Продам 1кімнатну квартиру в цегляному будинку на зручному третьому поверсі. Район Роменської, біля Педагогічного університету. Розвинена інфраструктура - поряд спортивні майданчики, секції, басейн, магазини, зупинка транспорту. Квартира тепла, не кутова, новий кахель в санвузлі, косметичний ремонт, вікна пластик, балкон засклений. Охайний та зелений двір, на будинку встановлені камери відеоспостереження. Незволікайте, дзвоніть, записуйтесь на перегляд 0509478968 Наталія АН Dom.in

Роменська, 110

Продам 1 кмн квартиру по проспекту Перемоги 🔥 * Поверхив 5 ц * Площа 31 * Квартира з косметичним ремонтом,з меблями. *Меблі частично залишаються * У підвалі е своя кладова під ключ * Поряд розвинута гарна інфраструктура, школа,садочок,магазини кафе. * Ринок * Дитяча площадка Ціна 16300 торг 0506174410 Юлия Иванова

проспект Перемоги, 129

Продається гарна 2 кімнатна квартира, район Екомаркету. Будинок розташований не над дорогою, квартира не кутова, світла, тепла, затишна. Вікна, балконна рама з металопластику, труби, сантехніка поміняні, є лічильники на воду, газ. Встановлений бойлер. Вхідні двері подвійні, металеві(дуже якісні) і деревяні. Вся столярка поміняна. В ванній і санвузлі кахель. Меблі залишаються. Квартира в стані "можна зайти і жити" Документи в порядку.

власник
Героїв Крут вул. (Черепіна), 42В

Продам 1-кімнатну квартиру 29м2 пр-т Лушпи (р-н ТРЦ Берізка). Площа квартири: загальна: 29м2 / житлова 14,5м2 / кухня 6,7м2. Квартира знаходиться на 5-м поверсі/ 9-ти поверхового кірпічного будинку. В квартирі косметичний ремонт. Вікна пластикові. Мебель та техніка за домовленістю. Найкраща інфраструктура: поруч « Епіцентр », Трц « Атріум», супермаркет « Кошик», « АТБ», школа # 29, дитячий садок у дворі, зупинка громадського транспорту, річка « Псел». Ціна: 17500$. Агентство нерухомості « Проспект».

Ім. Лушпи Михайла просп., 48

Пропоную затишну квартиру в молодіжному районі міста. Гарний ремонт зроблений для себе Утеплена з зовні Вікна/балкон пластик Вбудовані меблі залишаються Лічильники Поруч зони відпочинку,школа,садочки,магазини,зупинка Запрошуємо та чекаємо на перегляд!!!!

Ім. Лушпи Михайла просп., 0-

У продажу 1-кімнатна квартира по вул. Холодногірська (ДК "Фрунзе")! Квартира розташована на 2му поверсі 9ти поверхового будинку. Не кутова. Кімната 18м, кухня 5м. Балкон Є! Стан жилий, але потребує косметичного ремонту. Вільна до вселення. Готова до продажу! Деталі за номером 050 010 85 28 Маргарита!

Холодногірська вул., 31

У продажу квартира в центрі міста Зручний 2 поверх Косметичний ремонт Вікна /балкон пластик Будинок не над дорогою Акуратний підʼїзд Залишаються меблі/техніка Бойлер/кондиціонер Поряд:школа,садок,магазини,стоянка. Розглянемо програму єВідновлення

Холодногірська вул., 0-

У продажу 1 кімнатна квартира Центр Цегляний будинок Тепла Не кутова Вікна пластик Замінена електропроводка Меблі/техніка Лічильники ОСББ Розвинена інфраструктура Запрошуємо на перегляд!!

Антонова, 0-

Квартира вільна, тепла. Всі комунікації працюють. Вікна деревяні, балкон засклений. Під ремонт на ваш витончений смак.

Засумська вул., 16

Продається затишна однокімнатна квартира біля Курського ринку, яка розташована на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири становить 31 м², житлова площа - 16,8 м², а кухня - 6 м² Квартира тепла, не кутова Замінена сантехніка, каналізація та проводка. В підвалі власна кімната під ключ. Зручне розташування: Поруч школа, парк, дитячий садок, ринок, зупинка транспорту, озеро, дитячий майданчик, лікарня, магазин, відділення пошти, супермаркет, аптека, кафе та ресторани. Ціна: 16,300$ Перегляд у зручний для вас час. Агентство нерухомості «Проспект».

Курський просп., 129

Житлові комплекси у Суми

Продам 1-кімнатну квартиру р-н Хіммістечка. Квартира розташована на 1 -му поверсі в 5-ти поверхового цегляного будинку. Площа квартири : загальна - 29,5 м², житлова - 17,6 м², кухня - 4,8 м². Квартира не кутова, тепла. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Встановленні лічильники ( газ, вода, світло ). В квартирі є газова колонка, тому завжди буде гаряча вода. Гарні та привітні сусіди. Квартира розташована в тихому , спокійному районні нашого міста. Поряд є все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте у зручний для вас час! Ціна: 16 500 $. Агентство нерухомості «Проспект».

3- й парковий переїзд, 6

Продам 1 кімн. квартиру з ремонтом 30м2 вул. Праці ( р-н 1 ПТУ ) Площа квартири: загальна: 30м2 / житлова 18м2 / кухня 5м2. Квартира знаходиться на 2-м поверсі/ 5-ти поверхового кірпічного будинку. В квартирі косметичний ремонт. Вікна пластикові. Квартира розташована в одному з найкомфортніших для проживання районів нашого міста, поряд є все необхідне для комфотрного проживання. Ціна: 17500$. Агентство нерухомості « Проспект».

Праці вул., 30

Продам теплу 1к квартиру в цегляному будинку на Холодногірській - Зелений двір - Дитячий майданчик - Охайний підїзд - Пластикові вікна - Балкон засклений пластиком - Косметичний ремонт - Бойлер - Кондиціонер - Лічільники - Меблі та техніка залишаються Будинок знаходиться в безпечному місці. Поряд школа, дитячий садок, зупинка транспорта. До центрального ринка 7 хвилин пішки. Ідеальний варіант під здачу в оренду, можна заїхати і жити. Телефонуйте, встигніть скористатися вигідною пропозицією

Нижньохолодногірська вул., 41

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі міста - вул. Іллінська. В квартирі: - замінені всі вікна на металопластикові енергоефективні, балкон засклений; - замінені всі радіатори, труби, стояки; - вдале нестандартне планування; - хороший вид із вікна. - є кладова в прихожій. Квартира повністю готова до проживання. Зручний 5 поверх. Ліфт працює. Район з розвиненою інфраструктурою - все необхідне поряд. Можливий торг. Телефонуйте! Перегляд в будь-який зручний для покупця час.

Іллінська, 12

Продам 2-х кімнатну квартиру в цегляному будинку. Вул. Ковпака, початок. Квартира розташована на 4 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 45м2. Житлова 23м2. Кухня 7.7м2. Косметичний ремонт, вікна дерево, в хорошому стані. Балкон пластик, труби замінені, квартира ззовні утеплена. Встановлені лічильники, бойлер. Всі меблі та техніка залишаються. В будинку власна котельня. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Вартість 24000$. Телефонуйте.

Ковпака вул., 14/1

Пропонується до продажу затишна 1-кімнатна квартира в ЖК "Київський 23/1"! Ця нерухомість має панорамні вікна та засклений балкон, які дозволять насолоджуватися чудовим видом і виходити на балкон у будь-яку погоду. Ремонт виконаний після будівельників, що надає вам можливість втілити свої дизайнерські фантазії. Крім того, в нерухомості вже роблена електропроводка, є автономне опалення та радіатори. Право власності оформлено, а також власник погоджується продати по програмі "єОселя". Скористайтесь шансом стати власником цієї чудової квартири за неймовірною ціною! Телефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 23/1

Продається затишна 1-кімнатна квартира на вулиці Миру, (район Хімістечка). Квартира світла та затишна, з подвійними дверима та пластиковими вікнами. Балкон засклений деревяною рамою, що дозволяє насолоджуватися видом з комфортом. В квартирі зроблений косметичний ремонт, замінені труби, встановлена газова колонка та лічильники. Меблі та техніка залишаються новому власнику, що робить її готовою до заселення. Поряд все необхідне для комфортного життя. Ми відкриті до діалогу та готові слухати ваші пропозиції. Скористайтесь можливістю стати власником цієї затишної квартири. Телефонуйте нам прямо зараз для узгодження деталей.

Миру вул., 26

"Продається тепла 2-кімнатна квартира на другому поверсі цегляного будинку, в самому центрі міста. Ця нерухомість призначена для тих, хто мріє про власне житло у затишному місці, де цінується комфорт і зручність розташування. Квартира має 44 квадратних метри загальної площі, роздільне планування, пластикові вікна, газова колонка, засклений балкон, кондиціонер. Будинок розташований подалі від дороги, що забезпечує тишу та спокій. Чистий підїзд, гарний двір, ОСББ та навіть підвал – все це робить цю нерухомість ідеальним вибором для створення вашого власного затишку. Ця квартира чекає на нового власника, якому вдалося б впровадити свої творчі ідеї до житла. Залишається все, що на фото. Приймаємо пропозиції. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової нерухомості – зателефонуйте прямо зараз!"

Робітнича вул., 96

Чудова пропозиція! Продається затишна 1-кімнатна квартира у цегляному будинку. Загальна площа становить 35 кв.м, а наявність кімнати з альковом збільшує функціональність цього житла. Квартира має пластикові вікна та засклений балкон, косметичний ремонт, а також сумісний санвузол та встановлені лічильники, що є додатковою зручністю. Також варто зазначити наявність комори для зберігання особистих речей. Ця вигідна пропозиція може стати чудовим варіантом для вас або, як інвестиційне рішення. Не вагайтесь - телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд, та отримати більше інформації про це житло за вигідною ціною!

Романа Атаманюка вул. (40 років Жовтня), 34

Продам світлу 2к квартиру в тихому районі - Євродвір - Дитячий майданчик - Охайний підїзд - Вікна євро дерево - Сан техніка пластик - Нова газова колонка - Балкон засклений - Косметичний ремонт - В квартири комора - Меблі залишаються Поряд з будинком зупинка транспорта, школа, дитячий садок, магазини, супер маркет, лікарня. Ідеальний варіант для молодої сімї, обо для інвестиції під оренду ( допоможемо потім здати ). Телефонуйте...Скористайтесь вигідною пропозицією...

Серпнева вул., 9

"Продається затишна 1-кімнатна квартира на другому поверсі цегляного будинку в самому серці міста. Житловий стан квартири, але в ідеалі під ремонт, що дозволить вам реалізувати всі ваші ідеї та пристрасті в оформленні власного затишного куточку. Квартира має суміжний санвузол та всі стояки поміняні, лічильники, які були недавно оновлені. Ця нерухомість – ідеальний варіант для сімї, яка мріє про затишне житло в самому центрі міста. Розташування неймовірно зручне – поруч знаходяться АТБ, центральний ринок, а також вся необхідна інфраструктура міста. Не втрачайте часу, зателефонуйте нам прямо зараз та купіть цю чудову нерухомість, щоб реалізувати свої мрії!"

Я. Мудрого, 50

Продам 2кмн квартиру по вул.ЗСУ, р-н Здибанки * Поверх 9/9+ тех поверх, та дах поміняний. * Площа 48/28/8, кімнати ізольовані. * Житловий стан, вікна частково пластикові, сантехніка поміняна. * Укомплектована меблями. * В будинку ОСББ. * Поруч дитячий садочок, школа, торгово-розважальні комплекси. Ціна 23500$ приймаємо усі пропозиції.

Ім. Лушпи Михайла просп., 12

Продається однокімнатна квартира на проспекті Шевченка (район 18-ї школи). Центр міста. Цегляний будинок, дуже теплий, не кутова. Площа: 30/17/6. Розташована на 3-му поверсі 5-поверхового будинку. У квартирі пластикові вікна, мідна проводка, замінені труби та стояки. Підлога на кухні викладена кафелем, у кімнаті – паркет. Газова колонка забезпечує постійну наявність гарячої води. При продажу залишаються: вбудована кухня, газова плита, холодильник, пральна машина-автомат та диван у кімнаті. Балкон засклений. На всі комунальні послуги встановлені лічильники (газ, вода, світло). Ціна: 20000$. Перегляд у зручний для вас час. Агентство нерухомості "Проспект".

Шевченка просп., 13

1-кімнатна квартира в житловому районі та в чудовому стані(ремонт робився для себе), в 5-10 хв пішої доступності школи, садочки, поліклініки, аптеки, продовольчі супермаркети, риночок та зупинки зі зручною розвязкою. В квартирі лічильники на (газ, вода, електроенергія). Стояки та труби в квартирі металопластикові, бойлер на 80л який обслуговується кожен рік. Пластикові вікна. Металеві надійні двері. Опалення централізоване за рахунок батарей у стінах(зовнішніх радіаторів немає). В домі наявний підвал з особистою коморою на 4м2, яке можна використовувати як укриття(проведена електромережа). Недалеко від району є паркові зони. Всі корпусні меблі залишаються - готова для проживання без потреби у ремонті.

власник
Романа Атаманюка вул. (40 років Жовтня), 25
1 - 24 з 511 результатів