Рівне, П.Дорошенка, 66А новобудова 2022 року tel/viber 0673629609 _________________________ ~ трикімнатна квартира, VI поверх, ліфт ~ загал/житлова площа 73.6/40.7m2 ~ кімнати 17.5,12,11.2m2, кухня 15.5m2 ~ панорамні вікна, інд.опалення, тепла підлога ~ стяжка підлоги, проведена електромережа ~ змонтовано водопостачання, каналізацію ~ дах облаштований під зону відпочинку ~ гараж в цокольному 19.3m2 поверсі ~ продаж виключно з гаражем ~ загальна вартість $73400 в тч: квартира - $58900 гараж - $14500

Дорошенка Петра вул., 66А

Продаж квартир в клубному будинку в місті Рівне вулиця Гостинна. Район Царське Село! Затишний, спокійний район. Розвинена інфраструктура. Будинок зданий в експлуатацію. На кожну квартиру є право власності. Площі квартир: від 40 м2 до 80 м2. Поверховість забудови - 3 ; плюс мансарда. Наявність комунікації: централізоване водопостачання, водовідведення, електропостачання - потужність 10 -12 кВт на кожну квартиру. Є можливість придбати комірку, є можливість придбати паркомісце з правом власності. Стан квартир - після будівельників: стяжка, гіпсова та піщано-цементна штукатурка. В більшості квартир вільне планування, можна зробити двох або трьохкімнатну квартиру. Частина квартир з балконами та терасами. Високі стелі. Вартість за 1 метр квадратний - від 750 у.о. до 900 у.о. Пропозиція від Агентства нерухомості Цитадель! В нас є ключі. Телефон 0973536847; 0992472717; 0506746807.

вул. Гостинна, 19

Чудове розташування будинку. Якісне будівництво. Уся необхідна інфраструктура поруч. До громадського транспорту 2хв. 2км квартира площею 66,5 м2. Поверх 8/11,не кутова. Стан після будівельників: розведена електрика,штукатурка,стяжка. Можна під єОселю.

можливий продаж по єОселя
Гайдамацька вул. (Струтинської), 13Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартири у новобудові з хорошою комплектацією!!! Підходять під програму єОселя!!! Без комісії для покупця!!! КВАРТИРИ Є РІЗНИХ ПЛОЩ ТА НА РІЗНИХ ПОВЕРХАХ!!! Комплектація: - чистова стяжка (крім санвузла, щоб можна було встановити теплу підлогу) - чорнова штукатурка - розведені мокрі точки - газовий котел - радіатори - заведена електрика до щитка ЖК Басів схил - житловий комплекс бізнес класу, що знаходиться по вул. Студентська 18 у Рівному. Побудований за монолітно-каркасною технологією з керамоблоку та утеплений мінеральною ватою. Має три секції, закрите подвірʼя під відеонаглядом, парковку навколо будинку, двір вільний від машин, дитячий майданчик, місце для зберігання велосипедів та колясок, спортзал для жителів комплексу. Телефонуйте для деталей, огляд у зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Студентська вул., 18

Новий клубний будинок в районі Епіцентру. Ексклюзивна локація, головною перевагою якої є сусідство з гіпермаркетами: Екватор, Метро, Епіцентр. На просторій території розміщено 3 триповерхові будинки. 📌2-кімнатні, площа - 55м2, Простора кухня-студіо 24м2 та дві спальних кімнати. Комплектація від забудовника: - чистова стажка, - чорнова штукатурка, - автономне опалення. - розведене опалення та котел. Всі комунікації міські! Клубний будинок всього на 12 квартир та паркомісця для кожної сімї. Територія будинків буде повністю облагородженна. Асфальтований доїзд. Сучасні нові тротуари та якісне освітлення дороги. Унікальне поєднання міської інфраструктури та «зеленої» зони. З одного боку – торговельно-розважальні центри, школа, громадський транспорт у пішохідній доступності, міські мережі та нова асфальтована дорога, з іншого – свіже повітря та місце для прогулянок і велоподорожей. В наявності є також інші варіанти квартир від забудовника!

Макарова вул., 57

Продам велику , простору 4-кімнатну квартиру з атмосферним краєвидом в новобудові. Центр. Вул. Чорновола навпроти парка Т. Г. Шевченка. Загальна площа 146,2 кв.м. Поверх - 7/7. Монолітно-каркасне будівництво. Стан після будівельників. (Штукатурка, стяжка). Автономне опалення. Європейське планування. Зручна інфраструктура, все поруч, зупинка транспорту, магазини, супермаркети, школи, дитячий садочок, аптека, фітнес - центр. В будинку сучасний ліфт. Консьєрж. В квартирі два санвузла. Велика прихожа. Два балкона. Підєднані всі міські комунікації. На все є лічильники. Рідкісний ексклюзивний варіант. Квартира чекає на свого нового власника! Вартість 90000 у.о. У нас є ключі! Пропозиція від агентства нерухомості Цитадель! Телефонуйте та домовляйтеся на огляд! Без комісії для покупця! Телефон 0973536847, 0506746807

вул. Чорновола, 44

Ексклюзив в новобудові! Панорамні вікна з виглядом на Соборну, 2 лоджії по 5 кв.м, кухня студія, 2 кімнати по 23 кв.м, гардероб 7 кв.м, 5 поверх, 5 секція, лічильники води, тепла і електрики. Супер транспортна розвʼязка, розвинена інфраструктура. Договір переуступки (цесія) і Ви перший власник без комісії і нотаріусів. Такі умови до 01.06.24. Телефонуйте домовимося про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Соборна, 289

Продаж 2-кімнатної квартири в центрі міста! ЖК "Елегант" - елітний будинок по вул. 16-го Липня, проект якого розроблений з урахуванням сучасних тенденцій. Квартира в стані після будівельників, що дозволяє майбутнім власникам самостійно облаштувати та оздобити приміщення за своїм смаком та потребами. Монолітно-каркасне будівництво, матеріал стін - керамоблок, утеплений пінопластом 15см., панорамні вікна. Просторий паркінг, до кожної квартири паркомісце.

16-го Липня вул., 48

Здача в експлуатацію в липні, є стяжка, штукатурка, розведена електрика, опалення- дахова котельня, є гардеробна. Перепланована в кухню вітальню та спальню.

Соборна вул., 289

Будинок зданий в експлуатацію, стяжка, штукатурка, розведена електрика, опалення- дахова котельня, є гардеробна. Перепланована в кухню вітальню та спальню.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 285д

Житлові комплекси у Рівне

Продаж квартири БЕЗ ЖОДНИХ КОМІСІЙ !!! «ЗЕВС» - вразить кожного своєю потужністю! ВКЛЮЧЕНО ВСІ можливі переваги для житла !!! про БУДИНОК: * КЛУБНИЙ БУДИНОК на 8 квартир; закрита територія з картковою системою доступу, відеонагляд. * Будинок побудовано повністю з керамічної цегли, утеплено пінопластом 15 см. !!! * І звичайно дитячий майданчик та зона барбекю з мурованим мангалом !!! тепер про КВАРТИРУ: *автономне ГАЗОВЕ опалення, *ТЕПЛА підлога, *плаваюча підлога (під стяжку положено пінопласт для кращої шумоізоляції), *розведено комунікації, *встановлено фільтри на воду, *чистова стяжка, *глянцева штукатурка, *котел, радіатори…. +++ на території для кожного ГАРАНТОВАНО ПАРКОМІСЦЕ !!! БОНУС - підвал на 8 кв.м.!!! Це все лише невелика частина переваг, більш детально за телефоном !!!!

Павлюченка вул., 15А

СУПЕР ЦІНА!!! Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ( Масив Веснянковий. Район - Льонокомбінат).Ціна - 25900$ - Цегляний будинок - Автономне опалення - Стан після будівельників - вхідні двері, заведена електрика, вода та каналізація в квартиру - Площа 37 кв.м. - Поверх 4/4 - Балкон - Власне ОСББ - Паркомісця та підвальні приміщення Діє система розтермінування!!! Здача будинку 2 квартал 2024 року Деталі за телефоном 0688727009 (viber/telegram)

Фабрична вул., 4

Терміновий продаж! Підходить під іпотеку 3%, по програмі Є-Оселя! Загальна площа: 47,6 кв.м з гардеробною! Максимальна комплектація: • індивідуальне опалення, вмонтований сучасний двоконтурний газовий котел; • чистова стяжка підлоги; • штукатурення стін; • лічильники на газ, холодну воду та електроенергію; • енергозберігаючі металопластикові вікна; • якісні броньовані двері, що не потребують заміни; • зовнішнє утеплення будинку.

можливий продаж по єОселя
Павлюченка вул., 16б

Продам трикімнатну квартиру по вул. Богоявленська 8 поверх з 9, цегляний будинок, площа 93/54/12 В квартирі розведена нова електрика Стіни пошпакльовані, Автономне газове опалення, Тепла підлога в кухні та ванній кімнаті, Вмонтована інсталяційна система Парковка.

можливий продаж по єОселя
Черняка вул., 38

Продам трьох кімнатну квартиру район Ювілейного. Стан після будівельників. Автономне газове опалення. Будинок повністю заселений. Створено ОСББ. Підходить під програму Є Оселя.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 283

Продаж 2х-кімнатної квартири в новому КБ Воля. Підходить під програму Є-оселя! Загальна площа 66,4 кв.м. Зручне планування з просторою кухнею та окремими кімнатами. Тепла підлога по всій квартирі з колектором та терморегулятором. Квартира розташована на середньому поверсі, також є ще вибір поверхів. Якісне будівництво, базова штукатурка по цегляних стінах. Автономне опалення. Є можливість замовити виконання ремонтних робіт. Поруч знаходяться зупинки громадського транспорту. Телефонуйте для отримання детальної інформації

Соборна вул., 316

«ЛІТІЙ» - це + ВИГОДА: • оформлення по ПЕРЕУСТУПЦІ; • далі ціни будуть лише підніматися; • автономне газове опалення + НАДІЙНІСТЬ: • забудовник «СТОГРАД». + БЕЗПЕКА: • закртита територія з контролем доступу; • відеокамери по всій території. + КОМПЛЕКТАЦІЯ: • стяжка, штукатурка; • двоконтурний газовий котел + радіатори; • розведено комунікації; • встановлено лічильники; • ЧУДОВЕ ПЛАНУВАННЯ. ГОЛОВНЕ - низька ціна, якої більше не буде !!! Тому поспіши, ТЕЛЕФОНУЙ та встигни придбати першим !!! ЗДАЧА В ККСПЛУАТАЦІЮ 4 квартал 2024 року. 096364950 - Роман агентство HALDEN.estatе

Данила Галицького вул., 25

Продам 1-но кімнатну квартиру Колор 6 поверх Загальна площа 41 кВ.м Будинок зданий в експлуатацію Дахова котельня АНІмперія 36000у.о.

Корольова вул., 9

Продам 1-Но кімнатну квартиру в новобудові на Ювілейному Лайт 6 поверх Загальна площа 38кв.м Чорнова стяжка АНІмперія 0986566698 30000у.о.

Соборна вул., 285

Продам 1-но кімнатну квартиру по вул. Г. Сковороди ЖК Абрикос 4/11 цегляний новий будинок, дахова котельня, площа 41м.кв., заведена електрика та вода, ціна 30000$ Огляд по домовленості

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 4

Видова 1-но кімнатна квартира по вул. Соборна ЖК Синергія Лайт, зі стяжкою, штукатуркою, тепла підлога з регуляторами по всій квартирі, опалення дахова котельня, паркомісця, дитячий майданчик, розвинена інфраструктура. Будинок збудовано, здача в експлуатацію через місяць. 12 поверх з 12, площа 57/13,3/26 Ціна 46000$

Соборна вул., 289

Здача в експлуатацію через місяць. Наповнення: Чорнова стяжка Заведено світло, вода Опалення дахова котельня

Соборна вул., 289

Ви мрієте про ідеальне житло, де поєднуються сучасний європейський комфорт і продумана архітектура? - Пропоную вам ексклюзивне помешкання в клубному будинку. Основні характеристики: · Локація: Затишний район в центрі міста, ідеальне поєднання тиші та близькості до всіх ключових обєктів інфраструктури (район приватної забудови за міською радою). · Ексклюзивність: Лише 6 квартир у будинку, що гарантує приватність, відсутність зайвого шуму. · Архітектурне рішення: Унікальний проєкт, високоякісний дизайн, увага до деталей точно не залишить байдужими естетів. Візуально тихий якісний фасад. · Ком’юніті: Дружні, прогресивні, успішні сусіди та активне ОСББ, яке дбає про ваш комфорт та безпеку. Технічні параметри: · Будинок: Цегляний з монолітним перекриттям, значний рівень утеплення. · Високі стелі, що створюють відчуття простору. · Опалення: Індивідуальні теплові лічильники, газовий котел. · Комунікації: Лічильники на воду та електрику в підїзді, трифазне розведення електрики. Дизайн і комфорт: · Вікна: Алюмінієвий профіль для додаткової надійності, теплозбереження та звукоізоляції. · Природне освітлення: Велика кількість вікон забезпечує максимальну інсоляцію, класний балкон. · Планування: Розумне розділення спільного і особистого простору, простора кухня-студія, три спальні, два санвузли з вікнами, пральна кімната. · Безпека: Домофон, відеоспостереження, сучасна підсвітка території. Додаткові переваги: · Комірка: Знаходиться на нижньому поверсі, підходить для господарських потреб і як безпечне місце. · Парковка: Відкриті та криті паркомісця. · Зона відпочинку: Озеленена територія з місцями для відпочинку дорослих і дітей. · Інфраструктура: Поруч два парки та всі необхідні обєкти міської інфраструктури. Бонуси: Додаткова кімната: Прекрасна гардеробна з вікном, фітнес-простір або кабінет – ви обираєте, що там влаштувати! Крите паркомісце: Входить у вартість. Дизайн-проєкт: Детальне рішення з візуалізаціями, кресленнями та підбором матеріалів, можливість внести власні побажання щодо планування. Три різні варіанти інтер’єрів. Площа і ціна: · Загальна площа: 112 м² · Розташування: Третій поверх. · Ціна: $1400 за м², продаж без комісійних ! Це помешкання для тих, хто бажає кожного дня насолоджуватись комфортом та стильним осмисленим простором. Отримати більше інформації та записатись на огляд можливо за номером: 📱 +380 67 13 13 020 Viber | Telegram | Signal | WhatsApp 👩 💼 Наталя Трофімчук персональний ріелтор Рівне Звертайтесь, якщо потрібно вигідно і професійно продати, купити чи здати в оренду нерухомість. 🏢 БЦ Skyliner, вул. Київська, 47, офіс 303, м. Рівне

Полтави Петра вул., 9

Простора 1 км квартира в районі Екватора. Вулиця Чехова. Площа 56 м2. Поверх 5/9 Максимальна комплектація від забудовника. Протиударні двері. Енергозберігаючі вікна. Розведена електрика. Зроблена чорнова штукатурка. Котел+радіатори. Будинок введений в експлуатацію. Програма єОселя. Ціна 49 000 у.о.

Чехова вул., 17а
1 - 24 з 635 результатів