Без комісії агенції! Продаж 3 кімнатної квартири по вул. О. Довженка. Новий 5-ти поверховий цегляний будинок, дві квартири на поверсі, двір закритого типу, що гарантує затишок та безпеку для Ваших дітей. Квартира внутрішня, вікна виходять на обидві сторони. Багато місця для парковки. У квартирі три окремі кімнати, простора кухня 14 м², два балкони. Індивідуальне опалення, теплі підлоги у коридорі, на кухні, в санвузлі та на балконах. Зроблено добротній ремонт з якісних мстеріалів. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Приємним бонусом є підвал. Відмінний варіант для комфортного проживання Вашої сімї!

Довженка О. вул., 6А

🌟 Ваша Мрія Про Просторе Житло Виконається! 🌟 🏡 Шукаєте комфорт та ідеальний вигляд з вікна? Він у нашій 3-кімнатній квартирі в парковій зоні! 🏡 🌳 Адреса: вул. Вербицького, Тернопіль, Канада 📏 Площа: 91 кв. м Особливості, які чекають на вас: Простора кухня-студія, що створює ідеальну атмосферу для вашої родини чи друзів Три камерні вікна, деревяні двері, паркет додають характеру та затишку Сучасна техніка та стильний ремонт - все готово для вашого комфорту! Система фільтрації води та індивідуальне опалення з підігрівом підлоги - ваші потреби завжди на першому місці Чудовий вид з вікон на парк та дитячу площадку - ваші вечори будуть наповнені спокоєм та гармонією Розташування поруч з усім необхідним: магазини, школа, дитячий садочок, парк Національного відродження, все для вашого комфорту та зручності 📅 Графік переглядів: Зателефонуйте нам зараз і ми запропонуємо вам найзручніший час для огляду! Не пропустіть свою можливість на краще життя! Телефонуйте нам вже сьогодні! 📞

Вербицького М. вул., 16

Продається шикарна трьохкімнатна квартира з терасою площею 35м.кв. Дві окремі спальні, надзвичайно простора кухня-студія, велика гардеробна кімната, суміжний санвузол. Квартиру перелановано так, що використано кожен квадратний метр. Дуже світла та затишна, багато вікон, які надають затишку і комфорту. На терасі можна втілити в реальність всі своі мрії і задуми, облаштувавши відпочинкову зону, зону барбекю, зону дитячих ігор, або ж робочу зону. Пропоную побачити цю чудову квартиру, і переконитись у іі особливості. Покупець комісії не сплачує.

Смакули, 1Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора та затишна 3-кімнатна квартира по вул.Глибока, Східний масив, Тернопіль. Продаж 3км квартири по вул.Глибока, Східний масив, Тернопіль. Квартира в цегляному будинку, гарне планування (вітальня, дві спальні, два санвузла, гардеробна, робочий кабінет, дві засклені лоджії). Зроблено ремонт, підлога - паркетна дошка та плитка, деревяні міжкімнатні двері. Встановлено індивідуальне опалення та підігрів підлоги на кухні та в коридорі, встановлена система очистки води Osmos, відеодомофон. Залишають вмонтовані меблі та вмонтовану побутову техніку, інші меблі по домовленості. Чудовий вигляд з вікна на зелену зону. Гарне та зручне місцерозташування - поруч супермаркети, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, центр міста в 15 хвилинах ходьби, є місце для паркування авто. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Деталі за номером телефону.

Глибока вул., 25

Продається велика, світла трикімнатна квартира на Східному, по вул. Коцюбинського. Квартира знаходиться на 2 поверсі, 10 поверхового будинку, має велику площу 78,7 м.кв. Має три окремі спальні, кухню, два балкони, просторий коридор та два роздільні санвузли. В квартирі індивідуальне опалення, вікна виходять на дві сторони, квартира тепла, не кутова. Будинок цегляний, повністю обжитий, ліфт працює, закритий двір, дитячий майданчик. Поруч зупинки транспорту, школи, дитячі садочки, супермаркети. Для перегляду телефонуйте за номером,покажемо у зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Коцюбинського вул., 5

Продається розкішна 3-кімнатна квартира, розташована в мальовничому районі міста. Квартира поєднує в собі елегантність та функціональність, ідеально підходить для сучасної родини.В квартирі є 3 окремі кімнати, простора вітальня, кухня, санвузол, коридор. Будинок розташований в затишному, спокійному та озелененому районі. Меблі залишаються. Близько до центру міста та центрального ринку. Неподалік є зупинки громадського транспорту, що дозволяє легко дістатися до будь-якої частини міста.Транспортне сполучення: 5, 5а, 8, 18, 31 автобуси та 8 тролейбус. Дитячий майданчик з сучасними гойдалками, гірками та пісочницею. У пішій доступності дитячий садок, школа, продуктові магазини . Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте,покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Черновицька вул., 64

Продається двохкімнатну квартира в новому будинку з дизайнерським ремонтом. У квартирі дві спальні та кухня студія. Квартира обмебльована і готова до проживання. Ще ніхто не проживав. Для вашого комфорту встановлено теплі підлоги у коридорі, кухні, та санвузлі. З техніки у квартирі є витяжка, варильна панель, холодильник, духова шафа, пральна машинка.

Київська вул., 9Г

Трикімнатна квартира в хорошому житловому стані з індивідуальним опаленням 📍проспект Злуки ✅цегляний будинок 🔑Площа 66,7 м² 🏡Поверх 7/9 ▪️Індивідуальне опалення ▪️Вмонтовані меблі входять у вартість квартири ▪️Продаж з деякою технікою ▪️Є засклена лоджія ▪️Гарна прибудинкова територія з дитячим майданчиком ▪️Будинок навпроти парку ▪️ Мікрорайон з необхідною інфраструктурою 💰Вартість 58000$ ✅Покупці послуги агенції не оплачують За детальною інформацією телефонуйте📲

Злуки просп., 35

Продається 3х кімнатна дворівнева квартира.З мансардою. Загальна площа 92кв.м. Індивідуальне опалення. Євроремонт. Цегляний будинок. Є гараж (за окрему плату). Поруч супермаркет, та ТЦ, а також неподалік знаходиться найбільший парк міста - Парк Національного Відродження.

Сахарова А. Академіка вул., 3

Продається 3 кімнатна (теоретично 4кім.) квартира в хорошому районі по вул. Коновальця. Квартира в новобудові, стіни із цегли. 7 поверх загальною площею 96,3кв.м. Будинок без ліфта. Зроблений хороший євроремонт, індивідуальне опалення та тепла підлога. Діючий камін. Дві кладовки та підвал. Добре розвинена інфраструктура. Поблизу школа, дит. садок, магазини, аптеки. Зупинки громадського транспорту. Парк в 5 хв ходьби. Огляд за попередньою домовленістю. Детальна інформація по телефону.

Коновальця Є. вул., 3

Житлові комплекси у Тернопіль

Продаж квартири по вул. Куліша, ЖК Манхетен. З-ох кімнатна, під індивідуальне опалення, не кутова. Квартира у новобудові, стан після забудовника. Встановлено вікна, вхідні двері, зроблено стяжку та встановлено лічильники. Перепис по договору дольової участі.

Куліша П. бульв., 2

Пропоную придбати затишну трикімнатну квартиру в тихому спальному мікрорайоні Тернополя по вул. Тарнавського. Квартира площею 63кв.м розташована на першому поверсі девʼятиповерхового будинку. Індивідуальне опалення, хороший житловий стан. Кімнати окремі, санвузол роздільний, є засклена лоджія. Хороше розташування будинку, поруч школа, дитсадок, зупинка транспорту, супермаркет, ринок тощо. Жити тут ~ жити зручно та комфортно. Краще один раз побачити, тож запрошую на огляд.

Тарнавського М. Генерала вул., 26

Продаж квартири по вул Морозенка. Трьохкімнатна, звичайний стан. Індивідуальне опалення. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Продається з меблями та побутовою технікою.

Морозека Полковника вул., 4

Пропонується 3 кімнатна квартира в найкомфортнішому районі для проживання Новий світ , де поруч великий парк, озеро .Будинок знаходиться в 5 хвилинах до центру.З вікна красивий вид на Тернопільську набережную. Високий 1 поверх, внизу комерційні приміщення.Житло Комфорт класу, з автономним опаленням.Cтіни керамоблок.Утеплення стін мінеральною ватою.2 ліфта.Закрита територія для авто. Є підземний паркінг.Надійний забудовник Креатор-буд.Здача в експуатацію 4 квартал 2024 року.

можливий продаж по єОселя
Наливайка вул., 1д

Продаж трикімнатної квартири по вул. Чернівецька. Новобудова, під індивідуальне опалення. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений. Комфортний другий поверх. Квартира не кутова. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Лоджія засклена панорамними вікнами. Світла та затишна квартира. Вдале планування. Варто один раз побачити, телефонуйте та записуйтесь на огляд.

Чернівецька, 71

Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну 3-кімнатну квартиру з видом на озеро за адресою вул. Білецька, 53. Квартира розташована на 9-му поверсі 10-поверхового будинку (технічний поверх) і має загальну площу 95 кв.м. Вас очікує стильний ремонт, виконаний за останніми трендами сучасного дизайну, а також панорамні вікна, які дарують чудовий краєвид. Квартира розподілена на простору кухню-студію, спальню з гардеробною кімнатою та дитячу кімнату. Санвузол окремий. Ви зможете насолоджуватися індивідуальним опаленням та підігрівом підлоги для вашого комфорту. Крім того, в квартирі встановлені ексклюзивні меблі, виготовлені на замовлення за індивідуальним проектом, і побутова техніка провідних європейських виробників. Будинок є закритого типу, що гарантує вашу безпеку і приватність. Розташування поруч із набережною Тернопільського ставу, а також близькість до центру міста роблять цю квартиру ідеальним варіантом для комфортного життя. Не пропустіть цю ексклюзивну пропозицію без комісії для покупця!

Білецька вул., 53

Пропоную розглянути варіант трикімнатної квартири поблизу Центру по вул. Малишка. Індивідуальне опалення, квартира без ремонту. Кімнати окремі, санвузол роздільний, є балкон та лоджія. Чеське планування.

Малишка вул., 2

Пропоную придбати чудову квартиру у новобудові. Квартира з дизайнерським ремонтом який виконаний з якісних будматеріалів. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, продається з меблями та побутовою технікою. Простора кухня вітальня та дві окремі спальні. Квартира розташована на десятому поверсі, над квартирою є технічний поверх. Зручне двостороннє планування. Також є кладовка 4кв.м. Будинок розташований у тихому спальному мікрорайоні з добре розвиненою інфраструктурою. Краще один раз побачити, тож запрошуємо на огляд.

Київська вул., 7

Пропоную придбати простору трикімнатну квартиру на Східному масиві поблизу магазину Прогрес. Квартира розташована на 1-му поверсі девʼятиповерхового цегляного будинку. Площа складає 65 кв.м. Індивідуальне опалення, звичайний стан. Санвузол суміжний. Є балкон та лоджія - засклені. Записуйтесь на огляд, ключі в агенції.

Монастирського А. вул., 46

Продається розкішна 3 кімнатна квартири, вул. Наливайка. Загальна площа квартири: 93 кв.м, індивідуальне опалення, дизайнерський ремонт. Є всі необхідні меблі та побутова техніка Хороша локація - поруч озеро, парк, школа, садочок, усе в пішій доступності Вартість: 130ʼ000$ Детальніше за телефоном або у чат

Наливайка вул., 1в

Ексклюзив!!! Без комісії покупця. Продам 3х кімнатну квартиру в цегляному будинку в спокійному районі. Кухня-студія. Новий ремонт. Загальна площа 61кв.м. Опалення індивідуальне. Вікна металопластикові. Балкон і лоджія - засклені. Будинок знаходиться в тихому районі - поблизу є школа, дитячий садок, магазин, сервіс. Квартира дуже тепла. Продаж з кухнею та кухонною вмонтованою технікою. Є підвал.

Микулинецька вул., 113

Прекрасна можливість для комфортного життя в самому серці масиву Дружба! Ця простора квартира вражає своїм функціональним плануванням та розташуванням. У неї є власне укриття-підвал, що створює додаткові можливості для зберігання, а також окреме паркове місце, щоб ваш автомобіль завжди був під наглядом. Ця квартира продається з усім необхідним для комфортного переїзду - меблями, технікою, посудом та текстилем. Вам точно сподобається дизайн цієї квартири, який створений дизайнеркою Ольгою Шаварською. Додатково, на подвірї є дитячий майданчик, а зупинка громадського транспорту знаходиться всього за 10 метрів від будинку. Розташування цієї квартири вражає своєю зручністю та доступністю до усієї необхідної інфраструктури. Парк Здоровя, магазин АТБ, школи, садочки - усе це знаходиться в радіусі 300 метрів від будинку. Лише за 4 зупинки громадського транспорту ви опиняєтесь в самому центрі міста. Неподалік розташовані ключові обєкти, такі як Педагогічний університет та Західноукраїнський. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Тролейбусна вул., 1

Продається простора 3 кімнатна квартира сучасного планування, по вул. Вербицького, мікрорайон Канада. Будинок зданий, повністю обжитий, цегляний, ззовні утеплений мінватою (15 см). Чудова локація, практично паркова зона. З вікна проглядається Співоче поле. Двір закритого типу, велика стоянка для автомобілів. Квартира загальною площею 93,7 м2, комфортний 6-й поверх, вікна на дві сторони. Встановлено якісні профіль Rehau, роздільний санвузол, велика лоджія. Поруч школи, садочки, супермаркет.

Вербицького М. вул., 28

Представляємо вам чудову можливість придбати простору та затишну квартиру, яка вразить вас своєю функціональністю та унікальним дизайном. Ця дворівнева квартира не лише пропонує комфортне життя, але і створює неповторну атмосферу домашнього затишку. Зручне розташування кухні та вітальні на першому поверсі створює прекрасну атмосферу для сімейних обідів і вечірніх зустрічей. На другому поверсі знаходяться дві просторі спальні, невелика гардеробна і ванна кімната, що забезпечує ваш комфорт і приватність. Інфраструктура: Розташування в добре розвиненому районі з усією необхідною інфраструктурою, включаючи ТРЦ Подоляни, забезпечить вам доступ до магазинів, ресторанів та розважальних закладів всього за 10 хвилин пішки. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час.

Курбаса Л. вул., 9А
1 - 24 з 690 результатів