріалів. Встановлено хорошу побутову техніку. Гарне місце розташування, поруч продуктові магпзини, парк, зупинка громадського транспорту.

За Рудкой улица, 18, Центр, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

Продаю 3-кімнатну квартиру, в якій ремонт робився для себе, але ніхто не проживав Площа квартири 90 м2 (2 кімнати, велика кухня-вітальня, 2 окремі санвузли з ванною та душовою) Квартира розпланована не аби як - так, щоб було комфортно. Тут багато простору - навіть, якщо ви переїдете сюди з приватного будинку, місця вам вистачатиме) Окремо слід відзначити якість меблів, дверей, вмонтованої побутової техніки, сантехніки, вимикачів та освітлення вцілому. Скажімо, на точкові світильники маємо довічну гарантію. Все вище перелічене купувалось в Англії А якщо ви шанувальник масиву Дружба, то цей варіант безперечно буде у ваших фаворитах. Цегляний будинок з підземним паркінгом та закритим подвірям знаходиться на Тролейбусній Квартира з неймовірною панорамою, поки що без жодної житлової історії та щей не останній поверх, та ще й не кутова!) Вам обовязково сподобається!

Троллейбусная улица, 9Б, Дружба, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

Пропонуємо до вашої уваги 2-км квартиру з чудовим краєвидом у будинку бізнес класу ЖК «Метрополь» що розташований у самому центрі міста. Технічні характеристики: Клас бізнес Загальна площа: 81 м/кв Поверхність:16 поверхів Поверх: 7 Висота стелі 2.7 м Підземний паркінг Монолітно-каркасний будинок Чорнове внутрішнє оздоблення Стіни з керамоблоку Автономне опалення Розведена тепла підлога Утеплений мінеральною ватою Пожежна сигналізація Панорамні вікна Засклена лоджія Вікна квартири виходять на сонячну стороно. Можливо зробити перепланування під свій дизайн проєкту. Хороша розвязка та розвинута інфраструктура. Будинок введений в експлуатацію. Працюємо по державній програмі єОселя!

Шептицкого Андрея Митрополита улица, 5, Центр, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

Продаж дворівневої квартири в цегляному будинку. Поверх 6, без ліфта. Площа 101 м.кв. На першому поверсі: спальня, санвузол з ванною, кухня та вітальня з якої є вихід на засклений балкон. На другому поверсі є ще дві спальні та санвузол з душовою кабіною. Опалення індивідуальне газове. Вмонтовані меблі залишаються, все інше по домовленості. Телефонуйте, показ в зручний для вас час.

Карпенко улица, 38, Дружба, Тернополь, Тернопольская 85000.0 USD

Продається 3х кімнатна квартира, в цегляному будинку. Загальна площа 90кв.м. Опалення індивідуальне. Євроремонт. Не кутова.Ліфт працює. Залишаються меблі і техніка. Зручне місце розташування, поруч магазини, школи, дитячі садочки, зупинки громадського транспорту, Церква.

Продаж 3 кімнатної квартири, 90 м.кв., б-р П.Куліша

Продається квартира із євроремонтом, 1 кімната, 55 м², кухня-студія 16 м². Знаходиться в житловому комплексі бізнес-класу у самому серці Тернополя, на вулиці За Рудкою. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує затишок, комфорт і безпеку. Не втрачайте можливості придбати це нерухоме майно! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-838-491-LX.

Продаж 1 кімн. квартири в Тернополі

Продається квартира на вулиці Галицькій.Кількість кімнат – 3. Загальна площа становить 126 квадратних метрів. Кухня має площу 22 квадратних метри. Квартира розташована на 9 поверсі з 10. Броньовані двері з дорогими замками, велика гардеробна, засклені та утеплені два балкони. Є дизайнерський проект. Просторі та комфортні кімнати, де можна створити затишок для Вас і Вашої сімї. Зручне розташування недалеко від центру міста та інфраструктури. Зателефонуйте нам, щоб домовитись про перегляд.

Продаж 3к квартири 126 кв. м на вул. Галицька

Продаж просторої квартири в новобудові. Зручне місце розташування на вул. Тролейбусна. Опалення індивідуальне, зроблено євроремонт ремонт. За детальною інформацією телефонуйте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-828-190-LX.

Продаж квартири на вул. Тролейбусна

Продається простора трикімнатна квартира по вул. Тролейбусній. Будинок знаходиться в спокійному районі. Поблизу знаходяться магазини, супермаркет, будівельні супермаркети, аптека. Біля будинку зупинка громадського транспорту. Квартира велика, простора. Індивідуальне опалення, дизайнерський ремонт. В квартирі залишається кухонний гарнітур та вмонтована шафа купе в коридорі. Оперативний огляд.

Продається простора трикімнатна квартира по вул. Тролейбусній

Продається сира трикімнатна квартира поблизу Старого парку. Загальна площа 72 м.кв., простора кухня-вітальня, та дві окремі кімнати. Є можливість перепланування. Квартира на комфортному другому поверсі новозбудованого цегляного будинку.

Продаж 3к квартири 72 кв. м на вул. Весела
1 - 24 з 473 результатів