Продається простора сонячна однокімнатна квартира з індивідуальним опаленням, хорошим ремонтом, просторою терасою. В квартирі залишаються всі меблі, холодильник, пральна машина автомат, плазмовий телевізор, роутер. Квартира дуже тепла і комфортна. Тихе і затишне місце. Поблизу будинку є магазини, зупинка громадського транспорту, супермаркет АТБ, ТРЦ Подоляни. Під будинком є двоповерховий паркінг.

Овощная улица, 7, Аляска, Тернополь, Тернопольская 42500.0 USD

Продається велика та простора двокімнатна квартира на вул. Овочевій. Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі. Дві окремі повноцінні кімнати , велика кухня. Квартира з ремонтом та індивідуальним опаленням. Продається частково з меблями та побутовою технікою. Телефонуйте!!!

Овощная улица, 9, Аляска, Тернополь, Тернопольская 64500.0 USD

Квартира загальною площею 72 м2. Зроблен хороший ремонт. Опалення індивідуальне, газове - встановлено двоконтурний котел. Кімнати роздільні. Будинок обжитий.

Овощная улица, 9, Аляска, Тернополь, Тернопольская 57000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную вашій увазі велику двокімнатну квартиру з дорогим ремонтом. Кухня виконана з якісних матеріалів у білих тонах. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. У квартирі є: -дві великі кімнати -простора кухня -два санвузли -кладова Телефонуйте, покажу квартиру у зручний для вас час!

ул. Овощная, 9, Тернополь, Тернопольская 64500.0 USD

ID: 2 434 934 Пропонується на продаж 5 - ти кімнатна сира квартира у новобудові. В квартирі встановлені металопластикові вікна. В середині зроблена чорнова штукатурка, стяжка. Розташована в мікрорайоні Північний, поблизу ТРЦ Подоляни. Розвинута інфраструктура: школа, садочок, магазини, зупинки громадського транспорта. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-434-934-LX.

Продаж квартири вул. Іллєнка

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль