Продам 1кімнатну квартиру в цегляному будинку на зручному третьому поверсі. Район Роменської, біля Педагогічного університету. Розвинена інфраструктура - поряд спортивні майданчики, секції, басейн, магазини, зупинка транспорту. Квартира тепла, не кутова, новий кахель в санвузлі, косметичний ремонт, вікна пластик, балкон засклений. Охайний та зелений двір, на будинку встановлені камери відеоспостереження. Незволікайте, дзвоніть, записуйтесь на перегляд 0509478968 Наталія АН Dom.in

Роменська, 110

Продам 2-х кімнатну квартиру з Капітальним ремонтом вул. Берестовська ( колишня Пушкіна). Будинок 1987 року забудови. Цегляний. Площа квартири: 48/28/6. Квартира на 5-му поверсі/ 5-ти поверхового будинку. Квартира тепла. Не кутова. В квартирі зроблений капітальний ремонт. При продажу квартири меблі та техніка залишаються за домовленістю з власником. Гарне розташування: поруч школа , магазини, супермаркети, дитячий садок, зупинка громадського транспорту. Ціна: 25000$. Торг Хочете оглянути квартиру? Телефонуйте, покажемо в зручний для Вас час.

Пушкіна вул., 1/57

Продам 1 кмн квартиру по проспекту Перемоги 🔥 * Поверхив 5 ц * Площа 31 * Квартира з косметичним ремонтом,з меблями. *Меблі частично залишаються * У підвалі е своя кладова під ключ * Поряд розвинута гарна інфраструктура, школа,садочок,магазини кафе. * Ринок * Дитяча площадка Ціна 16300 торг 0506174410 Юлия Иванова

проспект Перемоги, 129

Продається гарна 2 кімнатна квартира, район Екомаркету. Будинок розташований не над дорогою, квартира не кутова, світла, тепла, затишна. Вікна, балконна рама з металопластику, труби, сантехніка поміняні, є лічильники на воду, газ. Встановлений бойлер. Вхідні двері подвійні, металеві(дуже якісні) і деревяні. Вся столярка поміняна. В ванній і санвузлі кахель. Меблі залишаються. Квартира в стані "можна зайти і жити" Документи в порядку.

власник
Героїв Крут вул. (Черепіна), 42В

В продажу 1 кімнатна квартира в одному з центральних районів міста Розташована на середньому поверсі В квартирі свіжий ремонт: ** замінена проводка **пластикові вікна ** засклений балкон ** заміна труб та сан техніки ** бойлер ** сучасні меблі та техніка залишаються за домовленістю ** ідеальна локація : школа, садочок, супермаркети, зупинка (гарна транспортна розвʼязка) Світла та тепла квартира може стати вашою домівкою. Також ідеально підійде для оренди. Приходьте, дивіться, купляйте!!

Металургів вул., 13

Продам 1 кімн.квартиру в Новому будинку ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАIНИ!!! ( р-н оз.Чеха). Будинок зданий в експлуатацію 2021. Площа квартири: 35/15/11. Квартира розташована на 5-му поверсі/ 11-ти поверхового будинку. Не кутова. В квартири зроблений новий ремонт. Ціна: 33000$. Документи готові до продажу. Оформлення через нотаріуса. Ідеально піл програму Е-ОСЕЛЯ

Інтернаціоналістів вул., 41В

Продам 1-кімнатну квартиру 29м2 пр-т Лушпи (р-н ТРЦ Берізка). Площа квартири: загальна: 29м2 / житлова 14,5м2 / кухня 6,7м2. Квартира знаходиться на 5-м поверсі/ 9-ти поверхового кірпічного будинку. В квартирі косметичний ремонт. Вікна пластикові. Мебель та техніка за домовленістю. Найкраща інфраструктура: поруч « Епіцентр », Трц « Атріум», супермаркет « Кошик», « АТБ», школа # 29, дитячий садок у дворі, зупинка громадського транспорту, річка « Псел». Ціна: 17500$. Агентство нерухомості « Проспект».

Ім. Лушпи Михайла просп., 48

Продам 1 кімн.квартиру з ремонтом вул. Герасима Кондратьєва (р-н СНАУ) Площа квартири : загальна 42м2 \ житлова 17м2 \ кухня 10м2. Квартира знаходиться на 5 поверсі 10 ти поверхового цегляного будинку. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( Двухконтурний газовий котел ) АВТОНОМНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ ( Акамулятори , джерела безперебійного живлення ) В квартирі зроблений косметичний ремонт. Квартира з великим гардеробом та підвальним приміщенням. Встановлено лічильники на газ, воду та світло. Квартира знаходиться в затишному районі нашого міста, поряд є все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте, покажемо в будь - який час! Ціна: 30500$ Агентство нерухомості «Проспект»

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 158

Продам 2-кімн квартиру вул. Героів Крут ( р-н АТБ ) Площа квартири: загальна 48м2/житлова 28м2/кухня 8 м2. Квартира розташована на 7-му поверсі 9 ти поверхового будинку. Квартира тепла, зроблений косметичний ремонт. У квартиру можна зайти та жити. При продажу залишається: Вбудована кухня, холодильник, пральна машина автомат, меблі на кухні, шафа - купе у спальні, ліжко двоспальне, меблі у вітальні,диван, меблі у передпокої. Квартира розташована в одному з найкомфортніших для проживання районів нашого міста, поряд є все необхідне для комфотрного проживання. Ціна 27600$ Телефонуйте покажемо в зручний для вас час. Агентство нерухомості «Проспект»

Героїв Крут вул. (Черепіна), 84

Пропоную затишну квартиру в молодіжному районі міста. Гарний ремонт зроблений для себе Утеплена з зовні Вікна/балкон пластик Вбудовані меблі залишаються Лічильники Поруч зони відпочинку,школа,садочки,магазини,зупинка Запрошуємо та чекаємо на перегляд!!!!

Ім. Лушпи Михайла просп., 0-

Житлові комплекси у Суми

Продам 2-кімн квартиру пр-т Лушпи (р-н "Берізки" ) Площа: 48/28/8 м2, квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. У квартирі зроблений євроремонт, заходь - живи. Меблі та техніка за домовленістю. На все встановлені лічильники. Квартира розташована в одному з найкомфортніший районів нашого міста, поряд є вся необхідна інфраструктура, дитячий садок, школа, ТРЦ, ринок, зони для відпочинку. Квартира продається через агентство нерухомості "Проспект" Телефонуйте, покажемо в будь-який час!

Ім. Лушпи Михайла просп., 42

2к квартира для молодої сімї в будинку з гарною локацією. Пара зупинок до центра міста, поряд озеро, торговий центр, риночок, аптеки, пошта, магазини через дорогу. Якщо є школяри - до школи пішки, до дитячого садочку недалеко. Квартира в охайному стані. Частково утеплена. Вікна замінені. Довгий балкон/лоджія. Особливості - плита електрична. Пропозиція цікава, тож дзвоніть! Готові показати в зручний час!

Харківська вул., 31

Продаж 2-кімнатної квартири на пр-ті Перемоги (Курський ринок)! Поруч ТЦ "Маяк". Квартира розташована на 4му поверсі 5ти поверхового цегляного будинку. У квартирі вікна та балкон металопластик. Вхідні двері броньовані. Труби частково нові. У санвузлі душова кабіна. Вбудована кухня та кондиціонер входять до вартості квартири. Квартира доглянута, затишна та приємна. Не потребує великих витрат на ремонт. Можна зайти й жити. Встановлені лічильники на газ, воду та світло. Новий бойлер! Питання по квартирі та щодо перегляду за номером 050 010 85 28.

Проспект Перемоги, 127

У продажу 1-кімнатна квартира по вул. Холодногірська (ДК "Фрунзе")! Квартира розташована на 2му поверсі 9ти поверхового будинку. Не кутова. Кімната 18м, кухня 5м. Балкон Є! Стан жилий, але потребує косметичного ремонту. Вільна до вселення. Готова до продажу! Деталі за номером 050 010 85 28 Маргарита!

Холодногірська вул., 31

Продам простору та світлу 1к квартиру з автономним опаленням на Харківській - Євродвір - Працюючий ліфт - Тамбур на 2 кімнати - Кімната зонована - Косметичний ремонт після якого не жили - Терморегулятор - Все що на фото залишається - Будинку меньше 10ти років Поряд зупинка транспорта, виставковий центр, та 2 супер маркета, школа, дитячі садки. Телефонуйте, скористайтесь вигідною пропозицією

ексклюзив
Ім. Лушпи Михайла просп., 5

Продаж 2-кімнатної квартири на пр-ті М. Лушпи (р-н "Татьяна", СК Бетон, 29я школа)! Квартира розташована на 5му поверсі 9ти поверхового будинку. Не кутова! Суха, приємна, охайна. Можна зайти і жити! Замінили труби на нові, пластикові у санвузлі та на кухні. Поміняли електроводку. Вхідні двері - металеві. Майже всі меблі та техніка залишаються і входять до вартості квартири! Встановлено кондиціонер! Газ, світло, вода - лічильники. На опалення - лічильник у будинку. Готова до продажу. Документи впорядку. Власник у місті. Деталі щодо перегляду та придбання за номером 05*********28 Маргарита!

Ім. Лушпи Михайла просп., 27

Продам 1-кімнатну квартиру на проспекті Лушпи (29а школа, Епіцентр)! Загальна площа 40м, кімната 18,6м, кухня 7,8м, балкон 6м! Квартира знаходиться на 4му поверсі 9-поверхового будинку. Капітально утеплена ззовні та зсередини (взимку в ній дуже тепло). У квартирі замінені всі вікна на металопластикові, повністю зроблений балкон (застеклений та утеплений), замінені труби та сантехніка, у ванній кімнаті - сучасна плитка. Вхідні двері металеві. До вартості об`єкту входять вбудовані меблі (коридор та кухня) та меблі у кімнаті. Родзинкою цієї квартири є класне планування - простора кімната, великий балкон, на який можна виходити як з кімнати так і з кухні, 4й поверх! До того ж будинок розташований не над дорогою, а у затишному дворі, обладнаному плиткою, клумбами та дитячим майданчиком! Тож не втрачайте час, дзвоніть! Перегляд за домовленістю!

Ім. Лушпи Михайла просп., 51

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. В. Чорновола (перехрестя з вул. Іллінською), поруч магазин "Їжачок", АТБ, 3-я поліклінніка. Квартира розташована на 2му поверсі 5ти поверхового будинку. Не кутова! Переваги квартири: 1. Вдале планування (різдільні кімнати, між ними кладова). 2. Другий поверх! 3. Роздільний санвузол. 4. Пластикові вікна, застеклений балкон. 5. Є бойлер. 6. Металеві вхідні двері. 7. Є кладова. Квартира продається із меблями та технікою. Деталі щодо перегляду та придбання за телефоном 050 010 85 28 Маргарита!

Іллінський пров. (Червоногвардійський), 78

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. Ковпака (поряд 22а школа, магазин "Веселка")! Квартира розташована на 5му поверсі 9ти поверхового будинку. Не кутова! Ліфт новий. Покращене планування: усі кімнати ізольовані, простота кухня (майже 10м), балкон та лоджія (утеплені). Квартира у гарному стані, доглянута, комфортна та затишна. З ремонтом! До вартості квартири входять меблі та техніка! Є лічильники на газ, воду і світло. У підїзді встановлена система відеоспостереження. Деталі щодо перегляду та придбання за телефоном 050 010 85 28 Маргарита!

Ковпака вул., 53

У продажу квартира в центрі міста Зручний 2 поверх Косметичний ремонт Вікна /балкон пластик Будинок не над дорогою Акуратний підʼїзд Залишаються меблі/техніка Бойлер/кондиціонер Поряд:школа,садок,магазини,стоянка. Розглянемо програму єВідновлення

Холодногірська вул., 0-

У продажу 2 кімнатна квартира Середній поверх Косметичний ремонт Роздільне планування Простора кухня Не кутова Тепла Вікна/балкон метал.пластик Кондиціонер Меблі залишаються Є можливість придбати поряд гараж Розвинена інфраструктура Запрошуємо на перегляд!!!

Ковпака вул., 77

Продається квартира в центральному районі міста. Якщо Ви шукаєте пропозицію на перших поверхах для себе чи батьків , пропоную розглянути нашу! Дуже круто - є своя огороджена територія в дворі, можна вийти і відпочити в тиші! Сусіди всі цілком "благополучні", цінують спокій. В квартирі замінені вікна, вони виходять в двір. Електрика, сантехніка поміняна, встановлені лічильники. Світло не виключають, а на сьогодні - це бонус! Кімнати окремі , по 17 квм. Можна не заважати , якщо маленька дитина. Пропозиція цікава? Дзвоніть! Завжди на звязку!

Першотравнева, 2

Якщо Вам потрібна квартира для батьків на нижніх поверхах, або є така потреба взагалі + практично центр міста + автономне опалення...тоді ця квартира може Вас зацікавити! Будинок має свій закритий двір . В пішій доступності все необхідне : магазини, аптеки, відділення пошти, банку, дитяча полікліника. Стан " зайти і жити " - цей запит на сьогодні актуальний. Подалі від " критичної енергоструктури " міста. Залишаються вбудовані меблі на кухні . А 2к котел вирішить питання гарячої води і опалення незалежно від початку опалювального сезону. Пропоную побачити квартиру особисто і прийняти рішення! Працюємо з програмою " Є- відновлення " ( втрачене житло ) Дзвоніть! Завжди на звязку!

Покровська, 31

Пропозиція " зайти і жити " для сімї . Зручний 2 поверх, цегляний будинок. Встановлений відеофон в квартирі( вид на площадку ) Вікна пластикові, 2 балкони (рами - дерево ). Квартира охайна, чистенька, суха. Вам потрібно тільки занести свої речі. Газова колонка забезпечить Вас постійною гарячою водою. Бонусом буде великий підвал. Поряд - всі магазини, аптеки, відділення пошти. Якщо є інтерес? Дзвоніть! Завжди на звязку!

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 110
1 - 24 з 1 000 результатів