Трикімнатна квартира в ЖК "Садовий" У продажу трикімнатна квартира в новому будинку на Перспективній: * Загальна площа 91,4 м2, простора кухня 11,3 м2. * Розташована квартира на сьомому поверсі, ну кутова. * Кімнати роздільні, вікна виходять на алею та у двір. * Індивідуальне опалення - встановлений газовий котел. * Виконаний якісний ремонт, покладений ламінат, вмебльована кухня, є кондиціонер. Молодий район поруч з містом. Є можливість придбати квартиру разом з міжповерховою коморою. Телефонуйте і дізнавайтеся подробиці!

Перспективна, 6

Продається 3-х кімнатна квартира в престижному м-ні Садовий, 92,7 м², перші й єдині власники з 2016 року, 8 поверх, не кутова, знаходиться в середині будинку, що є дуже економічним варіантом. Котел від забудовника змінений на Vaillant, керування опаленням за допомогою програматора, всі радіатори також замінені на більш потужні, водяна тепла підлога у кухні, ванні та санвузлі. Кухня - ШПОН, плитка Porcelanosa. Продається від власника. Вся мебель, і техніка що є на фото залишається. Є багато місця для зберігання, велика гардеробна, та кладова на балконі. Чиста, після клінінгу, можно заїзджати та одразу жити. На всі деталі відповім в особисті дзвінки або повідомлення. З реальним покупцем торг.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири з ремонтом м-н Садовий 92.7 м². Власник

3 к кімнатна квартира с. Розсошенці. Загальна площа 42,4 кв м. Автономне газове опалення. Балкон утеплений та остеклений. Продається із меблями. Стан на фото. Також на подвірї є гараж(цына без гаражу) із другим поверхом, госп. приміщення із підвалом та 0,98 сотки землі біля будинку для саду, городу тощо. Поблизу тролейбусна зупинка. Через дорогу супермаркет, аптека та новий житловий квартал.

власник
3к квартира  із землею  біля будинку с. Розсошенці продаю
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВЛАСНИК. Продаж нової люксової трикімнатної квартири на ЖК "Садовий", що має загальну площу 68 м2. У власності більше 3 років. ГОТОВИЙ СПІВПРАЦЮВАТИ З РЕЄЛТОРОМ. Кухня-студія укомпоектована повністю: холодильник, 2 морозильні камери, посудомийна машина і т.д. Вся сантехніка з Німеччини. Ремонт з дорогоякісних матеріалів. Утеплений балкон з підігрівом. Також підвальні приміщення. Квартира розташована на зручному середньому поверсі, що забезпечує зручність без сходів або ліфта. Опалення автономне, квартира не кутова і дуже тепла. Зимою можна взагалі не топити, температура нижче 20*С не опускається. Комунальні послуги виходять 800гр з інтернетом. Район відомий своєю молодістю та активно розвивається, а також має розвинену інфраструктуру: поруч знаходяться торговий центр, магазини, кафе, ресторани, школи та садочки, спортивні та розважальні заклади. Ідеальний вибір для комфортного життя або як інвестиційний обєкт. Торг присутній.

власник
Продам люксову 3 кімнатну квартиру на ЖК Садовий. ВЛАСНИК

Надзвичайно гарна квартира на Садовому від власника, в яку було вкладено не лише душу, а і дуже багато часу ,сил та коштів. Квартира знаходиться в самому новому будинку нашого району. Взимку в ній дуже тепло, так як вона розташована на 4 поверсі, по середині будинку. Це дає змогу майбутньому власнику гарно заощаджувати на опаленні. За для максимально комфортного використання всієї площі квартири, нами було зроблено повне перепланування. Завдяки цьому, нам вдалося в квартирі поєднати: - Велику кухню-студію (22 кв. м); - Комфортну спальну кімнату (12 кв. м) з гардеробом (2 кв. м); - Дитячу кімнату з гардеробом (10 кв. м); - Велику ванну кімнату (8 кв. м); - Панорамний балкон (4 кв. м); - Просторий коридор ( 8 кв. м). В квартиру заводилася нова електрика та робилася нова якісна сантехніка. В квартирі лежить якісний та водостійкий ламінат. На балконі та в ванній кімнаті зроблена тепла підлога. Стіни всі робилися з видержанням всіх технологій і зроблені ідеально рівні. Квартира дуже світла. Все будувалось для себе ,тому все куплялось якісне ,від будівних матеріалів до сантехніки. З техніки в квартирі залишається все ,а саме: - вмонтований холодильник - вмонтована морозильна камера - пральна машина - духовий шкаф - вбудована посудомийка - газова поверхня - витяжка - мікрохвильова - безперебійник - телевізор Ми перші власники квартири ,які встигли збудувати наше гніздечко на 90% і пожити тільки пів року. Не встигли тільки до мебелірувати повністю. В квартирі залишається повністю все. Сам дизайн був зроблений нами особисто, ремонт був зроблений якісно,це для нас був найважливіший критерій ,бо все робилось для себе. Хто шукає квартиру від власника з сучасним якісним ремонтом ,то вона вартує вашої уваги . По всій інформації стосовно квартири ознайомлю в приватній розмові (Viber,WhatsApp,Telegram) або смс.

власник
ЖК Садовий, 3 кімнатна квартира з сучасним ремонтом від власника

Стан квартири новий. Після ремонту проживав в ній кілька місяців.Продаю з усіма меблями та побутовою технікою. Якісно утеплений фасад та якісний ремонт. Стіни , підлога , проводка, опалення і все інше після забудовника було перероблене якісними матеріалами. Встановлені кондиціонери . Це чудовий варіант для сімʼї яка шукає комфортну та теплу квартиру. За більш детальною інформацією звертайтеся за номерами вказаними на фото: вайбер , ватсап та телеграм.

власник
Параджановая улица, 5, Рассошенцы, Полтавская 84999.0 USD

Житлові комплекси у Розсошенці

Географія Розсошенці