Ексклюзивна пропозиція 3кмн квартири на Заливній * Поверх 5/15 монолітний будинок, 90кв.м, простора кухня-гостьова 34кв.м * Капітальний ремонт, вбудовані меблі та техніка (нова пральна машина, вбудована посудомийна машина) , при бажанні є гарні іграшки (дитячі гірки, та ляльковий будинок) для родини з дітьми. * Квартира облаштована двома санвузлами, в наявності кондиціонери у кожній кімнаті та система сигналізації. * Два балкони, з практичним двійним виходом, та облаштованими тумбами. * Квартира з благоприємною аурою. * В будинку вантажний ліфт, консєрж та відеокамери. * Чудове місцерозташування, поруч р.Псел, зони відпочинку та готельний комплекс "Здибанка", дитячий садочок, школа. Ціна 49000$ торг, приймаємо пропозиції по ціні. Перегляди у зручний час, телефонуйте за номером в оголошенні.

Заливна вул., 7

Продам. 3х кімнатну квартиру в центрі міста. провулок Інститутський 34 (будинок з Кітом) 4 поверх 7 ми поверхового будинку 136 метрів квадратових. автономне опалення, камін Не кутова! Квартира обладнана: Системою рекуперації повітря з датчиками СО2 та підігрівом повітря для вентиляції приміщення. Це дозволяє: Значно заощадити на опаленні і кондиціонуванні. Бо повітря яке під час вентиляції забирається з квартири в зимку нагріває те повітря яке система бере з вулиці. Додатково система може підігрівати повітря до заданої температури. Влітку система навпаки охолоджує по вітря за рахунок того повітря що видувається на двір. Система фільтрування повітря значно зменшує кількість пилу в домі Біокаміном. Ви зможете мати камін, в якому горить справжній вогонь у квартирі. Не картинка, а реальний вогонь. Неповторна атмосфера затишку, особливо на Різдво, Вам забезпечена. Системою зворотного осмосу для фільтрування та мінералізації води. Системою сигналізації. Підігрівом підлоги в дитячій кімнаті та санвузлах Системою розумний будинок. Ця система може: Вимкнути воду в квартирі в разі протікання і надіслати Вам на телефон повідомлення про потоп. Керувати системою опалення (вартість платежу за газ менша ніж опалення у 2 кімнатній хрущовці): i. Тепла підлога у ванні і туалеті вмикається примусово зранку і ввечері коли сім’я збирається в школу та на роботу і готується спати. В інший час тримає задану температуру. ii. В кімнатах тримається задана температура за графіком. Кожна кімната має свій датчик температури та графік. В ночі температура в залі і кухні знижується, а в спальнях піднімається. В день навпаки. Дитяча тепла весь день. З ранку і ввечері, та у вихідні температура однакова в усіх кімнатах iii. Коли ви у відпускі, то будинок тримає мінімальну температуру щоб не загинули квіти. iv. Ви можете з телефону ввімкнути нагрів будинку ще у аєропорті, щоб повернутися у теплий дім. Керує освітленням: i. Вмикає та вимикає світло в коридорі та санвузлах коли там хтось є. ii. Кольорова світлодіодна стрічка в дитячій кімнаті дозволяє вмикати різні режими підсвітки для міні дискотеки. iii. Вмикати вімикати світло в залі та спальні або в усій кватрирі за допомогою голосової команди (OK Google) та з телефону. iv. Якщо маєте сумнів чи вимкнули ви праску або ще щось, то є можливість віддалено вимкнути всі розетки окрім холодильників, сигналізації та інтернету. Має альтернативний режим охорони не залежний від сигналізації: i. Подідомляє на телефон про можливу пожежу і вімикає електропостачання, щоб система вентиляції не подавала кисень ii. Повідомляє про підозрілий рух якщо ви у відпусткі. Одним словом-треба жити тут і зараз. Документи готові, прописаних немає. Вартість квартири 105 000 дол.США

Інститутський пров., 34

Продам 3-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом вул. Троїцька ( р-н парку ЛСУ). Квартира розташована на 5-м поверсі/ 10 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 60м2, житлова 38м2, кухня 10м2. В квартирі зроблений сучасний Євро-ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - два кондиціонера - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник " Bosh" - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа,до центрального ринку 5 хвилин. Вартість: 50000 $.

Троїцька вул. (Дзержинського), 21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру з Євро-ремонтом проспект Шевченко ( р-н дитячого парку ). Квартира розташована на 8-му поверсі/ 10 поверхового будинку. Квартира не кутова ( дуже тепла). Площа: Загальна: 60м2, житлова 38м2, кухня 10м2. В квартирі зроблений сучасний Євро-ремонт. При продажу залишаються всі меблі та техніка: - вбудована кухня - духова шафа - варочна поверхня - два кондиціонера - мякий куточок у залі - плазмовий телевізор - Двох камерний холодильник " Bosh" - пральна машина автомат. - шафа в спальні - кабельне ТБ - Інтернет Гарна транспортна розвязка. Супермаркети, банк, зупинка, школа,до центрального ринку 5 хвилин. Вартість: 50000 $. Покажемо у будь-який зручний час для ВАС

Шевченка просп., 23

Продам 3-кімнатну квартиру в новобудові з автономним опаленням. Характеристики: - Загальна площа 84 кв.м. - Чудове планування: функціональна прихожа з шафою та гардеробною, велика вітальня, простора кухня, дві окремі спальні, балкон. Два санвузли. В квартирі новий сучасний ремонт, нові меблі та побутова техніка (деяка ще на гарантії). - Тепла підлога в коридорі, санвузлах та кухні. - Комфортні меблі високої якості. - Ремонт робився "для себе" з матеріалів хорошої якості, все продумано до дрібниць. - Для комфорту встановлено кондиціонер, посудомийну машину. - Для безпеки встановлено систему сигналізації. При продажу власники готові залишити все, що ви бачите на фото. Будинок зданий в експлуатацію 5 років тому, майже повністю заселений; - В підїзді сучасний ліфт. - Великий комфортний двір, достатньо місць для вашого авто, дитячий майданчик. - Є власна комора в підвалі. Ремонт в квартирі в ідеальному стані, тому не втрачайте Ваш шанс придбати дійсно якісне, сучасне і комфортне житло. Можливий продаж під єОселю. Телефонуйте, перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Ім. Лушпи Михайла просп., 5к21/1

Продам 3-х кімнатну квартиру Проспект Свободи ( р-н « Еко маркету», кол.Прокофьева). Площа квартири: 97/60/14, квартира розташована на 9-м поверсі/11-ти поверхового будинку. Автономне опалення, система кондициювання( дуже, тепла, та єкономна). При продажу залишаються всі вбудовані меблі та техніка. Телефонуйте, покажу в будь-який зручний час для Вас.

Свободи просп. (Прокофєва), 14

Продам 3-ну квартиру з авторським ремонтом вул. Прокофєва. Квартира рорзташована на 8-му поверсі в 10-ти поверхового цегляного будинку. Площа квартири: загальна 87м2 , житлова 44,8м2 ,кухня 18 м2. АВНОНОМНЕ опалення , батареї в кімнатах з власним регулюванням. Квартира добре утеплена. На вікнах тканеві ролети. Засклена лоджія, інші два балкони переплановані - один під робочий кабінет з теплою підлогою, інший - породовження кухні. Квартира оснащена різного типу підсвітками, вбудованою технікою і меблями. Дитяча кімната оснащена спорткуточком, якісним диваном і робочим столом. У спальні велике ліжко з ортопедичним матрасом, кондиціонер, вихід в робочий кабінет. Кожна кімната містить велику вбудовану шафу та натяжні стелі. Кухня має вбудовану техніку і меблі, сучасний скляний розкладний кухонний стіл, морозильна камера, холодильник, духова шафа, велика посудомийна машина BOSH, якісна витяжка, пральна машина. Окреме власне підвальне приміщення розташуване в самому будинку. Найкращій варіант для комфортного життя Вашій родині, гарна інфраструктура, в пішій доступності до центру, поруч парк, річка, аптеки, школи,супермаркети, дитячі садочки, школа, дитячі майданчиким. Сусіди приємні і адекватні. Гарний , чистий підїзд з гарним новим ліфтом. Ціна: 129 000 $. Агентство нерухомості « Проспект». Телефонуйте в любий для вас час.

Свободи просп. (Прокофєва), 14/6

Продам простору 3-х кімнатну квартиру в Центрі міста. Вул. Харківська, біля ТРЦ "Мануфактура". Квартира розташована на 3-му поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 79м2. Велика лоджія навколо всієї квартири. В квартирі зроблений якісний ремонт. Нова ел. проводка, труби, радіатори замінені. Вікна металопластикові. Стіни оздоблені декоративною штукатуркою, покриття підлоги - ламінат. Квартира перепланована (суміщений сан вузол, з’єднаний балкон із залою, зроблена окремо гардеробну). Сучасний дизайн квартири. Лічильники світло, газ, вода. Дуже добре розвинуиа інфраструктура, поруч все необхідне в пішій доступності Вартість квартири 55000$ Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте.

Харківська вул., 2/1

Продам чудову 3-кімнатну квартиру на вул. І. Сірка в районі оз. Чеха. В квартирі зроблено новий сучасний капітальний ремонт: - замінено всі комунікації: труби, стояки, електропроводка; - всі вікна металопластикові енергозберігаючі, квартира не кутова, додатково повністю утеплена ззовні - дуже тепла. Радіатори - нові. Влітку комфорт забезпечує кондиціонер, є бойлер; - ремонт новий: підлога - якісний ламінат і плитка. Нова сантехніка. Чудова сучасна кухня з якісною побутовою технікою: холодильник, газова поверхня, духовка, витяжка, мікрохвильовка і посудомийка. В коридові містка шафа для ваших речей. Надійні вхідні двері. Є відеодомофон. На балконі також є морозильна камера. Квартира в ідеальному стані. Додатково є особиста коморка на поверсі. Чудові привітні сусіди. Хороший двір. Вся необхідна інфраструктура поряд - супермаркети, ринок, аптеки, школа, новий сучасний дитячий садок, озеро. Залишаються всі меблі та побутова техніка, які Ви бачите на фото. Запрошуємо на перегляд у будь-який зручний для Вас час.

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 35

Нова пропозиція на ринку нерухомості - 3к квартира для сімї з дітками. Квартира 2- х стороння, знаходиться на зручному 3 - му поверсі, є балкон + лоджія. Для тих, хто цінує єкологічність встановлені деревяні євровікна. Автономне опалення вирішить питання в зручний час включення "тепла" самостійно. Підлога в квартирі - плитка + ламінат, натяжні стелі частково. Бонус - є своя комора на поверсі. Власники в місті, прописаних нема. Дзвоніть ! Приходьте на перегляд! Готові к пропозиціям і провести угоду швидко!

Г.Кондратьєва, 129

Житлові комплекси у Суми

Пропозиція " зайти і жити " для сімї . Зручний 2 поверх, цегляний будинок. Встановлений відеофон в квартирі( вид на площадку ) Вікна пластикові, 2 балкони (рами - дерево ). Квартира охайна, чистенька, суха. Вам потрібно тільки занести свої речі. Газова колонка забезпечить Вас постійною гарячою водою. Бонусом буде великий підвал. Поряд - всі магазини, аптеки, відділення пошти. Якщо є інтерес? Дзвоніть! Завжди на звязку!

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 110

Продам 3 к квартиру Центральна вулиця міста Харківська (початок) Будинок цегляний Площа квартири 91.1 кв.м Простора зала, та 2 спальні кімнати Також є гардеробна 4 поверх В будинку ОСББ, камери відеоспостереження, нові ліфти Дуже розвинута інфраструктура. Поряд зупинка громадського транспорту, кафе, магазини та зони для відпочинку Є відеоогляд Телефонуйте , чекаю вас на перегляді

Харківська, 5

Продам 3к квартиру/ Новомістенська Частково з меблями та технікою, у квартирі зроблено ремонт *2 сан вузла *2 балкони Площа квартири: 99.14 кв.м Площа кухні: 14 кв.м Є лічильник на тепло, можна регулювати тепло у квартирі Хороша інфраструктура, поруч дитячий парк Казка, зупинки, дитячий садок, школа, магазини Є місце для паркування у дворі Є додаткові фото та відео Телефонуйте , чекаю вас на перегляді

Рибалка вул., 10

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. Ковпака (поряд 22а школа, магазин "Веселка")! Квартира розташована на 5му поверсі 9ти поверхового будинку. Не кутова! Ліфт новий. Покращене планування: усі кімнати ізольовані, простота кухня (майже 10м), балкон та лоджія (утеплені). Квартира у гарному стані, доглянута, комфортна та затишна. З ремонтом! До вартості квартири входять меблі та техніка! Є лічильники на газ, воду і світло. У підїзді встановлена система відеоспостереження. Деталі щодо перегляду та придбання за телефоном 050 010 85 28 Маргарита!

Ковпака вул., 53

Продаж квартири на пр-ті Свободи (кінцева). Поряд магазин "Веселка", спорткомплекс "Манеж", річка Псел! Розташована на 2му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. Не кутова! Квартира з капітальним, сучасним і дуже якісним ремонтом (ще пахне новими матеріалами). Робили все для себе! Ремонт виконано у сучасному стилі, з урахуванням трендових кольорів та дизайнерських рішень. Продумана кожна дрібничка. Замінили абсолютно все, починаючи від елекропроводки. Перепланована із 2-кімнатної у 3-кімнатну квартиру. У квартирі встановлено: - автономний підігрів підлоги; - система контролю напруги елекроенергії; - система очищення води. Вода, світло, газ - лічильники! Деталі щодо перегляду та придбання за номером 050 010 85 28. Краще раз побачити, ніж сто разів почути!

Прокофєва проїзд, 36

Продам 3 кімн. квартиру з ремонтом вул. Ковпака ( р-н 4 лікарні ) Квартира розташована на 2 поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. Площа квартири : загальна площа 63м2 \ житлова 45м2 \ кухня 10м2. В квартирі зроблений сучасний євро-ремонт . Не кутова не торцева , дуже тепла. Вікна металопластикові , мідна проводка, сантехніка вся нова ( труби, стояки все поміняно). підлога якісний ламінат. Лічильники на все ( газ, вода, світло). Чистий підʼїзд . Гарні сусіди. Документи готові до продажу. Найкраща інфраструктура все в пішій доступності. Ціна: 32000$. Телефонуйте і ми покажемо в зручний для вас час. Агентство нерухомості « Проспект».

Ковпака вул., 33

Продам 3-х кімнатну квартиру вул. Харьківська в Новобудові ЖК « Зарічний». Будинок Комфорт- класу, цегляний. Площа: 100м2, кухня- студія. Автономне опалення ( двохконтурний Італійський котел). Високі потолки 280 см. В квартирі нова мідна проводка, вікна « WDS”. В будинку створено « ОСББ» , є коньсерж. Будинок введений в експлуатацію в 2018 році. Американський ліфт « ОТІС» на 13 чоловік. Найкраща пропозиція на ринку нерухомості. Бонус кладова на поверсі. Ціна 55000$ Телефонуйте, покажу в будь-який зручний час.

Харківська вул., 6

Продам 3 кімн.квартиру з эвро ремонтом Героїв Крут ( р-н Сам Маркету ). Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Дуже тепла квартира. Площа квартири: 78/45/10, квартира знаходиться на 8-му поверсі/10 поверхового будинку. Не кутова.Не торцева. У квартирі зроблений Євро-ремонт, при продажу залишаються всі меблі та техніка. Двері натуральне дерево , мебли дерево , на підлозі паркет. Встановлено лічильники на газ, воду, світло. Є підвал облаштований полицями для зберігання консерваці. Ціна 49000$ Найкраща інфраструктура все у пішій доступності. Агентство нерухомості «Проспект»

Героїв Крут вул. (Черепіна), 66

Продаж 3-кімнатної квартири. Р-н Баранівки, Суми. 140 метрів 1 поверх Новий ремонт, тепла, світла, простора. Панорамні вікна. Усі комунікації функціонують. Автономне опалення та система кондицюювання повітря дає можливість самостійно контролювати температуру в приміщенні , плюс завжди горяча вода . Обслуговується ОСББ. Тихий дворик у серці лісу з дитячим майданчиком та зоною барбекю з бесідками, які входять у вартість квартири. У під’їзді є калясочна. Охорона на території, парковка, відеонагляд. В квартирі сучасний новий ремонт. Повністю укомплектована для проживання. Квартира маловитратна за комунальними платежами. Фото відповідають дійсності.

Баранівська вул. (Червонопрапорна), 1/111

Продам 3-х кімнатну квартиру з ремонтом. Вул. Металургів. Квартира знаходиться на 9 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа 69 м2. Житлова 28 м2 Кухня-вітальня 24м2. Капітальний ремонт. Нова мідна проводка, труби, стояки замінено. Вікна пластикові, лоджії засклені (пластик). Міжкімнатні двері нові (дерев’яні). Встановлено 2 кондиціонери, бойлер. Натяжні стелі, в сан вузлі сучасна плитка. На будинок встановлено тепловий лічильник При продажу залишаються всі меблі, частково техніка. Вартість 41000$. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди в будь-який зручний для вас час. АН: "Гарант". Телефонуйте.

Металургів вул., 14

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Проспект М. Лушпи, біля ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. Будинок зданий та обжитий. Квартира розташована на 6-му поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 87м2. Житлова 49м2. Кухня 10,5м2. Стан квартири від забудовника, з обробкою. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина", зупинки громадського транспорту, велика парковка для авто, відеоспостереження. Вартсіть квартири 55000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телевонуйте.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 2/1

Продам 2-х рівневу квартиру з ремонтом. Вул. Нижньосироватська (Хіммістечко). Загальна площа 119м2. Індивідуальне газове опалення (2-х контурний газовий котел). Квартира розташована на 4-5 поверхах. 1-й ярус - кухня-вітальня + сан. вузол. 2-й ярус - 2 спальні+ сан. вузол. Якісний ремонт з використанням якісних матеріалів. Лічильники світло/газ/вода. Меблі та техніка за домовленісю. Закрита територія, відеоспостереження, власне парко місце, зона барбекю. Вартість 90000$. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Нижньосироватська вул., 61/1

Продам простору 3-х кімнатну квартиру в спальному районі міста. Вул. Івана Сірка. Новий будинок. Автономне газове опалення. Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Не кутова. 2-х стороння. Загальна площа квартири 81 м2. Житлова 42 м2. Кухня 10 м2. Дуже хороше планування. 2 балкони. Квартира дуже тепла та економна по ком. платежах. Тихе місце. Відео спостереження. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 70000$. Пропонуйте. Телефонуйте.

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 12/1

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ), р-н оз. Чеха. Забудовник Федорченко. Будинок в стадії будвіництва. Квартира розташована на 10-му поверсі + тех. поверх. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 82м2. Житлова 47м2. Кухня 11м2. Стан квартири від забудовника. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, зупинки громадського транспорту, дитячий садочок. Вартість квартири 39000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телевонуйте.

Інтернаціоналістів вул., 35/6
1 - 24 з 366 результатів