5-ти поверховий будинок біля парку На Щасливому з ліфтом. Квартира розташована на 2 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира з якісним хорошим ремонтом. Залишаються усі меблі та побутова техніка. Ванна кімната та санвузол окремо. Західна сторона. Квартира сонячна та тепла. Автономне газове опалення.

Чорновола Вячеслава вул., 91Е

"ЕКСТАЗ" - вищий ступінь ЗАХВАТУ та НАСОЛОДИ !!! МРІЄШ про сучасну квартиру з ТОПовим виглядом ? Тоді це САМЕ ТВІЙ ВАРІАНТ ! * простора квартира в новобудові, автономне опалення, тепла підлога, сучасний ремонт, двері прихованого монтажу, панорамні вікна, чудовий вид на озеро, встановлено кондиціонер, сонячна сторона ! +++ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ВСЕ, потрібні лише особисті речі !!! Не втрать можливість стати власником МРІЇ ) Показ в зручний для Вас час агентство HALDEN.estate

Чорновола Вячеслава вул., 94 в

Новобудова Panorama de luxe. Розташована на узбережжі озера Басів Кут. Авторський ремонт. Нові меблі та побутова техніка. З гарним краєвидом на озеро. Чекає на свого нового власника. Поспішайте,телефонуйте,оглядайте та купуйте(0976379577)Лілія

Чорновола Вячеслава вул., 94Д
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ! Однокімнатна квартира в серці міста! Пропонуємо до купівлі однокімнатну квартиру із, не побоїмося цього слова Євроремонтом! Загальні характеристики: - Будинок: Цегляний - Поверх 5/5 (дах відремонтований) - Центральне опалення (гаряча вода - колонка газова) Додатково є тепла підлога у санвузлі та коридорі, у душовій є електро сушка для рушників. Встановлений кондиціонер! - Площа: 29 м2 - Засклений балкон Ця квартира заслуговує, як мінімум Вашого огляду, щоб впевнитися, що вона саме Ваша! Пропозиція від АН «Пан Рієлтор», телефонуйте, оглядайте, купуйте!

Чорновола Вячеслава вул., 16

Продається 1-на квартира напроти Щасливого. У квартирі зроблений євроремонт. Цегляний будинок. Заг.площа 43м2 3 поверх з 7. Опалення автономне-газове. Продумане планування в якому є кухня, зона відпочинку та окрема спальня кімната. Кухня велика, вмонтована техніка (холодильник, василька поверхня, духова шафа, витяжка) Передбачені місця для посудомийних та мікрохвильовки. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Сучасні міжкімнатні двері з прихованими петлями та магнітними замками. Біля будинку є дитячий майданчик та парковка. Поряд озеро.

Чорновола Вячеслава вул., 94

СУПЕР ЦІНА!!! 1 кімн. квартира ЖК На Щасливому(вул Чорновола 91Т). Ціна - 56500$ - Цегляний будинок - Автономне опалення - Квартира дуже тепла - Зроблений сучасний та якісний ремонт, вмонтовані меблі та техніка - Площа 40 м.кв - Поверх 9/9 - На все є лічильники - Балкон-лоджія - ОСББ - Розвинута інфраструктура - торговий центр, магазини, садочок, лікарні, парк для відпочинку , дитячі та спортивні майданчики. - Хороший варіант для здачі в оренду Деталі за телефоном 068 8727 009 (viber/telegram)

Чорновола Вячеслава вул., 91Т

Ви мріяли жити в місті та в гармонії з природою водночас?! Ми готові втілити ваші мрії в реальність! Пропонуємо надзвичайний об’єкт в преміальному житловому комплексі Panorama De Luxe, що по вулиці Чорновола 94в, поруч з рекреаційною зоною, на березі мальовничого озера. Простора та світла квартира, площею 44.7 м2, розташована на 5 поверсі. Тут є все для вашого комфортного проживання – броньовані вхідні двері Сталь-М, металопластикові вікна WDS з 6-камерним профілем та 2 камерним склопакетом, автономне газове опалення (двоконтурний газовий італійський котел, Vela CTFS-CTN «Nova Florida»), комбінована тепла підлога по всій квартирі, якісна побутова техніка відомих брендів, відеодомофон, освітлення в кімнатах на будь-який смак, лоджія та засклений балкон з панорамними вікнами, де можна спостерігати як сонце підіймається та заходить над озером. А панорама нічного міста Вас просто зачарує. Ви відчуєте турботу та тепло, з якими були підібрані матеріали високої якості для оздоблення та меблі на замовлення, а унікальне дизайнерське рішення стане родзинкою вашої оселі. В житлово-відпочинковому комплексі передбачено одразу кілька важливих моментів: якісне будівництво, зручне планування та новітні енергозберігаючі технології. Власна територія житлового комплексу з виглядом на озеро, безпечні дитячі майданчики, подвір’я викладено бруківкою, паркомісця та прогулянкові зони для мешканців будинку – унікальна можливість щодня насолоджуватися свіжим повітрям, довгими пішими, велосипедними прогулянками та неповторними краєвидами. Поруч є вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, торгово- розважальний центр, супермаркети, кафе та ресторани, а всього за 7 хв на авто – центр міста. Отримавши ключі від квартири – Ви станете її щасливим власником та повною мірою відчуєте смак життя. Також є можливість кредитування за програмою єОселя під 3% та 7%! Можливе розтермінування! Запрошую Вас на огляд!

1-кімнатна квартира класу преміум з виглядом на озеро!

Продам смарт квартиру в ЖК Панорама де люкс. Вул. В. Чорновола 94. Спокійний та затишний район біля озера! Без посередників та комісій! Здача будинку 4 кв. 2024 року. У вартість квартири входить: - газовий двох контурний котел на опалення на гарячу воду; - тепла підлога та радіатори; - чистова стяжка та штукатурка; - частково розведена електрика та сантехніка. Квартира знаходиться на 2 поверсі з 6. До квартири в подарунок є комора 4 м2. Деталі по телефону.

1 кімнатна квартира з газовим опаленням ЖК Панорама де люкс

Продам 1 кім кв ЖК "Набережний квартал" по вул. Чорновола 60 6/11 поверх цегляного будинку Площа: 53.5/19/21 Квартира з ремонтом Залишаються всі меблі та побутова техніка Автономне газове опалення ( + тепла підлога) Інтернет 58 999$

Продам 1 кім кв Чорновола 60. Все залишається

Від власника. Продаю 1-кімнатну простору квартиру в елітній новобудові ЖК PANORAMA DE LUXE , по вул.Чорновола 94 г, з неймовірним виглядом на озеро! Квартира світла, тепла та дуже затишна , площею 49.8 м2, розташована на 7 поверсі. Квартира робилася для себе, тому використовувалися найкращі матеріали. Тепла підлога по всій квартирі, індивідуальне опалення, сучасні якісні меблі ,вмонтована кухня із різними типами освітлення, комфортний розкладний диван, побутова техніка відомих німецьких брендів, вбудований холодильник, витяжка ,індукційна плита, посудомийна машина, мікрохвильова пічка, духова шафа, гігієнічний душ, пральна машина. У квартирі втілені сучасні дизайнерські рішення, освітлення в кімнатах на будь-який смак, вмістка гардеробна кімната з дзеркалом та підсвітками, двухспальне ліжко з підйомним механізмом та якісним матрасом для комфортного сну. В кухні та кімнаті великі панорамні вікна, де можна спостерігати як сонце заходить над озером. А панорама нічного міста Вас просто зачарує. В квартирі є все необхідне для життя. Власна територія житлового комплексу з виглядом на озеро, безпечні дитячі майданчики, подвірʼя викладено бруківкою, паркомісця та прогулянкові зони. Поруч є вся необхідна інфраструктура - дитячий садочок, торгово- розважальний центр, супермаркети, кафе та ресторани. Просто треба подивися у вікно, щоб зрозуміти цінність даної квартири) Показ можливий у будь-який зручний для вас час.

власник
ВЛАСНИК. Продаю 1-кімнатну  квартиру з неймовірним виглядом на озеро

Житлові комплекси у Рівне

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника ЖК Панорама де люкс (БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ ТА КОМІСІЙ). Новий будинок знаходиться за адресою: вул. В. Чорновола 94Е (за заправкою ОККО). Спокій та затишний район поблизу озера. Малоповерхова забудова облаштована паркінгом, гаражами та дит. майданчиком. У квартирі встановлене автономне опалення від газового котла. Здача будинку 4 кв. 2024 року. Є розтермінування. Щоб домовитися про перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

1 кімнатна квартира ЖК Панорама де люкс, центр продажу

Продам 1 кімнатну квартиру від забудовника ЖК Панорама де люкс (БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ ТА КОМІСІЙ). Новий будинок знаходиться за адресою: вул. В. Чорновола 94Е (за заправкою ОККО). Спокій та затишний район поблизу озера. Малоповерхова забудова облаштована паркінгом, гаражами та дит. майданчиком. У квартирі встановлене автономне опалення від газового котла. Здача будинку 4 кв. 2024 року. Є розтермінування. Щоб домовитися про перегляд, телефонуйте за вказаним номером.

1 кімнатна квартира за вигідною ціною ЖК Панорама де люкс

ЦЕНТР Вул Чорновола , 44 будинок з куполами біля парку Шевченка . Продається 1- кімнатна квартира загальною площею 47 кв.м. Кімната 22 кв.м, кухня 10, 5 кв.м Балкон з кухні Зручний 4 поверх Світла, сонячна квартира. Потребує ремонту. Цегляний будинок, вул. Чорновола 44 (з куполами) Дахова котельня ОСББ. Консьєрж в підїзді. Є МОЖЛИВІСТЬ ПРИДБАННЯ ІДЕНТИЧНОЇ КВАРТИРИ НА 3 ПОВЕРСІ (ціна така ж 47000$) І ПЕРЕПЛАНУВАННЯ В ДВОРІВНЕВУ КВАРТИРУ площею 94 кв.м. Ціна - 47.000$ Телефонуйте, домовляйтесь про перегляд в зручний для Вас час (ключі в агентстві)

1-кімн квартира біля парку Шевченка

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Laketown. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Рівне, рн Істамбул, Чорновола Вячеслава, 82А. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 11-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Laketown можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - Альянс Капітал.

Черновола Вячеслава улица, 82А, Истамбул, Ровно, Ровенская 41846.0 USD

Вигляд на озеро (південна сторона) У квартирі готові всі чорнові роботи: двоконтурний котел, тепла підлога в коридорі, кухні, санвузлі та частково у спальні, розведення електрики, розводка с/т труб, встановлена інсталяція, штукатурка стін, якісні вхідні двері та вікна. Загальна площа 43м2.

Черновола Вячеслава улица, 94Д, Ровно, Ровенская 45500.0 USD

Продам унікальну 1 кімнатну квартиру в новобудові, власник! Високий 2 поверх з відкритою терасою 7 м2, таких всього 3 на весь будинок. У квартирі автономне газове опалення від котла, великі панормані вікна. Вже живуть сусіди, частово робляться ремонти так як будинок зданий в грудні 2023 року. Деталі по телефону.

власник
ул. Черновола Вячеслава, 94Г, Ровно, Ровенская 48250.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Panorama de Luxe. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Рівне, рн Басів Кут, Чорновола Вячеслава, 94Е. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 6-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Panorama de Luxe можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - ЖК Panorama de Luxe.

Черновола Вячеслава улица, 94Е, Басов Угол, Ровно, Ровенская 38100.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Laketown. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Рівне, рн Істамбул, Чорновола Вячеслава, 82А. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 1 поверсі 11-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Laketown можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - Альянс Капітал.

Черновола Вячеслава улица, 82А, Истамбул, Ровно, Ровенская 32411.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Laketown. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 38.79 м². Квартира розташована на 1 поверсі 11-и поверхового будинку. Здача ЖК Laketown заявлена в 1 кварталі 2025 року. ЖК Laketown знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Рівне, рн Істамбул, Чорновола Вячеслава, 82А. Забудовник - Альянс Капітал.

Черновола Вячеслава улица, 82А, Истамбул, Ровно, Ровенская 32972.0 USD

Продам стильну і комфортну 1-кімн.квартиру на Щасливому! Адреса: Чорновола, 91у (біля мамонта) АВТОНОМНЕ газове опалення. Двоконтурний котел. Квартира розташована в цегляному утепленому будинку, який здано в експлуатацію, 100% заселений. Ліфт, ОСББ. Відеонагляд, місце для паркування авто. Поруч вся необхідна для комфортного проживання інфраструктура: Happy Mall, магазини, маркети, кафе, аптеки, дитсадочки, прогулянкова зона мікрорайону Щасливе. Якісний євроремонт в стилі loft, вмонтовані меблі, + окремо гардероб, побутова техніка: - холодильник; - газова варильна поверхня; - електро духова шафа; - пральна машина. . Повністю мебльована, сучасні меблі, зручне спальне місце (двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом). Wi Fi, телебачення. Вся перелічена комплектація квартири та вмонтовані меблі входять до ціни продажу. Реальному покупцю - торг. Гарний варіант як для власного проживання, і як інвестиція під оренду в одному з найпрестижніших районів міста. Характеристика приміщення: - висота стелі, м: 2.7 - стан квартири: стиль loft - утеплення: зовнішнє Оздоблення стелі: фарбування Підлога (покриття): - керамічна плитка - ламінат Двері та вікна: - вхідні двері: броньовані - кількість камер склопакета: 3 - захист вікон: немає - фасадних вікон: 3 Опалення: - індивідуальне газове -двоконтурний котел - автономне на будинок Лічильник на електрику, лічильник на газ, лічильник на воду. Охоронна сигналізація, пожежна сигналізація, відеонагляд. Підїзд: - кодовий замок - броньовані двері - відеоспостереження на поверсі - відеоспостереження на території Розташування і оточення: тип двору: закритого типу (вхід, вїзд обмежений)

Продам 1-кімн.квартиру на Щасливому

Продаю 1-кімнатну квартиру на Чорновола Восьмиповерховий цегляний будинок, квартира на 6-му поверсі Помешкання з якісним ремонтом та меблями. Окрема кімната та суміжний санвузол. Встановлений двоконтурний газовий котел. Для огляду телефонуйте!

Продаю 1-кімнатну квартиру на Чорновола

Продаю 1-кімнатну квартиру з видом на озеро! Семиповерховий цегляний будинок, квартира на 7-му поверсі. Помешкання без ремонту та має окрему кімнату. Зроблені чорнові роботи. Є вихід незасклений балкон з кухні та кімнати. Вистелена тепла підлога у кухні та ванній. Встановлений двоконтурний котел. Квартира не кутова та має автономне-газове опалення Для огляду телефонуйте!

Продаю 1-кімнатну квартиру на Чорновола

Продаж 1-Кімнатної квартири з ремонтом в ЖК «На Щасливому» Заселений будинок, всі сусіди вже давно проживають, ремонтів немає. Квартира продається зі всім що на фото. Мебльована кухня, вбудований холодильник. Пральна машина. Двоспальне ліжко, шафа.

1-Кімнатна «На Щасливому» вул. Чорновола 91-ф. З Ремонтом!

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста по вулиці Чорновола . 5 поверх з 5 , цегла , нещодавно відремонтований дах. Квартира з сучасним ремонтом, з якісною вмонтованою кухнею. Підігрів підлоги в коридорі та частково у ванній кімнаті. Засклений балкон .

Продам однокімнатну квартиру в центрі
1 - 24 з 25 результатів