Продам квартиру. Квартира розташована по вулиці К. Маркса (Максима Рильського) 30, кв.7, близько від центра міста. Загальна площа 36,1кв.м, житлова площа 19,5 кв.м, кухня 6,3кв.м. Є коридор та сумісний санвузол. Підведено водо-, газопостачання та каналізація центральна. Квартира тепла в зимовий період.Є погріб та господарське приміщення. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 09******68.

власник
Продам квартиру

Продаю 1 кімнатну квартиру. По вулиці Соборна 19, на 2 поверсі. Двоє вхідних дверей. Вікна металопластикові, автономне опалення. Є боляр. Квартира потребує ремонту. Біля будинку знаходиться приват банк, ринок, магазини. Рядом школа і садочок. Загальна площа 33,10 м . Обява від власника. Номер телефона :09*********70 Світлана. Торг умістний.

власник
Квартира від власника 1 кімнатна. Центр міста.

Продам 3-кімнатну квартиру в жилому стані з Індивідуальним опаленням. А ще в квартирі є грубка,що актуально в даний час.Цегляний будинок. Сан вузол суміжний,є бойлер.Також є погріб,великий підвал,гараж,сарай,невелика грядка і садок.Поряд є річка.

Продам 3 - кімнатну квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 1-к. квартиру в цегляному будинку, на 4 поверсі. Квартира знаходиться в центрі міста Сквира ,після косметичного ремонту.

власник

Продається однокімнатна квартира, в центрі міста, на четвертому поверсі, пятиповерхового цегляного будинку. Будинок знаходиться навпроти магазинів АТБ, та Фора. Заг. площа квартири 38м.кв., кухня 8м.кв., кімната 20м.кв., ванна кімната 3.5м.кв., коридор 6.5м.кв.. Зроблений капітальний ремонт. Вхідні двері дорогі, широкі, на весь пройом, броньовані. Підлога ламінат, стіни вирівняні, поклеєні дорогі шпалери, натяжні стелі. Ванна кімната плитка, вікна метало пластикові. Балкон вікна метало пластикові, вмонтовані шафи. Нова електропроводка, автоматика на все електрозабезпечення. Автономне опалення газовий котел, гаряча вода бойлер, всі лічильники, газ, вода, електрика. Поряд магазини, багато аптек, автобусна зупинка, майданчик для дітей, місце для стоянки авто. Ціна заявлена під ключ.

Продається однокімнатна квартира.

Продається однокімнатна квартира, в центрі міста, на другому поверсі, пятиповерхового цегляного будинку. Заг. площа 31м.кв., кухня 6м.кв., кімната 14м.кв. Квартира не кутова, є балкон. Зроблений євроремонт, вікна метало пластикові, підлога та стіни на кухні та в ванній кімнаті плитка, в тамбурі підлога також плитка, в кімнаті та коридорі підлога ламінат. Опалення двоконтурний котел, бойлер, стіни та стеля в кімнаті шпалери. В підвалі є господарська кімната. Поряд школа, лікарня, автостанція, магазин, "Фора", ринок, кафе.

Продаєть квартира.

Продам 2 кімнатну квартиру Сквира Сталінка 61 м автономне опалення Суперова високі потолки 12 т Ексклюзивний договір АН Голубка 06******99

2 кімнатна квартира Сквира

Двокімнатна квартира на два входи, в одноповерховому будинку розташованому в центрі міста , в тихому провулку . Квартира складається із 2-х кімнат , кухні та санвузла . Зроблений капітальний ремонт , перекритий і відремонтований дах , нова підлога із ковроліновим покриттям , підлога на кухні із плитки ( утеплена ) , санвузол обкладений плиткою , вікна метало пластикові , стіни зовні утеплені , зашиті сайдингом, двері вхідні подвійні ( нові) , двері міжкімнатні нові ( дерево ) , стелі і стіни витягнуті. Автономне електроопалення ( електродний електрокотел , нова технологія ) , документально оформлено як електроопалення ( економне) , додатково на кухні встановлена спеціальна пічка-котел ( на дровах )підключена в систему опалення , також працююча міжкімнатна груба , гаряча вода ( бойлер ) , водовідведення ( каналізація ) .квартира знаходиться всередині будинку, взимку тепло, влітку прохолодно, новий металевий дах, утеплений. В даний час, в квартирі встановлюється нове газове обладнання, плюс котел. НА вході в будинок своє подвіря, огороджене металевим парканом , є місце під гараж виділене під квартиру ( розміром 5х6м ) . Квартиру можна використовувати як для проживання , так і для бізнесу .

Продається квартира.

двох кімнатна квартира центр перший поверх можливо пид офіс евроремонт пічне опалення поряд ринок дитсадок школа аптека магазини загальна площа 38 кВ.м взимку тепла пичне опалення працюе що актуально в наш час квартира тепла товщина стін девяносто сантиметрів. продаж не спішна. можливий обмін на квартиру в білій церкві моя доплата . звонить. пропонуйте варіанти по б ц.розгляну усі. Цікавить обмин на авто розгляну варіанти звонить...

власник
продам  двох кімнатну  квартиру центр