Квартира з євроремонтом в районі Площі. Героїв України 13, 2 поверх, 75м2, індивідуальне опалення. Перепланована з 3-кімнатної в 2-кімнатну + кухня-студія. Додаткова інформація за телефоном.

Героїв України, 13

Продам невелику 3-кімнатну квартиру, Бульвар Дніпровський 12. 2 поверх, 50м2, квартира в стадії ремонту, замінені вікна. Будинок ОСББ. В домі магазин Оптовичек. Поряд центральний ринок, лікарня, школа, садочки, набережна.

Бульвар Дніпровський, 12

Продам 2 кімнатну квартиру на Ревівці. Роздільні кімнати, роздільний санвузол. Загальна площа 48,7 Є бойлер, кондиціонер, великі чавунні батареї, якісні металопластикові вікна. Взимку тепло. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку всередині будівлі, світла, тепла, затишна. Є лоджія. Адреса: Робітнича 2. У дворі магазин, дитячий майданчик, зона відпочинку з лавками, колонка з постійним доступом до питної води. Поряд гаражний кооператив, школа, зупинка, затока. Можливий торг.

власник
Робітнича, 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Меняю 2х.комнатную кв. Обелиск, 3/5, возле рынка с ремонтом на 3х.комн.кв.Обелиск,Спецстрой.

власник
Меняю 2х. комн.квартиру на 3х.ком.кв.

В.Бойко 4 , однокомнатная квартира , 6/9 этажного дома, подробнее по телефону 09******68

Продажа однокомнатной квартиры

Продам 3х комн квартиру в Светловодске в районе Черного АТБ. Расположена на первом этаже. ИНДИВИДУАЛЬНОЕ ЭЛЕКТРО ОТОПЛЕНИЕ. Сделан ремонт.Поменяны проводка и сантехника, металлопластиковые окна, выравнены стены, натянуты потолки, на полу линолеум. Продается полностью с мебелью и бытовой техникой. Дом ОСББ.Рядом : школа, остановка, супермаркет, аптека, банк.

Продам 3-ех комн квартиру

Квартира в центре города рядом "Маркет опт" М Грушевского 3.На доме есть счетчики на отопление, что есть более выгодно Двор просторный есть места для машин .Так же есть во дворе парковка.. Поменянные окна на метало пластик , поменянная проводка полностью для бойлера сделанная розетка под бойлер

власник
Продам квартиру в Светловодске

Продам 3 комнатную квартиру в квартире частично сделан ремонт, санузел полностью готов,поменяны трубы и проводка,окна и двери,стены готовы под покраску или обои, все делали для себя,очень теплая,отдельная котельная, большой плюс вы сможете сделать все под себя,и жить в просторной светлой квартире,торг.Район Таборище, улица Козацкая.

власник
Продам 3 комнатную квартиру

Продажа двухкомнатной квартиры, район площади 1/3эт., квартира полностью с ремонтом . Подробная информация по телефону 09******68 Инна, 09******87 Наталья.

Продажа двухкомнатной квартиры

Продам 2х.кім.кв Сталінку в районі Площі Поверх 1/3 цокольний Кімнати та санвузол роздільні. Меблі залишаються. Газова колонка. Пластикові вікна с решотками. Практично зроблено все для комфортного проживання. Вся інфраструктура поряд, 2хв.. Запрошую на перегляд

2х.ком.кв. район Площади

Житлові комплекси у Світловодськ

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста все поруч, 2 поверх 5поверхового будинку, не кутова в середині дому,квартира знаходиться в центрі міста поруч садочоки, школа, набережна, маркетопт,атб, аптеки,набережна, ліс,парк зупинки район спецбуд, дім ОСББ. Квартира під ремонт. Будинок відключен від центрального опалення, є можливість на свій розсуд підключити газове або електро опалення, без броблем.Торг присутнй.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста

1 кімнатна квартира в центрі міста, металопластикові вікна,бойлер ,

власник
1 кімнатна квартира в центрі міста

Ексклюзивна пропозиція квартира 104м² Поверх 2/3. Вікна пластикові, виходять на центральну вулицю. Газове опалення (2х. контурний котел). Великий коридор 20м² кухня 12м² та санвузол 10м² Стеля 3,2м. Кімнати просторі, можливе перепланування. Запрошую на перегляд.

Високі стелі, 100квадратів район площі

Продам 2х комнатную квартиру в Светловодске.( перепланированную из 3х комн). Квартира на 7м этаже, с шикарным видом на Днепр. ИНДИВИДУАЛЬНОЕ ЭЛЕКТРО ОТОПЛЕНИЕ. Сделан хороший ремонт. Поменяны проводка и сантехника , выравнены стены и полы Продается с мебелью В квартире кондиционер. Есть и балкон , и лоджия . Дом ОСББ. Рядом : школа, садик, магазин, остановка, пляж.

Продам 2-ух комн квартиру

Продам однокімнатну квартиру під ремонт по пров. Індустріальний. Чешський проект. Є лоджія та балкон. Велика кухня та кімната з нішею. 6 поверх. За всіма деталями телефонуйте 06******53

власник
1 комнатная квартира

Квартира в Светловодске: адрес, ул. 8-го Марта 22. Рядом находятся дома по адресу ул. Чайковского 15 и 17. Район горгаза. Квартира на 8 этаже, не угловая, однокомнатная. Тамбур на 3 квартиры. Входная дверь металлическая, замок на двери новый. Электропроводка по квартире полностью поменяна, вводной кабель в заведён новый, все линии заведены на автоматы, есть реле напряжения на квартиру. Есть возможность установки автономного отопления. Стены в комнате и коридоре пошпаклёваны под поклейку обоев, имеются в наличии. Потолок в комнате, коридоре и туалете пошпаклёваны и окрашены водоемульсионкой. Стены в туалете подготовлены под покраску, на полу залита стяжка под плитку, плитка есть в наличии. Установлены счётчики на воду и газ. Ввод воды сделан пластиком. В кухне косметика 10-ти летней давности. Балкон неостекленный. Окна в комнате и кухне с деревянными рамами.

власник
Продам однокомнатную квартиру в Светловодске

Продам 2-кімнатну квартиру з індивідуальним опаленням. Район Площади, вул.Героїв України 19 (в домі Приватбанк, Медгарант). 5 поверх, 45м2, квартира утеплена, залишається кухня, кондиціонер. Будинок ОСББ, є підвал. Можливий обмін на будинок.

2-кімнатна з індивідуальним опаленням

Продам 2х комн квартиру в Светловодске. ( Район художественной школы. Площадь). Сталинка. Высокие потолки, расположена на 1м этаже, высокий цоколь, есть решетки на окнах. Окна металлопластиковые. Продается с мебелью. Дом ОСББ. Рядом: магазины, остановка, автостанция, школа, садик, банки, аптеки, стадион. Стоимость в евро

Продам 2-ух комн квартиру

Продам однокімнатну квартиру в малосімейці "Лілея" по вул. Б. Дніпровский 20 на пятому поверсі. Квартира невеличка, але затишна. Сусіди сбоку не проживають. Стан жилий, нові шпалери, металопластикові вікна і балконний блок. Є бойлер, холодильник, газ. плита. Сантехніка, електрика в порядку. Стоїть двухтарифный лічильник електроенергії. Частково мебльована: кухонний гарнітур, прихожка, шафа, дзеркало, ліжко. Підключений інтернет. Територіальный центр міста. В пішій доступності ринок, лікарня, відділ поліції, магазини, школи, дитсадочки, спортивні майданчики, річка, парк та інше. Також маю у власності дачну ділянку 12 соток з фундаментом під застройку (є готовий проект). Можливий обмін квартири на дво-кімнатну, або дім з моєю доплатой (або + дачний участок) або обмін на моє авто+доплата. Варіанти пропонуйте. Для тих, кому СРОЧНО - пишіть або телефонуйте заздалегідь!

власник
Продам або обміняю однокімнатну квартиру в центрі міста

Продам 1 кімнатну квартиру в тихому, спальному районі міста, вулиця Козацька (Артема) В наявності вбудована кухня, газова плита. Встановлені лічильникики на газ і воду. Замінені міжкімнатні та вхідні двері. Вікно в кімнаті і балконні двері пластикові. Балкон необхідно ремонтувати. Новая батарея в кімнаті. Біля будинку є котельня, тому будинок завжди з опаленням на відміну від інших районів міста. А також під час блекауту електроенергія в будинку завжди була. Є коридор на дві квартири, який закривається. Поряд з будинком ліс, озера, гірська місцевість. Квартира в жилому стані є косметичний ремонт. Кімната світла і простора з нішою. Власник.

власник
Продам 1-ю квартиру.

Продам 3х комн квартиру в центре Светловодска ( район фонтана). Квартира находится на 3м этаже, в середине дома. Очень теплая. Квартира без ремонта, состояние жилое Красивый вид из окна. Дом ОСББ. Чистый подъезд. На доме есть счетчик на отопление, ( что является очень экономичным в оплате). Рядом: школа, садик, магазины, остановка, рынок, аптеки, банки, больница.

Продам 3-ех комн квартиру

2-х кімнатну квартиру, район площі, високі стелі,3- поверх, частковий ремонт, лічильники на все, є підвал.

власник
2-х комнатну квартиру, район площі, високі стелі, 62 кв, 3-й поверх

Продам 2х комнатную квартиру рн площади, в хорошем состоянии с мебелью.

власник
Продам 2х комнатную квартиру рн площади

Продам 3-х кімнатну квартиру. Жилий стан, можна спокійно заїзжати і жити, перший поверх двухповерхового будинку. м. Світловодськ, р-н каскаду. В квартирі залишається все, окрім бойлеру, холодильника та пралки(або залишиться за домовленістю).Можливий обмін на житло у Власівці, або на автомобіль(не дешевший ціни квартири). Власник, не ріелтор(помолково вибрав пункт, а редагувати не дозволяє).

Продам 3-х кімнатну квартиру. Перший поверх, двухповерхового будинку
1 - 24 з 87 результатів