Продається двохкімнатна квартира в центрі міста. Затишний район.Розвинена інфраструктура.Поруч зупинки громадського транспорту.Близько парк та ринок.Квартира кутова,але тепла з індивідуальним опаленням.Кімнати світлі але прохідні.Є велика гардеробна.Є можливість добудувати балкон.Або вивід на комерцію.

Танцорова вул., 22

* "Шикарне" місце розташування будинку: центр міста; вікна на парк, південна сторона; поруч дит. садочок школа, музичне училище, медичний університет, зупинки транспорту, магазини, торгові центри, ринок. * Вигідний третій поверх. * Жилий стан. * Квартира світла тепла не кутова. * Опалення централізоване /є колонка/. * Вікна металопластикові. * Продаж з меблями та побутовою технікою.

Танцорова вул., 25

Продаж двокімнатної квартири близько центру, вул.Острозького. Будинок цегляний, 90-х років забудови, опалення централізоване. Квартира з гарним плануванням, окремі кімнати і роздільний санвузол, в житловому стані. До квартири ще є підвал. Зручне місцерозташування, поруч школа, садочок, ринок, магазини, зупинка. Телефонуйте щоб домовитися про огляд!

Князя Острозького вул., 60
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова квартира в серці Тернополя. Перегляд у зручний час, торг на місці

Руська вул., 24

Ексклюзивна пропозиція! Не втратьте можливість придбати двокімнатну квартиру в самому серці Тернополя! До озера та парку 2хв пішки ! Знаходиться квартира на першому(високому) поверсі . Опалення індивідуальне газове. Майже все в квартирі залишається. Квартира ідеально підійде як для здачі в оренду так і для власного , комфортного проживання. Телефонуйте , показ в зручний для Вас час!

Танцорова вул., 22

Двокімнатна квартира в самому серці Тернополя. Деталі за телефоном, огляд у зручний час

Руська вул., 16

Квартира знаходиться в самому центрі Тернополя.По вулиці Руська 34.

власник
Квартира в центрі Тернополя

Продається 2-х кімнатна квартира по вулиці Острозького в центрі міста, загальною площею 52 м2. знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира з хорошим ремонтом, роздільним санвузлом та окремими кімнатами. Є балкон та з усіх кімнат вигляд у внутрішній двір. Встановлене індивідуальне опалення.

Острожского Князя улица, 45, Центр, Тернополь, Тернопольская 48000.0 USD

Продається 2-х кімнатна квартира по вулиці Острозького в центрі міста, загальною площею 52 м2. знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира з хорошим ремонтом, роздільним санвузлом та окремими кімнатами. Є балкон та з усіх кімнат вигляд у внутрішній двір. Встановлене індивідуальне опалення.

Острожского Князя улица, 45, Центр, Тернополь, Тернопольская 48000.0 USD

Старый Подол (Танцорова) улица, 22, Центр, Тернополь, Тернопольская 41500.0 USD

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається 2- ох кімнатна квартира, в центрі міста по вул.Шпитальна. Гарне місце розташування, розвинена інфраструктура, поряд школа, садочок, аптека, зупинка громадського транспорту. Квартира знаходиться на 4 поверсі пʼятиповерхового будинку. Простора, тепла, не кутова. Опалення індивідуальне газове.

Госпитальная улица, 22, Центр, Тернополь, Тернопольская 54400.0 USD

Квартира розташована в центрі Тернополя, біля Центрального універмагу міста. Вона має світлі просторі кімнати, які залишають відчуття затишку. Тихий двір створює ідеальну атмосферу для відпочинку після довгого дня. І в той же час, відкривається доступ до усіх розваг, парків, ресторанів та університетів всього за кілька кроків від вашого порогу. В квартирі є: -Меблювання -Пральна машина -Плита -Духова шафа -Холодильник -Мікрохвильова піч -Кабельне, цифрове ТБ Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для Вас час!

Русская улица, 34, Центр, Тернополь, Тернопольская 40000.0 USD

Барвинских Семьи улица, 14, Центр, Тернополь, Тернопольская 52000.0 USD

Продаж 2-кімнатної квартири у Тернополі р-н Центр вул. Старий Поділ * цегляний будинок * затишна акуратна квартира * індивідуальне опалення * планування: кухня, суміжний санвузол з ванною, вітальня з балконом, спальня, коридор * житловий стан * вікна виходять у тихий двір * зручне розташування: поряд парк «Топільче», озеро, школи #6 та 25, садочок #10, зупинки транспорту, ресторан «Ковчег», «Сільпо» Запрошуємо до огляду в зручний час

Старый Подол (Танцорова) улица, 20, Центр, Тернополь, Тернопольская 38000.0 USD

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові по вул. Пирогова. Квартира світла простора, окремі кімнати, роздільний санвузол. Будинок здано, ліфт працює. Перепис по дольовій.

Пирогова улица, 46, Центр, Тернополь, Тернопольская 700.0 USD

Продається двохкімнатна квартира в хорошому стані, яка знаходиться в самому центрі міста. Квартира світла та затишна. Поставлені металопластикові вікна, деревяні двері. У квартирі дві кімнати. Вікна на дві сторони, у двір. Гарний краєвид з вікна. Двір будинку доглянутий та відремонтваний. Розвинена інфраструктура. Все необхідне для вашого комфорту у пішій доступності. Телефонуйте, і ми радо вам відповімо на всі запитання! до центру 5хв пішки, розвинена інфраструктура, красиві краєвиди з вікна, тепла, світла, в будинку зроблено новий дах і відремонтовано двір

Острожского Князя улица, 53, Центр, Тернополь, Тернопольская 34000.0 USD

Продається двокімнатна квартира в центрі міста на вулиці Старий Поділ ( колишня Танцорова). В квартирі встановлено індивідуальне опалення, косметичний ремонт. Комфортний третій поверх, цегляний будинок. Дуже гарне місце розташування, поруч парк та озеро.

Старый Подол (Танцорова) улица, 20, Центр, Тернополь, Тернопольская 44000.0 USD

Квартира з ремонтом, індивідуальне опалення, підігрів підлоги - коридор+ванна. Дуже гарне планування, вікна на сонячну сторону, красивий вид на місто. Залишаються кухонні меблі, дві шафи купе, комод.

Липовая улица, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 79000.0 USD

Продається квартира в центрі міста. У квартирі централізоване опалення, звичайний житловий стан, газова колонка, не кутова, поруч магазин, школа, зупинка. Огляд за домовленістю. Телефонуйте.

Русская улица, 19, Центр, Тернополь, Тернопольская 46999.0 USD

Продається 2 кімнатної квартири у центрі Тернополя. Австрійський будинок, високі стелі 3, 40 м, індивідуальне опалення, одна квартира на поверх. При продажі залишаються усі меблі.

Русская улица, 12, Центр, Тернополь, Тернопольская 52000.0 USD

Квартира розташована на 1 поверсі. Можливо під комерцію. Кімнати окремі, санвузол окремий, є кладовка, високі стелі. Колонка на гарячу воду. Ключі - показ в зручний для вас час.

Острожского Князя улица, 40, Центр, Тернополь, Тернопольская 37000.0 USD

Пропоную вашій увазі 2-рівневу квартиру в самому серці Тернополя. Це просторе та затишне житло, що вражає своїм функціональним плануванням та відмінним розташуванням. На першому рівні ви знайдете простору вітальню, повністю обладнану кухню і санвузл. Другий рівень пропонує приватну атмосферу з додатковою спальнею або робочим простором. Ця квартира ідеально підходить для сімейного життя або для тих, хто цінує комфорт та центральне розташування. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Острожского Князя улица, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 67000.0 USD

ID: 2 927 000 Пропонується в оренду 2 кімнатна квартира по вул. Князя Остозького, загальною площею 75 кв. м. Простора та затишна квартира. З усіма меблями та технікою. Поруч розвинена інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-927-000-DR.

Острозького, 1, Центр, Тернополь, Тернопольская 51000.0 USD

Ексклюзивна пропозиціястильна 2 кімнатна квартира з і/о по вул. Валова опалення індивідуальне стелі високі відреставровані старовинні міжкімнатні двері, зроблено якісний ремонт залишається все, що на фото

Валовая улица, 14, Тернополь, Тернопольская 105000.0 USD
1 - 24 з 32 результатів

Географія Тернопіль