Шикарна 1км квартира в новобудові,в чудовому розвиненому районі. Велика площа - 46 м2 Поверх 9/11,балкон 4м. Автономне опалення. Якісний євро ремонт. Меблі/техніка

Гайдамацька, 13Б

Продається однокімнатна квартира в новобудові місто Рівне, вулиця Соборна, район Пивзавод. Загальна площа 50,2 метрів квадратних. Поверх останній 10/10. Будинок цегляний. В квартирі зроблений свіжий сучасний ремонт! В квартирі є електропостачання 8 кВт. Водопостачання. Водовідведення. Металопластикові вікна. Вхідні броньовані двері. Ліфт. Перевагою даної квартири є великий балкон з шикарним, панорамним виглядом на місто. Розвинена інфраструктура району. Поруч декілька дитячих садочків, шкіл, басейн, супермаркетів, магазинів. Зручна транспортна розвязка. Ідеальна квартира для комфортного проживання, або для здачі в оренду. Вартість 45000 у.о. Пропозиція від агентства нерухомості Цитадель. Телефон 0973536847, 0992472717, 0506746807.

вул. Соборна, 348

Видова, простора квартира в цегляному будинку покращеного планування. На вул. Гагаріна поблизу Чайка, Novus, АТБ, в дворі дитячий садочок, школа 13. Квартира в жилому стані. Велика лоджія Прекрасний вигляд з лоджії на місто!

Гагаріна вул., 61
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж сучасної 1-к квартири в ЖК «На Щасливому» Нова,ще ніхто не жив .Зроблений ремонт з використанням якісних матеріалів.Загальна площа 46м2, 4-й поверх з красивим видом з вікон. Продумане планування,вам точно тут буде комфортно.Простора кухня-вітальня укомплектована меблями та побутовою технікою, окремо кімната, коридор з місткою шафою та санвузол. У будинку сучасний підʼїзд ,швидкісний ліфт.Облагороджена прибудинкова територія .На території купа дитячих майданчиків,ТРЦ.Дуже класна транспортна розвʼязка

Студентська вул., 30

5-ти поверховий будинок біля парку На Щасливому з ліфтом. Квартира розташована на 2 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира з якісним хорошим ремонтом. Залишаються усі меблі та побутова техніка. Ванна кімната та санвузол окремо. Західна сторона. Квартира сонячна та тепла. Автономне газове опалення.

Чорновола Вячеслава вул., 91Е

Продаж сучасної просторої однокімнатної квартири в новому клубному будинку. ЖК "Дорошенка" будинок закритого типу. Всього один підʼїзд та 30 квартир в будинку. В квартирі виконаний сучасний та дійсно якісний ремонт. Встановлена тепла підлога на кухні, в коридорі та санвузлі. Повністю замінена електрика. Встановлені якісні меблі та техніка. Високі стелі в квартирі, що додає простору. Автономне газове опалення. Перегляд квартири в зручний для Вас час!

Дорошенка Петра вул., 66

Квартира розташована в районі Пивзавод на вулиці Дубенськ. В квартирі передбачено електроопалення, що дозволить вам налаштувати комфортну температуру протягом холодних місяців. Також є бойлер для нагрівання води, що забезпечить вас гарячою водою у будь-який час доби. Планування квартири реалізовано у вигляді кухні-студії, що створює відчуття простору та зручності. Загальна площа квартири становить 43 м², що є оптимальним рішенням для однієї або двох осіб. Розташування в районі Пивзавод може бути цікавим для тих, хто цінує інфраструктуру та зручний доступ до основних міських сервісів і розваг. Загалом, ця квартира може бути ідеальним варіантом для сучасного життя в Рівному завдяки своєму функціональному плануванню та сучасним комунікаціям.

Дубенська вул., 7

1 км квартира в новобудові на Чайці. Вулиця Гайдамацька. Будинок введений в експлуатацію. Площа 53 м2,кухня 16 м2,поверх 6/11,південна сторона. Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел + радіатори). Якісний євро ремонт. Гардеробна. Підземний паркінг. Є можливість придбати гараж (19м2-24м2). Розвинена інфраструктура: АТБ,школа,садок,поліклініка,ТЦ Чайка. До громадського транспорту 1 хв. Програма Єоселя 3% + податок 2%.

Гайдамацька вул. (Струтинської), 13Б

Продається 2-рівнева, 1 км квартира у новобудові. Цегляний будинок (побудований у 2008 році). Вул.Гайдамацька 41. Запроектований окремий вхід в квартиру ( броньовані двері з мін.ватою). Площа 45 м2 ( другий поверх студія - 28 м2),душова кабіна,бойлер,санвузол. Косметичний ремонт. Централізоване опалення. Виведені всі комунікації під кухню. Тепла підлога всюди,окрім сходів. Заведено інтернет. Металопластикові, енергоощадні вікна. Перший поверх утеплений пінопластом 15 см. Лічильники на все : електрика,вода. Є можливість завести газ. Створене ОСББ.В дворі завжди чисто та охайно. Розвинена інфраструктура,поряд усе : садочок,школа,ліцей,поліклініка, магазин АТБ,Новус. Зручна транспортна розвязка. До міського транспорту 1 хв. У дворі : сучасний ігровий майданчик,тенісний корт,футбольне поле.

Гайдамацька вул. (Струтинської), 41

Продаж 1-кімнатної квартири в новобудові в самому центрі міста Територія закритого типу, 35 паркомісць під будинком Поверх 7 з 8, з якого відкривається класний вигляд на місто Загальна площа: 45м2 Квартира укомплектована якісними меблями та технікою Якісне опалення від Vailant, водяний підігрів підлоги на 6 контурів Квартира повністю нова, ніхто не проживав

можливий продаж по єОселя
16-го Липня вул., 48

Житлові комплекси у Рівне

Здача в експлуатацію в липні, є стяжка, штукатурка, розведена електрика, опалення- дахова котельня, є гардеробна. Перепланована в кухню вітальню та спальню.

Соборна вул., 289

Будинок зданий в експлуатацію, стяжка, штукатурка, розведена електрика, опалення- дахова котельня, є гардеробна. Перепланована в кухню вітальню та спальню.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 285д

Підходить для кредитування під Є Оселю рн. автовокзалу вулЗахисників маріуполя (.Костромська 47) новий будинок автономне газове опалення теплі підлоги зручний 3-й. поверх оптимальне планування 47м2 простора кухня 14 м2 гардеробна кімната засклений просторий балкон мебльована побутова техніка Кондиціонер пральна машина посудомийна машина та ін. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Затишок та комфорт гарантовані. Звертайтесь до мене, щоб домовитися про перегляд!

захисників Маріуполя, 47

1кімнатна квартира. Центр Рівного (Вул.Шкільна). Без ремонту. Є світло,вода,газ,каналізація.

Шкільна, 7

Продаж квартири в новобудові з ремонтом на Щасливому. Загальна площа 46 квадратів, 8 поверх. Індивідуальне газове опалення. Побутова техніка нова на гарантії. Вмонтований холодильник, газова поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийка, пральна машина, гардеробна. 62500$ без комісії для покупця! 0972638030 Оленка)

можливий продаж по єОселя
Студентська вул., 32

Продаж 1 кімнатної квартири на 4 поверсі в цегляному будинку по вулиці Котляревського. Квартира з ремонтом. Замінені вікна, якісні вхідні двері, натяжні потолки, стіни обої, підлога ламінат. 42000$ ТОРГ! 0972638030 Оленка)

Котляревського вул., 12

Однокімнатна квартира в районі Чайки🏙️ Свіженька пропозиція на по вулиці Гайдамацькій. Квартира з косметичним ремонтом, вікна металопластикові, підлога в кімнаті ламінат, на кухні лінолеум, санвузол плитка, стелі скрізь перетерті, на кухні стіни пофарбовані, нові вхідні двері. Світла та простора, все залишається. Загальна площа 35м2, кімната 18м2. Сонячна сторона, вигляд з вікон в двір. Лічильникі на воду, світло, газ. Квартира не кутова, поверх 9/9, є технічний 10. В будинку ОСББ. Комфортний район, поруч з будинком: школа, садок, зупинка, магазин, торговий центр, супермаркети, автовокзал, поліклініка. Ціна 29900$ Показ в зручний для вас час🔑 0688241704 Марія

Гайдамацька вул. (Струтинської), 8

Продається дворівнева однокімнатна квартира, м. Рівне вулиця Буковинська 9-А, район 12-школа. Загальна площа 63 м.кв. Житлова 18,3 м.кв. Кухня 8,8 м.кв. Поверх 2/2. Новий цегляний будинок, у квартирі автономне газове опалення. Квартира має цікаве планування, що похоже на форму корабля, окремий вхід, відеоспостереження, парковка. У квартирі зроблений новий ремонт, залишаються меблі, є все що потрібно. Поруч є школа, садочок, магазини, супермаркети, зупинка, відмінний район міста. Ціна 52000$

Буковинська вул., 9а

СУПЕР ЦІНА!!! Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ( Масив Веснянковий. Район - Льонокомбінат).Ціна - 25900$ - Цегляний будинок - Автономне опалення - Стан після будівельників - вхідні двері, заведена електрика, вода та каналізація в квартиру - Площа 37 кв.м. - Поверх 4/4 - Балкон - Власне ОСББ - Паркомісця та підвальні приміщення Діє система розтермінування!!! Здача будинку 2 квартал 2024 року Деталі за телефоном 0688727009 (viber/telegram)

Фабрична вул., 4

Терміновий продаж! Підходить під іпотеку 3%, по програмі Є-Оселя! Загальна площа: 47,6 кв.м з гардеробною! Максимальна комплектація: • індивідуальне опалення, вмонтований сучасний двоконтурний газовий котел; • чистова стяжка підлоги; • штукатурення стін; • лічильники на газ, холодну воду та електроенергію; • енергозберігаючі металопластикові вікна; • якісні броньовані двері, що не потребують заміни; • зовнішнє утеплення будинку.

можливий продаж по єОселя
Павлюченка вул., 16б

Новинка на ринку ЧУДОВА НОВА 1КІМ З дизайнерським якісним ремонтом Автономне опалення , є тепла підлога Сучасне планування Кухня студія Високі стелі 3м ВСЕ НОВЕ та сучасне Весь дизайн продумано до дрібниць з максимальною зручністю для життя Зроблено свіжий Дизайнерський ремонт (декоративна штукатурка, ) Повністю укомплектована всім необхідним для проживання (меблі та техніка) є біде В квартирі вмонтовано велику шафу є власна комірка /гардеробна Чудовий поверх-3 з 5 , є ліфт Броньовані двері Відеодомофон та Відео нагляд Розвинений центральний район Рівного-Пивзавод , вул Соборна поряд зупинка та магазини Ця квартира чудовий варіант як для власного проживання так і вигідної здачі в оренду Вживу набагато краще ніж на фото

Соборна вул., 364в

«ТОПАЗ» - справжня коштовність ! ВКЛЮЧЕНО ВСІ можливі переваги для житла ! * новобудова з двором закритого типу, відеонагляд, парковка, зручний район - ДЕ ВСЕ ПОРУЧ ! * автономне опалення, тепла підлога, якісний ремонт, продумане планування, гардеробна, якісні меблі і техніка ! Показ в ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС ЧАС !!! р-н Пивзаводу, вул. Дворецька ! Підходить під програму «єОселя» 3% Право власності більше 3-х років 0963649650 - Роман агентство HALDEN.estate

можливий продаж по єОселя
Дворецька вул., 46

«ЛІТІЙ» - це + ВИГОДА: • оформлення по ПЕРЕУСТУПЦІ; • далі ціни будуть лише підніматися; • автономне газове опалення + НАДІЙНІСТЬ: • забудовник «СТОГРАД». + БЕЗПЕКА: • закртита територія з контролем доступу; • відеокамери по всій території. + КОМПЛЕКТАЦІЯ: • стяжка, штукатурка; • двоконтурний газовий котел + радіатори; • розведено комунікації; • встановлено лічильники; • ЧУДОВЕ ПЛАНУВАННЯ. ГОЛОВНЕ - низька ціна, якої більше не буде !!! Тому поспіши, ТЕЛЕФОНУЙ та встигни придбати першим !!! ЗДАЧА В ККСПЛУАТАЦІЮ 4 квартал 2024 року. 096364950 - Роман агентство HALDEN.estatе

Данила Галицького вул., 25

Продам 1-но кімнатну квартиру Колор 6 поверх Загальна площа 41 кВ.м Будинок зданий в експлуатацію Дахова котельня АНІмперія 36000у.о.

Корольова вул., 9
1 - 24 з 786 результатів