_Рівне, Дубенська, 40 _трикімнатна квартира _панель, ІІІ/ІХ поверх _загальна площа 62,3м2 _ремонт, меблі

Дубенська вул., 40

Продам простору 3 км квартиру в самому центрі міста Рівне. Площа 64 м2,поверх 4/9,кухня 8 м2,санвузол та ванна окрема (також запроектована душева),балкон відкритий. Вдале планування - кімнати не прохідні. Хороший стан ремонту. Залишаються вмонтовані меблі. Вікна металопластикові (москітні сітки + жалюзі день/ніч). Бойлер. Броньовані двері з мін.ватою. Створене Осбб. Біля будинку та в підїзді завжди чисто та охайно. Автостоянка. Розвинена інфраструктура - поруч усе.

Соборна, 38

Рівне, П.Дорошенка, 66А новобудова 2022 року tel/viber 0673629609 _________________________ ~ трикімнатна квартира, VI поверх, ліфт ~ загал/житлова площа 73.6/40.7m2 ~ кімнати 17.5,12,11.2m2, кухня 15.5m2 ~ панорамні вікна, інд.опалення, тепла підлога ~ стяжка підлоги, проведена електромережа ~ змонтовано водопостачання, каналізацію ~ дах облаштований під зону відпочинку ~ гараж в цокольному 19.3m2 поверсі ~ продаж виключно з гаражем ~ загальна вартість $73400 в тч: квартира - $58900 гараж - $14500

Дорошенка Петра вул., 66А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3 кімнатна квартира м. Рівне, район Автовокзал, вул. Буковинська, буд N5. У квартирі зроблений ремонт, залишаються меблі і побутова техніка. Будинок N5 побудовано з червоної цегли, у 1990 році. Будинок утеплений. Поверх 5/5 З верху є горище, двохскатна криша. Загальна площа квартири становить 67 м.кв. Житлова 43 м.кв. Кухня 9.2 м.кв. Висота стелі - 250 см. Вікна «Реноме» Є балкон і лоджія + кладова. Є лічильники на воду, газ, електроенергію. Розвинена інфраструктура: торговельні заклади, дитячий майданчик, школа N12 та дитячий садок, спортивно оздоровчий комплекс, парк Слави дозволяють насолоджуватися життям, не відходячи далеко від дому. Будинок обслуговує ОСББ. Розумна ціна: 53000$

Буковинська вул., 5

Продається 3-кімнатна квартира біля Відіна, вулиця Студентська: - цегляний будинок - перепланування: збільшена площа кухні та коридору - 4 поверх з 5 - замінено сантехніку та електрику -встановлено лічильники: газ, світло, вода, тепловий на будинок - меблі залишаються по домовленості - газова колонка для підігріву води - балкон - зал прохідний та 2 окремі спальні - сонячна сторона, тихий затишний двір В будинку є ОСББ, прибудинкова територія доглянута та охайна. Розташування: будинок знаходиться в хорошому районі, поряд школа, дитячий садочок, магазини та супермаркет, зупинки транспорту.

Студентська вул., 7

Продається 3-кімнатна квартира біля Гармонії, вулиця Льонокомбинатівська: - цегляний будинок - загальна площа 62 кв м - 5 поверх з 5 - проблем з дахом немає - він перекритий - замінено сантехніку та електрику -встановлено лічильники: газ, світло, вода, тепловий на будинок -залишаються частково меблі - газова колонка для підігріву води - балкон - зал прохідний та 2 окремі спальні - сонячна сторона, тихий затишний двір В будинку є ОСББ, прибудинкова територія доглянута та охайна. Розташування: будинок знаходиться в хорошому районі, поряд школа, дитячий садочок, супермаркети, зупинки транспорту.

Льонокомбінатівська вул., 7

Квартира з ремонтом, меблями, технікою, посудом, постіллю-заходь і живи! Продаж 3 кімнатної квартири, 2 лоджії (зашиті, засклені, вітражні вікна з виглядом на Соборну), вікна на 2 сторони, підвал в квартирі! вул Соборна 259 площа 72/40/10 кв.м. Поверх 1/9 є можливість добудови, використання у комерційних цілях, wi-fi, кабельне, Осбб, парковка. В квартирі є все необхідне для проживання. Вільна на вже, документи готові, оперативний показ.

Соборна, 259

Ексклюзив з дизайнерським ремонтом в новобудові Соборна 285А. Дворівнева квартира 120кв.м, автономне опалення, тепла підлога, відеоспостереження, меблі, техніка, 3 кондиціонери, 2 санвузли, сантехніка Італія, 2 утепленні лоджії, підземний паркінг. 9/10 поверх, цегла. Є оселя. Квартира після професійного клінінгу-заселяйтеся і насолоджуйтесь життям. Телефонуйте домовимось про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 285А

Продаж квартири БЕЗ ЖОДНИХ КОМІСІЙ !!! «ЗЕВС» - вразить кожного своєю потужністю! ВКЛЮЧЕНО ВСІ можливі переваги для житла !!! про БУДИНОК: * КЛУБНИЙ БУДИНОК на 8 квартир; закрита територія з картковою системою доступу, відеонагляд. * Будинок побудовано повністю з керамічної цегли, утеплено пінопластом 15 см. !!! * І звичайно дитячий майданчик та зона барбекю з мурованим мангалом !!! тепер про КВАРТИРУ: *автономне ГАЗОВЕ опалення, *ТЕПЛА підлога, *плаваюча підлога (під стяжку положено пінопласт для кращої шумоізоляції), *розведено комунікації, *встановлено фільтри на воду, *чистова стяжка, *глянцева штукатурка, *котел, радіатори…. +++ на території для кожного ГАРАНТОВАНО ПАРКОМІСЦЕ !!! БОНУС - підвал на 8 кв.м.!!! Це все лише невелика частина переваг, більш детально за телефоном !!!!

Павлюченка вул., 15А

Продам трикімнатну квартиру по вул. Богоявленська 8 поверх з 9, цегляний будинок, площа 93/54/12 В квартирі розведена нова електрика Стіни пошпакльовані, Автономне газове опалення, Тепла підлога в кухні та ванній кімнаті, Вмонтована інсталяційна система Парковка.

можливий продаж по єОселя
Черняка вул., 38

Житлові комплекси у Рівне

Продам трьох кімнатну квартиру район Ювілейного. Стан після будівельників. Автономне газове опалення. Будинок повністю заселений. Створено ОСББ. Підходить під програму Є Оселя.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 283

Продаж квартири з косметичним ремонтом. В двох кімнатах замінені батереї, перетерті стелі, в одній кімнаті замінено вікно. Наявні лічильники: світло, вода, газ. 35000$ ТОРГ 0972638030 Оленка) АН "Адреса"

Волинська Дивізія, 5

Продаж квартири в районі Ювілейного по вулиці Соборна. Житловий стан, вікна на дві сторони, балкон не засклений.

Соборна, 291 БОС

Ви мрієте про ідеальне житло, де поєднуються сучасний європейський комфорт і продумана архітектура? - Пропоную вам ексклюзивне помешкання в клубному будинку. Основні характеристики: · Локація: Затишний район в центрі міста, ідеальне поєднання тиші та близькості до всіх ключових обєктів інфраструктури (район приватної забудови за міською радою). · Ексклюзивність: Лише 6 квартир у будинку, що гарантує приватність, відсутність зайвого шуму. · Архітектурне рішення: Унікальний проєкт, високоякісний дизайн, увага до деталей точно не залишить байдужими естетів. Візуально тихий якісний фасад. · Ком’юніті: Дружні, прогресивні, успішні сусіди та активне ОСББ, яке дбає про ваш комфорт та безпеку. Технічні параметри: · Будинок: Цегляний з монолітним перекриттям, значний рівень утеплення. · Високі стелі, що створюють відчуття простору. · Опалення: Індивідуальні теплові лічильники, газовий котел. · Комунікації: Лічильники на воду та електрику в підїзді, трифазне розведення електрики. Дизайн і комфорт: · Вікна: Алюмінієвий профіль для додаткової надійності, теплозбереження та звукоізоляції. · Природне освітлення: Велика кількість вікон забезпечує максимальну інсоляцію, класний балкон. · Планування: Розумне розділення спільного і особистого простору, простора кухня-студія, три спальні, два санвузли з вікнами, пральна кімната. · Безпека: Домофон, відеоспостереження, сучасна підсвітка території. Додаткові переваги: · Комірка: Знаходиться на нижньому поверсі, підходить для господарських потреб і як безпечне місце. · Парковка: Відкриті та криті паркомісця. · Зона відпочинку: Озеленена територія з місцями для відпочинку дорослих і дітей. · Інфраструктура: Поруч два парки та всі необхідні обєкти міської інфраструктури. Бонуси: Додаткова кімната: Прекрасна гардеробна з вікном, фітнес-простір або кабінет – ви обираєте, що там влаштувати! Крите паркомісце: Входить у вартість. Дизайн-проєкт: Детальне рішення з візуалізаціями, кресленнями та підбором матеріалів, можливість внести власні побажання щодо планування. Три різні варіанти інтер’єрів. Площа і ціна: · Загальна площа: 112 м² · Розташування: Третій поверх. · Ціна: $1400 за м², продаж без комісійних ! Це помешкання для тих, хто бажає кожного дня насолоджуватись комфортом та стильним осмисленим простором. Отримати більше інформації та записатись на огляд можливо за номером: 📱 +380 67 13 13 020 Viber | Telegram | Signal | WhatsApp 👩 💼 Наталя Трофімчук персональний ріелтор Рівне Звертайтесь, якщо потрібно вигідно і професійно продати, купити чи здати в оренду нерухомість. 🏢 БЦ Skyliner, вул. Київська, 47, офіс 303, м. Рівне

Полтави Петра вул., 9

Продам ексклюзивну 3к квартиру, в самому серці нашого міста ♥️, вул. Драгоманова. Тел: 096 793 16 22 ✅площа 84м.кв ✅авторський ремонт ✅вигляд з вікон на Лебединку. ✅телефонуйте вже, домовляйтесь про огляд. Ціна🔥 130000💲

Драгоманова, 32

Трьохкімнатна квартира в цегляному будинку по вул. Вишиванка (Орлова). Зручний район Автовокзалу. Посторі, ізольовані кімнати. Гарна кухня з виходом на балкон. Не кутова, двостороння. Санвузол роздільний Засклений балкон з коміркою. У квартирі є кладова для зберігання. Зроблений ремонт: замінені труби в кухні та в санвузлі, якісні вікна, нові сучасні броньовані двері вхідні та деревʼяні міжкімнатні, на підлозі ламінат, перетерті стіни та стелі, бойлер. Створене ОСББ, яке дійсно працює - дуже чистий підʼїзд - затишний, озеленений двір - хороші, привітні сусіди. Запрошую на перегляд

Орлова вул., 36

Повноцінний панельний будинок в р-ні Боярки. Площа 66 м.кв. Не кутова. Поверх 9/9. Є технічний. З дахом проблем нема. Новий ліфт. Жилий стан. Металопластикові вікна. Перетерті стіни та стелі. Лоджія і балкон засклені. Лічильники на все. Бойлер. Хороші вхідні двері. В дворі садочок, поруч школа, зупинка. Ціна 38800 у.о.

Макарова вул., 2

ТОП Рідкий варіант - ПРОСТОРа та ЕКОНОМна! З індивідуальним опаленням! Основні характеристики: + Квартира: 6 поверх, на дві сторони, в середині будинку + Площа: 103 м² + Стан: Хороший ремонт + Опалення: Індивідуальне газове двоконтурним котлом Vaillant + Перепланування: Узаконене + Меблі та техніка: Якісні, більшість залишаються + Вікна: Ламінація, жалюзі + Лоджія: Скло в підлогу + Підлога: Плитка, ламінат, водяна тепла підлога у санвузлі + Кухня: Гранітна столешня та барна стійка, кухня-студія + Клімат: Кондиціонер + Двері: Дубові + Додатково: 2 кладовки в підвалі + Будинок: 1992р.н., ОСББ, хороші сусіди, низькі комунальні + Розташування: поряд ліцею 19, район Ювілейний Особливості: Простора кухня-студія з барною стійкою, 27м2 Ванна кімната з пральнею та вікном, 7м2 плюс санвузол 3м2 Лоджія з вікнами від підлоги до стелі Висока якість матеріалів: гранітна столешня, дубові двері Ця квартира ідеальна для тих, хто цінує комфорт, якість та простір. Продаж без комісійних для покупця! Телефонуйте для огляду та більш детальної інформації!

Млинівська вул., 33

30317- жилий стан, під ремонт,2 балкона. Торг

Коновальця Євгена вул., 26

Нова пропозиція для успішних людей, які цінують свій час та комфорт! Елітна трикімнатна квартира в новобудові, розташована в самому серці міста. Сучасний дизайн, високоякісні матеріали та зручне планування – все для вашого комфорту та успіху. Технологічні рішення - кондиціонери та котел з дистанційним керуванням. Повна мебльованість та наявність всієї необхідної побутової техніки дозволяють одразу заїхати та насолоджуватися життям без зайвих турбот. Окрема кладовка та гардеробна забезпечують додатковий простір для зберігання речей. Сигналізація та домофон забезпечують високий рівень безпеки для вашого спокою. Розвинена інфраструктура: поруч розташовані елітні ресторани, кафе, фітнес-центри, магазини та парк. Зручна транспортна розв’язка дозволяє легко добиратися до будь-якої частини міста. Ця квартира ідеально підходить для успішних людей, які цінують свій час та комфорт. Станьте власником розкішного житла, яке відображає ваш статус та забезпечує зручність у всіх аспектах життя. Не втратьте шанс придбати квартиру, яка стане вашим особистим оазисом у самому центрі міста

Лермонтова вул., 8

30316-хороший жилий стан,М/п вікна, два балкони-засклені, лічильники, бойлер, підлога-паркет,домофон.

Бандери Степана вул., 15а

Продається трикімнатна квартира по Кавказькій два вікна фасадні. Може бути під комерцію. Три ізольовані кімнати Два засклені балкони та облаштовані Двері міжкімнатні замінені Вікна пластикові. Санвузол роздільний є бойлер. Хороша , затишна , доглянута квартира Вмонтована кухня залишається, решта меблів по домовленості Свіжий ремонт в підʼїзді Гарний облаштований ігровий майданчик. Сучасний спортивний майданчик Зелений двір. Є підвал

Кавказька вул., 15

ПРОДАМ!!! ТРИКІМНАТНУ КВАРТИРУ Поверх 8/9 Загальна площа 64м.кв Роздільні кімнати Косметичний ремонт Вікна за замінені Балкони заскленні Лишається все що на фото! Квартира доглянута, чудові сусіди Поруч біля будинку садочок, зупинка громадського транспорту Даний обєкт вартий Вашої уваги!!

Макарова вул., 2

Новинка! 3 кімнатна квартира Ювілейний (вул.Вербова) Зручний 5 поверх. Новий ліфт. В будинку ОСББ, де постійно покращують стан,доглядають. Вставлені металопластикові вікна в квартирі та в підїзді. А також для збереження тепла нові металопластикові двері . Квартира в жилому стані. Є бойлер. Біля будинку дитячий та спортивний майданчики. Поряд зупинка громадського транспорту,магазини, супермаркет Велмарт та торговий центр Екватор,поліклініка та багато іншого. Телефонуйте (0976379577)Лілія

Вербова вул., 46
1 - 24 з 314 результатів