Продам очень теплую квартиру ! Квартира расположена на втором этаже , ком. раздельные . 50 м. балкон и большой тамбур , квартира после капитального ремонта . рядом все что нужно для комфортной жизни , парк , школа , магазины , рынок .ВОЗМОЖЕН ОБМЕН НА ОДНОКОМНАТНУЮ КВАРТИРУ В ТЕПЛОДАРЕ С ДОПЛАТОЙ . РАССРОЧКА . Цена 19999у.е. .

Продам квартиру .

Дуже гарна, затишна і ідеально чиста квартира в житловому стані. Є все необхідне для життя і меблі, і техніка. Просто заходиш, живеш і насолоджуєшся життям. Удачі Вам при виборі!

Продам двухкімнатну квартиру

Дуже зручний план квартири, двухстороння, дві великі вітальні. Квартира в дуже гарному житловому стані, вікна і балкон м/пл, столярка вся поміняна, сучасна є меблі і техніка.

Продам двухкімнатну квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира на 1/9 дома. Стіни утепленні . На кухні і прихожій теплий пол. Є балкон. По всім питанням дзвоніть.

власник
2 кімнатна квартира м. Теплодар

Продається квартира від власника Без комісії агентствам! Тепла та затишна квартира в житловому стані. Основні характеристики: Площа: 49,4 кв.м Кількість кімнат: 2 Поверх: 4/9 Балкон, окремий санвузол Інфраструктура: поруч супермаркет, школа та дитячий садок. В квартирі встановлені дуже якісні металопластикові вікна Rehau. Готова для перегляду, дзвоніть

власник
Продаж 2-х кімн. квартири в Теплодарі від власника(35 км від Одеси)

Житлові комплекси у Теплодар