🌟 Ваша Мрія Про Просторе Житло Виконається! 🌟 🏡 Шукаєте комфорт та ідеальний вигляд з вікна? Він у нашій 3-кімнатній квартирі в парковій зоні! 🏡 🌳 Адреса: вул. Вербицького, Тернопіль, Канада 📏 Площа: 91 кв. м Особливості, які чекають на вас: Простора кухня-студія, що створює ідеальну атмосферу для вашої родини чи друзів Три камерні вікна, деревяні двері, паркет додають характеру та затишку Сучасна техніка та стильний ремонт - все готово для вашого комфорту! Система фільтрації води та індивідуальне опалення з підігрівом підлоги - ваші потреби завжди на першому місці Чудовий вид з вікон на парк та дитячу площадку - ваші вечори будуть наповнені спокоєм та гармонією Розташування поруч з усім необхідним: магазини, школа, дитячий садочок, парк Національного відродження, все для вашого комфорту та зручності 📅 Графік переглядів: Зателефонуйте нам зараз і ми запропонуємо вам найзручніший час для огляду! Не пропустіть свою можливість на краще життя! Телефонуйте нам вже сьогодні! 📞

ексклюзив
Вербицького М. вул., 16

🔥Вигідна пропозиція🔥 📌Продаж 3к квартири з індивідуальним опаленням 💰33 500 Дол ◾Вул.Захисників України ◾Площа 61м2 ◾Поверх 1 високий/5 ◾Панельний будинок Пропонуємо 3к квартиру з окремими кімнатами та з індивідуальним опаленням. Роздільний санвузол. Квартира потребує ремонту, тому ви можете втілити усі свої бажання щодо ремонту та меблів. Є балкон заскленний металопластиком. Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Пушкіна вул., 2

Продається шикарна трьохкімнатна квартира з терасою площею 35м.кв. Дві окремі спальні, надзвичайно простора кухня-студія, велика гардеробна кімната, суміжний санвузол. Квартиру перелановано так, що використано кожен квадратний метр. Дуже світла та затишна, багато вікон, які надають затишку і комфорту. На терасі можна втілити в реальність всі своі мрії і задуми, облаштувавши відпочинкову зону, зону барбекю, зону дитячих ігор, або ж робочу зону. Пропоную побачити цю чудову квартиру, і переконитись у іі особливості. Покупець комісії не сплачує.

Смакули, 1Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в будинку клубного типу на 8 квартир, планування: дві окремі спальні та велика кухня-їдальня, при потребі можна перепланувати у повноцінну 3-кім. квартиру. Повноцінний другий поверх, Стіни пошпакльовані та підготовані під чистову обробку. До квартири ще є підвал. Огляд за попередньою домовленістю.

Ломоносова М. вул., 54

Продається велика квартира, затишна кухня студія, дві спальні, сумісний санвузол та гардероб. Квартира знаходиться на першому високому поверсі, має всі необхідні меблі, техніку, просторий балкон. В квартирі зроблено дизайнерський ремонт, в спальні, кухні студії встановлено меблі та побутову техніку. Дуже практичне та зручне тихе розташування будинку. Зроблений з якісних дорогих матеріалів сучасний ремонт в спокійних теплих кольорах. Якісна сантехніка, опалення , дорогий фірмовий котел якісні змішувачі. Будинок новий зданий, є великий двір для дітей, та місця для паркування авто. Поблизу будинку є супермаркети, магазини, аптеки, школи та дитячі садки, розвинене транспортне сполучення. Телефонуйте, покажемо в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г

Продається шикарна, простора 3-кімнатна квартира, розташована в мальовничому ,спальному районі міста. Квартира ідеально підходить для родини, яка цінує комфорт і затишок. В квартирі ніхто не проживав! Все нове. Основні характеристики: - Ремонт: сучасний, використані якісні матеріали - Кімнати: 3 окремі кімнати, простора вітальня, кухня, санвузол, балкон, коридор - Додаткові зручності: балкон - Інфраструктура: поблизу знаходяться школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, церква та зупинки громадського транспорту Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте,покажемо квартиру в зручний для вас час!

Лучаківського вул., 6

📌Продаж 3к квартири 💰53 000 Дол ◾Вул.В.Великого ◾Площа 77м2 ◾Поверх 5/7 ◾Цегляний будинок Забудова 2006 року. Сира квартира з частково зробленим ремонтом - розведено опалення, встановлено котел, пошпакльовані стіни. Три балкони. Охайний двір. Хороша локація - поруч АТБ, поблизу школи та садочок, ТРЦ "Подоляни". Покажемо, коли вам зручно 🔑🔑🔑 Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Володимира Великого вул., 12

📌Продаж 3к квартири в хорошому стані 💰45 000 дол ◾Вул.Петлюри ◾Площа 64.5м2 ◾Поверх 9/9 ◾Панельний будинок Три окремі кімнати, планування на дві сторони, кухня 9м2, є балкон з вітальні і лоджія із спальні, заскленні металопластиком. На лоджії вмонтована кладовка. Роздільний санвузол в сучасній плитці, є бойлер на гарячу воду. По усій квартирі паркет, на кухні біля робочої зони є плитка. В коридорі (у квартирі) є ще кладовка вмонтована. Залишаються вмонтовані меблі та техніка, все інше по домовленості. Гарне місцерозташування - поруч дитячий садочок, школи, Сільпо, АТБ. Можливий варіант обміну на 2кімнатну в цьому ж районі на 2-3 поверсі. Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Петлюри С. бульв., 3

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ Пропонуємо придбати 3к квартиру вул.Б.Лепкого, на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Центральне опалення, є бойлер на гарячу воду. Квартира з ремонтом, замінено вікна та балкон на металопластикові. Замінено проводку. В кімнатах паркет, на кухні та в коридорі - ламінат. Санвузол в сучасній плитці. Дуже гарна локація - поруч садочки та школи. Поблизу парк!

Лепкого Богдана вул., 9

📌Продаж 3к квартири в обжитому цегляному будинку 💰52 000 Дол ◾Вул.Чернівецька ◾Площа 89м2 ◾Поверх 8/10 ◾Цегляний будинок Простора 3кімнатна квартира в цегляному будинку. Цегляні перестінки, все поштукатурено. Зроблено розводку опалення та встановлено радіатори. Санвузол суміжний. Гардероб. В коридорі є місце під велику шафу. Є можливість збільшити кухню. Два балкони. Будинок обжитий, ліфт працює. Покажемо, коли Вам зручно 🔑🔑🔑 Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Чернівецька, 68

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається простора та затишна 3-кімнатна квартира по вул.Глибока, Східний масив, Тернопіль. Продаж 3км квартири по вул.Глибока, Східний масив, Тернопіль. Квартира в цегляному будинку, гарне планування (вітальня, дві спальні, два санвузла, гардеробна, робочий кабінет, дві засклені лоджії). Зроблено ремонт, підлога - паркетна дошка та плитка, деревяні міжкімнатні двері. Встановлено індивідуальне опалення та підігрів підлоги на кухні та в коридорі, встановлена система очистки води Osmos, відеодомофон. Залишають вмонтовані меблі та вмонтовану побутову техніку, інші меблі по домовленості. Чудовий вигляд з вікна на зелену зону. Гарне та зручне місцерозташування - поруч супермаркети, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, центр міста в 15 хвилинах ходьби, є місце для паркування авто. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Деталі за номером телефону.

Глибока вул., 25

Продаж 3 к. квартири Вул. Квітки Цісик 1/5 ц. Площа 84 м.кв. Індивідуальне опалення Вартість 60 000 $ торг. 0974368662 АН «Авангард»

Квітки Цісик, 60

Без комісії агенції! Продаж 3 кімнатної квартири по вул. О. Довженка. Новий 5-ти поверховий цегляний будинок, дві квартири на поверсі, двір закритого типу, що гарантує затишок та безпеку для Ваших дітей. Квартира внутрішня, вікна виходять на обидві сторони. Багато місця для парковки. У квартирі три окремі кімнати, простора кухня 14 м², два балкони. Індивідуальне опалення, теплі підлоги у коридорі, на кухні, в санвузлі та на балконах. Зроблено добротній ремонт з якісних мстеріалів. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Приємним бонусом є підвал. Відмінний варіант для комфортного проживання Вашої сімї!

Довженка О. вул., 6А

Продається 3х кімнатна дворівнева квартира.З мансардою. Загальна площа 92кв.м. Індивідуальне опалення. Євроремонт. Цегляний будинок. Є гараж (за окрему плату). Поруч супермаркет, та ТЦ, а також неподалік знаходиться найбільший парк міста - Парк Національного Відродження.

Сахарова А. Академіка вул., 3

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 69,8 м2 повністю готова до проживання (з меблями та побутовою технікою) в р-ні Канада за вул. Самчука Уласа. Код квартири - #24265883 • 3 поверх з 6; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • з меблями; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення дозволить економити в опалювальний період, зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру. Затишна квартира має функціональне планування: окремі мебльовані кімнати (спальну, дитячу, вітальню) з міжкімнатними дверима, кухню площею 8,9 м2 з вбудованими меблями та кухонною технікою, засклений балкон, санвузол роздільний з ванною кімнатою. За додаткову плату можна купити гараж, ціна гаража 10 000 $. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Самчука Уласа, 31

Продається 3-кімнатна квартира у 2-х рівнях загальною площею 120,4 м2 з відкритим балконом в мансардному поверсі сучасного ЖК за вул. Лисенка (р-н Канада). Код квартири - #24207973 • 5 поверх з 5; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • сирець. У квартирі масивні металеві двері з МДФ-накладкою з нержавіючим порогом та протизламними накладками на замках. Встановлений сучасний лічильник обліку води (з дистанційним передавачем даних) та електролічильник. Виведено канали під інтернет та кабельне телебачення. Будинок утеплений пінопластом товщиною 10 см. Дах утеплено мінеральною ватою Rockwool (20 см), встановлено гідро- та паробар’єр. Є можливість монтажу сонячних панелей для повної енергонезалежності. 1 рівень якісно відштукатурено. У квартирі 2 санвузли, один з яких повністю укомплектовано сантехнікою. Поруч з квартирою є комора (5 м2). Квартира продається з будівельним реманентом та матеріалами для опалення, водопідведення й каналізації. Територія двору закрита (шлагбаум). Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Лисенка вул., 9А

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 104 м2 у зручному 2-му поверсі зданої в експлуатацію новобудови класу комфорт в затишному районі за вул. Миру (р-н Дружба). Код квартири - #19282335 • 2 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна та вхідні двері, стяжка підлоги. Зручне роздільне планування включає окремі житлові кімнати, кухню-студію з виходом на відкритий балкон, санвузол, коридор. Подвір’я ЖК має місця для паркування авто, поряд розвинена інфраструктура. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-104-m2-z-kuhneyu-studiyeyu-ta-io-v-r-ni-druzhba-za-vul-miru Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Миру вул., 4В

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 64,2 м2 в престижному районі недалеко від центру за вул. 15 Квітня (р-н Сонячний). Код квартири - #25027235 • 7 поверх з 9 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • централізоване опалення; • жилий стан; • панорамні вікна. Квартира має роздільне двостороннє планування – 3 окремі кімнати, кухня площею 8,1 м2 з кухонною технікою та вбудованими меблями, роздільний санвузол, комірка, великий коридор. Квартира продається готова для проживання. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації: вода, каналізація, газ, електрика, централізоване опалення, у ванній кімнаті керамічна плитка. Доступ у під’їзд за допомогою кодового замка та домофона. Затишне подвір’я має місця для вільного гостьового паркінгу. Поряд розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, аптеки, зупинки громадського транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

15-го Квітня, 8

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 48,8 м2 з великими вікнами та чудовим краєвидом з вікна на зелену зону в зручному затишному районі міста за вул. Слівенська (р-н Східний). Код квартири - #23355479 • 2 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • суміжне планування; • централізоване опалення; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ). Квартира має жилий стан, мебльовані кімнати та кухню площею 6,3 м2 з кухонними меблями та технікою. Квартира продається повністю готова до проживання, також є комірка. Розвинена інфраструктура поруч: дитячий майданчик, паркова, до школи 3 хв дитячий садок, зупинка громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Слівенська, 7

Продається 3-кімнатна квартира у 2-х рівнях загальною площею 102 м2 з 2 балконами в престижній малоповерховій новобудові за вул. Наливайка (р-н Новий Світ). БЕЗ КОМІСІЇ Код квартири - #21825725 • 4 поверх з 5; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • балкон. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), встановлений газовий котел для індивідуального опалення, утеплений 20 см пінопластом, виведений димохід під камін, оздоблений балкон, проведена електрика та встановлено тимчасове освітлення для ремонту, також встановлений тимчасовий унітаз, 8 камерні вікна з 2 камерним склопакетом, домофон, Інтернет. Зроблено візуалізацію Квартира має зручне роздільне планування – на 1 рівні 2 санвузли, 2 гардеробні, 2 балкони (відкритий та засклений), кухня та гостьова кімната. На 2 рівні санвузол, пральна та кімната з гардеробом, а також вихід на чердак. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Наливайка вул., 14

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 75 м2 з 2 балконами та вікнами нас 2 сторони - у двір та на дорогу в цегляній новобудові за вул. Галицька (10 хвилин від центру та парку). Код квартири - #25598425 • 7 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • сирець. У квартирі залито стяжку, пошпакльовано стіни, розведено світло, підведено воду, газ, каналізацію, підключений лічильник на газ. Стан квартири – можна розпочинати ремонтні роботи після забудовників. Квартира має функціональне планування, що включає окремі житлові кімнати, кухню площею 12 м2, санвузол роздільний з ванною кімнатою та коридор. Закрита територія ЖК має багато парко місць, дитячий майданчик у дворі. Охайний, доглянутий підїзд з ремонтом. Поруч супермаркети, медичні заклади, зупинки громадського транспорту.

Галицька вул., 7Д

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 79 м2 з роздільним плануванням у зданій малоповерховій новобудові в затишному районі за вул. Вільхова (р-н Новий Світ). Код квартири - #17124975 • 1 поверх з 5; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні металопластикові вікна та вхідні двері, зроблений підігрів підлоги на кухні, санвузлі та в коридорі, розводка електрики, частково шпаклювання стін та стяжка підлоги. Зручне функціональне планування включає 2 окремі житлові кімнати, кухню площею 12 м2 з виходом на відкритий балкон, санвузол роздільний з ванною кімнатою, гардеробна та коридор. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, за вказаним номером.

ексклюзив
Вільхова вул., 7

Пропонується сира повноцінна трикімнатна квартира на шостому поверсі, вдале планування, світлі та посторі кімнати, опалення - індивідуальне газове. Залита стяжка та зроблена чорнова штукатурка. Будинок зданий та заселений. Двір закритого типу, де є достатньо місця для паркування авто. В підїзді між поверхами передбачена сушка загального користуваня. Хороше місце розташування - поряд зупинка громадського транспорту, ринок, супермаркет, школа та садочок. Квартира з документами (більше 3р). Також є підвал, який входить у вартість. Огляд за попередньою домовленістю.

Тарнавського М. Генерала вул., 30

Продаж квартири по вул Морозенка. Трьохкімнатна, звичайний стан. Індивідуальне опалення. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Продається з меблями та побутовою технікою.

Морозека Полковника вул., 4
1 - 24 з 716 результатів