Продається квартира в центрі м.Свалява в новому домі ЖК "Набережний квартал"! Квартира в ЖК "Набережний квартал" у центрі міста Свалява. Свалява маленьке місто великого значення. Місто-курорт з історичними памятками, унікальною природою, джерелами мінеральнх вод і всім, що сприяє спокійному життю. Комплекс європейського типу. Забудовник "Арена Буд". Сучасний якісний будинок розташований у центрі і в той же час повністю в окремій зеленій зоні. Перед будинком видно гірську річку. З іншого боку видно красиву церкву та гори. Своє паркування. Прибудинкова територія. Поруч вся розвинена інфраструктура. Будинок побудований та оформлений за новітніми технологіями. Перші дві секції комплексу здані та введені в експлуатацію. Квартиру введено в експлуатацію. Є витяг на право власності. Вільне планування. Перестінки можна поставити за Вашим бажанням. Будинок бізнес-класу. Місто Свалява знаходиться у центрі курортів Закарпаття, включаючи гірськолижні. Живіть у центрі цивілізації в парковій зоні в шикарному сучасному комплексі і також насолоджуйтесь можливістю відвідувати різні чудові курорти Закарпаття.

власник
Физкультурная, 2

Продам квартиру 39м.кв, м.Свалява, вул.Я.Мудрого. У квартирі зроблено ремонт, всі комунікації, повністю готова для проживання (здачі в оренду). Більше інформації по телефону

власник
Продається квартира 39 м.кв

Продається квартира в місті Свалява, вулиця Алексія, новобудова знаходиться на куті з вулицею Шевченка. Близько є такі місця як: Ресторан «кардамон», церква, дитячий садок, продуктовий магазин і супермаркет ОРС, недалеко лікарня і поліклініка, школа №1 і центр відносно не далеко навіть пішки. Квартира із вже зробленим євроремонтом і меблями і технікою(правда є і вживане). Із нового є двері вхідні і всі вікна, стіни, ламінат, натяжні стелі, люстри, жалюзі на вікнах теж нові, бойлер, унітаз, умивальник, душова нове, електричне опалення, всі радіатори електричні нові. Кухонний стіл і тумбочки нові. По запитанням краще пишіть у вайбер або тут на олх.

власник
Квартира 1кімнатна 30м/кв
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ТА ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ Продаю власну квартиру в ЖК Green Park. З ремонтом, меблями, технікою, посудом та всім що потрібно для життя. ( Все як на фото! ). - 6й поверх ( вид на гори ). - 32 кв.м. - Дизайнерський ремонт. - Великий балкон з чудовими краєвидами. - Якісні меблі та техніка. - Сучасні ліфти. - WI-FI - Iндивідуальне опалення У КВАРТИРІ НІХТО НЕ МЕШКАВ, ВСЕ АБСОЛЮТНО НОВЕ. Квартира робилася під себе з метою здачі в оренду, але у звязку з переїздом продається. В ЖК Green Park передбачено все для Вашого комфорту: бювет з мінеральною водою, басейн з підігрівом води, парковка, дитячий майданчик, коворкінг зона, рецепція, кавʼярня, магазини, аптека. Поряд озеро. Телефонуйте, буду радий відповісти на всі ваші запитання.

власник
Горная улица, 16А, Поляна (Свалява), Закарпатская 70000.0 USD