Квартира, що точно варта вашої уваги. Знаходиться на 2 поверсі. Чудова квартира у місті Рівне, Царське, ЖК Villa Viola. За адресою: Дачна, 26. Площа загальна 39 кв. м. Закрита територія Повністю укомплектована В квартирі залишається вся побудова техніка 16 паркомісць Дитячий майданчик Поруч зупинка громадського транспорту Ідеальний варіант для власного житла або інвестиція під оренду Вартість нерухомості 55000 $. Прошу телефонувати усіх зацікавлених в купівлі.

Дачна вул., 26

Це ідеальне місце для тих, хто цінує спокій, комфорт та прекрасні пейзажі. ЖК Panorama de Luxe 1 кімнатна квартира з виглядом на озеро. Площа 48 кв.м Поверх 7. В квартирі зроблено якісний ремонт, що дозволяє одразу заселитися та насолоджуватися комфортом. Автономне газове опалення. Підлога з підігрівом. ціна 75000 у.о

Чорновола Вячеслава вул., 94

Квартира укомплектована меблями та технікою. Все продумано Світильники , гардини. Панорамні вікна Вигляд на озеро

Чорновола Вячеслава вул., 94б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ви мріяли жити в місті та в гармонії з природою водночас?! Ми готові втілити ваші мрії в реальність! Пропонуємо надзвичайний об’єкт в преміальному житловому комплексі Panorama De Luxe, що по вулиці Чорновола 94в, поруч з рекреаційною зоною, на березі мальовничого озера. Простора та світла квартира, площею 44.7 м2, розташована на 5 поверсі. Тут є все для вашого комфортного проживання – броньовані вхідні двері Сталь-М, металопластикові вікна WDS з 6-камерним профілем та 2 камерним склопакетом, автономне газове опалення (двоконтурний газовий італійський котел, Vela CTFS-CTN «Nova Florida»), комбінована тепла підлога по всій квартирі, якісна побутова техніка відомих брендів, відеодомофон, освітлення в кімнатах на будь-який смак, лоджія та засклений балкон з панорамними вікнами, де можна спостерігати як сонце підіймається та заходить над озером. А панорама нічного міста Вас просто зачарує. Ви відчуєте турботу та тепло, з якими були підібрані матеріали високої якості для оздоблення та меблі на замовлення, а унікальне дизайнерське рішення стане родзинкою вашої оселі. В житлово-відпочинковому комплексі передбачено одразу кілька важливих моментів: якісне будівництво, зручне планування та новітні енергозберігаючі технології. Власна територія житлового комплексу з виглядом на озеро, безпечні дитячі майданчики, подвір’я викладено бруківкою, паркомісця та прогулянкові зони для мешканців будинку – унікальна можливість щодня насолоджуватися свіжим повітрям, довгими пішими, велосипедними прогулянками та неповторними краєвидами. Поруч є вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, торгово- розважальний центр, супермаркети, кафе та ресторани, а всього за 7 хв на авто – центр міста. Отримавши ключі від квартири – Ви станете її щасливим власником та повною мірою відчуєте смак життя. Також є можливість кредитування за програмою єОселя під 3% та 7%! Можливе розтермінування! Запрошую Вас на огляд!

1-кімнатна квартира класу преміум з виглядом на озеро!

Нова 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК «На Щасливому». Вул. Чорновола 91-о. Вбудована кухня. Автономне опалення. Світла сонячна квартира. Є Гардеробна. Автономне опалення. По документах квартира вже більше 3 років у власності, тому податки всього будуть 2%, які діляться навпіл з власником. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд в зручний час для Вас. Ключі в АН «Домашній Затишок» З 9 до 20:00 будні та вихідні, всі дні є робочі та показ в будь який зручний день. З повагою, Ваш ріелтор Анна.

1-кімнатна ( в ЖК на Щасливому ) Вигляд на озеро.

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира! Адреса: вул. Чорновола 94 Стан: під чистовий ремонт Опалення: автономне газове Здача будинку: листопад 2024 року

_Однокімнатна квартира в ЖК PANORAMA de LUXE

1-кімнатна простора нова квартира по вул. Чорновола 94 в ЖК «Panorama de lux» Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. Сучасний якісний ремонт. Автономне газове опалення, водяний підігрів підлоги по всій квартирі. Гарний вигляд з вікон на озеро! Запрошую на перегляд в будь який зручний для вас час. Перегляд в зручний час!!!

1-кімнатна ЖК «Панорама». Нова. Біля озера. Навпроти Щасливого.

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника по вул. Чорновола 94. Стан під чистовий ремонт. Автономне газове опалення в квартирі. Здача будинку листопад 2024 року. Деталі по телефону.

Продам 1 кімнатну квартиру ЖК Панорама де люкс, кладова в подарунок

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника по вул. Чорновола 94. Стан під чистовий ремонт. Автономне газове опалення в квартирі. Здача будинку листопад 2024 року. Деталі по телефону.

1 кімнатна квартира на здачу ЖК Панорама де люкс

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника по вул. Чорновола 94. Стан під чистовий ремонт. Автономне газове опалення в квартирі. Здача будинку листопад 2024 року. Деталі по телефону.

1 кімнатна квартира на оренду

Житлові комплекси у Рівне

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника по вул. Чорновола 94. Стан під чистовий ремонт. Автономне газове опалення в квартирі. Здача будинку листопад 2024 року. Деталі по телефону.

Сонячна 1 кімнатна квартира з панорамними вікнами

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника по вул. Чорновола 94. Стан під чистовий ремонт. Автономне газове опалення в квартирі. Здача будинку листопад 2024 року. Деталі по телефону.

1 кімнатна квартира в затишному районі ЖК Панорама де люкс

Від власника. Продаю 1-кімнатну простору квартиру в елітній новобудові ЖК PANORAMA DE LUXE , по вул.Чорновола 94 г, з неймовірним виглядом на озеро! Квартира світла, тепла та дуже затишна , площею 49.8 м2, розташована на 7 поверсі. Квартира робилася для себе, тому використовувалися найкращі матеріали. Тепла підлога по всій квартирі, індивідуальне опалення, сучасні якісні меблі ,вмонтована кухня із різними типами освітлення, комфортний розкладний диван, побутова техніка відомих німецьких брендів, вбудований холодильник, витяжка ,індукційна плита, посудомийна машина, мікрохвильова пічка, духова шафа, гігієнічний душ, пральна машина. У квартирі втілені сучасні дизайнерські рішення, освітлення в кімнатах на будь-який смак, вмістка гардеробна кімната з дзеркалом та підсвітками, двухспальне ліжко з підйомним механізмом та якісним матрасом для комфортного сну. В кухні та кімнаті великі панорамні вікна, де можна спостерігати як сонце заходить над озером. А панорама нічного міста Вас просто зачарує. В квартирі є все необхідне для життя. Власна територія житлового комплексу з виглядом на озеро, безпечні дитячі майданчики, подвірʼя викладено бруківкою, паркомісця та прогулянкові зони. Поруч є вся необхідна інфраструктура - дитячий садочок, торгово- розважальний центр, супермаркети, кафе та ресторани. Можливий реальний торг Просто треба подивися у вікно, щоб зрозуміти цінність даної квартири) Показ можливий у будь-який зручний для вас час.

власник
Від власника, продам 1кімнатну квартиру з  виглядом на озеро

Продаю однокімнатну мебльовану квартиру у відмінному стані. Всі додаткові фото і питання в приват! Без посередників. Будинок на чорновола,91 Д.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру на Щасливому

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника по вул. Чорновола 94. - Престижний район. - Можливість зробити ремонт Вашої мрії . - Стан під чистовий ремонт. - Автономне газове опалення в квартирі. - Здача будинку листопад 2024 року. Для уточнення деталей телефонуйте .

=) ПРОДАЖ 1К квартири в новобудові під ремонт !

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Panorama de Luxe. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 44.8 м². Квартира розташована на 1 поверсі 6-и поверхового будинку. Здача ЖК Panorama de Luxe заявлена в 1 кварталі 2025 року. ЖК Panorama de Luxe знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Рівне, рн Басів Кут, Чорновола Вячеслава, 94Е. Забудовник - ЖК Panorama de Luxe.

Черновола Вячеслава улица, 94Е, Басов Угол, Ровно, Ровенская 43900.0 USD

Продам унікальну 1 кімнатну квартиру в новобудові, власник! Високий 2 поверх з відкритою терасою 7 м2, таких всього 3 на весь будинок. У квартирі автономне газове опалення від котла, великі панормані вікна. Вже живуть сусіди, частово робляться ремонти так як будинок зданий в грудні 2023 року. Деталі по телефону.

власник
ул. Черновола Вячеслава, 94Г, Ровно, Ровенская 48250.0 USD

Продається однокімнатна квартира в одному з найкращих будинків району "на Щасливому ". Квартира площею 43 м.кв, має гарне планування: -окрему спальню 16 м.кв -кухню 11 м.кв -лоджія 5, 3 м.кв -суміжний санвузол 4, 3 м.кв - великий коридор та окрема, повноцінна гардеробна . Ремонт робився 5 років назад, квартиру на продаж не планували, тому робили все якісно, та продумано, для себе. ЗАЛИШАЄТЬСЯ БУКВАЛЬНО ВСЕ: -двоспальне ліжко з підйомним механізмом, дорога вмонтована кухня, гардеробна, все в ідеальному стані. - побутова техніка відомих брендів в новому, робочому стані, майже не користувались( телевізор, холодильник, пралка, плитка, духовка, кондиціонер, мікрохвильовка). Квартира знаходиться на середньому поверсі, в одному з кращих будинків на районі, який відрізняється відмінною якістю будівництва, великою парковкою та розташуванням- одна сторона виходить на парк відпочинку, інша на фонтан. Лише 5 поверхів, є ліфт. Гарний, просторий підїзд , спокійні сусіди. Квартира повністю готова до продажу та чекає на щасливих власників! Марія. І

Черновола Вячеслава улица, 91Ж, Счастливое, Ровно, Ровенская 63500.0 USD

Семиповерховий цегляний будинок, квартира на 1-му поверсі Помешкання без ремонту, зроблені чорнові роботи. Окрема кімната та панорамний вид. Автономне-газове опалення. Для огляду телефонуйте.

Черновола Вячеслава улица, 94Г, Ровно, Ровенская 44700.0 USD

Продається сучасна простора квартира в ЖК «Набережний квартал» від власника Розташування: - Центр міста, поруч з парком Шевченка - Прекрасний краєвид на парк та Покровський собор - Усе у пішій доступності: банк, дитячий садок, магазини - Зупинка міського транспорту через дорогу - Велика парковка біля будинку - Колясочна для мешканців у підїзді Квартира: - Загальна площа: 63, 3 м² - Велика та простора кухня - Східне розташування, що дозволяє уникнути прямих сонячних променів після обіду - Можливість переробки на двокімнатну квартиру - Броньовані двері, високі металопластикові вікна - Закрита дитяча площадка, яку видно з вікон квартири Інтерєр: - Підлога: ламінат, плитка - Стіни пофарбовані - Мебльована гардеробна кімната - Автономне газове опалення, котел - Частково залишаються меблі Інфраструктура: - До центру міста 5-7 хвилин ходьби Документи: - Готові до продажу Ціна договірна. Для деталей та перегляду звертайтесь за телефонами: XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX

власник
Черновола Вячеслава улица, 60, Центр, Ровно, Ровенская 83000.0 USD

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника по вул. Чорновола 94. - Престижний район. - Можливість зробити ремонт Вашої мрії . - Стан під чистовий ремонт. - Автономне газове опалення в квартирі. - Здача будинку листопад 2024 року. Для уточнення деталей телефонуйте .

Черновола Вячеслава улица, 94, Ровно, Ровенская 43900.0 USD

Продаж 1 кімн. квартири з ремонтом. ЖК На Щасливому (вул Чорновола 91Т). Ціна -56500$ Квартира в зданій новобудові Загальна площа квартири -45 кв.м Сучасне планування Хороший житловий стан, меблі та техніка Автономне опалення (газовий котел) Хороший варіант для здачі в оренду Власне ОСББ

ПРОДАЖ!!! 1 кімн квартира ЖК На Щасливому. РЕМОНТ, МЕБЛІ ТА ТЕХНІКА

Продаю 1-кімнатну квартиру на Чорновола Восьмиповерховий цегляний будинок, квартира на 6-му поверсі Помешкання з якісним ремонтом та меблями. Окрема кімната та суміжний санвузол. Встановлений двоконтурний газовий котел. Для огляду телефонуйте!

Продаю 1-кімнатну квартиру на Чорновола

Продаю 1-кімнатну квартиру з видом на озеро! Семиповерховий цегляний будинок, квартира на 7-му поверсі. Помешкання без ремонту та має окрему кімнату. Зроблені чорнові роботи. Є вихід незасклений балкон з кухні та кімнати. Вистелена тепла підлога у кухні та ванній. Встановлений двоконтурний котел. Квартира не кутова та має автономне-газове опалення Для огляду телефонуйте!

Продаю 1-кімнатну квартиру на Чорновола
1 - 24 з 29 результатів