Продам квартиру, в центрі міста за адресою Соборна 108. В квартирі не закінчений евроремонт, а саме кухня студія ( не поклеєні обої, не закінчена малярка стелі) ванна кімната( не закінчена стеля) В квартирі замінені вся електрика , та сантехніка. Зроблена тепла підлога: електромати під плиткою в студії. Зроблена під замовлення кухонна мебель із вбудованою електро технікою білого кольору. Ремонт плануємо закінчити повністю , в найшвидший час, є можливість внести корективи. Всі додаткові питання за телефоном. Ірина

власник
Продам квартиру

НЕ СОТРУДНИЧАЮ С РИЭЛТОРАМИ. НЕ СДАЮ. ТОРГА НЕТ. ОБМЕНА НЕТ. Клиентам , которые ищут жильё с готовым ремонтом, торгом и т.д. просьба искать варианты в другом месте. Предлагаю к продаже 1 комнатную квартиру в центре города, ул.Незалежности,от хозяина в 4 х этажном кирпичном доме на 2 этаже. Ремонт двух подъездов уже сделан, на очереди наш подъезд в доме. Комната 17кв.м, кухня 183×237+90 см под душевой кабиной расположенной по планировке на площади кухни , не отделенная простенком, высота потолков 2м60см. Квартира угловая, сухая, без плесени и грибка, стены и потолки в хорошем состоянии. В подъезде дома есть личный подвал, хороший, сухой,за домом есть земля для грядки и палисадника. Увартира в жилом состоянии , замена водопроводных труб на кухне, вывод труб под бойлер,душкабина, замена счетчика воды(поверка была 2024),замена унитаза, эл.счетчика в 2020.В квартире будет установлен бесплатный счетчик газа( записаны на очередь).Счетчик на тепло установлен на весь дом, что позволяет экономить. В прихожей кладовка с антресолью,столярка не менялась, балкон не остеклен,полы деревянные, можно сделать студию, стена не несущая. Планировка компактная и уютная. Хорошая шумоизоляция, соседей не слышно,все коммуникации работают отлично, посторонних запахов нет, со стороны кухни летом прохладно, при открытом окне. Внимание! По планировке в этом доме душевая находится в пространстве кухни,её можно отделить простенком.

власник
Квартира 1 комнатная, центр.

Загальна площа квартири - 37,9 м2, кухня - 8.2м2 (у кухні одне пластикове вікно), кімната - 20,6 м2 (з одним великим вікном), ванна кімната - 3,5 м2, коридор - 3,9 м2, убудована шафа - 0,9 м2, балкон - 0,86 м2. Установлені лічильники води та газу. Увесь будинок на електроопаленні. У квартирі здійснено підготовку до капітального ремонту (збиралися робити найближчим часом ремонт, але змінилися обставини). Ви зможете облаштувати все за своїми побажаннями (можна зробити квартиру-студію або перепланувати у 2к), адже площа та планування квартири дозволяє це зробити (консультувалися з дизайнером та будівельниками). На балконі можна зробити кабінет, зекономивши місце в кімнаті. До квартири є комора в підвалі. Неймовірно зручне розташування. Район Богдана: -зупинка автотранспорту - 30 м від підїзду, -через дорогу стадіон "Локомотив" - 40 м, -невеличкий базар - 40 м, -магазин "Файно маркет", банкомат та термінал ПриватБанку розташовані у будинку - 30 м від підїзду, - дитячий садок - 100м, школа - 900 м, -будівельний магазин - 30 м, -найближча аптека - 250 м, -"АТБ" - 300 м, -точка видачі "Епіцентру", аптеки, зоомагазини, продуктові магазини, кавярні - 300-350 м, -"Нова пошта №1" - 400 м, -"Делікат" - 1,3 км, -станція ім. Тараса Шевченка - 1,6 км. 3 поверх 5-поверхового цегляного будинку. Попри те що дорога за 30 м від підїзду, вікна квартири та балкон виходять у двір будинку, який дуже тихий та просторий, багато зелені, є дитячий майданчик. Ціна - 14 200 $ (договірна). Подробиці за телефоном: 09******72 - Надія.

власник
Продам 1к квартиру, м. Сміла, р-н Богдана
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається мебльована двокімнатна квартира з автономним газовим опаленням, район Шевченко, в тихому спальному районі. Розташована на пятому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Поруч дитячий садочок, школа, магазини, базар. У квартирі вхідні двері броньовані, міжкімнатні двері з натурального масиву дерева, є кондиціонер, автономне опаленняю Всі вікна пластикові, німецькі з якісною системою відкривання, змінено всю електропроводку на якісну мідну. Зроблено перепланування, кухня -студія і велика ванна, дизайнерський ремонт. Квартира мебльована.На кухні меблі, холодильник, плита, пральна машина. У спальні двуспальне ліжко, велика шафа-купе. Ламінат бельгійський. Дах перекритий новим покриттям над всім підїздом. Ціна 25 000 долларів США. Можливо торг.

Продається 2 кімн. мебльована квартира з автоном. опаленням

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Сміла