Продається квартири по вулиці Кучабського, м.Пустомити. Квартира розташована на 1-му поверсі 3-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 17 м2. Кімната площею 15,5м2. Ремонт, теблі, техніка. Гарний район з чудовою інфраструктурою. Біля будинку є озеро, дитячий майданчик, школа садочок, магазини... Зупинка громадського транспорту де курсують маршрутки у різному напрямку. Документи у порядку, прописаних осіб немає. Чистий продаж. Показ у зручний для Вас час. Власник. Ціна квартири 15000$ 09******16 06******08

власник
Продаж квартири у м.Пустомити

Продаж 2-кімн. квартири в Пустомитах. Планування повноцінної квартири: вхід в коридор, дві ізольовані кімнати по 12,5 м.кв, санвузол разом, кухня (без вікна). Індивідуальне опалення (електричний котел), МП вікна, хороший житловий стан, декоративна штукатурка, сантехніка нова, труби всі замінені, бойлер на підігрів води. Паркет. Лічильники на все. Квартира не кутова, сонячна сторона. Фасад утеплений. Є погріб на прибудинковій території. Продається зі всіма меблями. Гарна інвестиція як для власного проживання, так і для здачі в оренду.

Продаж 2кім. кв. з індивід. опаленням в Пустомитах (34 м.кв  28500уо)

Продаж 1кім. квартири в Пустомитах. Квартира в житловому стані, має площу 32м.кв. опалення інд.(пічне). Є всі комунікації, газова колонка на гарячу воду. Продаж з меблями. Квартира знаходиться не далеко від центру міста де є супермаркет та зупинки громадського транспорту. Вартість 32тис.дол. Торг. Більш детальніше телефонуйте Юрій.

Продаж 1кім. квартири в житловому стані у Пустомитах

Житлові комплекси у Пустомити