Пропонується сира однокімнатна квартира в зданому будинку. Самий комфортний третій поверх, гарне планування - велика кухня 18м та житлова кімната 14м. Облаштований дитячий майданчик, велика прибудинкова територія з достатньою кількістю місць для паркування авто. Поряд зупинка громадського транспорту, магазин, 10хв до ринку та автостанції. БЕЗ КОМІСІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ!!! ПЕРЕУСТУПКА. Запрошуємо на огляд.

Черновицька вул., 64А

Квартира на ближній Дружбі, поруч парк, озеро, автобусна зупинка. Косметичний ремонт, колонка на гарячу воду, є балкон.

Миру вул., 1

Цегляний будинок, частково ремонт, санвузол в плитці, індивідуальне опалення, м/п вікна, хороше планування на 2 сторони. Є балкон з кімнати, кладовка, також є підвал.

Дівочий пров., 1

Продається 1- кімнатна квартира біля Будинку праці, поблизу Центру. Зроблено ремонт, чиста та світла. Опалення індивідуальне.Балкон засклений, залишається техніка та меблі. Готова до проживання. В дворі є парковка.Поруч інфраструктура, магазини, школа, садочок. Хороший варіант під інвестицію. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час.

Фабрична вул., 6

Продається однокімнатна квартира по вул. Захисників України. Квартира велика, простора, на девятому поверсі з дуже красивим панорамним видом на місто. Зроблений косметичний ремонт. Нові якісні вікна, нові вхідні двері. Балкон засклений, великий. Опалення центральне. Є можливість встановлення індивідуального опалення. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Пушкіна вул., 1

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ЗАБУДОВНИКА (без додаткових витрат) * Цегляний будинок, утеплений ззовні. * Якісне будівництво. * Сучасне роздільне планування. * Енерго-зберігаючі металопластикові вікна, металеві вхідні двері, штукатурка, лічильники (вода, газ, світло). * Комунікації міські. * Під індивідуальне опалення. * Асфальтований доїзд. провулок Дубовецький. 10 хвилин ходом від зупинки по вул. 15 Квітня.

пр. Дубовецький, 111

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14373565 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електричне); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено перестінки, встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти-студія мають житловий простір з панорамними вікнами та сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 27 м2 з чудовими краєвидами з вікон на приватну забудову та озеро за вул. Львіська (р-н Дружба). Код квартири - #14373777 • 5 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-27-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 6

Продаються 1-кімнатні апартаменти загальною площею 34,4 м2 з чудовими краєвидами з вікон на сучасне місто за вул. Львівська (р-н Дружба). Код квартири - #14375367 • 7 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (електичне); • комунікації; • панорамні вікна; • без ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено вікна та вхідні двері. Апартаменти мають планування за типом studio, що передбачає відкритий житловий простір кухні-вітальні з панорамними вікнами та відокремлений сумісний санвузол. Квартира після забудовників готова до внутрішніх ремонтних робіт, які можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-studiya-34-m2-z-io-v-apartament-kompleksi-kampus-7-p Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська Бічна вул., 6

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 35.5 м2 з балконом та побутовою технікою за вул. В.Великого (Аляска р-н). Код квартири - #25544187 • 10 поверх з 10 (ліфт); • панельний будинок; • не кутова; • роздільне планування; • з ремонтом. Квартира в затишному спальному районі. Розташована на 10 поверсі,є ліфт. Зверху ще є повноцінний технічний поверх. Зроблений ремонт, поміняна проводка, в стінах прокладена шумоізоляція. Балкон засклений. Квартира продається зі всією необхідною технікою (Пральна машина, холодильник, плита, бойлер на гарячу воду). Є велика вмонтована шафа, розкладний диван. Є оновлений дитячий майданчик та відповідальне ОСББ. Під будинком є супермаркет АТБ, школи та садочок в 5 хвилинах ходьби.

Володимира Великого вул., 10

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається 1 кімнатна квартира по вул. Савури , Східний масив. Загальна площа 28,7 м2, житловий стан, є колонка на гарячу воду. Комфортний 4 -й поверх. Два балкони, вікна у двір. Будинок цегляний. Облаштована прибудинкова територія. Дитячий майданчик. Паркомісця для автомобіля. Продаж без комісії, від представника власника.

Кл.Савури, 10

Квартира в хорошому стані, є балкон. Поруч садочок, школа, зупинка громадського транспорту.

Лесі Українки вул., 31

Пропоную придбати квартиру в новобудові. Під індивідуальне опалення. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Будинок зовні утеплений. Стан після забудовника, можливо перепланувати за власним побажанням. Будинок зданий. Документи.

Смиковецька, 56

Пропоную придбати двокімнатну квартиру яка розташована у Центрі міста поблизу озера та парку Шевченка. Квартира потребує ремонту. Кімнати окремі. Санвузол суміжний.Центральне опалення, є колонка для підігріву води. Ця пропозиція для любителів центральної частини міста.

ексклюзив
Старий Ринок вул., 1

Пропонуємо придбати однокімнатну квартиру по вул. Тролейбусна. Будинок збудований з цегли, зроблено стяжку, встановлено лічильники, вікна та вхідні двері. Під індивідуальне опалення. Переуступка дольової участі. Будинок збудований, здача запланована до кінця 2024року. Огляд за попередньою домовленістю.

Тролейбусна вул., 4

Чубинського П. вул., 10

Продаю 1-кімнатна квартира площею 33м.кв., що розташована на 2-му поверсі 5 поверхового будинку. Має відкритий балкон. Зроблений ремонт у туалеті, замінена сантехніка. Залишаються меблі та техніка. Квартира має дуже зручне місце розташування, поруч школа, садочок, магазини та зупинка. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час.

Гузара Л., 12

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 20 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37

♦️площа 40 кв.м. ♦️поверх 11/11 ♦️монолітний будинок ♦️балкон +лоджія ♦️Здача весна 2024 р Продається 1-кім. Квартира, вул. Смакули 2. Забудовник МАТЛА! 2 підїзди - дає розуміння що людей заселених небагато, вікна 6-кам. З двокамерним склопакетом, ліфт отіс, якісні вхідні двері, вікна виходять на парковку під підїздом та на місто. Квартира простора і світла. Поряд розвинена інфраструктура: школи, садочки, ринок, зупинка громадського транспорту. РОЗРАХУНОК У ЗАБУДОВНИКА "МАТЛА" ☎️ (098) 173 54 11 ☎️068 999 69 17

Смакули, 2

Продається затишна 1-кімнатна квартира з кухнею-студією та окремою спальнею по вул. Н. Яремчука.Загальна площа 37,7 м2, зроблено євроремонт, власний санвузол. Квартира кутова, є можливість зробити окремий вхід. Перепланований гуртожиток. Будинок цегляний. Дуже зручне місце розташування. Вартість 29000$. Без комісії. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Звертайтесь

Н. Яремчука, 39

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37

Пропонуємо придбати квартиру від забудовника, без комісійних послуг, що знаходиться в новому та престижному мікрорайоні міста. - Ціна 1 м.кв . від -20500 грн . - Можливе розтермінування до 15 місяців. - Перший внесок від 30 % - Якісне цегляне будівництво. - Панорамні вікна. - Індивідуальне газове опалення. - В ціну входять : металопластикові вікна, чорнова штукатурка, вхідні двері. Показ в зручний для Вас час.

15 Квітня вул., 37

Продається затишна квартира з чудовим видом на річку, розташована в затишному районі ЖК Шептицького. Загальна площа квартири становить 42 м², що ідеально підходить для комфортного проживання. Це ідеальний варіант для сімейних пар або одиноких людей, які цінують спокій і неперевершені пейзажі. Основні переваги квартири: -Неймовірний вид з вікна на живописну річку, що надає незабутній релакс після важкого дня. -Функціональне планування, яке максимально використовує кожен квадратний метр простору. -Ідеальне розташування в тихому і зеленому районі, зручне транспортне сполучення та інфраструктура для комфортного життя. -Ця квартира створена для тих, хто цінує комфорт, якість та гарний вид з вікна. Не пропустіть свій шанс на придбання цього чудового житла! Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Шептицького Митрополита вул., 10
1 - 24 з 274 результатів