Продається шикарна, простора 3-кімнатна квартира, розташована в мальовничому ,спальному районі міста. Квартира ідеально підходить для родини, яка цінує комфорт і затишок. В квартирі ніхто не проживав! Все нове. Основні характеристики: - Ремонт: сучасний, використані якісні матеріали - Кімнати: 3 окремі кімнати, простора вітальня, кухня, санвузол, балкон, коридор - Додаткові зручності: балкон - Інфраструктура: поблизу знаходяться школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, церква та зупинки громадського транспорту Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте,покажемо квартиру в зручний для вас час!

Лучаківського вул., 6

Пропонується на продаж двокімнатна квартира з новим ремонтом який виконаний у сучасному стилі та з високоякісних матеріалів, встановлено індивідуальне опалення, теплі підлоги. Уся необхідна техніка вмонтована на кухні, також є усі неохідні прилади для комфортного проживання. Повністю умебльована. Планування: простора прихожа з великою шафою купе, світла кухня з відкритим балконом та виглядом на дитячий майданчик, велика вітальня з розкладним диваном, комодом та телевізором, суміжний с/в, спальна кімната з великою шафою телевізором та лоджією. Інфраструктура: поруч розташований супермаркет АТБ, аптека, зупинка, парк, заклади харчування. ЖК Парус

Протасевича вул., 10

Продається простора 4-кімнатна квартира зі зручностями сучасного життя у новобудові Основні характеристики: Кількість кімнат: 4 Площа: 115 м² Площа кухні: 11.5 м² Тип стін: цегла Вікна: пластикові Поверх: 3/11 Технічні деталі: Рік побудови будинку: 2015 Опалення: газовий двохконтурний котел, що забезпечує комфорт та економію Вода: централізована Інфраструктура: Розташування в тихому районі з дитячим майданчиком, камерами безпеки, закритим двором Неподалік знаходяться школа та дитячий садок, що робить це місце ідеальним для сімейного життя Додаткові особливості: Підігрів підлоги у кухні, санвузлах і частині коридору для збереження комфортної температури у будь-яку погоду Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Коновальця Є. вул., 11

Продається трьох кімнатна квартира з ремонтом в дуже зручному місці на 7 поверсі з ліфтом.Чистий та затишний великий підїзд.За окрему плату продам ще підземну парковку +15000$ 20.2м²

власник
ул. Троллейбусная, 9Б, Дружба, Тернополь, Тернопольская 80000.0 USD

Дзвоніть будьласка на вайбер 09******52! Квартира від власника в центрі Тернополя . Без комісії агенціям! Затишна велика з кухнею студією! Зроблений дорогий ремонт! 3 хв ходьби до центральної вулиці Руської! Поруч школа , садочок , Політехнічний університет, лікарні , поліклініки, аптеки магазини , зупинки , відмінне транспортне сполучення з усіма точками міста! 6 хв ходьби до залізничного вокзалу! Декілька хв ходьби до центральної площі міста, піша відстань до центрального автовокзалу та ринку! В квартирі є два балкони, тепла підлога, вигляд на 3 різні сторони. Територія будинку включає паркінг і дитячий майданчик.зручний 4 поверх.Будинок зданий та обжитий, утеплений фасад. Це ідеальне місце для життя !

власник
Новобудова в центрі. 3 кімнати! Власник! Без комісії! Обжитий будинок

Простора квартира в цегляному, обжитому будинку. Не кутова. Двохстороннього планування. Металопластикові вікна. Дві засклених лоджії. Санвузол суміжний, в сучасній плиточці. В квартирі є дві кладовки, які можна переобладнати на гардеробні. Три великих, окремих кімнати. Хороше місце розташування. Поряд з будинком школа, парк, озеро, через дорогу дитячий садочок, магазини, зупинки. Двір закритого типу. Великий дитячий майданчик. - В ціну квартири входить паркомісце в підземному паркінгу (з документами). Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

Наливайко улица, 1А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 80000.0 USD

Простора квартира в цегляному, обжитому будинку. Не кутова. Двохстороннього планування. Металопластикові вікна. Дві засклених лоджії. Санвузол суміжний, в сучасній плиточці. В квартирі є дві кладовки, які можна переобладнати на гардеробні. Три великих, окремих кімнати. Хороше місце розташування. Поряд з будинком школа, парк, озеро, через дорогу дитячий садочок, магазини, зупинки. Двір закритого типу. Великий дитячий майданчик. - В ціну квартири входить паркомісце в підземному паркінгу (з документами). Більш детальніше по телефону. Огляд по домовленості в зручний для вас час.

Наливайко улица, 1А, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 80000.0 USD

Затишна, світла, двох стороння квартира. Індивідуальне опалення, євроремонт. Два санвузли, два балкони. Три окремі кімнати. Чудове місце розташування. Все поряд. Зупинка, школи, садочки, магазини.

Кулиша Пантелеймона бульвар, 2, Аляска, Тернополь, Тернопольская 80000.0 USD

Терміново! продається 3-кімнатні квартири загальною площею 98, 3 м2 з кухнею-студією в цегляній новобудові у спокійному районі за вул. Тролейбусна (р-н Дружба). Код квартири - #2 5 6 9 8 0 6 5 7 поверх з 10 (ліфт); новобудова; індивідуальне газове опалення; двоконтурний котел; тепла підлога; балкон; ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), засклені лоджія та балкон, металопластикові вікна, якісний ремонт, індивідуальне опалення та тепла підлога, у ванній та санвузлі є вся сантехніка. Квартира має зручне планування: 3 кімнати з міжкімнатними дверима мають вихід на окремі балкони, велика кухня-студія. Продається повністю готова до проживання. Кімнати та кухня без меблів (є лише ліжко та диван). Є можливість придбати підземне паркомісце. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Троллейбусная улица, 9Б, Тернополь, Тернопольская 80000.0 USD

Продається трикімнатна квартира перепланована у чотирикімнатну з індивідуальним опаленням у цегляному будинку. Оселя підійде під пільгове кредитування еОселя Усі деталі за номером телефону, звертайтесь!

Трикімнатна квартира на Коновальця. еОселя

Житлові комплекси у Тернопіль

ID: 2 679 222 Пропонується на продаж трикімнатна квартира по вулиці Карпенка, р-н Дружба. Планування: прихожа, спальня, вітальня, дитяча, кухня, суміжний с/в, кладовка, балкон, тераса. Встановлено індивідуальне опалення. Розташована на першому поверсі, існує можливість зробити індивідуальний вхід. Залишаєстья уся необхідна техніка та меблі, що на фото: пральна машинка, холодильник, мікрохвильова піч, чайник. Поруч розташована уся необхідна інфраструктура: школа, садок, аптеки, магазини, зупинка громадського транспорту, парк. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-679-222-LX.

Продаж 3 кім.кв. по вул. Карпенка

Продаж 5-ти кімнатної квартири, яку легко можна використоввувати під комерційну діяльність 80 000 Центр, вул.Гоголя Загальна площа 106м² Індивідуальне опалення Поверх 3/4 Зручне планування, всі кімнати окремі, 3 санвузли Мінімум сусідів - на поверсі одна квартира Можна облаштувати офіс, хостел, салон краси, клініку тощо Огляд по домовленості

Продаж 5 кімн. квартири, вул. Гоголя, і/о, центр

Продається трикімнатна квартира в цегляному будинку. Будинок зданий в 2008 році. Квартира в гарному стані, з ремонтом. Поруч з будинком є зупинка громадського транспорту, продуктові та промислові магазини, супермаркети, школа та дитячий садок. В квартирі - індивідуальне опалення, що забезпечує комфортні умови під час холодної пори року. Телефонуйте для уточнення деталей та організації перегляду.

Продаж 3к квартири 80.9 кв. м на вул. Корольова

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 92 м2 з ремонтом, без меблів повністю готова до проживання у високому 1 поверсі обжитого будинку з за вул. Яремчука Назарія (р-н Дружба). Код квартири - #22882031 • 1 поверх з 7; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • з ремонтом. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), якісний євроремонт, простора засклена лоджія з опаленням. Зручне роздільне планування включає окремі житлові кімнати (вітальню та 2 спальні), кухню площею 12 м2, санвузол, великий коридор. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-92-m2-z-remontom-ta-io-v-r-ni-druzhba-za-vul-yaremchuka-nazariya Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира 92 м2 з ремонтом та і/о в р-ні Дружба за вул. Яремчука

Пропонується на продаж трикімнатна квартира по вул. Назарія Яремчука, район Дружба. Загальна площа 92 кв.м. Планування: велика прихожа, кухня, балкон (зʼєднаний між кухнею та вітальнею), вітальня, дитяча, спальня, суміжний с/в, два балкони. Також можна додатково придбати кладовку. Квартира продається без меблів, залишаться шафи в кімнатах. Дуже зручна локація, одразу поруч парк та вихід до озера, до центру 5 хв. Будинок цегляний, сама квартира на першому високому поверсі, знизу знаходиться офісне приміщення. Показ в будь-який час, також є відео. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-842-551-LX.

Продаж 3кім.кв. вул. Яремчука

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 87 м2 з лоджією та заскленим балконом в цегляній новобудові за вул. Лучаківського (р-н Дружба). Код квартири - #25146778 Код квартири - #25146778 • 4 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • жилий стан; • лоджія. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), 2 засклені лоджії, дизайн інтер’єру в світлих тонах. Квартира має зручне роздільне планування – 2 окремі мебльовані спальні кімнати, кухню площею 18 м2 з вбудованими меблями, витяжною вентиляцією та технікою. Санвузол сумісний з ванною кімнатою оздоблений керамічною плиткою, має біде, ванну і якісну сантехніку. Квартира продається повністю готова до проживання з меблями та необхідною технікою. Подвір’я ЖК має місця для гостьового паркінгу, дитячий та спортивний майданчики. Зручне розташування, поруч зупинка, супермаркет, школа та дитячі садочки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

3-к. квартира 87 м2 з ремонтом, лоджією та і/о за вул. Лучаківського

Продається затишна, світла, двох стороння квартира. Індивідуальне опалення, євроремонт. Два санвузли. Два балкони. Три окремі кімнати. Чудове місце розташування. Все поряд. Зупинка, школи , садочки, магазини. Телефонуйте!!!!

Продаж на Куліша

Продається шикарна трьохкімнатна квартира в центрі міста. Квартира знаходиться на комфортному 4-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Зроблене перепланування квартири. Велика кухня-студія, дві просторі кімнати і великий коридор. Також у квартирі є два балкони. Зроблено теплі підлоги в кухні, ванній та туалеті. Все освітлення у квартирі LED економне. По всій квартирі підвісні і натяжні стелі. Індивідуальне опалення. Якісний ремонт. Квартира однозначно варта Вашої уваги! Будинок новий, цегляний, утеплений пінопластом. Теплі вікна. Власний тихий та затишний непрохідний двір закритого типу з дитячим майданчиком і парковкою. Розкішне розташування квартири в самому центрі міста є ідеальним варіантом для життя. Поряд є все, що необхідно для власного комфорту. Телефонуйте, покажемо квартиру в будь-який зручний для Вас час!

Продам 3-ох кімнатну квартиру з розкішним ремонтом в центрі міста

Квартира з ремонтом, меблями!!! Продаж від власника! Терміново!!! Перепис за мій рахунок, додаткових оплат немає!!!

власник
Выговского Гетмана улица, 14, Дружба, Тернополь, Тернопольская 79999.0 USD

ID: 729 209 Пропонується на продаж 4-кімнатна квартира на двох рівнях площею 98 кв.м. Зроблений частковий ремонт.Встановлено індивідуальне опалення та теплі підлоги(в кухні,с\в,прихожій.) Планування:1 рівень-кухня з виходом на балкон,кімната,с\в. 2 рівень-три оремі кімнати,гардеробна та с\в. Над квартирою є техповерх. Перепис по дольовій участі. Розташування:до центру міста 10 хв пішки,поруч магазини,садок,парк,зупинка громадського транспорту. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-729-209-LX.

Продаж 4 кім .кв по вул Лисенка

Продається 3-кімнатна квартира 4/6 поверху загальною площею 100м2 в цегляному будинку Новобудові. (район Карітаса). Зроблено євроремонт, індивідуальне опалення, тепла підлога. Велика кухня. 3 балкони засклені. Закритий двір, будинок обжитий. Поруч школа, садок, супермаркет, базар, розважальний центр "АЛІГАТОР", Створено ОСББ. Квартира готова до продажу.

Замонастирський пров., 1

Продаж просторої трикімнатної квартири нового планування. Загальна площа квартири 120 м.кв. Квартира під індивідуальне опалення, готова до проведення ремонтних робіт. Встановлені лічильники на холодну воду, світло, газ. Дуже гарне, практичне планування. Чудове місце розташування, все поруч. Показ в зручний для вас час, за попередньою домовленістю.

Ольховая улица, 2, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 79500.0 USD

Продається затишна квартира з неймовірним краєвидом.Новобудова з індивідуальним опаленням, добротним ремонтом та меблями, технікою.Ремонт робився для власного проживання, а тому все досить продумано та якісно виконано.Встановлено вікна фірми «Renau.Проведено зовнішні висотні роботи з герметичності віконних швів.По всій квартирі підсилені електричні кабелі.Стіни і стелі утеплені екструдованим пінопластом.Зроблено звукоізоляцію від сусідів.Тепла підлога в кухні, коридорі, ванній кімнаті та туалеті.Встановлена ламінована підлога від німецького виробника.Шафа в коридорі виготовлена під замовлення за попередньо спланованим дизайном, вмонтована прасувальна дошка.Всюди якісна сантехніка.Заходите і живете.Показ у зручний для покупців час.

Троллейбусная улица, 4В, Дружба, Тернополь, Тернопольская 79500.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира з авторським дизайном, площею 67 м². Розташована в історичному районі міста Тернополя - Старий парк, на вулиці Квітки Цісик. Будинок 4-поверховий, квартира розташована на останньому поверсі. Кухня становить 19 м². Квартира належить до категорії еліт-класу. Ця квартира ідеальний варіант для комфортного життя в затишному районі та насолоди авторським дизайном. Не втрачайте можливості стати власником цього особливого житла! Звертайтеся! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-912-713-LX.

Продається квартира в Тернополі
1 - 24 з 632 результатів