Продається комфортна, затишна трикімнатна квартира на Проспекті Хіміків. Авторське планування, креативний дизайн. Загальна площа квартири складає 55,1 кв.м, з них 5 кв.м припадають на кухню. Зручне розташування кімнат, є балкон, гардеробна кімнатка, комірчина для зберігання речей. Квартира розташована на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Санвузол в квартирі роздільний (ванна, туалет), а також балкон, з якого відкривається чудовий вид на місто. Чудове розташування, зручна транспортна розвязка, що дозволяє дістатися в будь-яку частину міста. Поруч: магазини, супермаркети, школа, спортивний комплекс, пенсійний фонд, лікарня, аптеки, відділення нової та укрпошти, банкомати, парк, АЗС. Ціна квартири - 42000 $. Телефонуйте для детальної інформації та запису на перегляд.

Хіміків пров., 44

Продаж 3-х кімнатної квартири в районі Хімселища біля АТБ по Проспекту Хіміків Квартира розташована на 1-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Роздільні кімнати, роздільний с/в, квартира не кутова, є можливість добудувати балкон. Загальна площа складає 61,1м2, житлова площа 44,1м2, кухня 5,7м2. Поряд,магазини,садочки,школа, 3-я міська лікарня,зупинки міського транспорту.

Продаж 3-ох кімнатної квартири

Продається затишна 1-кімнатна квартира в цегляному будинку пр.Хіміків біля 10-ї школи В гарному стані, можна заходити і жити і під квартирантів чудово підійде Капітальний ремонт ванної кімнати, балкону, встановлені склопакети, якісні вхідні двері, заведена проводка, рівні стіни, стеля, коридор готовий під фарбування Все лишається в квартирі! новий холодильник, диван, стінка, ліжко, кухня, шафи в коридорі Капітальний ремонт даху будинку проводився 3 роки тому Дворик тихий, охайний Запрошуємо на перегляд

Продається 1-кімн. квартира на Хіміків з меблями