Двокімнатна квартира в зданому будинку. Зроблено якісний стильний ремонт в класичних кольорах. Меблі виготовлені під індивідуальне замовлення з дороговартісних матеріалів. Кухня з побутовою технікою( варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник). Є можливість доставити посудомийну машину . Додаткове освітлення робочої поверхні. Зона вітальні облаштована електричним каміном з функцією обігріву та розкладним диваном. Газовий котел перенесено на лоджію, є всі дозвільні документи. Також в квартирі є містка гардеробна шафа-купе, передпокій, двоспальне ліжко та шафа для господарських потреб на заскленій лоджіі. Тепла підлога всюди, де плитка. Перепис по договору дольової участі без додаткових витрат для покупця.

Київська вул., 9Д

Продаж сучасної квартири з дизайнерським ремонтом у будинку преміум класу. Для ремонту використані лише найкращі матеріали. Дзеркало із підсвіткою, музикою та антизапотіванням Електричний камін з реальним підігрівом Фірмові змішувачі, душова кабіна з системою скритого монтажу із тропічним душем Кондиціонер із фільтром та зливом конденсату Тепла підлога в кухні та санвузлах Посудомийна машина, холодильник прихованого монтажу та уся побутова техніка фірми Gorenje Двоконтурний котел Vaillant Телевізор з функцією Smart TV, відеодомофон, прихований wi-fi робот-пилосос, кавова машина та посуд Багато інших особливостей чекає на вас під час огляду!

Чумацька вул., 2

Продається квартира в новобудові, кухня - студія та окрема кімната, індивідуальне опалення, ремонт, в квартирі залишаються частково меблі, поблизу будинку розвинута інфраструктура.огляд по домовленості.

Лучаківського вул., 6А

Продається трикімнатна квартира на вулиці Київській в новобудові. Зручний другий поверх. В квартирі зроблений євроремонт, індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Продається зі всіма меблями та побутовою технікою. Будинок зданий в експлуатацію та обжитий. Можливий перепис по договору дольової участі, що значно економить витрати по переоформленню права власності. Ключі на офісі, показ в зручний для вас час.

Київська вул., 8А

Продається квартира в центрі Тернополя. Квартира розташована на комфортному 2 поверсі. Загальна площа складає 59 квадратних метрів. У квартирі здійснене перепланування, завдяки чому збільшено корисну площу. Повноцінні 3 кімнати, одна з яких прохідна. Новий ремонт, квартира у чудовому стані. Повністю обладнана кухня, вітальня та одна спальня. Є необхідна побутова техніка. Опалення централізоване, є колонка на гарячу воду. З вікон відкривається гарний вид. Тихий двір. Зручна транспортна розвязка, близькість до магазинів, шкіл, дитячих садків, поліклініки та інших важливих обєктів інфраструктури роблять цей район бажаним для проживання. Пропонуємо вам скористатися цією вигідною пропозицією та стати власником комфортної квартири в центрі міста.

Танцорова вул., 48

Квартира у серці Тернополя.Окремі кімнати, індивідуальне опалення.Велика,простора кухня 16м.Меблі та побутова техніка по домовленості.Чудовий варіант як під комерцію, так і для власного проживання.

Пирогова вул., 2

Нова пропозиція!!!! Продається сира 3-кімнатна квартира по вул. Коновальця, район Канада 📲096151774-Світлана АН 💰💰💰ціна-65 000$💰 🔑площа-99,3 м 🔑3 поверх з 10 🔑індивідуальне опалення ( опалення розведено) 🔑квартира на 2 сторони 🔑цегляний будинок, новобудова 🔑2 балкони та лоджія з кладовою 🔑роздільні кімнати та санвузли. Окрема кладова в квартирі Гарна та простора квартира в цегляному будинку. 💫У ціну входить підвал -5 м🔥🔥🔥 ✅ Гарна прибудинкова територія та дитячий майданчик. Поруч парк🌳🌲💐 Запрошуємо на огляд🏡🏡🏡🏡 продається гарна та простора квартира в цегляному будинку по вулиці Коновальця 17. квартира на 3 поверсі. роздільні кімнати. роздільний санвузол. квартира на дві сторони. Є ДВА БАЛКОНИ ТА ЛОДЖІЯ. Гарний будинок та прибудинкова територія. близько до парку. поруч школи та садочки. магазини та супермаркети.

Коновальця Є. вул., 17

Продаю 2 кімнатну квартири у спальному районі Східний загальною площею 64 м. к.в. Продам нову 2-х кімнатну квартиру зі стильним ремонтом та кухнею студією. Квартира на 2-му поверсі. Цегляний будинок. Встановлене індивідуальне опалення, всюди тепла підлога. Вивід під кондиціонер. Стіни оздоблені венеціанською штукатуркою, натяжні стелі , підлога - ламінат. Красивий інтер"єр . Кухня створена індивідуально під замовлення. У кухні є варильна панель , плита, духова шафа , Проведене кабельне ТБ. У одній з кімнат є шафа. Планування: дві роздільні кімнати, велика кухня-студія, ванна та санвузол з"єднані, коридор. Висота стелі 2.8 м. Інфраструктура мікрорайону чудова. Є все необхідне для комфортного життя та планування свого часу. Поруч є школа, дитячий майданчик, садочок, магазини, зупинка громадського транспорту, неподалік є зелена зона та парк. Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час!

Дорошенка П. Гетьмана вул., 6

Промаємо квартиру 70м2 по вул.Микулинецька 40а 1й високий поверх(над гаражами),зовнішнє утеплення. Тепла підлога(окрім спальні)+батереї. Залишаються меблі і техніка(холодильник,пральна,сушильна і посудомийні машинки,телевізор з смартТВ,духовка),якісна сантехніка Є підвал Закритий двір,відеонагляд Квартира готова для проживання Можливий торг Швидкий огляд Детелі по тел

власник
2кім (70м2),Микулинецька

Двоповерхова квартира! Дві окремі спальні, вітальня, кухня та вбиральня. Гарний ремонт. До центру та парку 10-15 хвилин пішки. Поруч автовокзал, ринок, супермаркети. Є дві затишні спальні, на першому та другому поверсі. Світла вітальня зі smart TV для дозвілля, зручний диван та крісла, італійський комод. Швидкісний інтернет. На кухні є все необхідне. Двоконтурний котел (завжди є гаряча вода). Зручна ванна кімната, душова, німецька сантехника. Все готове для комфортного проживання. Є навіть невелика кладова кімната для зберігання речей. Якісні вхідні двері з італійською фурнітурою. Відео нагляд підʼїзду. У дворі можна залишити авто, завжди є місце.

власник
Острожского Князя улица, 70, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

Житлові комплекси у Тернопіль

Пропозиція від власника! Продається простора квартира в цегляному будинку, розташована на 6 поверсі із 6. Планування квартири: простора кухня 12 кв.м, відпочинкова зона та спальня. Розташування в самому центрі міста! Гарний краєвид. Запрошуємо на огляд.

власник
Грушевского Михаила улица, 1А, Центр, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира студія в цегляній сучасній новобудові ЖК «Manhattan» на 9му поверсі. ЖК «Manhattan»- європейський архітектурний стиль. Найкрасивіший комплекс Тернополя. ЖК «Manhattan» - розташований у центрі мікрорайону Сонячний .Поруч будинку школи, садочки, торгові заклади , зручне транспортне сполучення.Функціональне планування 3-кімнатної квартири відмінно підійде для вашого затишку і дозвілля. Велика кухня-студія з панорамним відном. Площа 3-кімнатної квартири - 85 м². Висота стелі, м: 2.75 У квартирі великі панорамні вікна, сучасне планування (Open Space) Два ліфти: пасажирський та вантажний. Підземний паркінг, інтерактивний майданчик для відпочинку

власник
Кулиша Пантелеймона бульвар, 2, Молодежный, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

Продається простора 2-кімнатна квартира в новобудові з цегли у ЖК “Квартал Енергія”. Загальна площа - 65 кв.м. Розташована на 8-му поверсі з 10, є ліфт. Вікна виходять на дві сторони, що забезпечує хорошу інсоляцію та вентиляцію. Будинок зданий в експлуатацію, заведено всі комунікації. Кімнати роздільні, санвузол сумісний. Проведено електропроводку, зроблено теплу підлогу для максимального комфорту, виведено розетки та вимикачі. Розроблено професійний дизайн-проект, який включає всі сучасні тенденції та рішення для оптимального використання простору. Не втрачайте шанс придбати комфортну квартиру в одному з найкращих житлових комплексів міста! Звертайтесь за додатковою інформацією та домовляйтеся про перегляд.

власник
Продаж 2 кім квартири ЖК Енергія

Продається 3-кімнатна квартира студія в цегляній сучасній новобудові ЖК «Manhattan» на комфортному середньому 9му поверсі. ЖК «Manhattan»- європейський архітектурний стиль. Найкрасивіший комплекс Тернополя. ЖК «Manhattan» - розташований у центрі мікрорайону Сонячний .Поруч будинку школи, садочки, торгові заклади , зручне транспортне сполучення.Функціональне планування 3-кімнатної квартири відмінно підійде для вашого затишку і дозвілля. Кухня студія 40.3 м2. Площа 3-кімнатної квартири - 85 м². Висота стелі, м: 2.75 У квартирі великі панорамні вікна, сучасне планування (Open Space) Два ліфти: пасажирський та вантажний. Підземний паркінг, інтерактивний майданчик для відпочинку

власник
ЖК Manhattan 3х кімнатна квартира

Продається 3 кімнатна квартира з підвалом по вулиці Коновальця 17 район Канада. Сира квартира на 2 сторони. цегляний будинок. Третій поверх. працює ліфт. Проведено труби під опалення. Всі роздільні кімнати. є кладова у квартирі. є два балкони та лоджія з кладовою. Квартира світла та простора. Гарний будинок. Новобудова. Гарна прибудинкова територія. Дитячий майданчик у дворі. Неподалік парк. магазини та супермаркети. Світлана -Агенція нерухомості

Продаж 3-к квартири по вул. Коновальця район Канада

БЕЗ КОМІСІЇ Продається сучасна 2-кімнатна квартира в новому будинку поблизу центру міста. Квартира з стильним ремонтом, якісною технікою, індивідуальним опаленням та кондиціонером. Квартира простора (велика спальня та кухня-студія), сонячна, світла, тепла, будинок цегляний. В квартирі хороша звукоізоляція. Квартира продається зі всіма меблями та технікою. З панорамних вікон квартири відкривається чудовий вигляд на зелену панораму міста. Поряд з будинком продуктові та побутові магазини, поблизу знаходиться супермаркет АТБ. Поруч з будинком автобусна/тролейбусна зупинка з хорошою транспортною розвязкою. До центральної площі міста 15 хвилин ходьби. До міського озера та парку також 15 хвилин ходьби. Продавець оплачує послуги посередника. Телефонуйте, будь ласка

Збаражская улица, 29А, Центр, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

Терміново продаю квартиру 2 кімнатну в Центрі. Площа 63м.кв. , високий 1 поверх. Зроблені теплі підлоги, розводка під індивідуальне газове опалення. Ексклюзивна пропозиція, без комісії для покупця. Торг присутній. Телефонуйте , покажу квартиру у зручний для Вас час.

Госпитальная улица, 22, Центр, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

Новобудова, цегла, повністю укомплектована меблями та технікою Тепла підлога по всій квартирі, індивідуальне опалення 5 хв до центру

Петриковская улица, 9, Дружба, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

ID: 2 994 448 Пропонується на продаж 2 - х кімнатна квартира, загальною площею 67 кв.м. Розташована в новобудові по вул.Овочева, район Аляска. В квартирі новий сучасний ремонт, у чорно - білих тонах. Всюди де плитка на підлозі зроблені теплі підлоги. Встановлено індивідуальне газове опалення. Квартира облаштована усіма необхідними меблями та технікою. Роздільний с/в. Планування: коридор, кухня, вітальня, спальня, ванна кімната, с/в. Розвинута інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-994-448-DR.

ул. Овощная, 9, Аляска, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

Код обєкта в базі АН # 2 1 2 9 9 0 2 5 8 Продаж 3-х кімнатної квартири. Індивідуальне опалення. Зроблений ремонт. Встановлено сигналізацію. Є підвал.

Карпенко улица, 22, Дружба, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ ️ПРОДАЄТЬСЯ 3 КІМНАТНА КВАРТИРА ПОБЛИЗУ ОЗЕРА ️ 3 поверх з 10 Будинок цегляний , обжитий, новобудова ️Загальна площа 87 м.кв. ️не кутова ️гарне планування на дві сторони ️просторі кімнати, санвузол роздільний, дві засклені лоджії ️квартира готова до ремонту Ціна: 65 000$ Локація: вул. Наливайка, м-н Новий Світ, м. Тернопіль огляд за попередньою домовленістю

Наливайко улица, 1Б, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

Продається однокімнатна квартира-студія в елітній новобудові у ЖК Панорама на третьому комфортному поверсі. Квартира має все необхідне для вашого комфортного проживання. Починаючи з подушок та ковдри і закінчуючи гладильною дошкою, роботом-пилососом. Ремонт робився для себе тому все якісне та дороге. Квартира укомплектована: - газовий котел для опалення фірми «Vaillant turbo TEC pro» - вбудований холодильник з морозильною камерою, духовка, мікрохвильова піч, посудомийка, індукційна плитка фірми «Gorenje» - вбудована кухонна витяжка фірми «Elica» - плазмовий телевізор із функцією Smart TV - робот пилосос із функцією вологого прибирання - пральна машина фірми «Samsung» - кавова машина фірми «Philips» - вбудований декоративний камін з функцією обігріву квартири -кондиціонер з функцією охолодження та обігріву фірми «Wild Wind» - кухонна сантехніка фірми - «Franke» - душова сантехніка інсталяційної фірми «GROHE» - кутова душова кабіна та ванне настінне дзеркало LIVO MEDIA фірми «LIBERTY», яке має функцію «радіо», кожного дня можна приймати душ з музикою - встановлено кольоровий відеодомофон - вмонтовано Wi-Fi роутер та інтернет розетку під телевізор. У квартирі тепла підлога у кухні, туалеті та ванній кімнаті. На вікнах квартири та лоджії встановлено москітні сітки. В квартирі присутні спальні та кухонні набори для життя та господарства. Ніхто не проживав. Квартира варта своєї ціни, кожна деталь продумана для практичного використання. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Чумацкая улица, 2, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

Пропоную простору та затишну 2-кімнатну квартиру на вул. Київській, масив Бам.Загальна площа складає 50 м². Квартира знаходиться на зручному 6-му поверсі 11-ти поверхового будинку.Сучасне планування:кухня-студія та окрема кімната, роздільний санвузол і гардеробна.Є засклений балкон.Виконано стильний та якісний євроремонт в пастельних тонах.Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, які залишаються.Для безпеки у квартирі встановлено відеонагляд та охоронну систему. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги.Підключені всі комунікації, є лічильники на воду, газ та світло. Гарний та комфортний район для проживання.Поруч знаходиться: сучасний дитячий майданчик, підземні стоянки, гаражі, магазин, аптека, супермаркет, фітнес клуб. До зупинки громадського транспорту 7 хв пішки. Додатковою перевагою є кладова , яка входить у вартість. Квартира варта Вашої уваги.Не втрачайте можливість придбати цю затишну квартиру!

Киевская улица, 9Г, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD

ID: 2 472 826 Пропонуємо на продаж дворівневу 2-ох кімнатну квартиру по вулиці Лисенка. Загальна площа з56, 4 м2. Квартира розташована на 4-5 поверсі пятиповерхового будинку. В квартирі зроблено євроремонт. На стінах флізелінові шпалери (малюнок 3D, цегла), пофарбовані білою матовою латексною фарбою, стійкі до миття. На підлозі вкладено ламінат (колір королівський дуб, 32-й клас стирання). Змонтовані натяжні стелі (білого кольору, матові). На вікнах ролетні штори. Ванна та туалет оснащені якісною сантехнікою (ванна Kaldewei), дзеркальними шкафами та вмонтованим дзеркалом (у ванній кімнаті). Ванна звуко- та теплоізольована, під нею змонтовано екран, що дозволяє зберігати побутову хімію в окремому місці. Із меблів встановлено кухню (з барною стійкою), спальне місце в одній із кімнат (матрац пружинний, преміальної категорії), шафа для зберігання габаритних речей (під сходами на першому рівні) та обємні шафи-стелажі на балконах. Із побутової техніки холодильник з функцією no frost, пральна машина з функцією відкладеного старту та інформаційним дисплеєм, телевізор, духова шафа, газова поверхня, витяжка (тип похила) та газовий котел. Кухня укомплектована світлодіодною підсвіткою із сенсорною кнопкою вмикання. Над сходами на другий рівень встановлено сенсорний датчик вмикання світла. В квартиру заведено кабелі інтернет (виведені окремі розетки в кожній з кімнат) та кабельного телебачення. Міжкімнатні двері крім ручок додатково оснащено замками. Встановлені якісні вхідні двері (дизайн 3D) з нержавіючим порогом. В квартирі є два балкони по 4 м2 кожен (в техпаспорті враховані лише 1, 5 м2), обладнаних підвісними сушками для білизни. Будинок утеплений пінопластом товщиною 10 см. Територія двору закрита (встановлено шлагбаум). Можливий обмін на будинок/частину будинку з вашою доплатою. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-472-826-DR.

Лысенко улица, 1, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 65000.0 USD
1 - 24 з 1 133 результатів