Чудова однокімнатна квартира на другому поверсі з балконом загальною площею 32 м2. Ключові деталі: - Зручне розташування, близько до центру міста - Свіжий ремонт, сучасні меблі та техніка - Газове опалення для максимального комфорту - Просторий балкон, додаткова зона для відпочинку - Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, школи та дитячі садки Надійне, затишне житло за доступною ціною. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, звяжіться зі мною для детальної інформації та огляду квартири. Квартира готова до продажу( право власності більше трьох років, прописаних немає)

можливий продаж по єОселя
Оксамитова вул., 3/13

Без комісії, с. Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова,25, 1к- студія, 4/12 цегляного будинку 2015 року побудови, 39.5 /20.7 кв.м, лоджія 5кв.м. засклена – можна влаштувати кабінет, після косметичного ремонту, бойлер, пральна машина-автомат,холодильник. Переваги перед новобудовами з голими стінами: - розведена електрика - встановлена вся сантехніка - встановлені лічильники на тепло, воду, електрику - є необхідні меблі - майже всі мешканці вже зробили ремонти. Поруч розвинена інфраструктура- супермаркети, садочок, школа, дитячий майданчик, маршрутки. Вартість квартири, в яку одразу можна заїхати для життя, в новому будинку всього 40000$. Розглядаємо всі програми в гривні

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 25

42449 Ексклюзивний договір. Комісія 5% Розглядаємо продаж під Є Оселя та ін Держ програми Продаж 1-К квартира ЖК Стожари, Софіївська Борщагівка Загальна площа - 43кв. м Без ремонту, дом введений в експлуатацію, підключенні комунікації. Право власності на руках. Будинок частково заселений, йдуть ремонтні роботи Зручне розташування, розвинена інфраструктура, поряд магазини, банки, дитячій садок та школа 5 минут до Киева (Окружна дорога) Поруч ЖК Софія та ЖК Софіївська Слобідка. Торг доречний

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 11а

Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру в сучасному ЖК підвищенного рівня комфорту Софієвські Липки, який знаходиться на Софіївській Борщагівці за адресою вул.Свободи 1С . Квартира з правом власності знаходиться на 5 /10, 45/17/15.8. Є можливість придбати суміжну з такими же параметрами,вікна виходять у двір. Стан новий, штукатурка, стяжка. Встановлено 2-х контурний котел. Упорядкована територія, дитячі майданчики,вiдеоспостереження та фiзична охорона. Затишний двiр i величезний дитячий простiр. Авторский дизайн благоустрою. Пiдземнi паркiнги з можливiстю опуститись лiфтом. Дизайн вхiдних груп. Безшумнi, швидкiснi дизайнерськi пiфти. Власний ЖЕК на територiї. Свій генератор. Зарядки для електроавтомобiлів. Пiдземнi смiттєвi баки Тепла пiдпога у пiдїздах Можна заходити на ремонт. Зручний виїзд до Києва, всього 5 км, гарний трафік громадського транспорту.

Свободи, 1с

Продається 1 кім. 41 кв.м квартира на ЖК Софія Клубний,будинок зданий.Переуступка. Площа кухні 17 кв.м. ЖК "Софія Клубний" від Мартинова – це затишний житловий комплекс закритого типу, територія цілодобово охороняється. Знаходиться в мальовничому передмісті Києва, поряд із лісом та садами. По всій території гарний ландшафтний дизайн, багато дитячих та спортивних майданчиків, прогулянкова алея з фонтаном, фітнес-клуб з басейном. Перегляд у зручний для Вас час за домовленістю!

Клубна, 12

Пропонується власна двостороння 1-кімн. квартира на 1-му високому поверсі (під квартирою ще є цокольний поверх з кладовками і комерційним приміщенням) в чудовому ЖК "Київський Маєток", по вул. Бишівська, 14. Квартира з документами! Будинок цегляний, зданий в 2021 році, уже заселений. Квартира має гарний вид з вікон і двостороннє планування: простора кухня та окрема кімната в різних частинах квартири, великий санвузол, 2 великі засклені балкони. Наповнення квартири: лазерна стяжка підлоги, цементно-піщана штукатурка всіх стін, розведення електрики по всій квартирі + інтернет / телебачення / домофон, стеля моноліт, а не пустотілі плити, двоконтурний турбований газовий котел, радіатори з розведенням по квартирі, металопластикові вікна (3 скла), вхідні металеві двері з накладкою МДФ, лічильники газ, електрика. В квартирі автономне газове опалення: двоконтурний газовий котел. Не дорогі комунальні послуги. Охорона 24/7 з відеоспостереженням та системою ОМО. Дуже гарний комплекс і доглянута територія, чудова зона відпочинку, алея троянд, дуже затишно. Поруч Novus, Фора, АТБ, аптеки, відділення банку, ресторани, кафе, школа, дит.сад і та багато іншого. Метро Академмістечко 20хв. Запрошуємо на перегляд! БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ!!!

власник
Продаж 1 -кім. квартири, ЖК "Київський маєток", без посередників

Доброго дня. Я власник 1к квартири з ремонтом у ЖК Європейка вул. Соборна б.103 с.Софіівська Борщагівка з 2016 року Загальна площа 27 м кВ. Кухня 9 м кв. 4 поверх четверповерхового будинку (над нами є технічний поверх) В квартирі є ремонт та меблі, ми все залишаємо. Є відео квартири - пишіть на Вайбер я скину . Фото актуальні. Квартира вільна на сьогодні. Зможу показати квартиру з 5 серпня - дзвоніть або пищіть тільки на вайбер! Запрошуємо до співпраці рієлторів на загальних умовах Продаємо за налічку

власник
Продаж 1к квартири ЖК Європейка ( власник)

1-комнатная квартира ЖК Львівський затишок. 37.1 кв м. Дом заселен и введён в эксплуатацию. Можно делать ремонт. Право собственности менее 3 лет. Оплата налогов за счет покупателя

власник
Продам 1-комнатную квартиру

приміщення (квартира) знаходиться на першому поверсі житлового будинку ( по документам нежитловий фонд), можливий варіант з окремою вхідною групою. Комунікації всі зміненні, встановлений кондиціонер Cooper and Hanter, нові радіатори з терморегуляторами, тепла підлога Hemstedt з терморегуляторами в одній з кімнат та окремо у ванній, потолки гіпсокартон з підсвіткою, яка змінює колір, режими та ступінь світла по периметру потолка, підлога паркетна доста та італійська плитка, вікна металопластикові з подвійним склопакетом, бойле, пральна та сушильна машинка Bosch, підвісний туалет. Наявні лічильники на світло (5 кіловат), теплу та гарячу воду. Наявна протипожежна сигналізація, відеоспостереження та швидкісний інтернет. Одна кімната 10 кв.м інша 11 та 3,5 кв.м туалет. Поблизу знаходяться дві школи(5 хв) та дитсадок(2 хв), розвинута інфраструктура до швидкісного трамваю 10 хв. Ремонт зроблений в минулому році. Прокладені додаткові комунікації( вода, каналізація, проводка) в разі використання, як квартира.

власник
Продам квартиру ( нежитловий фонд) Якуба Коласа 6б

БЕЗ КОМИССИИ Продается самая популярная, уютная и просторная 1к квартира в ЖК София Клубный от Мартынова.! Дом введен в эксплуатацию, все коммуникации подключены, можно приступать к ремонту. Документы готовы к сделке. Не угловая, находится внутри дома, очень светлая и теплая. Индивидуальное отопление.Счетчики на воду, свет, газ. Развитая инфраструктура. Красивый ландшафтный дизайн придомовой территории. Закрытая территория, вход и въезд по пропускам, круглосуточное видео наблюдение. На территории жк: паркинг, школа, футбольное поле, спортзал, бассейн, фонтан, множество магазинов, кафе

власник
1-кімнатна квартира ЖК Софія Клубний . БЕЗ КОМІСІЇ З ОФОРМЛЕННЯМ

Пропонується по перепоступці 1- кімнатна квартира з індивідуальним газовим опаленням в мальовничому житловому комплексі "Київський маєток" по вул. Тарасівській, 25 (Софіївська Борщагівка) Квартира розташована на комфортному 2-му поверсі, загальна площа – 32 м2: - Коридор – 3,3 м2 - Санвузол – 3,6 м2 - Кухня – 9 м2 - Спальня – 13 м2 - Балкон – 3,0 м2 Затишний житловий комплекс в передмісті столиці стане надійним місцем для тих, хто цінує незалежність і комфорт заміського життя. Відчуття захищеності в житловому комплексі створює п-подібна геометрія забудови Житловий комплекс включає 15 будинків по 5-6 поверхів кожний. У дворі є місце для відпочинку з дітьми, а також для занять спортом. На територїї розташований гостьовий паркінг. У пішому доступі є магазини, аптеки, кафе, ресторани і фітнес-центри. Поруч декілька ТРЦ, спортивні зали, салони, Нова Пошта, УкрПошта, відділення банку, магазини, кафе та кавярні, дитячі майданчики, місця для прогулянок та відпочинку, зручна транспортна розвязка. Інфраструктура тут розвивається з кожним роком все більше Для прогулянок поруч є зелена зона «Урочище Софіївське», де можна активно провести дозвілля, прогулятися сімєю або просто подихати свіжим повітрям. «Київський маєток» – це найкраще місце для щасливого і комфортного життя, де є все необхідне для отримання соціальних, побутових послуг та самореалізації.

1 кімн, ЖК «Киівський Маєток» ТЕРМІНОВО

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Затишний квартал по пр. Героїв Небесної Сотні 16, Софіївська Борщагівка. Площа 32 м2, 6/9 поверхового будинку. Квартира-студія, все нове, ніхто не жив. Теплі поли, своє індивідуальне опалення - газовий котел. Закрита територія, що охороняється, відеонагляд. Відмінна інфраструктура: є багато магазинів, ресторани, аптеки, салони краси, клініки. Поруч Новус, Фора, АТБ, Сільпо. Один з найкрасивіших в окрузі комплексів із прекрасним зеленим ландшафтом, 2 фонтани, багато дитячих та спортивних майданчиків. В ЖК є підземний паркінг. Код оголошення SF-2-647-476.

Продаж 1кімн квартири ЖК Затишний квартал, Софіївська Борщагівка.

2 1 2 6 7 1 1 3 0 Продаю 1 кім кв студію в с. Софіївська Борщагівка, вул. Ягідна, ЖК Данія. Поверх 3/4. Площа 32/10. В квартирі зроблений якісний ремонт і є все необхідне для життя. Побутова техніка: Холодильник, Варильна панель, Мікрохвильова піч, Пральна машина. Мультимедіа: Швидкісний інтернет.Комунікації: Асфальтована дорога, Центральна каналізація, Електрика, Вивіз відходів.Інфраструктура (до 500 метрів): Відділення банку, банкомат, Аптека, Ринок, Дитячий майданчик, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту.Квартира з електро опаленням, дуже затишна та економічна. Підігрів підлоги на кухні та в санвузлі. Повністю укомплектована.Всі нові меблі та техніка.

Ягодная улица, 13, Софиевская Борщаговка, Киевская 40000.0 USD

1 кім. квартира 40 кв.м. на 1 поверсі з власним двориком 7 кв.м. в новому ЖК на Софіївській Борщагівці, (вул. Поліська 2б). Код квартири #23249411 Квартира 40 кв.м. під ремонт( можливо замовити ремонт по 280 у.о./кв.м. під ключ) після забудовника, індивідуальне газове опалення, підключені всі комунікації, продаж по Є-Оселі. Поруч необхідна інфраструктура: супермаркет Сільпо, Лоток, АТБ, магазини, дитячі садочки та школи (на території сусідніх житлвих комплексів). Поруч зупинка транспорту, до м. Житомирська 15 хв. на транспорті. Вартість під програму Є-Оселя 45000 у.о. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2k-kvartira-54-m2-u-zhk-yaskravij-za-vul-zelena Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 47 м2 в новобудові з і/о за вул. Поліська

Продам квартиру ЖК "У Квартал" будинок 16/28, загальна площа 37 м2, розташована на 4 поверсі 10 поверхового будинку . В квартирі розведена електрика , стяжка підлоги , штукатурка стін , встановлений газовий 2х контурний котел та радіатори. Комплекс розташований в тихому, чудовому місці та має унікальний ландшафтний дизайн, відкриття дитячих та дорослих басейнів планується на літо 2024 року. Підземний паркінг. Зручна інфраструктура , на території всі необхідні магазини, ресторани , кафе, дитячий садок, спортивні площадки, дитячі маданчики. Поруч ТРЦ Софія Молл. Від ЖК своя маршрутка до метро Академмістечко за розкладом кожні 15 хв. Цілодобова охорона, відеоспостереження,пропускна система. Без %

Без коміссії. Продам  1к квартиру в ЖК Уютний Квартал, буд заселений

Код 45109 Продаж 2 к квартири Софіївська Борщагівка, ЖК Данія В квартирі зроблено частково ремонт. Стяжка підлоги та штукатурка стін. Загальна площа 46,9м. кухня-вітальня 21,1м. Санвузол сумісний. Будинок зданий і заселений, водопостачання і каналізація центральні , електрика( без газу). Закрита територія. Створено ОСББ. Чудова інфраструктура, поряд АТБ, кавярні, Нова пошта. Розвинута транспортна розвязка , можна доїхати майже у всі куточки Києва. Розглядається продаж по програмі Є-оселя. Право власності більше 3 років. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс ріелторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Продаж 2 к квартири Софіївська Борщагівка

Продається квартира 30м2 по вулиці Райдужна Софіївська Борщагівка. Квартира світла та тепла. Новий ремонт, техніка, сантехніка, меблі, є все для комфортного проживання. Лічільники на воду та електроенергію. Будинок в приватному секторі поруч ЖК "Львівський маєток", завжди свіже повітря. Дитячі майданчики в пішому доступі, дитячик садочок. Поруч є безліч магазинів та супермаркетів.

Продається квартира по вулиці Райдужна 40000$

Продається затишна квартира в кращому ЖК передмістя Києва Уютний Квартал. Ціна 42000$ Поверх 8 Площа 33м. кв. Продажа по переуступці Вже є світло/вода/газ- сусіди заходять на ремонт! Головне!-вікна виходять на вже практично готовий басейн! Так, це єдиний ЖК з власним басейном у подвірʼї! Чудова квартира у найгарнішому ЖК Уютний Квартал, з територією яка охороняється та відеоспостереження. Вдале розташування будинків, свіже повітря,та своя територія створюють окремий мальовничий острівець для проживання. Будинок побудований з червоної цегли та має своє індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел). Перший поверх: передпокій, ванна кімната, велика кухня , вітальня ,балкон . Другий поверх: дві спальні, ванна. Чудово розвинена інфраструктура: дитячі майданчики,гарна зелена зона відпочинку біля фонтанів, спортивні майданчики, спортзал. Дитячий садок, студії раннього розвитку. Приватна доросла і дитяча клініка. В пішій доступності супермаркети, аптека, салони краси, нова пошта кавярні, кафе, ресторани, стоматологія. 3,5 км до окружної дороги. Зупинка транспорту за 500м. Власна маршрутка до метро Академмістечко кожні 30хв. Прошу ріелторів не дзвонити! Не рекламую через вас Буду грубити!

власник
1 ком квартира, Жк Уютний квартал/У-квартал

Продам свою квартиру (Євродвушка) в ЖК У-Квартал. 6 поверх. Перепланування (кімната+кухня студія), електрику, сантехніку робили під себе. Можна розпочинати ремонт у серпні. У квартирі індивідуальне опалення, вікна REHAU. Один із найкращих ЖК в Україні. Великий басейн на території, тренажерний зал. Фонтани та зони відпочинку. Закрита територія. Я власник. Переуступка.

Євродвушка ЖК У-Квартал. Своя 38кв.м. Без комісії!

Квартира має зручне планування в сучасному ЖК комфорт класу в Софіївській Борщагівці Розташування: ЖК Софіївські Липки по вул. Свободи буд.№3 на 6 пов 9 пов будинку Закрита територія комплексу з цілодобовою охороною та відеонаглядом Розраховано підземний та гостьовий паркінг для авто Доглянута територія комплексу, на алеї запланований фонтан у зеленій зоні. Наявність власного скверу для прогулянок та інтерактивного дитячого простору Стіни будинку виготовлені із селікатної цегли товщиною 380мм з додатковим утепленням із пінопласту товщиною 130мм Підїзд із дизайнерським оздобленням, відео-домофоном та теплою підлогою. Встановлено сучасний ліфт Наявність генератора в часи блекауту дає постачання води та забезпечує роботу ліфтів Встановлені підземні контейнери для сміття, є зарядні станції для електроавтомобілів У квартирі є газ, встановлено 2-контурний газовий котел, що дає вам змогу самому контролювати і починати опалювальний сезон Квартира тепла, світла, вікна виходять у внутрішній двір Лоджія з панорамними вікнами обєднана з кухнею Разом з ключами від нових апартаментів ви отримуєте: - чистову обробку стін та підлоги; - встановлений 2-контурний котел і радіатори; - лічильники на газ, воду та електрику; - встановлені якісні вхідні двері; - встановлені якісні вікна Ваше помешкання готове для ремонту, ви можете втілити власний дизайнерський проект і облаштувати житло за власними потребами Хороша розвинена інфраструктура: торговий центр, магазини, супермаркети, нова пошта, аптека, медичний центр, стоматологія, салон краси, зупинки громадського транспорту. До столиці та станції метро Житомирська і Академмістечко 20 хв на транспорті Нова оселя чекає вас, запрошую на перегляд Комісію агенству сплачує покупець

Продаж 1кім квартира 43м² ЖК Софіївські Липки Софіївська Борщагівка

Чудовий ЖК Софія Київська закритого типу, охорона, своя котельня на опалення в комплексі, цегляний будинок, дитячі майданчики, дитячий садочок на території комплексу. Квартира з базовим ремонтом, вбудована кухня, бойлер, 2 балкони з кухні та кімнати, санвузол сумісний, ванна, гаряча та холодна вода за лічильником, опалення своє в комплексі, теплий цегляний будинок. Квартира вільна та чекає на своїх нових власників! Ключі на руках. Є відео!

Павла Чубинського вул., 4

Готова до бронювання. Ідеальна для життя чи під інвестиції. Двокімнатна квартира площею 50 м² в У-Кварталі в новому домі 14.1 на 9 поверсі. Оформлення за 1 день! Знижка 225 000 грн! Вартість з урахуванням знижки 12% - 1650 000 грн Вже готове чистове оздоблення стін, чистова стяжка підлоги та готова електрику. Крім того, в комплектацію входить бойлер, кондиціонер, термопанель та сантехніка, що робить цю квартиру готовою для комфортного та зручного проживання. Є різні варіанти, телефонуйте, оберемо для вас найкращий варіант. Перегляд можливий щодня, телефонуй за номером 09*********99 або напишіть в приватні повідомлення ваш номер і менеджер надасть всі можливі варіанти і планування. Відділ продажів працює за адресою: с. Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 18 (зупинка парасолька) До зустрічі в У-Кварталі!

Спекотні знижки від У-Квартал! Знижка 12% на квартири.

Однокімнатна квартира з частковим ремонтом ( зроблена тепла водяна підлога по всій квартирі) , площею 38 м . До квартири додається газовий котел , батареї опалення. 5 поверх , рівні кімнати , готова до ремонту. Документи- переуступка прав ! Софіївську Борщагівка : Ж К Уютний . На території є дитячий садок державний , будується школа, також повністью є вся інфраструктура для комфортного проживання. Власник!

власник
Однокімнатна квартира ! 38 м Софіівська Борщагівка , ЖК Уютний

Готова квартира в новому ЗДАНОМУ комплексі «New Smart 7»! 1-й поверх, власне подвіря площею 35 м2 та власне паркомісце! Унікальна пропозиція на ринку, ідеальний варіант як для себе, так і під здачу. Також можна використати під кавярню, кафе, салон. Продаж можливий по програмі єОселя, єВідновлення! Знаходиться в Софіївській Борщагівці, вул. Козацька 6 (район ЖК Оксамитовий, Львівський Маєток, Софіївський Квартал) Новий дуже гарний і затишний район! ХАРАКТЕРИСТИКИ: - стіни - газобетон, товщиною 300 мм., утеплені по фасаду утеплювачем товщиною 100 мм.; - міжповерхове перекриття - монолітне; - чистова стяжка підлоги; - гіпсова штукатурка стін; - вікна – металопластикові Veka, п’ятикамерний профіль, двокамерні склопакети; - вхідні двері – металопластикові; - введене централізоване водопостачання та каналізація; - введене електропостачання: 3 фази, 380 вольт, 16А автомат Також переглядайте інші наші оголошення із доступними варіантами Зв’яжіться з нами для отримання додаткової інформації та запису на перегляд

єОселя!єВідновлення!Квартира в зданому комплексі! Квартира з подвірʼям
1 - 24 з 382 результатів