Квартира зі свіжим Авторським ремонтом. Всі меблі та техніка залишаються. Затишний двір. Поруч розвинута інфраструктура, дитячі садочки, школи, стадіон, парк, магазини. Зручне місце розташування для комфортного проживання! Телефонуйте,покажемо квартиру у зручний для вас час!

Бандери Степана просп., 80

📌Продаж 3к квартири в хорошому стані 💰45 000 дол ◾Вул.Петлюри ◾Площа 64.5м2 ◾Поверх 9/9 ◾Панельний будинок Три окремі кімнати, планування на дві сторони, кухня 9м2, є балкон з вітальні і лоджія із спальні, заскленні металопластиком. На лоджії вмонтована кладовка. Роздільний санвузол в сучасній плитці, є бойлер на гарячу воду. По усій квартирі паркет, на кухні біля робочої зони є плитка. В коридорі (у квартирі) є ще кладовка вмонтована. Залишаються вмонтовані меблі та техніка, все інше по домовленості. Гарне місцерозташування - поруч дитячий садочок, школи, Сільпо, АТБ. Можливий варіант обміну на 2кімнатну в цьому ж районі на 2-3 поверсі. Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Петлюри С. бульв., 3

Продається 1-кімнатна видова квартира загальною площею 41,6 м2 з панорамними вікнами, заскленою лоджією та чудовими краєвидами озера та сучасного міста у цегляній новобудові в р-ні Новий Світ за вул. Нечая (ЖК Атланта Товер). Код квартири - #25204145 • 16 поверх з 16 (ліфт); • новобудова; • всі комунікації запущено; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, виведені всі комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна (тепло- та шумоізоляційні), вхідні двері, зроблено міжкімнатні стіни. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування з окремої спальної кімнати (20 м2) та кухні площею 10 м2 з виходом на засклену лоджію, санвузол сумісний з ванною кімнатою, а також простора вхідна частина з місцем під шафу-купе. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Нечая Д. Полковника вул.

Продаж квартири по вул Морозенка. Трьохкімнатна, звичайний стан. Індивідуальне опалення. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Продається з меблями та побутовою технікою.

Морозека Полковника вул., 4

Пропонується повноцінна двокімнатна квартира з неперевершеним виглядом на місто та парк. Квартира сира під індивідуальне газове опалення, будинок зданий та введений в експлуатацію. Гарне планування, великі та світлі кімнати. Вдале розташування - поряд ринок, автостанція, парк, торгові та розважальні заклади. Огляд за попередньою домовленістю. Переуступка.

Цегельний пров., 2

Простора двокімнатна квартира покращеного планування в новобудові, поблизу Тернопільського озера(вул. Новий Світ). Якісне будівництво. Будинок цегляний та утеплений. Панорамні вікна. Броньовані вхідні двері. Облаштована прибудинкова територія. Відеоспостереження. Поруч з будинком: футбольна площадка з штучним покриттям, комплекс тренажерів, дитячий майданчик, парк , пляж, магазин, зупинка громадського транспорту. БУДИНОК ЗДАНИЙ

Новий Світ вул., 99

Новинка 💥💥💥 Продаж 1-кімнатної квартири по вул. Над Яром, район Старий Парк ☎️0961517749-Світлана АН Хатинка 💵💵45 000$💸💸🔑 ✅площа-50 м ✅6 поверх з 6 ( є горище з можливістю дороблення кімнат) ✅цегляний будинок ✅індивідуальне опалення🔥 ✅євроремонт, паркет та хороші міжкімнатні двері ✅меблі та побутова техніка ❤️ 🔥Чекаємо Вас на огляд😊😉

Над Яром вул., 2

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. Ціна 45000 або найкраща пропозиція! Продається 3х кімнатна квартири в районі цукрового заводу (вулиця Ярмуша, ТЕРНОПІЛЬ), зроблений хороший ремонт, все робилося доя себе. Дуже хороший та спокійний район! До центру міста 5хв громадським транспортом. Поблизу школа н.8, дитячий садочок, супермаркет АТБ, зупинка громадського транспорту, аптека та багато інших магазинів. Встановлене індивідуальне газове опалення. Будинок збудований в 1995р. Квартира знаходиться на 5му поверху 5ти поверхового будинку, над нею ще є технічний поверх. Два роки назад проводився ремонт перекриття, все зроблено з якісних матеріалів. Частково залишрються меблі. За детальною інформацією та записом на огляд, звертайтеся за вказаним номером телефону.

Ярмуша В. вул., 5

Продам 3 кімнатну квартиру 📍Вулиця Тарнавського 🔑Площа 63,8м² 🏡Поверх 6/9 ▪️Центральне опалення ▪️Панельний будинок ▪️Є підвал, балкон та засклена лоджія ▪️Металопластикові вікна ▪️Три окремі кімнати ▪️Роздільний санвузол ▪️Двостороннє планування ▪️Тамбур на дві квартири з металевими дверима ▪️Квартира в звичайному стані ▪️Продається з усіма меблями та технікою ▪️Комфортне місце розташування, в радіусі 100 метрів зупинки транспорту, школа та садок, необхідні магазини 💰Вартість 45000$ ✅Покупці послуги агенції не оплачуюють За детальною інформацією телефонуйте📲 067-208-2115 Максим 067-608-7312 Ірина Агенція нерухомості «Тер-консульт»

Тарнавського М. Генерала вул., 26

📌Продаж 3к квартири в хорошій локації 💰45 000 дол ◾Вул.Галицька ◾Площа 65м2 ◾Цегляний будинок Будинок 90-х років. Планування на дві сторони. Три окремі кімнати в гарному житловому стані. Роздільний санвузол. Охайна кухня. Велика кладовка, яку можна використати як гардеробну. Великий балкон з вітальні заскленний металопластиком. Паркет в хорошому стані. Зручне розташування будинку - поруч все необхідне. Тихий двір з достатньою кількістю паркомість. Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір в якому фортуна має значення!

Галицька вул., 37

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається двокімнатна сира квартира на Дружбі. Дві окремі великі кімнати, простора кухня, роздільний санвузол, засклена лоджія. По квартирі кинута розводка електрики, газу та води. Дуже розвинена інфраструктура. Поруч зупинка, парк, ліс, школа дитячий садочок. Є шлагбаум при вїзді у двір, дуже багато місця для авто. Також є можливість купити гараж навпроти будинку. Телефонуйте, покажемо вам квартиру у зручний для вас час

Тролейбусна вул., 3

Продається сира 2 км квартира по вулиці Київській, район баму. Дуже гарне планування, 2 окремі кімнати і простора кухня -студія, також велика простора лоджія. Будинок зданий. Також в ціну входить кладовка. Облаштовано прибудинкову територію, є підземний паркінг. Перепис квартири по договору дольової участі. Показуємо у зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9д

Продається однокімнатна квартира в цегляному будинку з дизайнерським ремонтом. Затишна квартира, повністю готова для проживання. Залишаються всі меблі та техніка. У квартирі ще ніхто не проживав. Цікаве планування, одна окрема кімната та кухня столова. Ремонт виконано в теплих світлих тонах. У квартирі встановлено теплі підлоги у коридорі, санвузлі та кухні.

Гайова вул., 8А

І/о, хороший стан, кімнати окремі, планування на дві сторони, хороше місце розташування, будинку, поблизу школа, садочок, зупинки громадського транспорту, магазини. Терміново!!!

Тарнавського М. Генерала вул., 2

Пропонуємо вам затишну та сучасну однокімнатну квартиру загальною площею 37 квадратних метрів у престижному житловому комплексі Варшавський мікрорайон. Будинок 2019 року побудови, стіни з цегли забезпечують високу звукоізоляцію та теплоізоляцію. Квартира розташована на 4 поверсі і має зручне роздільне планування. У ній виконано якісний ремонт із використанням сучасних матеріалів. Залишаються всі меблі та побутова техніка, що дозволить вам відразу вїхати та насолоджуватися комфортним життям. Особливістю є наявність балкона, де можна облаштувати зону відпочинку. У квартирі встановлено дорогий та якісний котел від відомої фірми Vaillant, що забезпечує надійне опалення та гарячу воду. Інфраструктура району розвинена на високому рівні: поруч знаходяться супермаркети, магазини, зупинка громадського транспорту, а також парк для прогулянок і відпочинку. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність життя в місті. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Звертайтеся для організації перегляду. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Підволочиське шосе, 5

Нова пропозиція !!!!!! Пропонується до Вашої уваги однокімнатна квартира на дев"ятому поверсі одинадцяти поверхового будинку, квартира не кутова, з вікон квартири відкривається вигляд на ліс, а високий поверх дає можливість дихати свіжим повітрям та милуватися краєвидом, на поверсі є технічне приміщення 3 м.кв.за окрему плату,є можливість додати перепланування квартири розроблене дизайнерами, огляд квартири по домовленості.

Чумацька вул., 20

Квартира не кутова, тепла. Будинок закритого типу, заселений, ліфт працює. Деталі по телефону.

Стадникової С. вул., 40

Продається затишна квартира розташована на другому поверсі та має все, що потрібно для комфортного проживання. Вона приваблює не лише своєю функціональністю, а й ідеальним розташуванням. Головна перевага цієї квартири - можливість перетворити третю кімнату на кухню-студію. Розташування - ще один важливий аспект. Ви зможете насолоджуватися життям у самому серці міста, прогулюючись пішки лише 7 хвилин до стадіону або 15 хвилин до центру міста та ринку. Ще однією перевагою є спокійні сусіди та приємний, затишний двір. Інфраструктура цього району також заслуговує на увагу: ви знайдете продуктові магазини, школу та садок у радіусі 7 хвилин пішки. До всього цього додається зручне розташування магазинів, кіосків та зупинок транспорту всього за кілька кроків від вашого порога. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час

Малишка вул., 1

Продається однокімнатна квартира в новому будинку,квартира сира,не кутова,будинок утеплений мінеральною ватою,є підземний та наземний паркінг,закритий двір,будинок на здачі,огляд квартири по домовленості.

Опільського Юліана вул., 1

Продаж! 1к. Опільського 2пов. /16ц.б 41/23/11 сира на здачі кінець цього року 45.000$

Опільського Юліана вул., 8

Продається 2-кімнатна квартира з меблями та технікою. Розташована в хорошому обжитому районі, всього в 5 хвилинах ходьби від школи та дитячого садка. Квартира дуже тепла, що забезпечує комфорт у холодну пору року. Під час ремонту були замінені проводка та сантехніка. Все робилось якісно та для себе. Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок. Школа. Зупинка транспорту. Ринок. Магазин, кіоск. Парк, зелена зона. Дитячий майданчик. Аптека. Лікарня, поліклініка. Ресторан, кафе. Відділення пошти. Відділення банку, банкомат. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Лес, 5

Продається 2 кімнатна квартира на вул. Винниченка 4, на 3 поверсі, масив Дружба. На поверсі є кладовка, спільний тамбур із сусідом навпроти (коридорчик) Власник. Без комісії. Квартира длят комфортного проживання молодої сімї оскільки поруч є школа та дитячі садки, вікна виходять на парк педагогічного університету, 2 хв до зупинки громадського транспорту. 10 поверховий цегляний будинок, квартира на 3 поверсі, є ліфт. Будова 2003 року. Опалення індивідуальне електричне. Плита ЕЛЕКТРИЧНА! Будинок має зовнішнє отеплення. Парковка вільна. Простора, світла квартира з видом на зелену зону, в тихому і спокійному районі. На додаткові питання відповім, + відео обзор.

власник
Продаж 2 кімнатна квартира по вулиці Винниченка , Тернопіль, Дружба

Власник. Поряд зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, розвинена інфраструктура, поблизу парк, озеро, дитячий садок, школа. Віддаленість до 5-ти хвилин. Спокійний район, гарний краєвид з вікна.

власник
ул. Наливайко, 1Д, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 45000.0 USD

Продається 3 км квартира + кладова в цегляному будинку в прекрасному районі і з хорошим сполученням, поруч магазини, супермаркети, аптеки, салони краси, школи та садочки...Квартира в жилому стані, частково з ремонтом, з централізованим опаленням, з чудовими броньованими вхідними дверима, є засклені великий балкон та лоджія. Лічильник день-ніч.Продається з технікою та меблями (за домовленістю) Квартира готувалась під ремонт, але війна внесла свої корективи.

власник
Продаж 3- квартири, м.Тернопіль / вул.Захисників України / БАМ
1 - 24 з 1 274 результатів