Ексклюзивна пропозиція 3кмн квартири на Заливній * Поверх 5/15 монолітний будинок, 90кв.м, простора кухня-гостьова 34кв.м * Капітальний ремонт, вбудовані меблі та техніка (нова пральна машина, вбудована посудомийна машина) , при бажанні є гарні іграшки (дитячі гірки, та ляльковий будинок) для родини з дітьми. * Квартира облаштована двома санвузлами, в наявності кондиціонери у кожній кімнаті та система сигналізації. * Два балкони, з практичним двійним виходом, та облаштованими тумбами. * Квартира з благоприємною аурою. * В будинку вантажний ліфт, консєрж та відеокамери. * Чудове місцерозташування, поруч р.Псел, зони відпочинку та готельний комплекс "Здибанка", дитячий садочок, школа. Ціна 49000$ торг, приймаємо пропозиції по ціні. Перегляди у зручний час, телефонуйте за номером в оголошенні.

Заливна вул., 7

Продам 3-кімнатну квартиру в новобудові з автономним опаленням. Характеристики: - Загальна площа 84 кв.м. - Чудове планування: функціональна прихожа з шафою та гардеробною, велика вітальня, простора кухня, дві окремі спальні, балкон. Два санвузли. В квартирі новий сучасний ремонт, нові меблі та побутова техніка (деяка ще на гарантії). - Тепла підлога в коридорі, санвузлах та кухні. - Комфортні меблі високої якості. - Ремонт робився "для себе" з матеріалів хорошої якості, все продумано до дрібниць. - Для комфорту встановлено кондиціонер, посудомийну машину. - Для безпеки встановлено систему сигналізації. При продажу власники готові залишити все, що ви бачите на фото. Будинок зданий в експлуатацію 5 років тому, майже повністю заселений; - В підїзді сучасний ліфт. - Великий комфортний двір, достатньо місць для вашого авто, дитячий майданчик. - Є власна комора в підвалі. Ремонт в квартирі в ідеальному стані, тому не втрачайте Ваш шанс придбати дійсно якісне, сучасне і комфортне житло. Можливий продаж під єОселю. Телефонуйте, перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Ім. Лушпи Михайла просп., 5к21/1

Продам 3-х кімнатну квартиру Проспект Свободи ( р-н « Еко маркету», кол.Прокофьева). Площа квартири: 97/60/14, квартира розташована на 9-м поверсі/11-ти поверхового будинку. Автономне опалення, система кондициювання( дуже, тепла, та єкономна). При продажу залишаються всі вбудовані меблі та техніка. Телефонуйте, покажу в будь-який зручний час для Вас.

Свободи просп. (Прокофєва), 14
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-ну квартиру з авторським ремонтом вул. Прокофєва. Квартира рорзташована на 8-му поверсі в 10-ти поверхового цегляного будинку. Площа квартири: загальна 87м2 , житлова 44,8м2 ,кухня 18 м2. АВНОНОМНЕ опалення , батареї в кімнатах з власним регулюванням. Квартира добре утеплена. На вікнах тканеві ролети. Засклена лоджія, інші два балкони переплановані - один під робочий кабінет з теплою підлогою, інший - породовження кухні. Квартира оснащена різного типу підсвітками, вбудованою технікою і меблями. Дитяча кімната оснащена спорткуточком, якісним диваном і робочим столом. У спальні велике ліжко з ортопедичним матрасом, кондиціонер, вихід в робочий кабінет. Кожна кімната містить велику вбудовану шафу та натяжні стелі. Кухня має вбудовану техніку і меблі, сучасний скляний розкладний кухонний стіл, морозильна камера, холодильник, духова шафа, велика посудомийна машина BOSH, якісна витяжка, пральна машина. Окреме власне підвальне приміщення розташуване в самому будинку. Найкращій варіант для комфортного життя Вашій родині, гарна інфраструктура, в пішій доступності до центру, поруч парк, річка, аптеки, школи,супермаркети, дитячі садочки, школа, дитячі майданчиким. Сусіди приємні і адекватні. Гарний , чистий підїзд з гарним новим ліфтом. Ціна: 129 000 $. Агентство нерухомості « Проспект». Телефонуйте в любий для вас час.

Свободи просп. (Прокофєва), 14/6

Продам простору 3-х кімнатну квартиру в Центрі міста. Вул. Харківська, біля ТРЦ "Мануфактура". Квартира розташована на 3-му поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 79м2. Велика лоджія навколо всієї квартири. В квартирі зроблений якісний ремонт. Нова ел. проводка, труби, радіатори замінені. Вікна металопластикові. Стіни оздоблені декоративною штукатуркою, покриття підлоги - ламінат. Квартира перепланована (суміщений сан вузол, з’єднаний балкон із залою, зроблена окремо гардеробну). Сучасний дизайн квартири. Лічильники світло, газ, вода. Дуже добре розвинуиа інфраструктура, поруч все необхідне в пішій доступності Вартість квартири 55000$ Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте.

Харківська вул., 2/1

Продам чудову 3-кімнатну квартиру на вул. І. Сірка в районі оз. Чеха. В квартирі зроблено новий сучасний капітальний ремонт: - замінено всі комунікації: труби, стояки, електропроводка; - всі вікна металопластикові енергозберігаючі, квартира не кутова, додатково повністю утеплена ззовні - дуже тепла. Радіатори - нові. Влітку комфорт забезпечує кондиціонер, є бойлер; - ремонт новий: підлога - якісний ламінат і плитка. Нова сантехніка. Чудова сучасна кухня з якісною побутовою технікою: холодильник, газова поверхня, духовка, витяжка, мікрохвильовка і посудомийка. В коридові містка шафа для ваших речей. Надійні вхідні двері. Є відеодомофон. На балконі також є морозильна камера. Квартира в ідеальному стані. Додатково є особиста коморка на поверсі. Чудові привітні сусіди. Хороший двір. Вся необхідна інфраструктура поряд - супермаркети, ринок, аптеки, школа, новий сучасний дитячий садок, озеро. Залишаються всі меблі та побутова техніка, які Ви бачите на фото. Запрошуємо на перегляд у будь-який зручний для Вас час.

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 35

Продаж квартири на пр-ті Свободи (кінцева). Поряд магазин "Веселка", спорткомплекс "Манеж", річка Псел! Розташована на 2му поверсі 9ти поверхового цегляного будинку. Не кутова! Квартира з капітальним, сучасним і дуже якісним ремонтом (ще пахне новими матеріалами). Робили все для себе! Ремонт виконано у сучасному стилі, з урахуванням трендових кольорів та дизайнерських рішень. Продумана кожна дрібничка. Замінили абсолютно все, починаючи від елекропроводки. Перепланована із 2-кімнатної у 3-кімнатну квартиру. У квартирі встановлено: - автономний підігрів підлоги; - система контролю напруги елекроенергії; - система очищення води. Вода, світло, газ - лічильники! Деталі щодо перегляду та придбання за номером 050 010 85 28. Краще раз побачити, ніж сто разів почути!

Прокофєва проїзд, 36

Продам 3 к квартиру Центральна вулиця міста Харківська (початок) Будинок цегляний Площа квартири 91.1 кв.м Простора зала, та 2 спальні кімнати Також є гардеробна 4 поверх В будинку ОСББ, камери відеоспостереження, нові ліфти Дуже розвинута інфраструктура. Поряд зупинка громадського транспорту, кафе, магазини та зони для відпочинку Є відеоогляд Телефонуйте , чекаю вас на перегляді

Харківська, 5

Пропозиція " зайти і жити " для сімї . Зручний 2 поверх, цегляний будинок. Встановлений відеофон в квартирі( вид на площадку ) Вікна пластикові, 2 балкони (рами - дерево ). Квартира охайна, чистенька, суха. Вам потрібно тільки занести свої речі. Газова колонка забезпечить Вас постійною гарячою водою. Бонусом буде великий підвал. Поряд - всі магазини, аптеки, відділення пошти. Якщо є інтерес? Дзвоніть! Завжди на звязку!

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 110

Нова пропозиція на ринку нерухомості - 3к квартира для сімї з дітками. Квартира 2- х стороння, знаходиться на зручному 3 - му поверсі, є балкон + лоджія. Для тих, хто цінує єкологічність встановлені деревяні євровікна. Автономне опалення вирішить питання в зручний час включення "тепла" самостійно. Підлога в квартирі - плитка + ламінат, натяжні стелі частково. Бонус - є своя комора на поверсі. Власники в місті, прописаних нема. Дзвоніть ! Приходьте на перегляд! Готові к пропозиціям і провести угоду швидко!

Г.Кондратьєва, 129

Продам 3-х кімнатну квартиру вул. Харьківська в Новобудові ЖК « Зарічний». Будинок Комфорт- класу, цегляний. Площа: 100м2, кухня- студія. Автономне опалення ( двохконтурний Італійський котел). Високі потолки 280 см. В квартирі нова мідна проводка, вікна « WDS”. В будинку створено « ОСББ» , є коньсерж. Будинок введений в експлуатацію в 2018 році. Американський ліфт « ОТІС» на 13 чоловік. Найкраща пропозиція на ринку нерухомості. Бонус кладова на поверсі. Ціна 55000$ Телефонуйте, покажу в будь-який зручний час.

Харківська вул., 6

Продам 3 кімн.квартиру з эвро ремонтом Героїв Крут ( р-н Сам Маркету ). Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Дуже тепла квартира. Площа квартири: 78/45/10, квартира знаходиться на 8-му поверсі/10 поверхового будинку. Не кутова.Не торцева. У квартирі зроблений Євро-ремонт, при продажу залишаються всі меблі та техніка. Двері натуральне дерево , мебли дерево , на підлозі паркет. Встановлено лічильники на газ, воду, світло. Є підвал облаштований полицями для зберігання консерваці. Ціна 49000$ Найкраща інфраструктура все у пішій доступності. Агентство нерухомості «Проспект»

Героїв Крут вул. (Черепіна), 66

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Проспект М. Лушпи, біля ТРЦ "Лавина". Забудовник НОТЕХС. Будинок зданий та обжитий. Квартира розташована на 6-му поверсі 11 поверхового будинку. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 87м2. Житлова 49м2. Кухня 10,5м2. Стан квартири від забудовника, з обробкою. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, ТРЦ "Лавина", зупинки громадського транспорту, велика парковка для авто, відеоспостереження. Вартсіть квартири 55000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телевонуйте.

можливий продаж по єОселя
Ім. Лушпи Михайла просп., 2/1

Продам 2-х рівневу квартиру з ремонтом. Вул. Нижньосироватська (Хіммістечко). Загальна площа 119м2. Індивідуальне газове опалення (2-х контурний газовий котел). Квартира розташована на 4-5 поверхах. 1-й ярус - кухня-вітальня + сан. вузол. 2-й ярус - 2 спальні+ сан. вузол. Якісний ремонт з використанням якісних матеріалів. Лічильники світло/газ/вода. Меблі та техніка за домовленісю. Закрита територія, відеоспостереження, власне парко місце, зона барбекю. Вартість 90000$. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Нижньосироватська вул., 61/1

Продам простору 3-х кімнатну квартиру в спальному районі міста. Вул. Івана Сірка. Новий будинок. Автономне газове опалення. Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Не кутова. 2-х стороння. Загальна площа квартири 81 м2. Житлова 42 м2. Кухня 10 м2. Дуже хороше планування. 2 балкони. Квартира дуже тепла та економна по ком. платежах. Тихе місце. Відео спостереження. Квартира продається через агентство нерухомості. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Вартість 70000$. Пропонуйте. Телефонуйте.

Івана Сірка вул. (Коротченка Демяна), 12/1

Продам 3-х кімнатну квартиру в Новобудові. Вул. Інтернаціоналістів (ЗСУ), р-н оз. Чеха. Забудовник Федорченко. Будинок в стадії будвіництва. Квартира розташована на 10-му поверсі + тех. поверх. Не кутова, має двух стороннє планування. Загальна площа 82м2. Житлова 47м2. Кухня 11м2. Стан квартири від забудовника. 2 балкони, 2 сан вузла. Лічильники світло/газ/вода. Хороше місцерозташування, поруч все необхідне в пішій доступності, оз. Чеха, зупинки громадського транспорту, дитячий садочок. Вартість квартири 39000$. Пропонуйте. Перегляди в будь-який зручний для Вас час. Телевонуйте.

Інтернаціоналістів вул., 35/6

УВАГА! Чудова можливість придбати 3-кімнатну квартиру з автономним опаленням, у тихому районі Басів знову в продажу! Ця простора квартира має роздільне планування, пластикові вікна, балкон та лоджію. Косметичний ремонт, нові двері, поміняна каналізація та сантехніка, бойлер. Пропозиція також включає підвал для зручного зберігання речей. Ця квартира готова до заселення, що робить її ідеальним варіантом для вас, та вашої родини. Скористайтесь можливістю стати власником цієї чудової нерухомості. Телефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд!

Басівська вул., 108

Продам. 3х кімнатну квартиру в центрі міста, вулиця Соборна 2 поверх 101 метрів квадратових. автономне опалення, кондиціонери, висока стеля. Не кутова! Документи готові, прописаних немає. Вартість квартири 70 000 дол.США

Соборна вул., 1/11

Продам 3кмн квартиру в центрі *4 поверх, 55кв.м. квартира двостороння. *Якісний ремонт, повністю укомплектована. * Сигналізація, система відеонагляду, паркомісця та закритий євродвір. Ціна 49000 дол, торг, перегляди в зручний час 0953021161 Тетяна

Соборна вул., 1

Терміново продам 3кмн квартиру в Новобудові, яка підходить під усі банківські програми *7 поверх 10поверхового цегляного будинку *Загальна площа 90кв.м, житлова 62кв.м. кухня 14 кв.м. * В квартирі якісний ремонт, два санвузли * Наявність гарберобної * Система тепла підлога та сигналізація * А також кондиціонери та система вентиляції * До квартири в бонус йде власна кладовка При продажі залишаються меблі та техніка. Стартова ціна 89000дол, та приймаємо усі пропозиції по ціні, можливо саме Ваш бюджет буде доречним, не вагайтесь та телефонуйте уже сьогодні 0953021161 Тетяна

Кондратьєва Герасима  вул. (Кірова), 100

Продам 3-х кімнатну квартиру в найкращому районі вул. Прокофьева ( р-н Манежу). Поруч центральний парк ім. Кожедуба. Площа квартири: 87/27/52, квартира знаходиться на 5-м поверсі/ 5-ти поверхового сучасного будинку. Дах зроблений капітально. Автономне опалення ( двоконтурний газовий котел). Квартира тепла, та економна. По всій квартирі тепла підлога. В квартирі велика гардеробна кімната. В квартирі зроблений сучасний Авторський ремонт, кондиціонер. Велика лоджія 9м2 с теплою підлогою. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Найкраща інфраструктура: поруч центральний парк « Казка», супермаркет « Амбар», школа, дитячий садок, зупинка. 1 власник. Документи готові. Бажаєте оглянути квартиру, або отримати деталі? Телефонуйте, покажем в будь-який зручний час. Ціна: 90000$ Агентство нерухомості « Проспект»

Свободи просп. (Прокофєва), 38/3

Продам чудову квартиру в центрі міста - початок вулиці Харківська. Квартира з сучасним плануванням, в новобудові (2012 рік) з закритою територією та відеонаглядом біля ТРЦ Мануфактура. Будинок зеселений на 100%, в підїзді 2 сучасні ліфти Otis. Чудовий 13 поверх (14 - житловий), завдяки чому з вікон квартири відкривається чудовий краєвид на центр міста. Для відчуття комфорту чиста висота стелі складає 2,7 м. В квартирі зроблено новий стильний і сучасний дизайнерський ремонт в стилі Scandy. Планування: - простора кухня +-40 кв.м., балконна обідня зона на лоджії з чудовим видом на місто; - затишна вітальня 27 кв.м.; - дві просторі спальні, гардеробна; - два санвузли; Встановлено якісні дорогі дизайнерські меблі, надійну побутову техніку та сантехніку - ВСЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ при продажу (телевізори, холодильник, пральна та посудомийна машини, духова шафа, мікрохвильова піч, кондиціонер). Підлога - якісний ламінат. В санвузлах підлога з підігрівом. Якісні броньовані вхідні та міжкімнатні двері. Електророзводка виконана з врахуванням всіх норм безпеки і зручності для власника. Зараз такий ремонт і комплектація коштуватиме в рази дорожче. Тому поспішайте на перегляд. Реальному покупцю - розумний торг.

Харківська вул., 3/1

Продам 3х кімнатну квартиру по вул. Соборна. Зроблений якісний ремонт. Автономне опалення. Залишаються мебелі та техніка. Вікна виходять на Соборну. Висота стелі 3м.

Соборна вул., 30

Продам 3-х кімнатну квартиру в спальному районі міста. Проспект М. Лушпи. Квартира знаходиться на 9-му поверсі. Не кутова, дуже тепла. Площа квартири 64м2. Житлова 38м2. Кухня 10м2. Квартира підготовлена під ремонт: - встановлені металопластикові вікна; - засклені та утеплені 2 балкони; - грамотно розведена нова ел. проводка; - частково замінені радіатори (опалення); - підготовлені стіни; - встановлені лічильники світло/газ/вода; - вхідні двері металеві. Тамбур на 2 квартири. В будинку ЖЕК, тепловий лічильник на опалення. Євро двір, дитячи майданчики, все необхідне в пішій доступності. Вартість 25500$. Пропозиція від агентства нерухомості. Телефонуйте.

Ім. Лушпи Михайла просп., 35
123...8
1 - 24 з 179 результатів