ТЕРМІНОВО! Продається чудова 2 кімнатна квартира в м.Рогатин Івано-Франківської області, в прекрасній локації біля парку, загальною площею 52 м2. Квартира внутрішня, світла, розташована на 3 поверсі 5 поверхового будинку. В квартирі є індивідуальне опалення, всі меблі та техніка, своє ОСББ. Поруч знаходиться міська клінічна лікарня, 300 метрів до центру міста, через дорогу супермаркет АТБ, багато дрібних магазинів, зупинка транспорту, розвинута інфраструктура. Для огляду та більш детальної інформації звертайтеся за телефоном вказаним у оголошенні

Терміново продаж 2 кімнатної квартири в м.Рогатин_N

Квартира 3 кімнати 4 поверх, 70кв, вулиця галицька біля парку, квартира з новим ремонтом, зроблена сходова, датчики руху на світло в коридорі. 5 хв до центру 5 хв до садочку 10 хв до школи 2 хв до лікарні. Все в пішій доступності. Можливо під виплату! Детальніше звоніть.

власник
Продам 3-х кімантну квартиру

Продаж зданої двокімнатної квартири в ЖК Південний! Площа квартири 66 м2, розташована на пʼятому поверсі. Простора та світла з гарним плануванням. Має автономне опалення від двохконтурного котла! Зроблений початковий ремонт! Розведена електрика, поштукатурені стіни і стелі, є паркетна дошка на кімнати. Локація ідеальна для тихого і спокійного життя родини- прогулянкові зни. майданчики.територія під відеонаглядом! Зручний доїзд. поруч зупинки транспорта. магазини. аптека і тд! Гарний варіант для сімʼї. Телефонуйте! Організую показ.

Продаж 3х к квартири  з ремонтом Рогатин!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира у м.Рогатині, розташована на 1 поверсі 2-ох поверхового цегляного будинку. Загальна площа становить 28,3 кв.м. Простора кімната площею 16,0 кв.м., суміжний санвузол, індивідуальне газове опалення. На території подвіря - гараж. Квартира дуже тепла, світла і затишна для проживання. У пішій доступності (5 хв.) центр міста, лікарня, школа, міський парк, дитячий майданчик, супермаркет АТБ та інші необхідні установи. Для огляду та більш детальної інформації звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні.

власник
Продається однокімнатна квартира

Популярні запити