ID: 2 925 364 Пропонується на продаж 1 кімнатна квартира по вул. Бенцаля, загальною площею 40 кв. м. У квартирі зроблено дизайнерський ремонт, встановлено індивідуальне опалення. Інфраструктура: магазин, ресторан, школа, дитячий садок Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-925-364-LX.

Продаж 1 кім. кв. по вул. Бенцаля

Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові.Квартира розташована на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку на вул. Бенцаля. Площа складає 40 кВ м. Зроблено якісний євроремонт.Встановлено індивідуальне опалення.Це ідеальна нерухомість для тих, хто шукає затишне житло в новому будинку. Не втрачайте шансу стати власником цієї квартири! Зателефонуйте нам вже зараз, щоб дізнатися докладнішу інформацію та домовитися про перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-934-545-LX.

Продаж 1к квартири на вул. Бенцаля

Пропонується на продаж чудова 1 кімнатна квартира по вулиці Бенцаля, р-н Кутківці. Квартира загальною площею 45 кв.м. Розташована на 4 поверсі з 10-ти. Квартира дуже простора та світла. Проведений сучасний ремонт, встановлені металопластикові вікна. Планування : коридор, с\в, кухня з балконом, велика кімната поделена на дві зони - вітальня та спальня. Зручне розташування, район дуже тихий та затишний. Поряд магазини та зупинки громадського транспорту. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-859-198-LX.

Продаж 1 кім. кв. по вул. Бенцаля

Географія Тернопіль